Kajaanin Hokki 2020–2021

  • 144 468
  • 426

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niko Kuiri Sportista toistaiseksi olevalla sopimuksella Hokkiin. Joukkue alkanee olla valmis sarja-avaukseen, jos korona ei muuta mestiksen kuvioita. Huomenna nähdään varmaankin rosteri, joka on Erosen papereissa se avauskokoonpano. Veikkailen ketjuja, mutta Kuirihan ei huomenna vielä pelaa.

Komulainen - Kuiri - Harjula (Eronen varmaan haluaa katsoa Komulaisen ja Harjulan samassa kentässä, viimekauden tehokaksikko)
Paulaharju - Briand - Kuusisto (Mielestäni kaksi edukseen harjoituspeleissä onnistunutta hyökkääjää, vahvistettuna Kuusistolla)
Lacedelli - Pyykkönen - Kaasinen (ei perusteluja tuntusi kolmoselta, Kaasinen maalintekijän oloinen pelaaja )
Mustonen - Räisänen - Seppelin ( nelossa voi pelata Kukkaa, junnuja tarpeen mukaan)
 
Komulainen - Kuiri - Harjula (Eronen varmaan haluaa katsoa Komulaisen ja Harjulan samassa kentässä, viimekauden tehokaksikko)
Paulaharju - Briand - Kuusisto (Mielestäni kaksi edukseen harjoituspeleissä onnistunutta hyökkääjää, vahvistettuna Kuusistolla)
Lacedelli - Pyykkönen - Kaasinen (ei perusteluja tuntusi kolmoselta, Kaasinen maalintekijän oloinen pelaaja )
Mustonen - Räisänen - Seppelin ( nelossa voi pelata Kukkaa, junnuja tarpeen mukaan)

Aika hyvältä näyttää tuo muodostelma. Yksi varma valinta olisi myös kasata viime kauden tehoketju Harjula-Pyykkönen-Komulainen. Mutta ei mitään mitään vikaa noissakaan.

Kyllä hyvältä ja laajalta näyttää hyökkäys. Enemmän kysymysmerkkejä tulee joukkueessa mitä alemmas kentällä mennään.
 

CAPSmaN

Jäsen
Suosikkijoukkue
caps, Kajaanin HOKKI
Kyllä voisi hokkikin taas hieman panostaa kotiottelun alkutunnelmaan ja tuoda takaisin pari kautta sitten soineen shepherd of fire kappaleen sisääntuloon.. Ei tämä nykyinen acdc rokki oikein tuo sitä oikeaa tunnelmaa mikä sytyttää kaikki.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Harjoitusotteluita nähneet...kertokaas miltä Lacedellin meno on näyttänyt. Taisi olla viimeksi peräti nelosketjussa pelaamassa?

Kaverista odotettiin käsittääkseni kuitenkin pisteentekijää, joten jos nyt on jo tippunut neloseen, niin liekö käyttöä joukkueessa oikeastaan ollenkaan?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään viimeinen harjoitusottelu ja vastassa Hermes joka eilen kuritti Peliittoja. Voittot Hokilta edelleen puuttuu, muutamalle jatkojalle on sentään päästy.
itsekin olen vain otteluraporttien ja maalikoosteiden varasssa. Tasaisiahan matsit on nähtävästi olleet, paitsi noita liigajoukkueita vastaan pelatut. Kookoonpanoja on muuteltu ja kokeiltu, tänään näköjään ykkösketjuna Komulainen-Pyykkönen-Harjula, eli kokellaan näköjään nyt vielä tätäkin, vieläkö kulkee kuten ennen?
Ei ainakaan tästä preseasonista jää liikoja odotuksia ja menestys paineita. Toivottavasta niitä voittojakin sieltä jossain vaiheessa kauden aikana tulee.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ei vuotta ilman voittoa, nyt se tälle vuodellekin taisi ensimmäinen tulla.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt räpsähti Hokkiin arvokas lisä. HPK:ssa torjunut Antti Karjalainen nimittäin on siirtynyt siirtolistan mukaan Hokkiin.

Pitäisi olla hyvän luokan kassari Mestikseen, jos viime kauden koirankoppikohtelu ei ole syönyt kaikkea motivaatiota.

EDIT: enpäs ollut aiemmin huomannutkaan, että on kotoisin Sotkamosta. Sinällään siis melko ymmärrettävä siirto.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Nyt räpsähti Hokkiin arvokas lisä. HPK:ssa torjunut Antti Karjalainen nimittäin on siirtynyt siirtolistan mukaan Hokkiin.
Saattaa olla jopa sarjan parhaimpia maalivahteja, joten tiukassa tulee luultavasti olemaan maalinteko Hokkia vastaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Erittäin hyvä lisä. Tolonen ei ole hirveän vakuuttava ollut harjoituspeleissä ja Järvinen on arpa vaikka on jonkun hyvän pelin pelannutkin. Karjalainen tuo aika paljon uskottavuutta maalin suulle ja uskoisin että paljon tasaisempaa suoritusvarmuutta kuin edeltävä kaksikko. Tämä siirto nostaa selvästi Hokin tasoa kyllä.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kausi alkaa huomenna joten viritellään vähän keskustelua. Tuli kuunneltua Hokin uudet podcastit. Oli kattava ennakko kaudesta ja Erosen mukaan tavoitteena puolivälierät. Syksy mennyt joukkueena hyvin ja Hokki on treenannut poikkeuksellisen paljon.

Pelaajista Eronen nosti seurattaviksi Kantolan, Briandin, Paulaharjun, Kuusiston, Mustosen ja Arolan. Etenkin Kantolaa hehkutti paljon ja odottaa nyt isoa läpimurtoa ja kieltämättä peliesitykset ovat olleet todella vakuuttavia tähän asti.

Hokkia ennakoitiin podcastissa sijalle 5 ja Karjalaisen hankinta oli muutaman pykälän ilmeisesti sijoitusta vielä nostanut. Karjalaisesta ennakoidaan sarjasta parasta maalivahtia mutta vielä ekassa pelissä Karjalainen ei pelaa vaan hänelle haetaan harjoitustuntumaa rauhassa.

Harjoituspelien perusteella olisiko ketjut huomenna jotenkin näin.
Harjula-Pyykkönen-Komulainen
Kuusisto-Briand-Paulaharju (ollut tässä muodossa jo pitkään kasassa)
Kaasinen-Kuiri-Kukka/Lacedelli
Seppelin-Räisänen-Mustonen

Kantola-Mattila
Troshin-Sikstus
Ylitalo-Arola
Kyllönen-Martikainen

Nuo kaksi ensimmäistä pakkiparia ovat olleet jo pitkään kasassa joten olisiko Arola ja Ylitalo sitten kolmosessa pakkeina. Näyttää omaan silmään kyllä hyvältä joukkueelta ja pitkästä aikaa pieni innostus alkaa olla päällä.
 
Kaasinen ilmoitettu ennakossa loukkaantuneeksi, muuten kaikki jalkeilla. Aika lähellä oli Velhelmiina arvauksessa mutta tässä se lopullinen.

Harjula-Pyykkönen-Komulainen
Kuusisto-Briant-Paulaharju
Lacedelli-Kuiri-Seppelin
Kukka-Räisänen-Mustonen

Kantola-Mattila
Troshin-Sikstus
Arola-Ylitalo
+Kyllönen

Tolonen maalissa, Järvinen luukulla, Karjalainen vielä huilaa.
 

Nilkkaralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kajaanin Hokki
Otetaanpa pieni analyysi Hokin otteista näin ensimmäisen ottelun jälkeen. Peli tuli Ruudusta väijyttyä. Hyvä startti kauteen ja tärkeintä tässä illassa varmaan olikin nuo saadut kolme pistettä ja esitys kaukalossa myös kohtalaisen hyvä. Jäähyjä otettiin kyllä tänään aivan liikaa mutta onneksi myös vastustaja oli liikenteessä samalla taktiikalla. Joukkue vaikuttaa työteliäältä ja jalkanopeus kyllä riittää tässä sarjassa varmasti kaikkia joukkueita vastaan. Peli oli tarpeeksi yksinkertaista mutta ei kuitenkaan päätöntä koheltamista.

Pakisto on erittäin kiekollinen ja jalkava, mutta toisaalta sieltä löytyy kuitenkin myös kokoa ja fyysisyyttä. Hyökkäyksessä on mukavasti laajuutta ja oli tärkeää saada varsinkin Harjulalle pari onnistumista eka peliin. Ruuti näyttäisi olevan kuivaa myös tällä kaudella ja jos kausi pelataan edes lähes kokonaan, niin uskon Harjulan tekevän sen +20 maalia ja olevan samalla jälleen Hokin tärkein yksittäinen hyökkääjä.

Otetaanpa sitten vielä kiinni Hokin maalivahtipuoleen. Maalivahtiosasto sai hyvän täydennyksen Karjalaisen muodossa ja uskon hänen ottavan itselleen selkeän ykkösmaalivahdin paikan, kunhan saa peli- ja harjoitustuntumaa alle. Tolonen ei varsinaisesti tässä ensimmäisessä pelissä allekirjoittanutta vakuuttanut. Oli hieman flegmaattisen oloinen ja on tätä ollut mielestäni jo ennen Hokkiin siirtymistä. Poikittaisliikkeen ollessa hidasta ja sijoittumisessa on myös suuria puutteita. Kykenee kuitenkin varmasti stunttaamaan Karjalaista tarvittaessa. Tässä vain ongelmaksi muodostuu jo viimekaudella itseäni positiivisesti yllättäneen Juho Järvisen peliajan saaminen ja kehittymisen edelleen jatkuminen. Tarvitsisi ehdottomasti peliaikaa myös Mestiksessä. Harvemmin luukkuvahdin tai poppariosaston roolissa kehittyy nuori maalivahti.

Kaikenkaikkiaan positiiviset fiilikset tämän kauden joukkueesta ja uskon Hokin yltävän kuuden parhaan joukkoon tällä kaudella. Nyt vain toivotaan ettei korona pilaa kaikkea ja kausi saadaan pelattua edes melkein kokonaisena.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Parhaimmillaan näytti hyvältä. Pahimmillaan ihan viime kauden veroiselta sekoilulta.

Ykköskenttä oli totutun tehokas ja itselleni jäi eniten mieleen positiivisessa koko joukkueesta Kantola. Hiton hyvää kiekollista pelaamista puolustajalta. Jos tuosta kauden aikana kehittyy niin tulee paljon pisteitä. Eikä juuri tullut hasardejakaan vaikka pelasi rohkeasti ja itsevarmasti.

Pari meidän ulkkareista saa katsella peiliin ja kysyä itseltään että onko minusta tälle joukkueelle enemmän hyötyä vai haittaa tällaisilla esityksillä. Ei parjata nimillä kun vasta yksi peli sarjaa pelattu. Siellä olisi A porukassa ja reservissä kavereita jotka kykenevät samaan, jos ei tahti parane niin taipaleelle vaan ja junnuja kehiin.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ehdottomasti katsottiin kumikiekon kanssa samaa ottelua, Komulainen tosi hyvä, Harjula teki ne 2 ja oli hyvä, Tolonen maalissa ok, mutta ehkä pari olisi ollut torjuttavissa, Mattila, aivan kuin olisi liike parantunut, Ylitalo aika pihalla, Briand ei ainakaan tässä matsissa minkäänlainen vahvistus, Lacadelli, valitettavasti huono, Kuusisto hyvä, Paulaharju suuri pettymys, Niko Eronen, joissakin tilanteissa olisi voinut toimia toisin, mutta jäähyt tosiaankin pilasi osittain Hokin peliä ja RoKi oli täsmälleen niin vaarallinen kuin oletettiin.

Kaikkiaan positiivinen esitys Hokilta, mutta parannettavaa jäi vielä paljon
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ukkoa lappaa ovista ja ikkunoista ympäri eurooppaa ja pelin voittoon tarvitaan kuitenkin viime kauden heittopussin tehoketju. Italiaan voi varata kyllä menolipun valmiiksi, tuskin se tuosta paranee. Jo pre seasonilla nähty älytön kurittomuus jäähyjen muodossa vaivaa edelleen. Tänään sentään kongi pelasti totaaliselta mahalaskulta.
3 pinnaa tuli mutta parannettavaa jäi todella paljon niin pelaajille kuin valmennuksellekin.
Olisin odottanut selvää eroa viime kauden koomailuihin.
 
Hieno voitto. Onhan tuo joukkue aivan eri maailmasta kuin viime kaudella. Jalka liikkuu kaikilla hyvin ja peliä on mukava katsella.

+ Harjula jatkaa siitä mihin jäi, ihana pelaaja
+ Ykkösketju toimi hyvin, Komulainen antoi loistavan syötön 2-2 maaliin
+ Kantola on hyvä
+ Kuusisto
+ Tolosta on paljon parjattu mutta eilen otti myös hyviä torjuntoja etenkin lopussa

- Ulkkareista jäi vaisu kuva, Lacedellia ei kentällä näkynyt yhtään
- Kuiri myös odotettua vaisumpi, ei välillä oikein ollut samalla sivulla muiden kanssa
- Roki teki kaikki maalinsa ylivoimalla eli av treenit pystyyn ensi viikolla

Paljon on pelissä parannettavaa mutta pääasia oli 3p voitto.
 
En ymmärrä tuota molempien ulkkareiden moittimista. Briand pelasi minusta ihan kelpo pelin ja mielummin hänet näen tuolla kentällä kun esim Niskasta.

Tästä kyllä täysin samaa mieltä. Briand ei ehkäole pelaajana sellainen että loistaa illasta toiseen vaan hoitaa sen oman ruutunsa varmasti. Harjoituskaudella takoi siihen malliin pisteitä että odotukset oli monella vähän korkeammalla.

Lacedelli sen sijaan ei ole vielä näyttänyt mitään. Mutta antaa vielä pari peliä aikaa näyttää josko se siitä lähtisi.
 

Nilkkaralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kajaanin Hokki
Lacedellin otteita harjoituskaudella tarkemmin seuranneet: olisiko tällä kaverilla esim. preseasonin perusteella mitään annettavaa Hokille ja mitkä ovat vahvuudet/heikkoudet? Ensimmäisessä runkosarjan pelissä oli ainakin itselleni ja ilmeisesti monelle muullekin todella näkymätön.
 
Viimeksi muokattu:

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään jatkuu Hermestä vastaa, Järvinen maalilla, Kaksi ensimmäistä kenttää ennallaan. Lacedelli pudonnut kokoonpanon ulkopuolelle. liekkö kierrätystä kun huommenna pelataan rollossa. Paakkolankin avausta vielä odotellaan.
Sairastuvlla Kaasinen, Martikainen, Kyllönen.
Odotuksissa kolme pinnaa ja pelillissä iso parannus Roki peliin.
 
Viimeksi muokattu:

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Eipä tunnu joukkueella riittävän keinot pelata otteluita loppuun, missä lie vika. Samoin tuo verkkainen liiike, varsinkin alivoimalla ihmetyttää. Huomenna voi levännyt RoKi antaa kylmää kyytiä.
Jos homma ei kiinnosta enempää.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös