KalPa - Ässät ti 22.11.2005

  • 9 557
  • 79

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuumia tunteita ottelu jo ennakkoon tuntuu herättävän, kun ketjun pystyttäminen on jäänyt viime metreille...

KalPan lupaava voittoputki vaihtui lauantaina SaiPa-ottelun rökitykseen, jossa joukkueella ei tuntunut enää riittävän potkua samaan tahtiin kuin edeltävissä otteluissa. Suuri merkitys oli varmasti edellisen illan rasituksilla, kun KalPa kaatoi JYPin Hippoksella, eikä aikaa jäänyt ylettömästi toipumiseen.

Edellinen joukkueiden kohtaaminen kaatui KalPan ontuneeseen viimeistelyyn, sillä joukkue ei saanut hyödynnettyä runsaita ylivoimatilanteitaan, kuin kerran. Tuon ottelun jälkeen sadatteltiin KalPan tehottomuutta, sillä avaimet pisteisiin olivat joukkueen ulottuvilla.

Toivottavasti tänään nähdään Niiralassa jälleen sama KalPa, joka ennen maajoukkuetaukoa ja sen jälkeen napsi yhteensä 8 pistettä kolmesta ottelusta. Vastaavalla taistelulla ja asenteella pisteiden saalistaminen illan ottelusta on realistista. Vastaavasti SaiPa-ottelun intensiteetillä luvassa olisi pitkä ja tuskainen iltapuhde.

Lopuksi vielä KalPan kokoonpano:

Kimmo Kapanen (Ari Luostarinen)

Samuli Suhonen - Jussi Savolainen
Timo Kuuluvainen - Mikko Hakkarainen - Tomas Kurka

Juho Kuronen - Matti Kuusisto
Kasper Kenig - Ville Hämäläinen - Simo Vidgren

Kyle Rossiter - Mikko Saavinen
Jani Tuppurainen - Sami Salonen - Sami Kaartinen

Olli-Pekka Komulainen - Saku Kekäläinen (13. hyökkääjä)
Tomi Pöllänen - Max Kenig - Henri Huohvanainen
 

H2O2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olin juuri kirjoittamassa samoilla sanoilla alkavaa avausta mutta ehditpäs ensin. Pastetan sitten tekstini tähän.

Vaikka Ässät luetaankin ottelun ennakkosuosikiksi niin Jatkoajan ennakossa kuin Veikkauksen kertoimissakin, on ottelusta odotettavissa tasainen vääntö ja jos KalPa saa päälle saman intensiteetin kuin perjantaina Jyväskylässä jäävät pisteet varmuudella Kuopioon.
Ässien materiaalin pitäisi olla hieman kovempi kuin KalPan. Etenkin kun nimekkäimmistä pelaajista poissa taitaa olla vain Matt "*ttu ne pelkää mua" Nickerson kun taas KalPan potilaita varten joudutaan kohta liisaamaan Punaisen Ristin kenttäsairaala.

Veikkaukseni on että pisteet jaetaan suhteessa KalPa2, Ässät 1. Asioista enemmän tietävät jatkakoon.
 

Bondarev

Jäsen
JanJ kirjoitti:
Jahas, KalPalla on pienimmän budjetin ja pienimmän pelaajamateriaalin lisäksi myös pienimmän pinnan omaavat "fanit". Hienoa!
Buukkasinkin jo Kuopion matkan. Pakko tulla katsomaan paikan päälle kun kalakukot palaa pohjaan. Seuraavaa kohtaamista odotellessa... Heippa savolaiset ja muut rosbergit.

No niin... nyt olis sen seuraavan kohtaamisen aika. Ja saas nähdä onko JanJ sanojensa mittainen heppu vai paljastuuko alta pelkkä provoileva pelkuri?


Mutta itse matsiin... itsellä odotuksena ilman mitään uhoa on ainoastaan kotivoitto. Turha tässä on lähteä nöyristelemään ennakkoon, koska ei tuo tämän päiväinen Ässärosterikaan mikään jäätävä ole ainakaan paperilla. Illalla nähdään sitten kuka vie ja ketä. Ja sen jälkeen annetaan kaikki glooria sille jolle se kuuluu. Mutta ennakkoon ei pätkääkään periksi!
 

Radek

Jäsen
Takki auki ei pidä lähteä. Ratkaisevaa lopputuloksen kannalta on, miten Toivola on onnistunut nollaamaan joukkueen kahden loistavan voiton jälkeen. Erityisesti hieman arveluttaa puolustuksen henkinen taso. Kaksi peräkkäistä nollapeliä on niin harvinaista herkkua, että nollaaminen voi olla vaikeaa. Toivottavasti työmoraali on korkealla, koska silloin tulee Kalpan hyökkääjille vaikea ilta.
Kurkaa voisi joku "rottaketjulaisista" surutta kuumentamaan. Muutenkin Ässien pitää käyttää fyysistä ylivoimaansa surutta hyväkseen. Kalpa ilmeisesti pelaa melko aktiivista hyökkäyspeliä kotonaan vai? Ässät voi siis lähteä pelaaman tutulla vieraspelikonseptilla. 3 pistettä tästä ottelusta on ainoa tavoite. Tyylillä ei ole väliä.
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät tänään

Juuso Riksman, Maalivahti AK
Jussi Rynnäs, Maalivahti

1. kenttä
Mika Rontti, Vasen puolustaja AK
Marko Toivonen, Oikea puolustaja AK
Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä AK
Mikko Rautee, Keskushyökkääjä AK
Matti Kaipainen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
Pasi Peltonen, Vasen puolustaja
Eetu Heikkinen, Oikea puolustaja
Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä
Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä
Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja
Jesse Saarinen, Oikea puolustaja
Jesse Joensuu, Vasen laitahyökkääjä
Rob Hisey, Keskushyökkääjä
Leo Komarov, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
Jussi Peltomaa, Hyökkääjä
Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä
Matti Kuparinen, Keskushyökkääjä
Tuomas Takala, Oikea laitahyökkääjä

Sairastelut näkyvät kokoonpanossa
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät ovat pelanneet koko kauden vieraissa pisterikkaampaa ja rumempaa peliä kuin kotona ja uskon Kalpan tänään kaatuvan. Kotona oli viimeksi kuitenkin yllättävän tiukkaa ainakin pisteiden valossa, mutta toki Ässät tuon hoitivat silloinkin. Jokaisesta voitosta saa samat 3 pistettä, joten tänään on asenteen oltava kohdallaan. Kalpa on kertakaikkiaan kaadettava, vai mitä tähän sanoo "The Johtaja"?
 

Ace4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,
Itse lähden tänään illan otteluun takki auki varmat 3 pojoa mielessä. Mikään muu kuin yli 3 maalin voittomarginaali Ässien hyväksi ei ole missään nimessä suotavaa! Kalpan hiiruilaisosasto saa sellaisen muistutuksen fyysisestä pelistä ettei paremmasta väliä. Kalpan ainokainen syntyy kun nuori Eetu Heikkinen lataa viuhuvan lämärin omalta hyökkäysalueelta Ässien pelatessa 2 miehen yv:llä. Riksman on voimaton ja sanoo ottelun päätyttyä, ettei todellakaan odottanut sellaista ratkaisua Heikkiseltä siinä tilanteessa.
Eli siis näistä tunnelmista odottelemaan murskajaisia 1-7.
 
Viimeksi muokattu:

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa ja Ässät ottavat yhteen toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu oli varsin tunnerikas kohtaaminen, osoituksena siitä kyseisessä ottelussa nähty Kuusisto - Tasku -tappelu, jos sitä nyt siksi voi kutsua edes. Tänään toinen osapuoli, Ässien Tasku ei ole kokoonpanossa, eikä myöskään Renny Harlinin elokuvien suuri ystävä Nickersonkaan pue pelikiellosta johtuen Ässien pelipaitaa päälleen. Näin ollen tänään vältyttäneen suuremmilta yhteenotoilta.

Ässien kokoonpano on ehkä hieman kotijoukkue KalPan vastaavaa parempi, mutta en kuitenkaan usko että pelistä tulee porilaisten suvereenia näytöstä. Erot tasoittuvat huomattavasti, kun KalPa pelaa kotihallissaan - näin ainakin uskon. Toki KalPalta puuttuu edelleen muutama runkopelaaja mutta joukkue on osoittanut, ettei tämä ole juurikaan menoa haitannut, päinvastoin pikemminkin.

Uskon, että tänään nähdään maaleja paljon. Sanotaan nyt vaikka että 4-3 KalPalle. Yleisöä vähän päälle 3500.

Näkkäri: Onko sieltä Porin suunnalta tulossa montakin Ässä-joukkuetta Kuopioon? Vai joudutaanko tyytymään "vain" Ässien ykkös- ja kakkosjoukkueeseen?
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Jahans, että tällanen matsi. Eiköhän olisi jo korkea aika ottaa mallia Sheddenistä, ja hommata tämä kääpiöiden bodyguard Rossiter suihkuun. Jos pauke onnistuu siinä, niin kyllä meiltäkin joku. Tämän jälkeen Kalpalaiset olisivatkin sitten vapaata riistaa... Pari kunnon pommia joka vaihtoon, ja peli on meidän.:) joo...
Voitto tulee, tyylillä ei paskankaan väliä.
 

ngq

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voittohan on jo taskussa.
Ässät pelaa itsensä ulos ensimmäisessä erässä.
Hermo ei kestä Kalpan maalijuhlaa ja jatkuvasti joku Patahousu istuu aitiossa.
Hyvä peli treenata ylivoimaa, joka tuo tässä pelissä tulosta.
Ja kun Kapanenpitää nollan on 60min kohdalla taululla 7-0.
Jäähyt Kalpa 6*2 Ässät 15*2, 3 ottelurangaistusta

No katsotaan illalla, mutta Kalpa kuitenkin voittaa
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
Kivenmäki

Tämän pelin lopputuloksessa tulee näkymään toisen joukkueen parempi viimeistely viiden maalin erolla. Ero tulee kääntymään Porin Ässien eduksi. Päivän nimi on Marko Kivenmäki
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Onpas mukavaa saada piitkästä aikaa porilaisiakin Kuopioon.. Eiköhän se Ässät ylläty liikkuvan ja jopa fyysisen KalPan alla. JYP mureni täysin kovan keskialueen karvauksen alla joten miksei Ässätkin. Ässien hyökkäyskalusto nyt ei ole mikään järisyttävän isokokoinen.. Onhan siellä tosin Nielikäinen ja Joensuu, mutta muuten samanlaista osastoa kuin KalPalla siis noin senteissä.

Puolustusosasto onkin sitten näköjään isompaa ja kankeampaa osastoa. Eiköhän jos päästään Peltosen, Toivosen ja Pentikäisen kanssa luistelukilpaan niin kaverit joudu rikkomaan.. Edellisiä kompaten Ässien isoilla pakeilla keittää yli ja KalPa marssii YV:n ja tiukan taistelun turvin kolmanteen perättäiseen kotivoittoon.. Tähän uskomme.

Toivotaan vaan, että pääviemäri Sinkkonen pysyy ajan tasalla. On viime aikoina nimittäin Niiralassa nähty jos jonkinlaista viheltäjää. Yleensä täysin linjatonta... valitettavasti.. Meillä, kun ei varsinaisesti ole mitään jarrukenttää, niin saa nähdä mikä kenttä pelaa Uusikartanon yhdistelmää vastaan..
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ennakkoon aika ympäripyöreä peli, jälleen kerran. Vaikka kieltämättä kaksi voittoa päävastustajista päästämättä maaliakaan antaa ripauksen lisää fiilistä ja itseluottamusta. Ongelmia aiheuttaneekin se maalisarakkeen toinen puoli, eli tehtyjäkin vain kolme. Ykköskentän ulkopuolelta ei ole saatu säännöllisiä apuja, vaikka Hiseyn kolmonen lauantaina ratkaisikin. Ei tosin mitään sitä vastaan, että Ilves-matsi olisi ollut käännös parempaan. Kuitenkin, jos ykkönen ei tehoile ja verkot ei heilu, menee peli tasaseksi puurtamiseksi ja täydeksi lottoamiseksi, josta saattaa jäädä vain luu käteen.

Asennetta ja huolellisuutta tekemiseen, niin hallitut kolme pistettä olisi otettavissa. Joskus vain tuntuu, että ne harvat pelit joissa ollaan ennakkoon lieviä ennakkosuosikkeja, menee täysin reisille. Eikö henkisesti osata latautua vai vain taidot riitä yrittämään pelin hallintaa? KalPa pelailee varmasti kotonaan ennakkoluulottomasti ja Ässät lukeutuu niihin joukkueisiin, joilta pisteitä voisi hyvinkin irrota. Meidän pakkikuusikomme pitää olla hereillä vikkelien miehien kanssa. Laitakahinoissa ja maalin edessä voisi käyttää näitä fyysisiä aseita, kuitenkin ilman turhia poikkari tai roikkumis-jäähyjä.

Jos heitettäis ekaan erään maali tai pari, niin olisi saumaa napata sellainen 1,2-3,4,5 voitto. Tähän paikkaan se olisi mannaa.

Sihvonen napauttaa Urheilulehden analyyseissään kohteeseen merkin 1.

Perustelen ykköstä sillä, että KalPa on hieman alisuorittanut syksyllä ja Ässät vastaavasti on pelannut aivan yläkanttiin. Ja nyt – tosi paikan tullen – joukkueiden todelliset voimasuhteet mitataan oikein kunnolla. Arvelen punttien olevan pelillisesti tasan. Ratkaisu piilee siinä, että peli pelataan Kuopiossa. Joukkueiden yli- ja alivoimat kompensoivat toisensa. Maalivahtiosastolla uskon Kalpan Kimmo Kapasen venyvän haastamaan ja ohikin Ässien Juuso Riksmanin. Peruspelissä KalPa on ripauksen kiekollisesti luovempi, mutta Ässät vastaavasti pykälän vähemmän riskialtis
 

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
muzakian Meillä kirjoitti:
Tarvitsisitte mielumminkin kaksi jarrukenttää, sillä tällä hetkellä Hiseyn ketju, laidoilla Komarov ja Joensuu, on kovemmassa vedossa kuin Uusikartanon ns.ykkönen. Eli Ilvestä vastaan tämä ketju värkkäsi molemmat maalit. Tosin tälläisissä peleissä (ennakkoasetelmissa heikompia joukkueita vastaan) Mave on yleensä parhaimmillaan, joten voinee ratkaista pelin jopa ns. yksin.

Oma veikkaus illan pelistä on, että Ässät lähtee pelaamaan jopa Kalpaakin vastaan jo hyväksi todettua puolustusvoittoista vieraskiekkoa ja iskee muutaman vastaiskumaalin, jotka riittävät voittoon. Riksman on nyt liekeissä, joten kolme tehtyä riittää varmasti täyteen pottiin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
avt84 kirjoitti:
Näkkäri: Onko sieltä Porin suunnalta tulossa montakin Ässä-joukkuetta Kuopioon? Vai joudutaanko tyytymään "vain" Ässien ykkös- ja kakkosjoukkueeseen?

Nyt sain vasta naurun sen verran katkeemaan, että pääsin lattialta ylös.

Nyt kun kaikki Kuopion jääkiekkoasiantuntijat odotatte, että Ässien puolustus on helposti kierrettävissä, niin veikkaan teille pettymystä illan ottelussa. Puolustuspään peli on hyvin hallussa tällä hetkellä ja kertoo siitä kai jotain kaksi peräkkäistä nollaakin. Isot miehet eivät ole niin hitaita kuin voisi kuvitella ja lisäksi hyökkääjät auttavat hädän hetkellä hienosti. Joku taisi odottaa paljon ylivoimaa, niin siinäkin odottelun keskellä kannattaa muistaa, että kakkosissa Ässät on liigan keskivaiheilla. Isot jäähyt ovat nostaneet nuo minuutit pilviin, mikä sekin on tosin kaunista.

Kyllä kai Kalpallakin mahdollisuutensa on, mutta uskoisin fyysisen ylivoiman takaavan pinnat länsirannikolle.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
muzakian kirjoitti:
Eiköhän se Ässät ylläty liikkuvan ja jopa fyysisen KalPan alla.

Fyysinen KalPa? Viime ottelussa teidän voitetut kaksinkamppailut oli laskettavissa yhden käden sormilla, samoin edes jonkinasteiset taklausyritykset. Rossiter osui pari kertaa, Kuuluvainen kerran. Ei-niin-vakuuttavaa fyysistä dominointia ainakaan vieraskaukalossa. Toisaalta, mistäs sitä tietää jos himassa on kuin uusi kalakukko noussut tuhkasta?

KalPalle toivon tästä voittoa, mutta pahoin pelkään että pata vie. Ihmetyttää kyllä Kuopiolaisten asenne ennen ottelua hehkutuksineen ja ennustettuine murskavoittoineen. Varsinkin Lappeenrannan esityksen jälkeen, joka oli totaali munaton. Kaksi maalipaikkaa pystyitte luomaan tasaviisikoin pelatessa.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Kolmea pistettä vähempää tästä pelistä ei voi vaatia saikka toivoa. Peliin ei kuitenkaan saa lähteä takki auki vaan mieluiten Ässät saisi tänään lähteä pelaamaan samanlaista paskakiekkoa, millä vieraista on tällä kaudella pisteitä useaan otteeseen napattu.

Lopputulos 1-3, Eetu Heikkinen tekee muuten tänään maalin.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Swift kirjoitti:
KalPalle toivon tästä voittoa, mutta pahoin pelkään että pata vie. Ihmetyttää kyllä Kuopiolaisten asenne ennen ottelua hehkutuksineen ja ennustettuine murskavoittoineen. Varsinkin Lappeenrannan esityksen jälkeen, joka oli totaali munaton. Kaksi maalipaikkaa pystyitte luomaan tasaviisikoin pelatessa.

Eiköhän kyse ole sarkasmista ja ironiasta. Porissa pelatun ottelun alla muutama Ässä-fani tuomitsi KalPan jo alkuunsa täysin ja odotteli todellisia murskalukemia. Kaikki mahdollinen kuopiolaisjoukkueessa haukuttiin, maestrona pari hyvää provokaattoria. Vuoroin vieraissa, tuo sanaharkaksi yltynyt ketju on näkymä jäänyt muutaman kuopiolaisen mieliin, koska nyt annetaan samanlaisia kommentteja toistepäin.

KalPa esitys lauantaina oli ollut todella vaisu. Kolmen hyvän ottelun jälkeen tuli jo mahalasku. Joukkue oli todella väsynyt, eikä taistelutahtoa löytynyt enää laisinkaan. Mahat taisivat olla kolmen voiton jälkeen liian täynnä. SaiPa-peli olisi ollut KalPalle todella vaikea joka tapauksessa, mutta huonon asenteen ja väsymyksen takia ottelusta tuli kuopiolaisvinkkelistä todellinen limbo.

Nyt on aika parantaa otteita. Sairastupa on edelleen huolestuttavan täysi. KalPalla ei montaa keskivertoliigatason puolustajaa ole, nyt tälläisiä kavereita on kolme telakalla, Pisto, Alastalo ja Tselios. Toki JYP-kaatui näilläkin miehillä. Toivottavasti tänään nähdään taisteleva ja uudesti syttynyt KalPa.

Liike on illan avainsana. KalPa ei voita fyysistä vääntöä mitenkään. Tutussa kotikaukalossa on kaikki mahdollisuudet ottaa Ässiltä kolme voittoa, jos vain taistelu, liike ja puolustuspelin kurinalaisuus palaavat sille tasolle, mitä nähtiin perjantaina Jyväskylässä.

Simo Vidgren voisi pikku hiljaa herätä ja onnistua. Myös Kurka on ollut tuloksellisesti hieman vaisu viime peleissä. Minun silmin voimasuhteet ottelun alla ovat hyvinkin tasan. Tasainen illan ottelustakin varmaan tulee. KalPan voitto vaatii kuitenkin sen, että pelintaso palaa sille tasolle kuin viime perjantaina ja taukoa edeltävissä otteluissa. Riksman on paha ohitettava.

KalPan voitto rankkarikisan jälkeen ei yllättäisi. Toivottavasti KalPa syttyy pelaamaan ja uskaltaa haastaa, lauantain kaltaista esitystä kotikaukalossa ei parane näyttää.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Micco! kirjoitti:
Eiköhän kyse ole sarkasmista ja ironiasta. Porissa pelatun ottelun alla muutama Ässä-fani tuomitsi KalPan jo alkuunsa täysin ja odotteli todellisia murskalukemia. Kaikki mahdollinen kuopiolaisjoukkueessa haukuttiin, maestrona pari hyvää provokaattoria. Vuoroin vieraissa, tuo sanaharkaksi yltynyt ketju on näkymä jäänyt muutaman kuopiolaisen mieliin, koska nyt annetaan samanlaisia kommentteja toistepäin.

Tämä selvä, kiitos selvennyksestä.
 

The Rock

Jäsen
Tärkeät pisteet

Kylläpä Ässät haki maistuvat sekä ennen kaikkea helpot pisteet kalakukkojen luvatuilta mailta. Alemmilla sijoilla olevilta joukkueilta pitää aina napsia pinnat pois ja rutiinillahan ne tänään tulivatkin kotiin. KalPan tekemät maalit ottelun lopussa olivat pelkkää kosmetiikkaa sekä tilastojen kaunistelua, sillä Ässillä ei ollut hädänpäivääkään vaikka muutama kavennusmaali tulikin. Kiitos Ässät, voittoputkessa painetaan.

Rob Hiseyn sekä koko miehen johtaman kentällisen herääminen saa kyllä suun maireaan hymyyn. Hisey alkaa osoittamaan vahvistuksen merkkejä myös tehollisesti ja herättää siinä samalla Jesse Joensuun ruususen unesta. Ykkösketjukin päätti kuivan kautensa ja takoi kaksi maalia. Muutenkin miehet tuntuivat vakuuttavan, kun kaikki tähdet palkintoraadista kotiin kantoivat. Juuso Riksman ei nyt pitänyt nollaa, mutta napsi muutaman pahan ja torjui voiton Ässille jälleen kerran. Ei kyllä tällaisella pelillä tule Lanksia yhtään ikävä. Ainoa miinusmerkki ottelusta tulee Ässien aivan liialliselle jäähyilylle. Niitä kakkosia voisi kyllä karsia huomattavasti seuraaviin matseihin ja siinä on varmasti Toivolan Miksulille aika pähkinä purtavaksi.

Tästä on kuitenkin todella mielenkiintoista ja jopa helpottavaa lähteä kohti torstain ottelua. Viikon tärkein matsi voitettu ja seuraavat ottelut ovat täyttä lisäplussaa pistepussiin jos niitä loppuviikolta plakkariin tippuu. Poriin saapuu seuraavaksi Jokerit - joukkue jonka tasosta ei etukäteen osaa sanoa yhtikäs mitään. Toivottavasti Ässien hyvä vire jatkuu myös tässäkin ottelussa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Rutiinivoitto tuli, vähän olisi saanut jäähyjä karsia pois, mutta kun ei niin ei. Onneksi alivoima toimii. Vähän kalpa siinä lopussa pyristeli, mutta näin tällä kertaa.
Jumaliste me ollan pleijariviivan yläpuolella, ainakin hetki...
 
Suosikkijoukkue
Pata
Kyllä, näin sitä pitää!!!Äärettömän makeat pisteet, ja tärkeät, sillä juuri tälläiset ns. selvät pelit ovat padalle olleet suunnattoman vaikeita.
Eniten tässä juuri lämmittää tuo Hiseyn pisteputken jatkuminen, sekä Joensuun aikaansaama maali. Hisey varmasti oli muutenkin kuin kotonaan, tuolla vielä häntäkin lyhyempien Kalpalaisten joukossa.
Kiitokset Kalpalle hyvästä kenraaliharjoituksesta torstain Jokeri peliin.

Off the topic!! Alkaako Tomi Pöllänen takomaan maaleja tosissaan vai onko vaan rva.Fortuna ollut mukana...
 
Viimeksi muokattu:

Rolle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Helpot pisteet todellakin Ässille. KalPalle nämä pelit ovat niitä mistä pisteitä pitäisi ottaa, mutta ilman minkäänlaista yritystä niitäkään ei tule. Yli kolme minuuttia 5vs3 ylivoimaa, mutta ainut veto on kaaliperhonen siniseltä, joka sekään tuskin olisi lentänyt maaliin asti. Ehdottomasti huonoin peli kaiken kaikkiaan mitä Kuopiossa on nähty tällä kaudella.
 

The Rock

Jäsen
Rolle kirjoitti:
Ehdottomasti huonoin peli kaiken kaikkiaan mitä Kuopiossa on nähty tällä kaudella.

Tämä lause saa suun vieläkin maireampaan hymyyn. Ässät on siis onnistunut vieraspelaamisessaan yli odotusten ja saanut pelin näyttämään todella huonolta kotijoukkueen kannattajille, kerrassaan hienoa! Mielenkiintoista on myös huomata, että Pata on napsinut vieraspeleistä tällä kaudella enemmän pisteitä kuin kotiotteluista. Koska viimeksi on tapahtunut näin? Joskus VPK:n aikakaudella kenties...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös