Kalpa-Sport to 3.3.2005

  • 18 985
  • 136

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti avt84
Katsomaan laatuhokia kun sitä ei Vaasassa ole tarjolla?

Kyllähän KalPa käy täällä vähintään kaksi kertaa kaudessa.

Tähän pussillinen herneitä ja kasa hymiöitä, saatte päättää kumman otatte.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Re: Kalpa-Sport to 3.3.2005

Viestin lähetti Bantex
Niin jos Sami Kapanen pelaa... Tämän päivän paikallislehdessä luki, että Sami on viime aikoina kärsinyt kummallisista nivelvaivoista.

Itselleni jäi sellainen kuva tuosta lehtijutusta ettei Samin pelaaminen missään vaiheessa ollut vaarassa. Vaivahan on lääkkeillä hoidettu. Samaisessa jutussa muuten oli että ottelun lippuja on myyty ennakkoon paljon. Henkilökohtaisesti uskon, että 4000 katsojan raja menee rikki.

Edit: Tietenkin 4000 raja, ei 40 000 vaikka yleisöä paljon onkin tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

W.S.L

Jäsen
Re: Re: Re: Kalpa-Sport to 3.3.2005

Samaisessa jutussa muuten oli että ottelun lippuja on myyty ennakkoon paljon. Henkilökohtaisesti uskon, että 40000 katsojan raja menee rikki. [/B][/QUOTE]

Itse uskon, että kyseinen raja ei mene rikki.

Siihen uskon kyllä, että Sportilla ei ole saumoja voittaa. Jos saatais edes tasuri, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.
 

asloser

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, 7 Ringettes, Kurra, JoKP 88-89
Viestin lähetti Rocco
Tähän pussillinen herneitä ja kasa hymiöitä, saatte päättää kumman otatte.

Otetaan hymiöt. The Johtaja saa sitten keräillä herneet penaltista päästyään;-)
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tosiaan, Osala ja Nabb ovat poissa kokoonpanosta. Hyvä niin jos kerran jotain pientä kolhua on niin parempi parantaa ne ennen tosipelejä. Tosin poikia kyllä tarvittaisiin lauantaina A-junnuissa, joilla alkaa divarin välierät KooKoota vastaan.

On tosiaan KalPan kokoonpano melko kovaa luokkaa Mestikseen. Voitettavissahan se on mutta vain nappisuorituksella. Liike pitää olla kunnossa alusta asti ja estämiset ja mailalla huitomiset pois, nyt ei ole varaa istua jäähyllä. HD:lle toivotaan hyvää iltaa.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tiukkaa on Kuopiossa. 40 min 1-0 ja maalintekijänä K Kenig, kuinkas muutenkaan. KalPa on ottanut toistaiseksi enemmän jäähyjä kuin Sport. Se on erittäin yllättävä tilasto.

Radiosta nähtynä:

- Hall vie aloitukset 100%:n teholla.
- Toinen erä meni ilmeisesti lievässä Sportin hallinnassa.
- Sportin ylivoima ei ole toiminut ihan kunnolla/KalPan alivoima on hyvää.
- HD torjui rankkarin, laukojana Sami Kapanen.
- Ilmeisesti ihan hyvätasoinen ottelu ollut toistaiseksi.

Kolmas erä kaiken muuttaa voi. Toivotaan parasta.
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Pisteitä ei Vaasaan irronnut, mutta taisi olla pitkään aikaan ryhdikkäin esitys Sportilta Kuopiossa, ainakin radion välityksellä siltä kuulosti.
No tappio tiesi sitä, että panosta säilyy runkosarjassa, vielä ainakin lauantain Jokipojat-peliin asti.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuskin on joukkue kovin tyytyväinen tulokseen, koska omaan sarakkeeseen jäi nolla. Selostuksen perusteella maalipaikkoja oli ihan kohtalaisesti mutta ei vaan mennyt. Sehän nyt on kuitenkin parempi kuin että jos ei oltaisi edes paikkoihin päästy. Edistystä on tapahtunut. Kuivalaiselle 32 torjuntaa, HD:lle 23.

Noh, Jokipoikien kimppuun vaan. Tärkeä peli tulossa. Se on pakko voittaa.
 

jeke

Jäsen
Kyllä Sport ihan eri jengi on kuin syksyllä. Jos KalPa vielä Vaasaan joutuu, ovat pisteet varmasti tiukassa. Melkoisen hyvä maalivahti on kehkeytynyt tuosta Danielsonista. Otti Mustosen läpiajon ja Kapasen rankkarin sekä muutaman muunkin komean kopin. Mikäli kuitenkin Kuivalainen onnistuisi yhtä hyvin Vaasassa kuin tänään Kuopiossa, menee KalPa finaaliin 3-0-otteluvoitoin mahdollisen välieräkohtaamisen sattuessa, on minun veikkaukseni.
 

Rolle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ilmeisesti moni osasi ennustaa pelin olevan todella laaduton, ja näin katsojia vain n. 2800. Pelistä puuttuin vain kaikki mahdollinen, ja katsomossa sai haukotella kahdelle huonolle joukkueelle.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Kuivalainen napsi kiekot haltuun

Ei nyt mikään suuri peli, mutta ei ihan paskaakaan.

Muutama pointti:
- Sport taklasi ja taisteli, mutta maalinteko aiheutti ongelmia. Suuri syy oli myös Kuivalaisen todella varma peli. Välillä muutama hyvä pyöritys Sportilta Kalpan päässä.
- Kalpa oli suht aneeminen koko pelin. Hyökkäykset lähti tosi hitaasti liikkeelle. Sport pääsi helposti iholle.
- Piku laittoi "kylmän" miehen eli Kapasen ampumaan rankkaria. Taisi olla Pr-temppu. Kesy oli yritys.
- Kapanen kuitenkin näytti koko joukkueelle miten laatikossa taistellaan. Pari kertaa hieno syöksy kiekon eteen puolustuspäässä sekä mallikkaita taklauksia. Pienestä koosta huolimatta mies taklasi joukkueesta eniten.
- Westerpakka. Vaasan Jumalasta jäi vain mieleen se että aiheutti rankkarin kaatamalla jäähyltä päässeen Kurosen.
- Kluutierista jäi mieleen pitkä tukka ja Hallin kanssa jutustelu pelin aikana.
- Yleisömäärä jäi yllättävän pieneksi.
- Kasper iski taas entisen seuran verkkoon. Se lämmittää varmaan vaasalaisia.
- Mustosen surffailu jatkuu...

Niin no positiivista oli runkosarjan voitosta saatu pytty.

edit otteita Savon Sanomista:

KalPa on kaapinut pelaamissaan 42 jääkiekon mestiksen runkosarjan ottelussa 72 pistettä. Luku on viidettä kautta pelattavan sarjan ennätys. Historiaan haihtui Mikkelin Jukureiden kaudella 2002–03 popsimat 70 pistettä.
Uusi kärkiluku kirjattiin torstaina Niiralan montussa, kun KalPa kukisti värikkäässä ottelussa Vaasan Sportin 2–0 (1–0, 0–0, 1–0).

Tamminen:

–Meidän joukkueelta puuttui Adam Hallin kaltainen tappaja.
– Täytyy tunnustaa myös se, että KalPa oli henkisesti vahvempi yhdistelmä.

Pieniniemi:

– Kaksi ensimmäistä ketjua pelannee jatkossa siinä koostumuksessa, jolla päätimme pelin. Kokeilujen aika alkaa olla ohi.
– Kime jäi maalinedustilanteessa kasan alle ja nilkka vääntyi. Luultavasti kyse ei ole vakavasta vammasta, mutta aina on syytä olla huolestunut kun vanha vamma uusiutuu.
– Pasi otti todella hienoja koppeja.
– Ylivoimapelimme oli luokatonta. Asiaan pitää löytyä muutos.
 
Viimeksi muokattu:

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Jaahas, eli KalPa hoiti sitten kuitenkin homman tyylikkäästi kotiin. Ja Kuivalaisellekin oikein nollapeli. Menipäs minun veikkaukset taas aika pieleen.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Sportin onneksi KalPa ei ollut tänään omalla tasollaan.
Kuivalainen pelasti pari Sportin tilannetta, mutta KalPa tuhlasi tänään taas ainakin puolen kymmentä maalinteko paikkaa.
Heikkoa peliä KalPalta Kuivalainen ja Hall ainoat omalla tasollaan.

Melkoisen mitään sanomaton peli, mutta jos tuo oli parasta Sporttia niin tuolla pelillä ei mennä pitkälle.
Levonen onnistui kokonaisuudessaan hyvin, mutta hirveä määrä jäähyjä Sportin harrastamasta huitomisesta jäi viheltämättä.
Onneksi kukaan ei loukkaantunut noissa kirvesiskuissa.
 

Bowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, Sport
Kommenttia?

Odoteltu tässä asiallista ja analyyttista kommentointia. Ehkä sitä tulee vasta otteluraportissa.
 

Rocco

Jäsen
Re: Kommenttia?

Viestin lähetti Bowman
Odoteltu tässä asiallista ja analyyttista kommentointia. Ehkä sitä tulee vasta otteluraportissa.

Nyt sitä siellä on. Westerback oli jälleen esillä pahassa. Törkeästi keihästi KalPalle rankkarin. No, ei sentään. Kampitti vain kaverin kun jäähyltä pääsi karkuun. Kaikesta päätellen omaan tehottomuuteen joukkue kaatui tänään.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Re: Kommenttia?

Viestin lähetti Bowman
Odoteltu tässä asiallista ja analyyttista kommentointia. Ehkä sitä tulee vasta otteluraportissa.

Sport oli tosi hyvä mutta Kalpa kaksi maalia parempi. Huolestuttavaa oli myös se että auto ei oikein meinannut lähteä käyntiin pelin jälkeen. Olisko akku menossa paskaksi? Hodareita sai eurolla hallilta (ei Adam). Puåli ilmaseksi.

Midee?
 

savox

Jäsen
Suosikkijoukkue
koparit
Eipä ollut kovin kaksinaista Kalpan peli tänäänkään mut kyllä Sportti oli huono. Tammisen mieleinen tuomari paikalla ei onneksi päässyt ratkaisemaan ottelua. Lehdistötilaisuudessa esille tullut Levosen tuomitsema 2+2 Kuusiston korkeasta mailasta oli aiheeton. Mestiksen parhaaksi pakiksi kirjoitettu Allen ihan ulalla. En kyl ymmärrä miks paras jos katsoo tehoja: 40 peliä 8+20 / 0,7 pistettä/ottelu. Esim. Samuli Suhonen 39 peliä 10+23 / 0,85 pistettä/ottelu tai Kimmo Timonen 11 peliä 4+13 / 1,6 pistettä/ottelu. Enpä taija uskoo ennee kaikkia kirjotuksia !
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti savox
En kyl ymmärrä miks paras jos katsoo tehoja: 40 peliä 8+20 / 0,7 pistettä/ottelu. Esim. Samuli Suhonen 39 peliä 10+23 / 0,85 pistettä/ottelu tai Kimmo Timonen 11 peliä 4+13 / 1,6 pistettä/ottelu. Enpä taija uskoo ennee kaikkia kirjotuksia !

Joo, tehopisteistähän sen näkee heti kuka on paras ja kuka on surkea...
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Tasaista tahtia

Minun silmin ottelu oli ihan hyvä. Sport pelasi todella hyvin. En muista nähneeni Kuopiossa noin hyvää Sportia koskaan. Toisaalta KalPa ei kyllä parastaan esittänyt. KalPan peli oli muuten mallikasta, mutta se tärkein, eli liike puuttui. Juuri kovan liikkeen myötä leveässä kaukalossa Sport pystytään nurjetamaan helposti. Nyt liike puuttui ja voitto tuli vaikeimman kautta. Peli oli kuitenkin hyvä ja tasainen.

KalPa ansaitsi voittonsa. Kotijoukkue loi muutaman maalipaikan vierailijoitaan enemmän. Sport hallitsi välillä kenttätapahtua näennäisesti ja piti kiekkoa enemmän. Samalla vaasalaiset myös laukoivat enemmän. Huippupaikkoja ei kuitenkaan montaa ollut. Ne vähäisetkin joukkue tuhlaili. Fandul oli yllättävän pirteä. Allen, Markus Jämsä ja Suonpää pelasivat hyvän ottelun. Danielsson oli aivan liekeissä. Miika Jämsä oli puolestaan umpisurkea. Sportin taktiikkakin oli muuttunut viime kerrasta. Vaasalaiset pelasivat aktiivisesti, mutta järkevästi. Viisikkopeli oli systemaattisempaa. Aikaisemmin nähty kohellus ja KalPan jatkuvat ylivoimahyökkäykset loistivat poissaolollaan.

KalPan peliä sotki selvästi Kapasen paluu. Ketjukoostumukset elivätkin läpi ottelun. Parasta kokoonpanoa ei oikein tahtonut löytyä. Ylivoimapeli oli huonoa, tosin Sportilla vielä huonompaa. KalPan huonoa yv:tä selittää osin se, että kaksi tärkeää rightin-pakkia oli sairastuvalla, näin ollen kätisyydet eivät toimineet.

Tästä on hyvä jatkaa. Suurempaan analyysiin olo on aivan liian väsynyt. Josko sitä huomenna jaksaisi käydä matsia enemmänkin läpi.
 

halogeeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Allen vs. Timonen

Kun tuossa nyt oli puhetta, miten määritellään hyvä pakki niin vaikuttaahan siihen nyt muutakin kuin tehopisteet. +/- -tilasto, käyttökelpoisuus yv-pelissä, oman pään peli jne.. Allen on ollut kyllä hyvä vuodenvaihteen jälkeisissä kotipeleissä ainakin, mutta pakkohan se on vaasalaisenakin tunnustaa että kyllä Timonen on tässä sarjassa aivan omalla tasollaan muihin verrattuna.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Se oli sellainen peli, ensimmäinen Mestis-kokemukseni livenä. KalPa otti lopulta odotetun voiton, eniten silmään pistivät hyvän pelin pelanneet Kasper Kenig, Adam Hall ja Pasi Kuivalainen. Sportilta vastaavasti Håkan Danielsson pelasi hyvin, omasta mielestäni myös Markus Jämsä (ainakin ajoittain). Mustosen Tomille olisi toki suonut osumiakin, mutta tällä kertaa saldo jäi yhteen syöttöpisteeseen.

Sami Kapanenkin pelasi loppujen lopuksi omasta mielestäni varsin hyvän pelin, harmi vain ettei se rankkari uponnut Sportin verkkoon. No, eiköhän tuon joukkueen loppukaudesta vielä hyvä tule, toivon ainakin näin.
 

savox

Jäsen
Suosikkijoukkue
koparit
Savon Sanomien mukaan Aurinkokuningas valittaa että joukkueesta puuttuu TAPPAJA ? ? Mihinkä tämmöistä tarvitaan ? Kaamosprinssi kertoo että nyt saa ketjukoostumuksilla leikkiminen loppua ja palataan normaaliin peliin. Tarkoittaako et Kapanen ei mahdu kuin tuuraamaan sairastuvalla olevia pakkeja ? Ihmetyttää jos ei Kasper Kenig mahtunut Sportin joukkueeseen täksi kaudeksi vaan joutui liittymään Kalpaan.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Viestin lähetti savox
Savon Sanomien mukaan Aurinkokuningas valittaa että joukkueesta puuttuu TAPPAJA ? ? Mihinkä tämmöistä tarvitaan ?

Tami viittasi teidän Aatamiin, sehän tappoi sportin (1+1), ja silloinhan vastaus kysymykseesi on aika selkeä: voittamaan ottelut...!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös