Kajaanin Hokki 2013–2014

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lauantaina otteluiden jälkeen tuli minullekkin mieleeni tuo kyseinen kausi.
Sport, Jukurit,TUTO ja Kiekko-Vantaa oli ne seurat, jotka olivat halunsa silloin antaneet.

Tänään Hokki joukkueessa pelaa edelleen muutamia tuon kauden pelureita, joten he vaan kertomaan tuosta kaudesta ja sen tuomasta tunnelmasta muille pelureille.

Tiedä vaikka historia todella toistaisi itseään.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Hiljaiseksi on mennyt täällä KooKoo-tappion myötä, vaikka pronssit on vielä pelaamatta.

Huomennapa sitäkin herkkua olisi tarjolla. Oishan se aika kova veto napata mitalit kauden päätteeksi! Tosin täytyy sanoa, että kauden ennakko-odotuksiin nähden, tämä kausi on mennyt yli odotusten, päättyi huominen miten vaan.

Ensikaudeksi onkin sitten paljon muutosta, jo valmentajakuvioidenkin vuoksi. Toivottavasti sopimuksia alkaisi tippumaan jo hyvissä ajoin niin valmentajien, kuin pelaajienkin osalta.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Uskallan väittää, että kannattajan kannalta Hokin mestishistorian viihdyttävin kausi. Tarkoitan tällä viihdyttäviä pelejä runsaine maaleineen, mielenkiintoisia pelaajia, välieriin pääsyä ja ennenkaikkia mediatiimin ottelukoosteet, haastattelut sekä Hokin tiedottamisen merkittävä paraneminen toivat Hokista hyvän "tuotteen" seurata ja kannattaa. Toki mestismestaruus ja muut mitalit olivat mukavaa aikaa. Monella saralla mentiin niin paljon eteenpäin, että toivon tason säilyvän ja vielä kehittyvän jatkossain.

Pelillisesti oltiin niin lähellä finaaliunelmaa, joukkue vaikutti tiiviiltä nipulta ja pelaajat nauttivat pelaamisesta Hokissa. Moni pelaaja sai vyölleen niitä tosi pelejä, jotka kehittävät eniten eli tiukkoja playoff vääntöjä. Olen tyytyväinen meneepä pronssipeleissä miten vain.

Joku vaikka Hocki voisi avata tiukalla ja informatiivisella paketilla ketjun Hokin kausi 2014-2015 ja sinne sankoin joukoin kaikki spekuloimaan pelaajia, valmentajia ja tulevia kuvioita. Siitä se ensikauden odotus lähtee.
 
Pronssit TuTolle. Ei ainakaan itseä juurikaan harmita, sillä se suurin harmitus oli viime perjantaina hävityn Game7 jälkeen.

Ja vastauksena kahvakiekolle, voin availla ensi kauden ketjun. Vedetään kuitenkin ensin tämä kausi yhteen. Ja tehdään se viiden korin kautta.

Pelasi selkeästi yli odotusten:
- Vizvary
- Hiltunen
- A. Heikkinen

Pelasi yli odotusten:
- Guttig
- Da Costa
- Virtala
- Humaloja
- Hyvärinen
- Unterweger

Pelasi odotusten mukaisesti:
- Seppänen
- Tolonen
- Makkonen
- Pälve
- J. Heikkinen
- Pitkänen
- Toivo
- Karppinen
- Koivisto
- Rajala
- Pyykkönen

Pelasi alle odotusten:
- Santanen
- Määttä
- Leinonen
- Niskakangas
- Kurkinen
- Fofanov
- Klemetti

Pelasi selkeästi alle odotusten:
-

Viimeisimpään koriin en saanut ketään, vaikka alisuorittajia muutamia löytyi. Ehkäpä juurikin sen ansiosta Hokki lopulta näin pitkälle eteni.

Mistä tämä kausi lopulta muistetaan? (ja nimenomaan Hokin osalta, eli jätetään ne kabinettiruikutukset välistä)
- Ranskan maajoukkuemiehet
- Molemmat pistepörssivoitot Hokille (Virtala & Hiltunen)
- Joukkue oli erittäin hyvin roolitettu (ja keväällä terve)
- Hokki pelasi pitkästä aikaa vahvan kevään --> pitkästä aikaa mitalipeleihin

Siinäpä se. Nyt takki on aika lailla tyhjä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nopeasti mietittynä ollaan samoja pelejä Hockin kanssa käyty katsomassa, kun tarkastellaan pelaajia eri koreissa. Ainoastaan Pälve olisi minulla mennyt yhtä koria alempaan. Pälve pelasi mielestäni huonosti ja esimerkiksi Makkosta olisi voinut kokeilla tilalla. Eipä tuota odotuksiakaan Pälvettä kohtaan hirvesti ollut, joten siihen peilaten pelasi odotusten mukaisesti.

Minun listassa kolme parasta pakkia: Hyvärinen, Vizvary, Unterweger.
Pelaajat, jotka yllättivät allekirjoittaneen: A Heikkinen, Hiltunen
Pelaajat, joihin Hokin menestys perustui: Virtala, Guttig, Da Costa, Seppänen
Pelaajat, jotka olivat tasaisen hyviä koko kauden: Humaloja, Karppinen, Toivo
Pettymykset, odotukset otteita kovemmat: Santanen, VA Leinonen, Klemetti

Muut mielestäni pelasivat ennakko-odotuksien mukaisesti. Niskakankaasta vielä sen verran, että pelaa ihan ok, mutta apinaselässä jaksoja nyt useammalla kaudella. Eli aika odotusten mukaisesti pelasi menneiden kausien pisteisiin peilaten.

Valmennus teki hyvin töitä ja seurajohto antoi Virtalalle ja Seppäselle mahdollisuuden voittaa jotain kokoamalla kovan joukkueen. Ulkomaalaishankinnat olivat erityisen onnistuneita. Hokki pelasi tällä kaudella myös sellaista kiekkoa, että Hokkia arvostettiin muissakin pitäjissä. Hyvää kasvattajajoukkueen työtä Hokki teki ja useampi pelaaja menee varmaan muualle. Tuntuu, että aika "alusta" saadaan ensikauden menestystä alkaa rakentamaan.

Kaikkea on jo kehuttu, mutta mediatiimi ja Hokin tiedottaminen nousivat hienosti, joten suuret kiitokset voidaan heillekkin kertoa.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Hieno kausi tosiaan takana, todella lähelle jäätiin finaalipaikkaa. Mahtava joukkue, loistavat roolitukset, kaikki pelasivat sydämellä.

Pelaaja-arvioinneista pitkälti samaa mieltä aikaisempien postaajien kanssa.

Itselleni tämä oli nyt henkilökohtaisesti aivan uskomattoman hieno kausi, kun pääsi seuraamaan seuran toimintaa läheltä ja oikeasti näki ja koki, mitä se Mestis-tason urheiluseuran arki on. Myös näitä tapahtumia (Joulupuisto, Pipolätkä) tuli järjesteltyä.

Tästä kaudesta jäi mahtavat muistot, nyt vain nokka kohti kesää ja ensi kautta! Kiitokset myös Avedian puolesta kaikesta palautteesta, mitä täällä on saatu. Siitä on ollut iso apu tuotetta kehittäessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös