Kajaanin Hokki 2015–2016

  • 97 641
  • 294

Zinetula

Jäsen
Olisko kyseessä ollut mäkiset ja se aikaisemmin joreiden matkaan lähtenyt gymer tai vastaava.
Just Gymeriä tarkoitin kolmantena lainana. Jukurien nelosessa kuitenkin Vihavainen ja Suoknuuti pelanneet yhteensä vain 10 peliä. Gymer ollut 18 peliä lainalla Jukureissa, vaikka toki viimeiset parit pelit ollutkin Jokereiden A:ssa. Ja nyt Jokereiden KHL-porukan mukana ja tänään merkitty nelosketjuun.
 

Zinetula

Jäsen
Mäkisen kaksosista ei oikein kolmikkoa saa mitenkään. En ainakaan minä keksi miten se onnistuu.
Gymer on pelannut 45%:sesti Jukureiden tämän kauden peleissä. Eikö hän puutukaan Jukureiden tämän päiväisestä kokoonpanosta, katselin kyllä hänen olevan Jokereiden KHL-kokoonpanossa mukana? Se, ettei hän ole ollut lainalla Jukureiden viime peleissä ei poista sitä tosiasiaa, etteikö hän puuttuisi nytkin.
 

Zinetula

Jäsen
Gymerin lainasopimus purettiin jo marraskuun lopulla, linkki Jukureiden uutiseen: UUTINEN: Frank Gymer jättää Jukurit | Jukurit
Eli Gymer puuttuu koko loppukauden, ellei uutta lainasopimusta tehdä. Eli alkuperäinen sanomani: "Onhan tuo Jukurien materiaali laaja, vaikka Jokerit -lainakolmikko puuttuukin" on yhä relevantti. Se voi puuttua Gymerin osalta koko loppukauden, mutta silti voin seisoa sanomisteni takana.

En tiedä onko tässä ollenkaan mitään ongelmaa olemassa. Tämä on Hokin kausiketju ja tällainen turha keskustelu on täyttä offtopicia. Pahoittelen sitä henkilökohtaisesti muille Hokkikannattajille, joihin itsekin kuulun Kärppien kannattamisen ohella.
 

Zinetula

Jäsen
Siikaluoma on vielä pakonsanelemana laiturina, kun Hokilla loukkaantumisia vielä paljon. Siikaluoma ollut mielenkiintoinen "hyökkääjä" rouhinut ja taklannut ahkerasti. Sai mestis avausmaalin hyökkääjän tontilta viime ottelussa.

Kuukausi sitten pelattu viimeksi neljällä kentällä, katotaan miten onnistuu. Se on kuuden pisteen ottelu jukureita vastaan, voitolla säilyy teoreettisetkin mahdollisuudet runkkarin voittoon.
Joo on kyllä kato käynyt välillä pahasti hyökkäysosastolla. Nyt tuplapelit ja sitten olikohan 11 päivän tauko, minkä jälkeen pitäisi ilmeisesti monen toipilaan olla mukana. Siinä mielessä tauko tulee hyvään saumaan, vaikka varmasti olisi tullut aiemminkin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokki hävinny tänään. Eli Kärppä-"avut" vetäny taas selät suorina ja aiheuttanu tappion. Paska yhteistyö.

Jännä kommentti. Varsinkaan kun eilisestä pelistä ei ole mitään tuollaista kukaan sanonut ja tämän ketjun edellisellä sivulla kehutaan edellisen pelin apuja maasta taivaaseen. No, tyylinsä kullakin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jännä kommentti. No, tyylinsä kullakin.

Alkoholilla osuutta asiaan? Kärppäavuthan teki eilen molemmat maalit ja tänään on sitten jatkettava Lekin kimppuun. Molemmilla matkarasitusta ja leki todennäköisesti joutuu pelaamaan melkoisella raivolla, jotta välttää karsinnat. Hokki ei saa yhtään olla lomafiiliksillä, sillä monet pisteet menetetty ennakolta heikompia vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jännä kommentti. Varsinkaan kun eilisestä pelistä ei ole mitään tuollaista kukaan sanonut ja tämän ketjun edellisellä sivulla kehutaan edellisen pelin apuja maasta taivaaseen. No, tyylinsä kullakin.

Kuten yllä mainitaan, alkoholilla oli suuri osa kommentissani. Jotain huumorin tapaista tavoittelin. Pahoittelut huonosta sellaisesta.
 

Lätkä

Jäsen
Itse näkisin, että näitä "nimettömiä" kärppiä pitäisi nyt sitouttaa Hokkiin, koska ainoastaan sillä tavoin heistä saataisiin maximihyöty... Esim., että "tämä, tämä ja tämä pelajaaja pelaavat seuraavat kaksi vuotta Hokissa". Homman voisi aloittaa, vaik Vartiaisesta... Tykkään kaverin asenteesta ja tyylistä pelata. Hän on takuulla tulevaisuuden tähti. Niin...ja edelleen pudottaisin Kalapudaksen helvettiin Hokki-ryhmästä! Kaveri pelaa hyvin ainoastaan kansainvälisten kameroiden edessä....mutta vitut veisaa virrestä viis suurimman osan peliajastaan Hokissa!

Tästäpä taas sitten voi jokainen vetää aivan rauhassa johtopäätöksensä...kannattaako Lätkä yhteistyötä Kärppien kanssa, vaiko ei....
 
Viimeksi muokattu:

Lätkä

Jäsen
Kuten yllä mainitaan, alkoholilla oli suuri osa kommentissani. Jotain huumorin tapaista tavoittelin. Pahoittelut huonosta sellaisesta.

Ei mitään JPV... ei kainuulaisilla ole vanne niin piukalla. Eri asia, jos olisit tuollaista viljellyt Hämeessä....Mikäli siel moista huumoria(ta ylipäätään mitään huumoria) heittelis, niin vaarana on,että läski alkais tummuu.... Eivät meinaan tajua huumoria lainkaan...ja puhun kokemuksesta. On meinaan yhden aikamiehen iän mittainen kokemus...
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Eilen muuten tämä Väliharju pelasi hyvän pelin. Irtokiekkoja ei juurikaan tullut, parit huipputorjunnat ja rauhallista työskentelyä maalilla. Pari kertaa ehkä vähän ylipelasi ja kaksi kertaa katollaan niin, että piti jo katella että niinkohän tuo torjumaan ehtii. Vaikutti hyvältä maalivahdilta siinä olisi ensikaudelle kakkosmaalivahti, jos kykenee irtautumaan Oulusta. Meinaan kausi mestistä niinkuin Jokipoikien Jukuri, niin kehitystä tapahtuisi.

Eilen tuli pisteet huonolla pelillä. Leki on kyllä esityksen perusteella ihan sarjataulukossa oikealla paikalla. Tauko taitaa tulla hyvään väliin, alkoi bensa loppua niiltä, jotka viimeisen kuukauden pelanneet. Ja sairastuvalta muutamat ukot tauon jälkeen kehiin, niin aloitetaan kova taistelu runkosarjan kakkospaikasta.
 

Zinetula

Jäsen
Hokin sopimuspelaaja Markus Piispanen on tänään 13. hyökkääjänä CHL-finaalissa Frölundaa vastaan. Jos Kärpät vie, niin eiköhän Piispanenkin saa nimen voittajien joukkoon aivan kuten muukin joukkue. Taitaa olla neljäs peli Markukselle CHL:ssä. Tällainen toimiva yhteistyö varmasti tuo näkyvyyttä myös yhteistyöseura Hokille ja voi auttaa seuraa jopa sopimusneuvotteluissa kun polku liigaan ja isommillekin areenoille on toimiva ja mahdollinen.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Hokin sopimuspelaaja Markus Piispanen on tänään 13. hyökkääjänä CHL-finaalissa Frölundaa vastaan.

Kattaako Piispasen laina ainoastaan CHL-pelin vai myös to-pe liigakamppailut Sportia vastaan? Kärpillä kun on tuolloin pari hyökkääjää (Niemi, Aho) maajoukkueen mukana. Olisi mukava nähdä Make taas Kuparisaaressa.
 

Zinetula

Jäsen
Kattaako Piispasen laina ainoastaan CHL-pelin vai myös to-pe liigakamppailut Sportia vastaan? Kärpillä kun on tuolloin pari hyökkääjää (Niemi, Aho) maajoukkueen mukana. Olisi mukava nähdä Make taas Kuparisaaressa.
Sitä en tiedä, miten pitkästä lainasta on kysymys. Kuitenkin Hirchovits ja Humaloja ovat tuolloin käytettävissä eli epäilempä Piispasen palaavan Hokin riveihin. Lisäksi Mäenalanen kuntoutuu päivä päivältä aivotärähdyksestään, mutta tarkalleen en tiedä, missä mennään tuon suhteen.
 

Lätkä

Jäsen
Tällainen toimiva yhteistyö varmasti tuo näkyvyyttä myös yhteistyöseura Hokille

Hiukan off topicia...

"Yhteistyö"....tuo sana on kyllä kummallinen. O-P:n aikaa joulun tienoilla aina pelailtiin...sanotaanko sitten "ystävyys"ottelu Hokin ja Kärppien välillä. Ja aina OULUSSA, vaik O-P yritti kehittää jutusta traditiota. O-P pyysi lukemattomia kertoja Kärppiä Kajaaniin ja että matsi oltaisiin pelattu vuorovuosin Oulussa ja Kajaanissa. Miten kävi? Ei nähty Kärppiä, eikä kyseistä matsia Kajaanissa, vaik takuulla olisi Vimpelinlaakso pullistellut. Väljähtyneellä fiiliksellä vaan Raksilassa mentiin, kunnes O-P:n lähdön jälkeen näivettyi ja loppui orastava tapahtumatraditio kokonaan.

Huudetaan "yhteistyön" nimiin, mut O-P:n jälkeen siirrot ovat olleet lähinnä kosmeettisia. O-P tajusi, että kaikkia munia ei kantsi laittaa yhteen koriin ja laati laajan verkoston yhteistyötä eri seurojen kanssa. Eikä se pois-sulkenut, että OUKA oli se pääintressi. Esimerkkinä juuri silloiset "ystävyys"ottelut.

Lopetetaan tuo "yhteistyön" lässytys ja ruetaan oikeasti hommiin, joka näkyy useina eri asioina... Oulussa ja Kärpissä voisivat niellä se ylpeyden...kerätä kimpsut ja kampsut tullakseen pelaamaan Kajaanissa Hokkia vastaan....vaik pelekääkkö, että tullee turpiin?
 

Zinetula

Jäsen
Hiukan off topicia...

Taitaa kaatua nämä ylimääräiset pelit siihen, että otteluita on niin hirveä määrä. Liigakamppailut ovat nousseet 60 otteluun + päälle jopa noin parikymmentä pleijarikamppailua, CHL:ää tulee heti kauden alusta lähtien toistakymmentä ja ainakin seitsemällä kärppäpelaajalla on useita maajoukkuepelejä. Taitaa pahimmillaan tulla noin joillekin pelaajille noin sata ottelua, jopa ylikin! Marjamäki on teroittanut, että jossakin välissä pitää harjoitella ja myös levätä, mutta niihin ei ole kuulemma juuri mahdollisuuksia. Joulutaukokin on lähinnä vain joulu. Olen toki sillä kannalla itse, että tällainen ystävyysottelu olisi hyvä idea ja vaikka vuorovuosin toisella paikkakunnalla.

Ps. Tuskin on kenelläkään mitään ylpeyttä. Jos sellaista epäilee, se kertonee enemmän epäilijän huonosta itsetunnosta
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Näinköhän Hokilla on suunnitelmana mennä loppukausi Smuralla ja mahdollisella Väliharjun lainalla? Ei enää kovin montaa päivää aikaa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Näinköhän Hokilla on suunnitelmana mennä loppukausi Smuralla ja mahdollisella Väliharjun lainalla? Ei enää kovin montaa päivää aikaa.

Veikkaan, että raha, joka Hokilla käytössä hankitoihin ei vastaa sellaista pelaajaa / maalivahtia, josta voitaisiin puhua myös vahvistuksena. Epäilen, että kyselleet jotenkin pelaajia, mutta pelaajat saattavat odottaa loppuviikkoon muita tarjouksia. En tiedä muiden maiden siirtorajoista, mutta maalivahtia kannattaisi etsiä joukkueista, jotka menettää paikkansa pudostuspeleihin ja välttäneet karsinnat, mutta haluaisivat omalle ensikauden pelaajalle mahdollisuuden pelata pitkälle kevättä kehittymisen kannalta. Yksi hyökkääjä ja maalivahti olisi märkä uni, mutta jos pitäisi priorisoida niin asettaisin maalivahdin ykkösijalle. Kuitenkin kun sairastupa tyhjenee niin hyökkäjiä on lähes viiteen kenttää (sisältää osittain kärppien nuoret pelaajat / lainat) Positiivista ollut, ettei Hokissa ole tällä kaudella terveiden pelaajien ei ole tarvinnut istua katsomossa popcornin syönnissä, nuorisuomi hengessä kaikki pelaa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mites näissä tilanteissa joissa pelaaja loukkaantuu pitkäksi aikaa, maksaako joku vakuutus sen ajan palkan tms? Mietin tätä Lehtosen loukkaantumista että joutuuko Hokki maksamaan palkan kokonaan vai saako vakuutuksesta jotain?
 

Korpikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, IPK,
Mitenkäs se menikään sillon J-T Appelin aikaan... Toivottavasti nyt jotain saatas edes maalivahti rintamalle, koska miten lie kärpät halukas antamaan Väliharjuakaan koko kevääks Kajaaniin ja ei me pelkällä Smurallakaan pärjätä koko kevättä.... Täytyypä kattoa millaisia lie muut kärppien a-junnu maalivahdit..
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Mites näissä tilanteissa joissa pelaaja loukkaantuu pitkäksi aikaa, maksaako joku vakuutus sen ajan palkan tms? Mietin tätä Lehtosen loukkaantumista että joutuuko Hokki maksamaan palkan kokonaan vai saako vakuutuksesta jotain?

Käsittääkseni vakuutus maksaa ison pelaajan palkasta, seura maksaa osan ja jos sopimuksessa on asumiskuluja yms ne menee seuran piikkiin. Väliharjua kärpät tarvitsee a-junnujen liigassa ja playoffseissa, joten jos ketään ei tule Smura saa vastuuta. Mutta jos Smura loukkaantuisi ei omat a-junnujen maalivahdit pääse sellaiselle tasolle, että playoffseissa pärjätään. Appelin tapauksessa taisi pelaaja salata vammansa niin kauan kuin sopimus oli tehty..
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Olisko IPK:ssa korkoa kasvanut Tolonen ansainnut paikan Hokin ykköseksi... Eiks yhteistyö IPK:n kanssa tällaisen salli?

Varmaan sallii, mutta itse en lähtisi tuohon. Varoitus IPK:lle olisi pitänyt antaa niin että sielläkin ehdittäisiin uusi mokke hommata. Tolonen kasvaa parhaiten korkoa pelaamalla suomisarjan playoffsit isolla vastuulla. Aika hiljaista muuten kaikkien sarjojen siirroissa, ainakin vielä. Jos Hokin kohdalla käy, ettei ketään tule haluaisin kannattajana saada tietää jäikö rahasta kiinni, eikö kukaan ollut kiinnostunut tulemaan tai kysyttiinkö ketään.. Avaisi Hokin toimintaa ja mestiksen toimintakenttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös