Kajaanin Hokki 2013–2014

  • 229 399
  • 586

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Vizvary oli ainakin lauantain Sport-pelissä Hokin kahden parhaan pakin joukossa, joten jatko on tervetullut.

Mikä lienee Makkosen tilanne? Milloin pelikunnossa?
Huhua olen kuullut, että Leinonen ei ole ollut täydessä pelikunnossa moneen viikkoon, mutta pakko pelata (kipupiikin avulla?) kun pystyy edes jotenkin pelaamaan.

Kyllä Hokin puolustusosasto on aika kapoinen vielä...ei kestä lisää loukkaantumisia.

Ja sitten muuta asiaa, eli tuomaritoiminnasta:
Tuo adressi on aika korni homma. Tuskin kerää kovin montaa nimeä alle.
Mutta olen kyllä yhtä mieltä siitä, että tuomaritoiminta on ollut ala-arvoista valtaosan kaudesta!

Kyllä, tuomaritkin ovat ihmisiä ja virheitä sattuu. Ongelma on se, kun tuomarit ei näytä niistä virheistä mitään oppivan. Kehitystä ei tapahdu, ainakaan oikeaan suuntaa.

Se mikä tuossa adressissa oli hyvä pointti, on se että tämä alkaa oikeasti vaikuttamaan pelaajien turvallisuuteen. Sport-peli (jossa ei tosin ollut Sora-Kova-kaksikko) oli oksettavaa huitomista ja koukkimista. Aivan karmeaa mailapeliä koko ajan, eikä tuomarit tee mitään!

Takaapäin lyötiin yläkädelle, ja välillä lipsahti naamaankin saakka - mutta ei jäähyjä! Ainakin kolme jäähyä jäi viheltämättä korkeasta mailasta, huitomisesta olisi voinut joku tuomari viheltää toista kymmentä jäähyä, ja lopulta pöytäkirjaan oli saatu yksi jäähy koukkaamisesta.

Ottelu oli niin hirveää katsottavaa, että pahaa teki! Se, että Hokki voitti, oli ainoa positiivinen asia ottelussa. No, toisaalta lauantain tuomaritoiminnassa oli se hyvä puoli, että jopa Sorakangas-Kova kaksikkoa tuli ikävä! Varsinkin tää Pelkonen (?) oli aivan puusilmä!

Jopa Mattila huusi tuomareille kovasanaisesti kesken ottelun, ja se on harvinaista se!

Seuraavalla kerralla kun toiminta on tuota tasoa, eikä ole velvollisuutta olla paikalla, marssin kesken kaiken pois ottelusta. Tuota ei kiinnosta enää katsoa.
 

Kallela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peejiikoo
Vizvary

Jos vizvary Kajaaniin saapuu en voi kuin onnitella seurajohtoa
erinomaisesta signauksesta.Vastaavaa puolustajaa en Raahessa
ole neljänkymmenen katsojavuoteni aikana nähnyt.

Puolustaja isolla P:llä ja suuri menetys Raahelaisille.Jatko kauden loppuun
Raahessa olisi pieni ihme.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onko Kallelalla tietoa miten tämän tasoinen puolustaja ylipäätään on eksynyt sinne Raaheen? Luulisi että ottajia olisi ollut kovemmissakim sarjoissa jossain päin maailmaa?
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Matus Vizvary palannut jo sunnuntaina takaisin Raaheen ja ollut kokoonpanossa RoKia vastaan.

Mitähän tästä voisi päätellä?
 
Matus Vizvary palannut jo sunnuntaina takaisin Raaheen ja ollut kokoonpanossa RoKia vastaan.

Mitähän tästä voisi päätellä?

Lukisit ne lehtijutut. Ei mitään, koska tämä oli sovittu juttu ja paluu Kajaaniin on yhä mahdollista (Kainari piti jopa todennäköisenä). Hokki on varmaan tarjonnut sopparia ja pallo on heitetty Vizvarylle.

Toivon mukaan Vizvary jatkaa täällä. Mitä enemmän sitä asiaa ajattelee, sitä vakuuttuneemmaksi tulen myös siitä, että jatko olisi Hokin kannalta loistava juttu.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Vizvarylle jatkoa!

Lukisit ne lehtijutut. Ei mitään, koska tämä oli sovittu juttu ja paluu Kajaaniin on yhä mahdollista (Kainari piti jopa todennäköisenä). Hokki on varmaan tarjonnut sopparia ja pallo on heitetty Vizvarylle.

Toivon mukaan Vizvary jatkaa täällä. Mitä enemmän sitä asiaa ajattelee, sitä vakuuttuneemmaksi tulen myös siitä, että jatko olisi Hokin kannalta loistava juttu.

Kyllä ne lehtijutut on luettu, olikohan tuohonkin pakko ottaa taas niin kaiken tietävä kannanotto? Laitoin vain väliaikatietoja, mutta eräiden mielestä se ei ilmeisesti ole suotavaa.

Tässä faktaa:

Matus Vizvary jatkaa loppukauden Hokissa - Kajaanin Edustushokki
 
Vizvaryn jatkolle peukut täältä, nyt ei varmaan tarvitse haaveilla enää muista pakkivahvistuksista, kun kerta Makkonen on tämän kauden puolella tulossa mukaan. Lisäksi siellä on kahdeksantena pakkina Määttä, joka ainakin paransi roimasti juuri ennen inttiin lähtöä. Eli jos kaikki pysyy kasassa, niin ihan kelvolliselta tuo kalusto näyttää. On edes yhden miehen verran särkymävaraa.

Tomi Karhunen tulee Kärpistä perjantain ja lauantain vieraspeleihin maaliin. Onkohan Sepillä sitten jotain vammaa tai sairastumista, vai haluttiinko tähän paikkaan Sepille vain huilia (+toki vastaavasti Karhuselle pelituntumaa)? Oli miten oli, niin tulevaisuutta ajatellen helvetin hyvä juttu, että Kärppien kanssa ollaan edes tämänkaltaisissa puheväleissä. Tämä "KalPa-yhteistyö" (sori oli pakko laittaa heittomerkit) kun nyt oli aivan täysi vitsi.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
KooKoo-Hokki

Joo, ottelun tulos 3-0 ei jätä selittelyille sijaa, Hokki oli kahdesta huonosta se huonompi taas vieraspelissä,mikä ihme siinä on, että vieraspelaaminen on tuommosta, en jaksa muistaa milloin Hokki on ottanut täydet pisteet vieraissa, mutta onneksi kotona on saatu pisteitä kiitettävästi.

Eipä tuosta Hokin tämän iltaisesta joukkueesta voi ketään nostaa kovin korkealle, ...Karhunen maalissa oli OK.
Aikaisemmin vähemmän kehuttua Vizvarya seurasin erikoisesti,pakko myöntää, että hyvä pakki se oli myös tänään, vaikka yksi takaisku tulikin Matusin ollessa kentällä....
Seurasin ottelun taas tuolta Elisaviihteestä,eli kaikkia havaintojani ei pidä noteerata kovin kriittisesti,..


Edelleen olen sitä mieltä, että Kajaanissa ottelutapahtuman toteutus toimii Mestiksen parhaiten.(Elisa)
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kolmen ottelun viikko, joista kaksi ottelua kotona. Vieraspeli nousukuntoisen Sapkon vieraana. Kaikki ottelut ovat niin sanotusti heikempiä vastaan, joten 6 pistettä minimi suoritus, koska playoffsitkin on lähellä, niin pelin pitäisi alkaa sarjassa heikommin pelanneita vastaan alkaa rullata melko tehokkaasti, jos playoffseissa halutaan pärjätä kovempia nippuja vastaan. Mahdollisuudet, kun lähdetään jokaiseen peliin takki kiinni ja sataprosenttisella yrittämisellä jokaisen pelaajan osalta niin saada 9 pistettä. Tämä viikko on kriittinen kotiedun tavoittelun suhteen, jos pisteitä ei tulisi, alkaa muut samoista sijoista taistelevat joukkueet karata kauas.

Mielenkiintoinen viikko, sillä loukkaantumiset (vain Karppinen poissa?) ovat takana ja on saatu harjoitella ja pelata samoilla kokoonpanoilla, niin pelissäkin sen pitäisi alkaa näkyä.. Jos ei näy, en usko sen ajanoloon enää sitten kauheasti muuttuvan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
KVieraspeli nousukuntoisen Sapkon vieraana.

Mahdollisuudet, kun lähdetään jokaiseen peliin takki kiinni ja sataprosenttisella yrittämisellä jokaisen pelaajan osalta niin saada 9 pistettä.

Älkääpä edes suunnitelko pilaavanne SaPKon 85 vuotisjuhlaa ja Jamo Myllyksen pelinumeron jäädyttämisen jälkeistä hetkeä. Pelistä porukka lähtee Seurahuoneelle juhla"gaalaan" niin olisihan se ikävää juhlia pitkää taivalta tuore tappio niskassa ja askel lähempänä Suomisarjaa.
Noista lähtökohdista ei tule olemaan ilmaisia pisteitä jaossa, vaikka eihän niin kukaan väittänytkään. Suosikkina Hokki kuitenkin Talvisaloon saapuu, ei kahta sanaa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jos Hokki pelaa samalla tavalla kuin tänään, niin Myllyksen juhlat ei mene ihan suunnitellusti. Kauden parasta Hokkia. Alussa JypA sinnitteli mukana kovalla karvauksella, mutta sitten peli oli aika yksipuolista näytöstä. Huikeita syöttöjä, upeita viimeistelyjä. On se Virtala vaan aika virtuoosimainen kiekonkäsittelijä! Epäonnistujia ei tänään ollut, upea peli koko joukkueelta. Tämänkaltaisella pelillä kaikki on mahdollista tänä keväänä.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Olipaha ilotulistusta! Peli pysyi hienosti käsissä koko 60 minuuttisen ajan. Ylivoima aivan jäätävää ja viimeistely tehokasta. Viime peleissä Hiltunen on lyöty yhteen ranskisten kanssa ja tämä näyttää toimivan. Tänään saivat aikaan monia pitkiä ja vaarallisia pyörityksiä Akatemian päädyssä.

Ja sitten Teemu Virtala. Jumalauta. 39 peliä, 57 pistettä. Tänään siis 0+5 joilla kiipesi pistepörssin piikkipaikalle.

Tästä on hyvä jatkaa viikonloppuun!
 
Operaatio "9 pisteen viikko" osa 1 on selvitetty. Murskaavasti tuli, toivottavasti nöyryys säilyy viikonloppunakin. Kotietua ajatellen noita pelejä ei saisi sössiä.

Päätin ennen ottelua, että tänään en kirjoita posia Virtalasta. Noh, ehkä tuo 0+5 (+ pistepörssin kärkipaikka) puhukoon puolestaan. MUTTA Virtala linkkasi 3. erässä pukukoppiin. Voi v*ttu oikeasti jos siellä meni jotakin taas rikki. Mä en kestä sitä. Eikä Hokki. Kausi loppuu lyhyeen ilman Virtalaa.

Muuten. Ihan hyvä peli kokonaisuutena Hokilta. Ylivoima on tappavan tehokasta, sarjan parasta. Guttig alkaa taas pienen tauon jälkeen löytämään tehoja, joka on loppukautta ajatellen hyvä juttu. Pitkäseltä hyvä peli, vaikka se maalinteko onkin tervanjuontia. Alivoimalla pelaa hel-vetin hyvin!

Hiltunen sopii jostain syystä hyvin tuohon patonkien kenttään. Vaikka kaikki ovat offensiivia pelaajia, niin aika vähän siellä soi omissa (patongit nousseet molemmat plussalle). Johtuuko se sitten siitä, että kiekko pysyy koko ajan hyvin omien lavassa, eli se klassinen "hyökkäys on paras puolustus"? Niskakankaalla on sen sijaan nyt todella vaikeaa. Jopa huolestuttavan heikkoa pelaamista. Positiivisena pakko vielä nostaa esiin Heikkisen Arttu. On se vaan hyvä pelimies. Tehotilastokin kivasti plussalla +15.

Pakeista vielä muutama sana. En tiedä tekikö tuo (loppujen lopuksi) heikko vastustaja sen, että Lennin pelaaminen näytti ihan kelvolliselta. Tänään tuli aika vähän hasseja ja höntyilyä. Vizvarysta tykkään edelleen, Unterweger suorittaa tasaisesti ja Santanen parantaa peli peliltä. Lisäksi Jakekin tuntuu saavan edes muutaman kiekon maalille asti ja Pälveellekin tuli ihan mukavia onnistumisia. Seppäseltä hyvä peli, mutta se Salosen kuti meni luvattoman helposti. Tänään alakerta saa kuitenkin puhtaat paperit.

Myös tuomareilta hyvä esitys tänään. Ja päätuomareina olivat vieläpä "ne aina paskasti Kajaanissa" Kova ja Sorakangas. Pakko mainita ihan sen takia, että jos (tai kun) heiltä tulee joku heikompi esitys, niin onpahan ainakin yksi muistikuva hyvin sujuneesta ottelusta. Toki on niitä tullut useampiakin, mutta katsomossa (ja täällä foorumilla) vain ne huonot esitykset huomataan ja muistetaan.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
MUTTA Virtala linkkasi 3. erässä pukukoppiin. Voi v*ttu oikeasti jos siellä meni jotakin taas rikki. Mä en kestä sitä. Eikä Hokki. Kausi loppuu lyhyeen ilman Virtalaa.

Ainakin Kainuun sanomien haastattelussa Virtala kertoi luistimenterän menneen rikki, kuitenkin kertoi kaverin (Auvinen Henri) antaneen rehellisen polvitaklauksen. Alkaa vituttaa nuo polvitaklaukset, ne rikkoo pelaajia kovalla prosentilla, niistä puuttuu sellainen pelikaverin kunnioittaminen. Saisi tulla pelikieltoa yleisestikin. (ei pelkästään tämä tapaus)

Hienoa peliä eilen, perjantaina kaatamaan kiekko-vantaa samanlaisella pelihuumorilla. Havaintoni eiliseltä oli, että puolustaminen viisikkona parantunut, toki vastustajakin oli eilen aneeminen. Se ainut jyp-a:n maali menee Seppäsen piikkiin. Ei hirveästi ollut torjuntoja toisessa erässä ja otti laukauksen 50 prosentin teholla, joilloin sirvahti maaliin. No pieni kauneisvirhe ja harmittaa varmaan Sepiä eniten.

Viimeksi kun lohipaidat Kajaanissa kävivät, niin pelillisesti käänsivät peliä nopeasti ja tekivät ylivoimahyökkäyksiä. Tähän kiinni huomenna ja samalla pelihuumorilla omaa peliä pelaamaan, niin uskon voiton jäävän Kajaaniin. Edelleen toistan itseäni, tässä sarjassa ei ole porukkaa, jota vastaan Hokki voi takki auki lähteä.. Huominen hyvä asenne mittari.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Tuomaritoiminta

Kävinpä katsomassa pari erää Hokin ja Jyp.Akat. peliä. Kolme asiaa panin merkille. Ensinnäkin Jyp oli surkea toiseksi jää oli huono. Kolmanneksi tuomarit olivat umpisurkeita. Kuinka paljon Hokki tarvitsee tuomariapua? Kyllä hyvä joukkue pärjäisi vähemmälläkin. Tuskin kukaan Hokin kannattajakaan haluaa ratkoa pelejä tuomareiden avulla.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Joo, Hokki voitti eilen ainoastaan huonon jään, huono vierasjoukkueen ja huonojen tuomareden takia. Todennäköisesti myös ajokeli Jyväskylästä oli huono ja bussissa oli huonot penkit. Verasjoukkueen pukukoppikin on huonompi kuin kotijoukkueen ja makkaratkin on kioskissa huonoja. Äänentoisto on huono ja katsomon penkit huonoja. Täällä on hommat pedattu viimeisen päälle kotijoukkueen voittoa varten.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kävinpä katsomassa pari erää Hokin ja Jyp.Akat. peliä. Kolme asiaa panin merkille. Ensinnäkin Jyp oli surkea toiseksi jää oli huono. Kolmanneksi tuomarit olivat umpisurkeita. Kuinka paljon Hokki tarvitsee tuomariapua? Kyllä hyvä joukkue pärjäisi vähemmälläkin. Tuskin kukaan Hokin kannattajakaan haluaa ratkoa pelejä tuomareiden avulla.

Olit vissiin pelaavassa kokoonpanossa, kun jään tunsit huonoksi? Jos luet Hokin ketjuja huomaat, että kannattajien mielestä vierasjoukkueet saa enemmän hyötyä näistä tuomareista..
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Kolmanneksi tuomarit olivat umpisurkeita. Kuinka paljon Hokki tarvitsee tuomariapua? Kyllä hyvä joukkue pärjäisi vähemmälläkin. Tuskin kukaan Hokin kannattajakaan haluaa ratkoa pelejä tuomareiden avulla.
Näkemyksesi mukaan tuomarit olivat siis puolueellisia ja Hokille suosiollisia. Pystytkö jotenkin konkretisoimaan tätä puolueellisuutta? Olen itsekin sitä mieltä, että joitakin Hokki-rikkeitä jäi viheltämättä, mutta niin jäi toiseenkin suuntaan. Toisaalta olen erittäin vakuuttunut, että esimerkiksi Jyp-Akatemian kovasti vaatima kiekko katsomoon -jäähy (jota Ahvenjärvi jaksoi toisella erätauolla eleistä päätellen kovasti tuoda esiin) meni aivan oikein, eli kimmokkeesta meni - ei jäähyä.

Vuonna 2011 Kajaanin jäähallin jää arvioitiin Mestiksen pelaajien keskuudessa kolmanneksi parhaaksi Mestiksessä. Eikä se nykyisin ainakaan huonompi ole, eli ilmeisesti muualla on menty tältä osin aimo harppauksin parempaan suuntaan.
 

Steus

Jäsen
Olit vissiin pelaavassa kokoonpanossa, kun jään tunsit huonoksi? Jos luet Hokin ketjuja huomaat, että kannattajien mielestä vierasjoukkueet saa enemmän hyötyä näistä tuomareista..

Ja kaikki vierasjoukkueet kannattajat taas liputtaa Hokin saaman tuomariedun puolesta :) Reilu peli, kun molemmilla puolilla on tietynlaiset värilasit. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että "hokkimainen liaanikiekko" on vähentynyt tällä kaudella taitavien yksilöjen tulon myötä, eikä joukkuetta enää erottaisi pelkän pelityylin perusteella. Tämän kauden sikahokipalkinto menee minun antamanani Joensuuhun tai Vaasaan.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Jää

Olen sen verran näitä kiekkohommia kerennyt seurata, että näkeehän pehmeän jään sokea Reettakin. Eihän siellä kiekko liikkunut loppuerästä etenkään vaihtoaitioiden edessä. Mutta kuten sanoin ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Toki Jyp Akat. oli mukana pelissä kunnes alkoi pillimiehet puuttua peliin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Olen sen verran näitä kiekkohommia kerennyt seurata, että näkeehän pehmeän jään sokea Reettakin. Eihän siellä kiekko liikkunut loppuerästä etenkään vaihtoaitioiden edessä. Mutta kuten sanoin ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Toki Jyp Akat. oli mukana pelissä kunnes alkoi pillimiehet puuttua peliin.

Ok. Jäässä voi olla vikaa, mutta onneksi on sama molemmille. Jäähyt eilen Hokki 10min Jyp a 14min, joten ei ihan yksipuoleisesti vihelletty. Olisi jyp a:llakin ollut yv:llä tulla peliin mukaan.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Jes, kolmen voiton putkessa mennään, peli oli vaikeeta tänään, eka erä meni hienosti, sitten liike näytti loppuvan, mutta pojat väänsivät taas pisteet kotiin.

Vizvary teki avausmaalin Hokki-paidassa+, Hiltusen 3 maalia+,..yleisöön menevä peli, kuten viimeaikoina on ollut tapana,...+

Toivottavasti Hokki pilaa SaPKon juhlat huomenna, vaikka tahtoisin SapKon säilyvän mestiksessä...... ilman karsintoja.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
SaPKo sai sitten juhlien kunniaksi Hokista kunnon rökälevoiton. Jos jotain positiivista hakemalla hakee niin ehkä "mieluisin" peli hävitä, sen verran sympatiaa pässipaitoja kohtaan löytyy.

Siinäpä ne positiiviset asiat sitten onkin. Ensimmäinen erä oli sekavaa ja jonkin verran kotijoukkue oli siinä edellä vaikka tasalukemissa toiseen mentiinkin.

Toinen olikin sitten vuoden katastrofierä. Pari maalivahdin vaihtoa, 5 maalia omiin eikä minkäänlaista peliä koko erässä saanut Hokki aikaan. Tuomaritkin ilmeisesti näkivät Hokin surkeuden ja jättivät säälistä aika monta koukkua viheltämättä. Kai se on tarpeeksi säälittävää jo ilman jatkuvaa alivoimaakin kun tuolla tavalla höykytetään. Ei jäänyt mieleen ketään joka olisi linnapaidassa toisessa erässä tosissaan pistänyt itsensä likoon. Laiskaa ja halutonta pelailua.

Kolmannessa SaPKo jo vähän tyytyi varmistelemaan, Hokki sai vähän kaunistella numeroita toisella maalillaan.

Tällaisen pelin jälkeen ei voi kuin parantaa. Toivottavasti leijuminen loppuu taas vähäksi aikaa?
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
...ja kun muutama ottelu päästiin pelaamaan melkein terveellä kokoonpanolla, niin sitten tärähtääkin molemmat Heikkiset sivuun.

Arttu on ollut aika hyvä osa tuota Virtalan ketjua, ja nyt siihen pitäisi sitten löytää kaveri, joka sopeutuu samantyyliseen rooliin. Kysymys kuuluukin, kuka?

J.Heikkinen on viime viikkoina esittänyt hyviä otteita, ja siinä mielessä varsin harmillinen juttu, mutta toivottavasti pitkää paussia ei tule. Joskus alkukaudella ei olisi vaikuttanut Hokin peliin lainkaan, nyt vähän vaikuttaa. Varsinkin kun ei liikaa pakkeja löydy pelikunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös