Kajaanin jäähalli

  • 63 349
  • 163

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei tule videotaululle muuta paikkaa mieleen kuin tulostaulun vieressä tai siellä kulmassa kuten Keuruulla. Taulu olisi hyvä hankinta ja halli olisi kertaheitolla hieman houkuttelevampi.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Siellähän se videotaulu nyt on jääkoneen sisääntulo-ovien vieressä kulmassa. Erittäin näyttävä elementti kaikin puolin. Hyvä kuvanlaadultaan ja iso on. Eilen oli testailu käynnissä. Kamerakopista lähetettiin testimielessä viime kauden ottelukoosteita ja livekuvaa a-junnujen treeneistä. Livekuvan perusteella myös uusi valaistus on televisioinnin kannalta hyvä. Eli joustokaukalo on viimeinen puuttuva elementti, 2017 tullee sekin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Eli joustokaukalo on viimeinen puuttuva elementti, 2017 tullee sekin.

Olisipa hyvä, että joustokaukalo tulisi, katselin eilen Hokin ottelun Kuhmosta, jossa joustokaukalo löytyy. En tiedä johtuiko, että ottelu oli kuvattu suhteellisen matalalta vai antoiko joustokaukalo mahdollisuuden fyysisempaan peliin? Ainakaan pakit eivät kiekon haku tilanteessa pyrkineet pelaamaan, niin varovaisesti kuin esimerkiksi Kajaanin hallissa. En tiedä onko tuo optinen harha vai vaikuttaako joustokaukalo itse peliin..

Loistava homma tuo näyttö ja jos on kerralla kunnollinen, niin mukavahan siitä on katsella tilanteita, pelaajaesittelyjä sekä hyvä paikka myydä kalliilla mainoksia:)
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Onks kellään tietoa, mitä mahtaa sille harjoitushallihankkeelle kuulua?

Toisen käden tietoa, mutta vuoden 2017 budjettiin, jota kai paraikaa tauotaan kaupungin johtotroikassa ei harjoitushalliin rahaa löydy. Jos tulkitsin oikein 2017 ei ala projekti. Ehkä 2018 on massia päällä.. Harmi!!!
 
Viimeksi muokattu:

Lätkä

Jäsen
Toisen käden tietoa, mutta vuoden 2017 budjettiin, jota kai paraikaa tauotaan kaupungin johtotroikassa ei harjoitushalliin rahaa löydy. Jos tulkitsin oikein 2017 ei ala projekti. Ehkä 2018 on massia päällä.. Harmi!!!


JUST!

Tolonen on juuri niin savolainen, kuin vaan savolainen voi olla!

Ollessaan ehdolla kaupunginjohtajaksi....kertoi kaupungin ykköshankkeeksi uuden jäähallin rakentamisen! Ei ole tullut uutta jäähallia, ei edes harjoitushallia. Muuntanut toimittajalle antamaansa kertomustaan kerta toisensa jälkeen. On se vaan pakko uskoa, että savolaisen avatessa suunsa...vastuu siirtyy AINA kuulijalle!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki

Niin en tiedä voiko yksi mies vaikuttaa politiikassa niin paljoa, että saa hallia ruhjottua. Valtuusto kai se loppujen lopuksi rahakirstun päällä istuu. Iso koulu hanke ja uusi / uusittu sairaala saattaa mennä hallin edelle niin, että heilahtaa. Toivottavasti tämä valtion jo luvattu avustus ei kuivu kokoon odotellessa. Juniorituotannon vuoksi se harjoitusjää hallin yhteyteen olisi niin kova juttu että..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Harjoitushalli. Märkä päiväuni jonka toteutumista odotellessa on melko moni juniori vaihtanut maisemaa ja/tai ei ole kehittynyt lähellekään niin kuin olisi voinut riittävällä jääajalla. Sukupolvesta toiseen sama haaveilu ja lupailu ja "nyt se oikeasti tehdään-uutisointi" jatkuu mutta tuskin sitä hallia täällä oikeasti koskaan nähdään. Sääli Hokille. Niin edustukselle kuin junioreillekin.
 

Lätkä

Jäsen
Eli jäähalliin on tulossa ravintolakatsomo?

Toivon mukaan sillä ei ryssitä päätykatsomoa...joka muuten olisi paljon toimivampi, mikäli katsomoa jyrkenettäisiin ja korotettaisiin reilusti(jään tasosta suoraan ylös). Silloin sinne menisi seisomokatsomona helposti 5-600 katsojaa. Niin...siis toi ravintolakatsomolle olisi ehdottoman paras paikka halli toinen pääty, johon on varsinainen katsomotila vaikea rakentaa. Ravintolana se tila tulisi hyötykäyttöön.
 

Lätkä

Jäsen
Kajaanin jäähalli tarvitsisi maalia ja HETI!

Eilisestä, tasokkaasta tv-lähetyksestä kävi hyvin ilmi, että Kajaanin jäähalli on aivan "liian" valoisa. Mieleen tulee lähinnä harjoitushalli. Mikäli hallin katto/kattorakenteet olisivat tummat ja seinät vaikka sitten tummasävyiset siniset, niin jää/pelaajat erottuisivat tv-kuvasta paljon paremmin.

Ollaankohan tuollekaan asialle tekemässä yhtikäs mitään?
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jäässä on tosiaan jotain vikaa molempien joukkueiden Twittereiden perusteella. Jos pelin alkuun kestää vielä hieman pidempään, niin ehdit paikan päälle kaljalle.
 

Lätkä

Jäsen
Kesälomien jälkeen kuulesma nousee pöydälle harjoitusjäähallin rakentamispäätöksen käsittely.

Toivon mukaan uusi valtuusto tekee myönteisen päätöksen ja hallin rakennustyöt aloitetaan heti vuoden alusta. Tarve harjoistushallille ei ole mihkään kadonnut, vaikka Hokin tilanne on muuttunut. Pahinta kaikessa olisi, että kaupunki päätyisi ratkaisuun ettei hallia rakenneta. Toista kertaa valtio tuskin myöntää 750 000 euron avustusta.

750 000 euroa on valtava käden ojennus valtion taholta. Sen hyödyntämistä vaan EI voi munata!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ja valaiskaa tyhmää, ratkeaako tuo harjoitushalli nyt ylihuomenna lopullisesti vai vieläkö tämä jahkailu jatkuu? Ja mahtaako tuo päätöksen teko olla nähtävissä jostain streamin kautta?

Kyllä ratkeaa, sillä tavoin on edetty, että kaupungin hallitus hyväksyi hallin rakentamisen. Maanantaina valtuusto äänestää hallituksen esityksen mukaisesti tai vastaan. Eli viimeinen ja ratkaiseva taisto maanantaina. En tiedä lähettääkö kaupunki valtuuston kokouksia livenä, mutta sen verran polttava aihe ollut, että toimittajia on varmasti paikalla ja tiistain lehden pääotsikko on harjoitushallipäätös olipa se myönteinen tai kielteinen. Kaupungin hallitus hyväksyi hallin rakentamisen äänin 9-2 eli yleensä valtuusto äänestää saman suuntaisesti. Toivotaan niin!
 

Lätkä

Jäsen
Ja valaiskaa tyhmää, ratkeaako tuo harjoitushalli nyt ylihuomenna lopullisesti vai vieläkö tämä jahkailu jatkuu?

RATKEAA!

Nyt tuleva päätös on lopullinen ja päätös tulee olemaan...ellei nyt maailmankirjat ole täysin päin helvettiä... KYLLÄ! Siihen ei auta edes kaikissa asioissa vastarannankiiskinä olevien viiherpiiperöiden, eikä kommunistien itku.

Kuten jo aiemmassa viestissä totesin, niin hallituksen ja valtuuston voimasuhteet kulkevat jotakuinkin käsi kädessä. Näin ollen hankkeen sinetti nuijitaan ylihuomenna. Ainoastaan puolueiden ryhmäkurista lipsuminen torppaisi hankkeen, mutta siihen ei pitäisi ole aihetta, koska se vaatisi hankkeen olevan esim. vaarallista terveydelle. Esim. "terveydelle", koska valtakunnan eduskunta äänestää uudesta alkoholilaista ja siinä on annettu hallituspuoleen(KEPU) edustajille vapaat kädet äänestää, koska kyseessä on kansanterveyteen liittyvä asia. Muissa äänestyksissä edustajat äänestävät ryhmäkurin mukaisesti. Tuo linja pätee myös kuntien valtuustoihin ja hallituksiin. Toisin sanoen tuo puolueiden/edustajien välillä vallitseva linja ja ryhmäkurissa pysyminen taannee projektin toteutumisen.

Hankkeesta vielä sen verran, että projekti pitää sisällään uuden harjoitusjäähallin, sekä vanhan hallin SANEERAUKSEN! Tuosta syystä budjetti on hiukan kasvanut ensimmäisistä luvuista.
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tuosta ryhmäkurista sen verran, että lipsui se kaupungin hallituksen äänestyksessä toisinkin päin. Esimerkiksi eräs vasemmistoliiton edustaja äänesti harjoitushallin rakentamisen puolesta, kun vasemmiston yleislinja on ollut kaikkea vastaan. Mutta niinkuin lätkä sanoi hallituksen äänestystulos on valtuuston äänestystuloksen mukainen isommassa mittakaavassa. Jännä päivä huomenna, oikeasti vaikuttaa melkoisesti jääkiekkon tulevaisuuteen Kajaanissa. Tänään taas olisi tämän kauden "tulevaisuuden" kannalta isot pisteet jaossa. Kolmen pisteen voitolla repisi eroa Kaarinalaisiin ja FPS olisi mahdollista ohittaa ja vielä seuraava ja tämän vuoden viimeinen kotipeli onkin juuri Forssalaisia vastaan. Eli kaksi ylemmän jatkosarjan kannalta tärkeää peliä edessä. Jos ylempään jatkosarjaan pääsisi sijoilta 3-4 mahdollistaisi se voittamalla oikeat pelit ylemmässä jatkosarjassa jopa runkosarjan voiton. Se taitaa olla tällä kaudella liikaa, mutta tavoitteita pitää olla.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Sama, ei ole aikaisemmin ollut kokousta jota olisi kiinnostanut kuunnella.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Näinhän siinä käy vaikka odotettua tiukempi äänestys oli! Mahtavaa!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hieno homma, milloinkas rakennustyöt alkavat?

Tälläistä olin kuulevinani, että kesällä 2018 alkaa kaivuu ja pohjatyöt, rakenteet syksyllä / alkutalvesta 2018 ja keväällä 2019 halli valmiina. Nykyisen hallin peruskorjaus alkaa keväällä 2019 ja valmiina kauden alkaessa tai alkusyksystä 2019. Ihan jees homma, että meni näin!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös