Kalevankankaan jäähalli

  • 186 587
  • 583

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Laitetaanpa Jukureiden foorumillakin keskustelua herättänyt aitioiden hinnasto myös tänne:
2013-2014 AITIOHINNASTO

Omaan silmään todella edullisia, hintaa tulee kävijää kohti vähemmän kuin aiemmalla VIP-lipulla ja tarjoilut pysynevät vähintään samalla tasolla tilojen parantuessa huomattavasti (aiemminhan ns. VIP-katsomoa ei sinänsä edes erottanut muista istumapaikoista). Jos Jukurit jättävät itselleen jonkin aition ottelukohtaista vuokrausta varten, niin pitänee ensi kaudella kerätä kaveriporukka kasaan ja lähteä kokemaan kunnon ökyilymeininkiä matsissa.
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Laitetaanpa Jukureiden foorumillakin keskustelua herättänyt aitioiden hinnasto myös tänne:
2013-2014 AITIOHINNASTO

Muutama kehitysidea tuohon mainokseen.

Ensinnä, oikeinkirjoitus on suotavaa, kettiö on minulle täysin tuntematon asia.

Toiseksi uskoisin että jokainen asiakas olettaa että aitiossa on jääkaappi. Astianpesukonetta kukaan ei automaattisesti oleta aitiosta löytyvän, joten siitä on hyvä mainita. Meillä on firman edustustilaisuuksissa solmittu useita erittän suuria kauppoja astioiden tiskaamisen aikana. Varsinkin venäläiset pitävät tiskaamisesta kovasti ja humalluttuaan heitä ei tahdo saada pois Whirlpoolin maagisesta läheisyydestä. Siinä ne täyttävät astianpesukonetta innoissaan ja ihmettelevät vodkanapsujen välillä kuinka ihmeellistä on että he voivat pestä astioita samalla kun seuraavat jääkiekko-ottelua.

Kolmanneksi suosittelisin liittämään mainokseen kuvia ja tietoa aitioihin tarjoiltavasta ruuasta ja juomasta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Odotettu mediakuutio valmistuu paraikaa Kalevankankaalla. 8-kulmaisen kuution pitäisi olla ihan "viimeistä huutoa". Kuva alkuvalmisteluista löytyy Jukureiden facebookista.

Linkki: https://www.facebook.com/jukurit
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hienoja hommia kertakaikkiaan, tosin tuosta videosta sen verran että tuskin meillä noita möhkäleitä on ihan yhtä paljon noin massiivisen efektin aikaansaamiseksi. Kappalehinta on nimittäin aika suolainen.

Onkos kellään jo teknisiä tietoja näyttötauluista? Tulostauluthan ovat DigiTeknon taattua tavaraa.
 

Gameson

Jäsen
Tuli tässä mieleen, että tuleekohan kaikki mestaruusviirit ja jäädytetyt pelaajat hallin kattoon tämän remontin jälkeen? Päivitys varmaan on kaikissa niissä kohdillaan jos on tulossa ja niiden paikat tulevat olemaan entistä korkeammalla mediakuution vuoksi.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuli tässä mieleen, että tuleekohan kaikki mestaruusviirit ja jäädytetyt pelaajat hallin kattoon tämän remontin jälkeen?

Ravien aikaan ne oli ainakin siellä takaravintolan (viime kauden Parhaat paikat-tila) seinää vasten..liekö olleet odottamassa siellä halliin pääsyä. Tottakai nuo on saatava arvoiselleen paikalle kattoon. Olisiko sitten viime kauden Mestaruus-"viirin" kanssa samaan aikaan niiden nosto. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin ensi viikon lopulla alkaa halliin jo jään teko. Äkkiä tämä kesä meni. ps. Katsomotkin on saaneet uutta maalia.
 

Gameson

Jäsen
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin ensi viikon lopulla alkaa halliin jo jään teko. Äkkiä tämä kesä meni. ps. Katsomotkin on saaneet uutta maalia.

Tuntuu kyllä todella hassulta, että kohta alkaa jo kausi. Johtunee varmaan siitä että tänävuonna mentiin ihan päätyyn asti ja oltiin liigakarsinnoissa.

Millaista uudistusta katsoimoihin on tullut?
 
Millaista uudistusta katsoimoihin on tullut?

Vanhat värit on tosiaan vähän kasaria mutta fanipäätyyn luvassa 2000-luvun Jukuri-värejä...
Tuollaista Jukka Toivakka kommentoi Jukureiden FB-sivun remonttikuviin, joten epäilisin, että fanipäädyn betonit olisivat saaneet sinistä maalia ylleen, kun Tuusakin tuossa niistä uusista maaleista mainitsi.

Ei ainakaan äkkiseltään noissa sivukatsomoissa näy juurikaan mitään uutta, mutta voi olla että niihinkin jotain uudistusta tulee.
 

Gameson

Jäsen

Ahaa unohdinkin tuon kommentin Toivakalta. Hienoa, että harmaat betonit ovat saaneet väriä ja eiköhän tulevaisuudessa innostusta myös penkkejä värjäämään/uusimaan.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga: Jukurit Mestis: SaPKo
Ja tuon lisäksi halliin on uusittu valaistus, joka mahdollistaa esim. valoshow't ennen pelin alkua.

Mahtavia uudistuksia kerta kaikkiaan, ei voi muuta sanoa.
Nyt vain täytyy toivoa, että yleisökin löytäisi tiensä hallille.

Linkissä on videopätkä valaistuksesta, jollainen Kalevankankaalle tulee.

Pitää pikkuisen korjata, että hallilla on videolla olevia valolaitteita, mutta vain 6 kappaletta. Videolla niitä on 30 ja demokin on tehty ihan pimeässä.

Eli jälki ei ihan tuollaista tule olemaan, mutta huomattavasti parempaa kuin viime kaudella
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sininen sopii, keltainenkin menettelee, mutta tuo oranssi?
Omasta mielestäni tuo näyttää nyt lähinnä järkyttävältä.

Oranssi on kylläkin ihan punainen. Sininen, keltainen ja punainen, Jukuri-värit. Komealta tuo minusta näyttää. Ainakin päädyn seiniin pitäisi vielä uutta väriä ilmaantua ennen pelien alkamista.
 

Gameson

Jäsen
Tuollainen on nyt siis Kalevankankaan päätykatsomoiden uusi ilme.

Sininen sopii, keltainenkin menettelee, mutta tuo oranssi?
Omasta mielestäni tuo näyttää nyt lähinnä järkyttävältä.

Tietysti positiivista on se, että raput ovat saaneet uutta tummanharmaata väriä mikä on mielestäni hyvännäköinen.

Hiukan silmiini osuu tuo keltainen ja oranssi, mutta eiköhän niihinkin totu.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Niin, ja kuten sanottu, nuo ei peleissä ihmisten läpi paljoa näy. Varsinkin kun seisomakatsomoita on nyt entistä vähemmän.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Toivottavasti nuo kulman seisomapaikatkin maalataan tolla samalla värillä. Tällä hetkellä koko jäähalli on melkoinen värikartta kun päädyssä on vanhaa betonin väriä, tumman harmaata betonia, punaista, sinistä ja keltaista. Sitten penkit ovat oranssit ja ruskeat. No, onhan tässä vielä aikaa muutama viikko ennenkuin kiekko tippuu jäähän ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Siinäpä onkin ikuisuushaaste Mikkeliin..Kuinka saadaan nuo katsomovärit peittymään ihmismassoilla?

Hyvältähän halli kieltämättä nyt näyttää verrattuna siihen mitä on kymmeniä vuosia jo jouduttu katsomaan.
 
Suosikkijoukkue
Sarja-tulokas Etelä-Savosta
Noista päätykatsomon väreistä sen verran, että tuo linkin kuva hieman hämää - -"livenä" ovat svyltään Jukurien peliasun keltaista, sinistä ja punaista...
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Noista päätykatsomon väreistä sen verran, että tuo linkin kuva hieman hämää - -"livenä" ovat svyltään Jukurien peliasun keltaista, sinistä ja punaista...
Joo, kävin kanssa tarkistamassa tilanteen hallilla ja eihän ne läheskään yhtä "kusen värisiä" ole kuin mitä kuvat antaa ymmärtää.

Ja kuutio taas on isompi kuin mitä kuvat antaa ymmärtää!

15 päivää vielä..
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huomenna on siis remontoidun jäähallin viralliset avajaiset, jotka huipentuvat Jukurit-Blues harjoitusotteluun (vapaa pääsy). Aamupäivästä alkaen on kuitenkin hallilla avoimet ovet ja mm. pukukoppeihin ja aitioihin pääsee vapaasti tutustumaan.

Lisätietoa Mikkelin jäähallin kotisivuilla:
Viralliset avajaiset lauantaina 24.8. | Mikkelin Jäähalli

Itse en huomenna pääse paikalle, mutta laittakaas paikalla käyneet kommenttia, että miltä tilat näyttävät mm. siellä katsomoiden takana.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vähän ketuttaa tuo Jukurien keskustelupalstan toimimattomuus. Jukurien ilmoittamasta viestistä huokui saman tien, että Jukurit ei voi virheelle mitään, ja palsta on niin kauan pois pelistä kuin on.(lopullisesti...?)

Mutta asiaan, odotetut avajaiset on tosiaan huomenna. Kieltämättä jännittää vähän miten hommat on saatu kuntoon. Hallille on tulossa varmasti tungokseen asti niitä gloryhuntereita jotka olivat jolloinkin vuonna 2007 jääkylmässä ladossa katsomassa pelejä, kunnes saivat tarpeekseen. Nyt he tulevat hallille kokemaan "Uutta alkua", ja jos ei tyydytä niin toista mahdollisuutta ei välttämättä tule. Eli ei enää "harjoitusottelua" äänentoistolle, mediakuutiolle sun muille sisääntuloille, vaan kaikki tiptop-kunnossa nyt. Eikä sillä, mainonta tapahtumaa varten on ollut sen verran näkyvää, että luotan hallin edustuskelpoisuuteen. Keskiviikkona HydO:n pelissä oli vielä vähän kesken viimeistelyt...

Pakko ottaa vielä esille niitä vanhoja, kipeitä asioita. Käytännössä koko Jukureiden Mestis-historian ajan urheilullinen menestys on ollut loistavaa. Se varmasti kelpaa ns. tosifaneille, mutta niille paljon puhutuille gloryhuntereille se ei riitä. Jukurit, jääkiekko ja urheilu on loppujen lopuksi suurimmalle osalle viihdettä. Seura tarvitsee katsojia pysyäkseen pystyssä. En ole vieläkään täysin ymmärtänyt, halusiko tämä Jukurit-niminen seura vuosina 2000-2012 lainkaan lisää katsojia sen kustannuksella että se olisi verottanut urheilullisesta menestyksestä. Joka vuosi 1000 ihmistä katsoi kun joukkue nosteli pyttyä.(kärjistetty)

Ja tiedättekö mitä, huomenna yksi niistä palapelin osista joka on puuttunut koko Jukuri-historian ajan, loksahtaa kohdilleen. Fasiliteetit viihteelle alkaa olla kunnossa.

Huomenna pamahtaa 2500 katsojan raja rikki. Ja kauden katsojakeskiarvo on päälle 1700. Saatte nähdä. Kauden lopputuloksesta viis, tällä hetkellä tosiaankin aistii että Mikkelissä on herätty ja Jukureiden mainoslause, Uusi alku, on toteutumassa.
 

Wippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkeliläinen palloilu
Pakko ottaa vielä esille niitä vanhoja, kipeitä asioita. Käytännössä koko Jukureiden Mestis-historian ajan urheilullinen menestys on ollut loistavaa. Se varmasti kelpaa ns. tosifaneille, mutta niille paljon puhutuille gloryhuntereille se ei riitä. Jukurit, jääkiekko ja urheilu on loppujen lopuksi suurimmalle osalle viihdettä. Seura tarvitsee katsojia pysyäkseen pystyssä. En ole vieläkään täysin ymmärtänyt, halusiko tämä Jukurit-niminen seura vuosina 2000-2012 lainkaan lisää katsojia sen kustannuksella että se olisi verottanut urheilullisesta menestyksestä. Joka vuosi 1000 ihmistä katsoi kun joukkue nosteli pyttyä.(kärjistetty)

Ja tiedättekö mitä, huomenna yksi niistä palapelin osista joka on puuttunut koko Jukuri-historian ajan, loksahtaa kohdilleen. Fasiliteetit viihteelle alkaa olla kunnossa.

Huomenna pamahtaa 2500 katsojan raja rikki. Ja kauden katsojakeskiarvo on päälle 1700. Saatte nähdä. Kauden lopputuloksesta viis, tällä hetkellä tosiaankin aistii että Mikkelissä on herätty ja Jukureiden mainoslause, Uusi alku, on toteutumassa.

Jos ei tuolla jäähallilla ja sen varustetasolla saa lisää väkeä (vrt. edellisvuosiin) paikalle, niin sitten mikkeliläinen palloilukulttuuri on huonolla tasolla eikä se arvosta normaalia urheiluseuratoimintaa. Edes seuran menestyminen mestiksessä ei ole tuonut sellaista laajaa kannattajapohjaa vaan sekin hoituu suht pienellä porukalla. "Himofaneja" seuralla ei tosiaan moniakaan ole, seura toimii kaupungin viihdytystoimintana, kuten edellä jo kirjoitettiin. Onhan jääkiekko tietysti kivaa viihdettä loka-marraskuun pimeinä iltoina, mutta kyllä hallille pitää eksyä joukkueen/joukkueiden vuoksi.

Yleisökeskiarvo varmastikkin voi nousta tulevalla kaudella sillä oletuksella, että Jukurit pelaa kärkiporukassa. Toivottavasti muutaman vuoden sisällä saadaan hallin yleisökeskiarvo reilusti yli puoleen kapasiteetista. Jos mikkeliläinen yleisö jatkaa yhtä nirsona kuin edellisinä kausina, se olisi hyvin vaikeaa oli seuran takana minkälaisia velhoja ja noitia tahansa.

Huomenna tuon jäähallin avajaistapahtuman ympärille on luotu melko paljon eri tapahtumia ja toivottavasti kaikille löytyy jotain ja saadaan väkeä hallille. Ja myös väkeä jäämään katsomaan illan huippukohtaa eli Jukurit-Blues -ottelua, sanotaanko nyt vaikka halli puolillaan (n. 2000).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös