Kajaanin Hokki 2015–2016

  • 97 644
  • 294

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Pientä kasvojen pesua edellisen KeuPa-tappion jälkeen raastaa TuTolta täysi pistepotti. 8 hyökkääjää ja 8 puolustajaa rivissä niin pakko antaa tunnustus että hyvin taisteltu. Tänään TuTo oli tosin selvästi KeuPaa heikompi, edelliseen kotipeliin verrattuna voisi sanoa että tässä oli tasaisemmat jaot... Kahden tuskaisen kriisijoukkueen vääntö jossa Hokki oli pienen himpun verran onnekkaampi tänään.

Kummallakin joukkueella oli pelissä melkoinen määrä virheitä ja lipsahduksia ja tukuittain maalipaikkoja joista ammuttiin ohi tai kaverin jalkaan. Ei kaunista kiekkoa puolin eikä toisin mutta onneksi tänään pisteet jäivät Kajaaniin ettei Jokipojat ja SaPKo pääse liian iholle taulukossa.

Hyvin lyhyt kevät on silti tulossa jos ei sairastupa tyhjene tai korvaavia pelureita löydy. Pleijareiden menossa ja tiiviissä pelitahdissa ei kolmella kentällisellä vaan pärjätä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvin lyhyt kevät on silti tulossa jos ei sairastupa tyhjene tai korvaavia pelureita löydy. Pleijareiden menossa ja tiiviissä pelitahdissa ei kolmella kentällisellä vaan pärjätä.

Eiköhän tuo sairastupa tyhjene playoffseihin mennessä. Jos jotain positiivista, niin parempi sairastupa täynnä nyt kuin keväällä. Ainakin lisää uskoa tekemiseen kevättä ajatellen, kun saadaan voittoja kapealla rosterillakin. Mutta ensiviikolle pari apua tarvitaan ihan mistä vain, kärppien junnuista, omista a-junnuista tai IPK:sta. Kahdeksan hyökkääjää on kyllä liian vähä. Nyt olisi Oulussa paikka näyttää, että Hokin menestys kiinnostaa myös yhteistyöelimen isommassa päässä.

Aika tiukalla puolustamisella saatiin tänään pisteet toki tuto ei maalipaikkoja saanut ihan tolkuttomasti luotua. Yv ei toimi, mutta ihmekkös tuo nyt sitä pelaa ne, jotka alkukaudesta katteli sitä vaihtoaitiosta.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nyt olisi Oulussa paikka näyttää, että Hokin menestys kiinnostaa myös yhteistyöelimen isommassa päässä.

No niin, sieltähän putkahti 5kpl kärppien a-junnuja pelaamaan keskiviikkona Rokia vastaan. Hieno homma. Kahdeksalla omalla hyökkääjällä olisi jääty rokin jalkoihin. Jospa pari junnua ottaisi näytön paikan niin tolkusti, että pisteitä syntyisi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Oho! Melkonen pläjäys pelimanneja kerralla. Hienoa. Jospa joku ois tolkkuna ja auttaisi ainakin sen verran että vähän lepoaikaa sais vakiomiehet enemmän eikä tulis kovasti miinuksia.
 

Lätkä

Jäsen
No johan pompsahti....

Nyt ollaan oikeilla jäljillä yhteistyön suhteen....nuoria, nimettömiä kavereita Hokkiin . Näille pojille paikka Hokin kokoonpanossa on, kuin lottovoitto ja olen varma, ettei homma jää motivaatioista kii...
 

Zinetula

Jäsen
No johan pompsahti....

Nyt ollaan oikeilla jäljillä yhteistyön suhteen....nuoria, nimettömiä kavereita Hokkiin . Näille pojille paikka Hokin kokoonpanossa on, kuin lottovoitto ja olen varma, ettei homma jää motivaatioista kii...
Totta. Enemmän tulevaisuuden pelaajia ja siksi tuskin jää kenelläkään motivaatiosta kiinni. Tuosta määrästä on hyvä seuloa Hokilla jatkoakin ajatellen, ovat kaikki A:n vastuun kantajia ja tehomiehiä. Osalla voi vielä miesten pelit tuoda ongelmia fysiikan puolella ja kenties eka peli voi jännittää. Toivotaan, että auttavat jo Rokia vastaan.

Mielenkiintoisin nimi mielestäni Janne Kuokkanen, kuka on monien papereissa kevään U18-kisojen potentiaalisin ykkössentteri. On ollut tehokas A:ssa ja nuorten maajoukkueessa. Hyviä klassisen sentterin piirteitä paljon, tosin en ole käynyt katsoo hänen pelejään ainakaan pariin kuukauteen enkä siten osaa tarkalleen sanoa vireen kannalta missä mennään. Pisteitä on ainakin tullut A:ssa. Matkaa on tietenkin aina miesten peleihin 17-vuotiaalla.

Tässä yhteistyössä on yksi pointti se, että Kärpät saa nimetä 5 nuorta pelaajaa, ketkä voivat liikkua myös 15. helmikuuta siirtorajan jälkeenkin seurojen välillä. Mielestäni Siikaluoma ja Kestilä eivät kuulu heihin kun ovat 1994 -syntyneitä eli heidän kohdallaan pitänee päättää kummassa pelaavat. Sen sijaan noihin 5 pelaajaan voi nimetä Anttilan, Vartiaisen, Pekkalan, Kuokkasen jne. Varmaan tässä kartoitetaan myös, kenestä on Hokille paras hyöty ja pelaajalle mahdollisuutta saada vastuuta keväällä junnupelien lisäksi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kärppäjunnuilla kolme pistettä. Kuokkanen oli eka erässä suorastaan häikäisevän hyvä. Toisessa ja kolmannessa hiipui ihan näkymättömiin. Miksihän? Kokonaisuutena junnut hyvin pirteitä ja positiivisia, ilman niitä olisi ollut eri vaikea peli.

"Ykkös"ketjun tuska alkaa olla melkoinen kun ei tule tulosta.

Lehtonen piti nollat tolppien, yläriman ja videotarkistuksen avulla. Tänään oli sellainen peli että Hokille pomppi ja RoKille taas ei ollenkaan.
 

Lätkä

Jäsen
Mitäs Lätkä kirjoitteli pitkin syksyä... Asian ydintä ei tuntunut kukaan näkevän...siis sitä, että en ollut yhteistyötä torppaamassa, vaan toivoin nimettömiä nuoria Hokkiin... Nyt tuli ja tulos on sen mukainen...

Kahva voi katsoa peiliin... Kritiikki ja kokonaisetu näkeminen ovat kaksi eriasiaa...

PS. Vartiaiselle erikoismaininta... Tuo kaveri tulee menemään pitkälle. Jokaisessa matsissa Hokki-paidassa pelannut loistavasti!
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Täytyy sanoa, että hyvää peliä vaikka kahdeksalla hyökkääjällä pelattiin. Jos ja kun sairastupa tyhjenee pitäisi keväällä päästä ihan pitkälle. Taas ambulanssi hallille, alkaa oikeesti ukot loppumaan. Lehtonen pelasi hyvää peliä, toivottavasti ei ykkösvahdin saikku mene pitkäksi. Mutta viikko per ukko tippuu kokoonpanosta. Onneksi ensiviikon jälkeen on se tauko, jospa se sairastupa tyhjenee ja katsomot täyttyy, muistakin kun pelaajista.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kovaa suorittamista kyllä viime pelit vaikka ukkoja on kohta enemmän sairastuvalla ku vaihtopenkillä. Tämäniltainen todella kova suoritus. SaPKo on kuitenkin sarjassa neljäntenä ja pelannut hyvää kiekkoa. Noin vajaamiehisellä jengillä Hokki suorastaan pyyhki jäätä pässipaidoilla, pakko antaa iso tunnustus joukkueelle!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kärpät nimesi siirreltävät junnut:

Sami Anttila
Antti Kalapudas
Sami Pekkala
Tuomas Vartiainen
Sami Väliharju

Mitähän tästä listasta nyt sitten pitäisi päätellä? Onko palstaveljillä spekulaatioita aiheesta?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ylläolevaan listaan liittyen: Mitenkähän Kestilä&Siikaluoma taitavat olla 94 syntyneitä kavereita eli lähtevätkö 15.2 Ouluun.. olisko Hokki halunnut väliharjun maalivahdiksi, koska Lehtosen loukkaantumisesta tai parantumisesta ei ehkä varmaa tietoa. Muuten kai tuo on aika oletettava nuorisojengi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kestilää ja Siikaluomaa mietin itsekin. Onko oletus että kausi loppuun täällä vai reseviksi Ouluun? Vastuuta tuskin on liigassa kuitenkaan luvassa.

Noinkohan Kalapudas enää täällä käy.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Varmaan tätä reservissä Oulussa vai pelaako Kajaanissa mietitään kärppien toimistolla. Muistaakseni Siikaluoman laina oli jossain tiedotteessa koko kausi. Lisäksi oulussa ihan ok määrä pakkeja kun niemelä ja ronkainen sekä mahdollisesti pitkänen pystyvät pelaamaan playoffseissa. Niin Siikaluomaa pidän varmempana pelaamaan Hokissa kokokauden. Kestilä on siinä rajoilla ottaako kärpät reserviin ko ukon.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ja Lehtosen loukkaantumisen myötä voi sanoa että kusessa ollaan. Smura ei vaan riitä pudotuspeleissä, eikä yksinään edes runkosarjan lopuksi estämään sitä että Jokipojat menee ohi.

Märkänä päiväunena se, että Kärpät löytää kassarin ja Rajaniemi pelaisi kauden lopun Kajaanissa. Mutta tuskin toteutuu, ei ole rahoja Hokissa ostaa ulos Pelicansista eikä kärpilläkään varmasti haluja sellaiseen auttamiseen.

Huikeasti alkanut kausi joka on kyllä todella rajusti kärsinyt loukkaantumisista. Olisi aikamoinen mahalasku pudota jo eka kierroksella. Toivottavasti sellainen veräjänvartija löytyy jonka rahkeet riittävät tämän estämään.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Rajaniemi olisi ollut todellakin märkä uni. Toki jos Pelicans ajattelee asian niin, että Hokki kun ei samoista pisteistä pelaa niin antaa vuokralle Rajaniemen. Sitten ensikaudella on pitkälle kevääseen pelannut maalivahti sitten itselle. Onneksi maalivahteja taitaa olla markkinoilla kenttäpelaajia paremmin. En nyt ole seurannut miten liigajoukkueilla on kassareita eli onko jollain tarvetta saada jollenkin maalivahdille peliaikaa. Ei taida toteutua siirtorajaan mennessä se kaksi hyökkääjää kun nyt maalivahtiakin pitää etsiä. Taas oli Kainarissa Laukkasen kommentti, että Valcharin siirron jälkeen etsitty hyökkääjää. Epäilen, ettei kassalle sopivaa ole löytynyt. Toki playoffseissa pärjätään, jos sairastupa tyhjenee eikä uusia loukkaantumisia tule, mutta nyt täytyy toimistolla etsiä maalivahtia eurooppaa myöten ja kysellä liigastakin. Olisi nimittäin jollenkin maalivahdille vastuuta ja peliaikaa, jos oma joukkue menettänyt mahdollisuudet pudotuspeleihin. Vähän niinkuin korkoa kasvamaan kevääksi Hokkiin ja valmiimpi paketti sitten emäjoukkueelle ensi syksynä. Tämä viikko mennään näillä mitkä kokoon saadaan, mutta ensiviikolla pitäisi alkaa tapahtumaan pelaajarintamalla. Pakkejahan on muuten yhdeksän kirjoilla, eli vaihdetaan mestispakki maalivahtiin ;)
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Saattaisi olla Hokin näköinen mies hyvinkin. Lue: ei kallis ja mahdollisesti hyvä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Anteeksi kun huutelen täällä, kun en tiedä teidän maalivahti-tilanteesta sen enempää kuin, että Lehtonen on loppukauden sairastuvalla. Mutta olisiko Hostikka korvaaja?

Ville Hostikka Twitterissä: "Pelikamat kaivettu varastosta. Kohta mennään!"

Koko kauden ollut pelaamatta. En tiedä onko harjoitellut minkään joukkueen mukana..vain try outin kautta ja todella maltillisella palkkapyynnöllä ottaisin. Saattaisi mennä ketterään, kun siellä ykkösmaalivahti loukkaantunut ja Hostikka on Lappeenrannan poikia.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Mitäs Lehtoselle tuossa syöksymisessä kävi? Käsikö meni? Fanseatista katsottuna tilanne ei näyttänyt ensin pahalta, mutta ilmeisesti ambulanssia sitten kuitenkin tarvittiin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ja Ketteräänhän Hostikka meni. Ihme on jos ei Lehtosen tilalle kassaria hankita.
 

Zinetula

Jäsen
Kärpät nimesi siirreltävät junnut:

Sami Anttila
Antti Kalapudas
Sami Pekkala
Tuomas Vartiainen
Sami Väliharju

Mitähän tästä listasta nyt sitten pitäisi päätellä? Onko palstaveljillä spekulaatioita aiheesta?
Aika loogiset valinnat mielestäni. Väliharju mahdollistaa Hokin maalivahtitilanteeseen leveyttä, jos jotain tapahtuu tai ei tapahdu. Hokilla hyvä pakkitilanne vaikka Siikaluoma/Mäkelä akselilla toinen jäisikin Kärppiin loppukaudeksi. Riippuu varmaan Niemelän tilanteesta (selkä?) tarvitaanko laajuutta tilalle minkä verran ja Pitkäsen tilanne vaikuttaa toki myös. Uskoisin, että Kestilä jää ehdottomasti Hokkiin jos ei Kärpillä satu pitkäaikaisloukkaantumisia ennen siirtotakarajaa 15. helmikuuta. Kärpillä on kuitenkin 15 hyökkääjä mukaanluettuna Kalapudas, kunhan kaikki tervehtyy (Mäenalasella ja Suorannalla vammaa tällä hetkellä). Kalapudas voi siten pelata tarvittaessa siinä seurassa, missä enemmän käyttöä. Loput kolme paikkaa täytetty tuolla listalla hyökkääjillä ja nimet odotettuja. Voivat pelata sekä Hokissa että Kärppien A:ssa, kummalla onkaan enemmän tarvetta heille.

Ps. Tiettävästi ainakin Kalapudas ja Vartiainen ovat Hokin käytettävissä tulevissa peleissä.
 
Viimeksi muokattu:

Zinetula

Jäsen
Ps. Tiettävästi ainakin Kalapudas ja Vartiainen ovat Hokin käytettävissä tulevissa peleissä.
Tänään on Jukureita vastassa ainakin 4 hyökkäysketjua ja 3 puolustajaparia, toivottavasti Hokin viime ottelujen hyvä vire jatkuu. Kakos- ja kolmosketjun laituriparit kärppälainoja eli Kestilä - Siikaluoma ja Kalapudas - Vartiainen. Erityisesti "laituri" Siikaluoman kokeilu mielenkiintoinen. Toivottavasti vierasjoukkue vie ja kaventaa eron kärkeen 8:aan pisteeseen. (Hokilla myös ottelu vähemmän pelattuna) Onhan tuo Jukurien materiaali laaja, vaikka Jokerit -lainakolmikko puuttuukin.

SJL Tilastopalvelu
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Siikaluoma on vielä pakonsanelemana laiturina, kun Hokilla loukkaantumisia vielä paljon. Siikaluoma ollut mielenkiintoinen "hyökkääjä" rouhinut ja taklannut ahkerasti. Sai mestis avausmaalin hyökkääjän tontilta viime ottelussa.

Kuukausi sitten pelattu viimeksi neljällä kentällä, katotaan miten onnistuu. Se on kuuden pisteen ottelu jukureita vastaan, voitolla säilyy teoreettisetkin mahdollisuudet runkkarin voittoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös