KalPa kaudella 2021–2022

  • 273 381
  • 1 599

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Yksi kauden paskimmista suoritteista kotikaukalossa. Ei yhtään osa-aluetta joka olisi toiminut. Jatkoa ajatellen yv. ja maalivahtipelin heikkous ei paljon lupaa. Taitaa olla perus kevät meneillä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Mitä meidän ylivoimalle on oikein taphtunut? 3 viimeiseen peliin 1 maali 11 yrityksestä.

Se Once in a Decade -hetki oli ja meni. 30-luvulla sitten uudestaan.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
3peliä jälellä ja niistä pitää saada yksi pistw enemmän kuin Pelicans. Se riittää.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos tästä sääleihin mennään, ja sieltä vielä jollain ilveellä jatkoon, niin vastassa Ilves, Jukurit tai Tappara. Enkä tiedä haluanko nähdä KalPan häviävän yhden kauden aikana Jukureille 10 kertaa peräkkäin. Olisihan se aikamoinen saavutus.
 

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Pitkästä voisi minunkin mielestäni koittaa istuttaa tuohon Koposen paikalle nimelliseen kolmoskenttään Rissasen ja Klemetin rinnalle. "Ellulta" ollut kuitenkin kohtalaisen vaisua jo useamman pelin, kun parit tyhjään tehdyt ratkaisut unohdetaan.
 

SavonPekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitä meidän ylivoimalle on oikein taphtunut? 3 viimeiseen peliin 1 maali 11 yrityksestä.
1yv pyörittää liian hitaasti, helppo blokata vedot kun kiekkoa haudotaan. Taisi Kiiskinen eilen saada yhden vedon aikaiseksi.

2yvllä yksi ohjuri Järvisellä maalin edestä Mäenpään syötöstä. Nousiaisen tilalle vaikka Gallet tähän kun ei nyt Kimillä oikein peli lähde. Hirveä riski aina omalla alueella volttilähtöjensä kanssa.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Vaikka yv toimikin jossain välissä niin kertoo isommasta ongelmasta että siihen tarvittiin kolmasosa kautta ja heti ku muut joukkueet pelaa tuon muutaman tempun ponin pois se on siinä. Nyt yritetään sitä samaa koko ajan kun pitäs sen yv n kehittyä sitä mukaa kun pelit etenee. Siis tulla uusia ideoita ja variaatioita. En oo ammattilainen sanon vaan perstuntumalta ja sellanen hetkellinen laastari tuohon olis suoraviivaistus. Tehä yllättäviä nopeita ratkasuja. Siihen ei nyt riitä ja siks nuo yv t on vaan 5vs5 pelistä pois jolla saadaan niitä tuloksia paremmin. Av myös kehnompaa ollu ja kertonee siitä miten taso nousee mut ei meilä. Tulevaa varten silti hyvä fiilis että piiiitkän työn ja tuskan jälkeen siinä kyettiin onnistumaan niin mikspä ei joskus uudelleen.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaaha, ote lipsuu, saa nähdä mikä on peli-ilme illan ottelussa sarjajumboa vastaan. Tehdäänkö vastustajan maalivahdista taas illan sankari. Rissanen ei ollut joukkueeseen tyytyväinen Jyväskylän 0-7 voittomatsin jälkeen, ilmeisesti palaset on saatu sitten tuon jälkeen loksahtelemaan oikeille paikoilleen, kun on kolme tappiota sen jälkeen. Säikähtivät varmaan kun aurinko paistaa, että eikö sitä kesälomille vielä päästäkään. No, tänään on käytännössä pakkovoiton paikka, ja nehän ei ole KalPalle yleensä olleet niitä helpoimpia hommia…
 
Kylläpä on mielenkiintoinen ja kiharainen loppuohjelma viimeisistä säälipaikoista kilpailevien joukkueiden osalta. Siellä pelsut ja KooKoo pelaa keskinäisen, HPK pelaa vielä molempia vastaan ja KooKoo pelaa Kärppiä vastaan, joten kiva nähdä mitenkä edellä olevat syö pisteitä toisiltaan.

Näillä näkymin jos tästä nyt sääleihin kivutaan ja sieltä vielä kairataan tie puolivälieriin, vastaan olisi todennäköisimmin tulossa, yllätys yllätys, Tappara. Ihan kuka tahansa muu olisi ollut virkistävää vaihtelua. Mut jännitetään nyt tää runkosarja loppuun ennen kuin mennään noin pitkälle.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Missäs se Salmela siis nyt on? Ei näytä olevan loukkaantunut. Grönblom oli kanssa loppukaudeks käsittääkseni mutta ei oo paljoo näkyny. Näyttää pelanneen tällä kaudella ainaki kalpan u20 eli onko siellä mukana? Ikäähän on jo se 22 nähäkseni. Pakkejahan tuolla nyt on mutta kyllähän Salmela menee tekemisessä esim puution edelle. Puution peluutus toisaalta "rahaa pankkiin".
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, WPGJ, CBJ, Leijonat, #18, #44, #29
(1)
  • Tykkää
Reactions: AriL

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On kyllä mystinen homma, miten liigan paras aloitus ja liigan lähes paras ylivoima on kyykännyt noin pahasti. Tai siis mystinen ja mystinen, skoutattu pois, kun on nähty miten se toimii mitään muuttamatta tai varioimatta. Maalintekopaikkoja nuo kyllä saa luotua, mutta laukaus tai toimitus paukkuu joko ohi ja lähimmillään tolppiin.

Jos Kalpa tästä nyt jollain ihmeellä sääleihin menee, niin pitää toivoa, että kevään viimeinen kyykky oli tässä...toivoa tietysti aina saa.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
KalPan peli on sellaista ummetuspaskan vääntämistä. Kauhea puristus ja mitään ei tule.

Kesällä on hyvä miettiä sitä upeaa 20 pelin pätkää. Ja siihen palataan vielä vuosien ajan, kun muistellaan tarunhohtoista aikaa, kun yv oli fantastista.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Aika julmaa tämmoinen, että ensin vedetään 35 matsia kannattajaa turpaa, sitten autetaan 20 matsin ajan pystyyn. Sitten taas vikat 5 matsia vedetään turpaan.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Kovin on väkinäistä peli. Ei taida Toma olla parhaimmillaan kun pitäisi saada rentoutta porukkaan.
Se on juurikin näin. Valmentajan kuuluu saada peli toimimaan, kun painetila kasvaa.
Ajattelin jo yhdessä vaiheessa, että KalPa voisi olla kevään joukkue. Tämän ajatuksen perustin, silloisen kliinisen kovan yv.pelin tehokkuuteen ja yleiseen peli ilmeeseen. Noh, nyt voi todeta, että olisi pitänyt ymmärtää, että kevät lähestyy ja silloin vain kovat pärjää ja pehmeät sulaa. 4 peräkkäistä tappiota. Ässät voittaneet kotonaan 3p voiton viimeksi joulukuussa. Miettisen valmennuksessa KalPa ei tule pärjäämään, ikävä kyllä seuran johto ei tätä sisäistä.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aika julmaa tämmoinen, että ensin vedetään 35 matsia kannattajaa turpaa, sitten autetaan 20 matsin ajan pystyyn. Sitten taas vikat 5 matsia vedetään turpaan.
Vielä voisivat viimeistellä tämän, kunnon loppusivalluksen vetästä niin, että lauantaina vieraissa sarjakärki-Ilvekselle reilusti pataan.. ja sitten pupelletaan säälipaikka hävimällä Jypille päätöskierroksella.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä teille on tapahtunut? Se hirmuinen vauhtikiekko loisti poissaolollaan, olin varma rökäletappiosta. Onko joukkueen sisällä jotain skismaa, vai oliko vaan liikaa paineita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös