Kajaanin Hokki 2012–2013

  • 125 185
  • 357

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Anakin yksi ottelu jäljellä tätä kautta, vähintään. Avataan kuitenkin jo ketju valmiiksi uutta kautta varten. Sopimuksia on tiedossa yksi, eli Miska Humaloja, jolla on sopimus vuoteen 2014 saakka. Muuten on homma levällään, valmennusta myöten.
Samoin lienee tulossa jonkinlainen yhteistyökuvio Kärppien kanssa, joka varmaan tuo oman sävynsä kauteen, toivottavasti siinä hommassa pidettään järki mukana, niin Kärppä kuin Hokki toimistolla.
Eli tästä vain siten, olkaa hyvä, spekulointi voi alkaa.
 
Eli tästä vain siten, olkaa hyvä, spekulointi voi alkaa.

Itse kyllä mielellään odottaisin tämän kauden loppuun, onhan meillä sitten kuitenkin puoli vuotta aikaa spekuloida näillä asioilla.

No, pakko se on joku sana sanoa. Tämän kauden Hokista jatkoa antaisin etunenässä Virtalalle, Niskakankaalle, Toivolle, Makkoselle, Häkkiselle ja Fofanoville, myös Komulainen, Leinoset, Rajala ja Karppinen löytyvät listaltani pienen harkinnan jälkeen. Ylösen haluaisin pitää, mutta epäilen ulkomaiden houkuttelevan.

Juuri ja juuri listalla ovat Hattunen, Savolainen, Sillanpää, Virtanen, Alanne ja Peltonen (johtuen muista maalivahtivirityksistä, eli Seppänen ja Häkkinen). Jatkoa en halua Heikkis Jakelle, Similälle, Karhuselle, Hakkaraiselle, Mäkiaholle, Fominille ja Wedmanille. Unohdinko jonkun? Niin, junnujen (Sormunen, Taivalmaa, Kurkinen) tilanne riippuu sitten Kärppä-yhteistyöstä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Muuten aika samoilla linjoilla Hockin kanssa, mutta Jakesta eri mieltä. YV:lla kankea, mutta kuitenkin isoilla minuuteilla oli tehotilastonkin mukaan mies paikallaan puolustuspäässä. Pakisto tarvitsee jonkun kokeneenkin sotaratsun mukaan. Ylönen lähtenee muille maille ja näin ollen muu pakisto tulee olemaan aika nuorta ensi kaudella. Ennemmin luopuisin VA:sta kuin Jakesta.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Aikalailla samoilla linjoilla kuin Hocki, tosin Sillille toivoisin itse ehdottomasti jatkoa. Jake (toivottavasti) päättää uransa tähän kauteen.

Wedman on ollut itselleni pettymys. Kovasti odoteltiin läpimurtoa tälle kaudelle ja syksyllä näyttikin hyvältä, kun Joonas kantoi Hokin kultapottaa parissa ottelussa.

Uskoisin että Maestro Virtalalle jäi vielä näytettävää kajaanilaisyleisölle, joten jatkoa uskallan veikata. Jos vain saa paikat kuntoon kesän aikana.

Kärkipelaajista Niskakangas oikeastaan ainoa, joka täytti odotukset pisteiden muodossa. Positiivinen yllättäjä on Jesse Häkkinen, molemmille ehdottomasti jatkoa, jos suinkin mahdollista!

Maalivahtitilanteesta tosiaan, että Seppänen oli jossakin haastattelussa kertonut toivovansa paluuta Kainuuseen. Kelpaisi kyllä paremmin kuin hyvin, tällä kaudella ei ole kovin varmaa veskaria ollut missään vaiheessa, joitakin väläyksiä lukuunottamatta.

Mitäs palstaveljet ovat mieltä valmennuksesta? Mattilan Hokki on esiintynyt todella ailahtelevasti, mutta jos meno jatkuu samalla tavalla kuin Playoffeissa, olisin valmis jatkoa tarjoamaan.

Kärppä-yhteistyöstä toivoisin samallaista kuin ennen K-Laseria, eli ei mitään täysveristä farmipelleilyä. Sen kannattavuus nähtiin tällä kaudella (LeKi, JYP-Akat).
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jatkuvuuden kannalla valmennuksen suhteen, kun loppupelit näin hyviltä näyttävät. Ehkä se rauhoittaisi tekemistä, viime vuodet Hokki on sekoillut valmentajien kanssa aivan liikaa. Ja tosiaan Sillanpäällä jatkoa ehdottomasti. Niskakangas teki pojoja mutta toisaalta Hokin toiseksi huonoin tehotilasto kertoo että sillä on ollu hintansa. Pudotuspeleissä aika vaisu ja löysä esitys tähän asti. Jos on kallis pelaaja niin ei käyttöä.
 
Jatkuvuuden kannalla valmennuksen suhteen, kun loppupelit näin hyviltä näyttävät. Ehkä se rauhoittaisi tekemistä, viime vuodet Hokki on sekoillut valmentajien kanssa aivan liikaa.

Samaa mieltä. Mattila on kuitenkin osoittanut osaavansa valmentaa, kun me pärjätään tällä porukalla näin hyvin KooKoota vastaan. Ja itse olen oikeastaan koko kauden seissyt Mattilan takana, vaikka välillä tilanne näytti suoraan sanoen heikolta.

Niskakangas teki pojoja mutta toisaalta Hokin toiseksi huonoin tehotilasto kertoo että sillä on ollu hintansa. Pudotuspeleissä aika vaisu ja löysä esitys tähän asti. Jos on kallis pelaaja niin ei käyttöä.

Mun mielestä tuo tehotilasto ei kerro Niskakankaan kaudesta ihan kaikkea. Vaikka miinuksia on aika paljon, niin täytyy huomioida se, että Niskakangas oli lähes aina kentälle pelien ratkaisuhetkillä, jolla vastustaja sitten iski kiekon tyhjiin. Niskakangas teki myös suht paljon tehoja YV:llä, josta tehotilastoon ei tule plussia ja vastaavasti muutama takaisku YV:llä heikentää tuota tilastoa. Ja mun mielestä Artulla ei ole kovin suuria vaikeuksia omassa päässä, ja yleensä Arttu kiekon fiksusti pleksin kautta keskialueelle. Mutta toki jos hintaa lähemmäs 20k, niin miettisin kahdesti. Ja kieltämättä tehot ovat pleijareissa hieman hukassa, mutta onhan Arttu kilauttanut tolppaan ainakin neljä kertaa, eli ei ole kaikki jumalatkaan olleet puolella.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Runkosarjan aikana mulla loppui usko Mattilaan enkä vieläkään ole varma että kyseessä on mikään huippukoutsi. Mutta näiden pudotuspelien perusteella pidän parempana ratkaisuna jatkaa Mattilan aikaa. Vieläkin harmittaa kun Huddin toinen kausi jäi pois, jospa jonkinlaista jatkumoa saataisiin hyödynnettyä Mattilan jatkolla? Jatkuva vaihtaminen ei ainakaan ole toiminut, se on nyt nähty.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Jos en aivan väärin kuullut, niin O-P Hakkarainen oli tänään KooKoo-matsin palkintoraadissa. Olisikohan tämä joku merkki O-P:n paluusta Kainuuseen vai vain vierailu vanhan seuran peliin?
 
Jos en aivan väärin kuullut, niin O-P Hakkarainen oli tänään KooKoo-matsin palkintoraadissa. Olisikohan tämä joku merkki O-P:n paluusta Kainuuseen vai vain vierailu vanhan seuran peliin?

En tiedä OP:n kuvioista sen tarkemmin, mutta ainakin tällä hetkellä on Sippolan koulussa töissä ja tuttu näky KooKoon matseissa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mitä olen O-P:n kanssa jutellut niin pidän aika epätodennäköisenä paluuajatusta ainakin tällä hetkellä.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin, eilen kävi kuten aavistinkin kun tämän ketjun avasin joten eikun eteenpäin.
Valmennus: Mattila-Raatesalmi-Kuusivuori, ehkä jatkoon. olin kyllä joulunaikaan täysin eri mieltä. Mutta ihan jatkuvuuden kannnalta olisin kuitenkin varovaisesti jatkon kannalla.
Maalivahdit: Tämä osasto vaihtunee ihan luonnollisista syistä, Peltonen jatkanee matkaa isompiin ympyröihin, miten lie Similän Kärppäkuviot? Ei herrojen jatkokaan olisi huono juttu mutta tuskin jatkavat. Tilalle lienee tulijoita ihan laadukkaitakin vielä.

Kenttäpelaajat, ehdottomasti jatkoon: Virtala, Karppinen, Niskakangas, Toivo, Komulainen, Rajala, Virtanen, Häkkinen, Fofanov, Hattunen, Savolainen, Makkonen, V-A Leinonen, ja tietysti Ylönen, tosin hänen jatkoon en usko.

Harkinnassa: Alanne-Fomin kaksikon ehkä vielä pitäisin, vai kutsuuko Roki ja betoni firman rahat?? Sillanpää, Wedman.

Eli optimi tilanne olisi tämän nykyisen joukkueen perusrungon jatkaminen samassa valmennuksessa, mutta taitaa olla vain märkä päiväuni.

Tuo mahdollinen Kärppä yhteistyö tuo varmaan uusia ulottuvuuksia niin kesäharjoitteluun kuin tietenkin myös pelaaja rintamalle, mutta omia junioreita ei saa unohtaa siitä huolimatta.

Toivon mukaan toimistossa ja autokaupassa ollaan hereillä ja ensi kauden suunnittelu alkaa heti sekä ensimmäiset sopimukset ja varsinkin valmennuskuviot selviävät mahdollisimman pian.
Tuohon O-P Hakkaraisen paluuseen en oikein usko, jotenkin tuntuu että taitaa ne ajat olla lopullisesti historiaa.
 
Mun käsitykseni mukaan OP oli Kajaanissa juhlimassa Epin 50-vuotissynttäreitä. Saatan toki olla väärässä.

Eli otetaanpa uudelleen nää mun ajatukset vähän selkeämässä muodossa:

Ehdottomasti jatkoon: Virtala, Toivo, Häkkinen, Fofanov, Niskakangas
Jatkoa tarjotaan: Komulainen, Karppinen, VA Leinonen, VV Leinonen, Rajala (+Ylönen)
Jatkoa harkitaan: Virtanen, Sillanpää, Hattunen, Savolainen, Alnne, Peltonen
Ei kiitos: Fomin, Karhunen, Heikkinen, Similä, Hakkarainen, Wedman

Heikkis Jake olisi ihan hyvä peruspakki kolmosessa, mutta jos Jake jatkaa niin todennäköisesti pelaa isolla kiekollisella vastuulla, eli siksi ei kiitos. Seppäsen Teemu oli eilen katsomassa peliä ja on mm. kesällä ohjaamassa junnuja kiekkoleirillä (jossa mukana ovat myös mm. Virtala, Ylönen, Komulainen). Muita mielenkiintosia paluumuuttajia voisivat olla Jarkko Oikarinen (oli myös katsomassa peliä), Niko Saarenpää sekä Eetu Heikkinen.

Eli jotain tälläista:

MV: Seppänen - "hyvä nuori nälkäinen kakkosveska"

1. "Kova ykköspyssy" - Virtala - Toivo
E. Heikkinen - "kiekollinen pakki"

2. Rajala - Karppinen/Komulainen/Oikarinen - Niskakangas/Saarenpää
Makkonen - VA Leinonen

3. Alanne/Virtanen/"Kärpät" - "Kärpät"/Humaloja - "Kärpät"
"Kärpät" - Hattunen/VV Leinonen/Savolainen/Karjalainen

4. Fofanov - Humaloja/Sillanpää - Häkkinen

+ junnuja
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Kausi päättyi vasta eilen mutta on se vaan niin helvetin mukavaa aloittaa spekulointi jo tässä vaiheessa! Seppäsestä kun puhuttiin jo Kainarissakin, niin pitäisin lähes varmana, kun kerta kiinnostusta on myös Hokin puolelta (Teemun oma kiinnostushan on ollut jo tiedossa).

Lisätääs vielä tuosta O-P:sta, että paluukirjoittelut nyt olivat aikalailla omaa ''märkää untani''. Saatiinpa ainakin keskustelua aikaan!

Hockin listailemat paluumuuttajat olisivat myös mielenkiintoisia lisäyksiä. Jokohan Saarenpää olisi halukas palaamaan Kajaaniin, vai vieläkö veri vetää ulkomaille? Viime kesänä E.Heikkinen oli jollekulle Hokki-kirjoittelijalle sanonut, että saattaisi olla halukas palaamaan, mutta ei ollut sopimusta kuulunut. Oltaisiko nyt viisaampia?

Humalojan veikkaan tekevän todellisen läpimurron ensi kaudella, näkisin roolin kakkos-kolmosketjussa. Erityisesti TuToa vastaan Miska oli vireessä.

Lisätääs vielä offtopicina, että Palosen Niko näkyy esittävän parasta osaamistaa telkkarissa. Toisessa erässä jo pari röyhkeätä ajoa JYP:in maalille, ei kuitenkaan uponnut.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Samaan syssyyn sitten ajatuksia pelaajista, jaeteen ukot neljään koriin:

1. Kori tarjotaan jatkopahvi, pidetään vaikka rahalla Kajaanissa:

2. Kori tarjotaan mahdollisuus tai viilataan palkka kohilleen tämän kauden näyttöjen mukaan:

3. Kori joku muu seura saa pelaajasta enemmän irti:

4."Tryout" mahdollisuus:

1.Korin pelaajat: Virtala, Häkkinen, Toivo, Niskakangas, Ylönen, Karppinen

2.Korin pelaajat: Komulainen, Virtanen, Peltonen, Fofanov, Makkonen, Veli-Antti Leinonen, Rajala, Sillanpää, Veli-Valtteri Leinonen

3.Heikkinen, Hattunen, Hakkarainen, Fomin, Mäkiaho, Karhunen,

4. Alanne, Savolainen, Wedman, Similä

Eli mielestäni pakiston pitäisi muuttua eniten, koska kädettömät pakit ei saa avauksia hyökkääjille, viivassa yv:llä hörpätään viivan yli ja tämä aiheuttaa tehottomuutta hyökkääjissä. Hokkiin tarvitaan kiekollisia pakkeja ja perusvarmoja mestistason suorittajia niin aikalailla nykyisellä hyökkääjistöllä pärjätään paremmin. Ei tällä kaudella Hokille tehty paljon maaleja, puolutus puolusti hyvin, mutta tehoja ei pakit tehneet. HeikkisJaken kakkossyötöt yv:llä 10kpl tulevat heikkisen yv määrällä 40pelissä pakille kuin pakille.

Se, että hyökkääjistä saadaan tehoja irti, puolustajien pitää tukea hyökkäyksiä jakaa ykkössyöttöjä ja sihen tämä minun listaus jatkajista yms perustuu.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Joskohan viimeinkin saataisi ensi kaudeksi RIGHTIN PAKKI. Mieluiten kiekollinen sellainen. Tämä toisi vielä enemmän variaatioita ylivoimaan, ei tarvitsisi peluuttaa hyökkääjiä välttämättä viivassa, vaikka esim. Niskakankaan kohdalla tämä toimikin hyvin ja sieltä syntyi kohtalaisesti maalejakin.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Uskaltaisin veikata, että Tomi Körkkö pelaa ensikaudella Hokin riveissä. En tiedä onko armeija käyty, mutta Kajaanissahan se luontavasti sujuisi. Tämä siis aivan omaa ajatteluani.
 
Uskaltaisin veikata, että Tomi Körkkö pelaa ensikaudella Hokin riveissä. En tiedä onko armeija käyty, mutta Kajaanissahan se luontavasti sujuisi. Tämä siis aivan omaa ajatteluani.

Hokin puheenjohtaja Esko Karjalainen taisi todeta, että ensi kaudelle Kajaanissa kurvailee noin kentällisen verran Kärppä-pelaajia. Körkkö lienee yksi näistä, myös Korkiakoski, Pokka, Niemelä ja Suoranta voisivat olla sellaisia nimiä. Oma kantani on, että jos tänne pelaajia tulee, niin silloin he tulevat koko kaudeksi tai ainakin muutamaa peliä pidemmäksi ajaksi. Jatkuva kokoonpanojen muokkaaminen ei tee hyvää pelille ja onhan se valmentajankin kannalta vittumaista, jos et tiedä ketä tänään illalla siellä pelaa.

Jesyy puhui ja rightin pakeista, ja niitä ei kieltämättä Kajaanissa ole liikaa kurvaillut. Tällä kaudella muutamaa ottelua pelannutta Niemelää jos ei oteta huomioon, niin edellinen rightin pakki taisi olla Juha Falin, jonka suurimmat avut eivät todellakaan olleet yv:n pyörittämisessä. Ei niitä Mestiksessäkään kovin paljoa ole, Ville-Veikko Väkeväinen ja Sami Kautto voisivat olla sellaisia nimiä joita Kajaaniin voisi edes harkita.

Mun Hokin kannattaisi kiinniittää joku kova nimi (kuten Virtala) jo varsin aikaisessa vaiheessa, joka sitten voisi houkutella muitakin kovia nimiä Kajaaniin. Tärkein päätös kauteen lähdettäessä on kuitenkin se päävalmentaja valinta, johon toivoisin Hokki-johdolta pitkäjänteisyyttä. Viimeisin yli kauden valmentanut on Suikkanen ja silloin myös tulokset olivat myös nähtävissä. Eli Mattilalle jatkoa, mutta tästä Raatesalmesta en tiedä. Mun mielestä Niiranen olisi parempi vaihtoehto, mutta sopiiko Raatesalmen valmennusfilosofia paremmin Mattilan filosofiaan, en tiedä. Pj Karjalainen taisi jo vähän vihjailla lehdessä siihen suuntaan, että Mattila jatkaisi Hokissa:

Pj Karjalainen kirjoitti:
- Valmentajakysymys pitää ratkaista ensimmäisenä. Katsomme kuviot ensin Peten kanssa, ja olemme keskustelleet hyvässä hengessä. Peteen oli koko kauden ajan täysi luotto.

Mattila kirjoitti:
- Katsotaan mitä maailma tuo tullessaan. Siinä (runkosarjassa) oli muutamia juttuja, mitkä tekisin toisin näin jälkikäteen mietittynä. Nuoren joukkueen kanssa olisi pitänyt olla tietyissä tilanteissa kovempi vaatimustaso ja narut tiukemmin kädessä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Suikkasen aikana tulokset olivat kyllä huikeita, mutta siinä ei välttämättä ollut kyse vain jatkuvuudesta. Kaitsu tekee kovaa jälkeä jo eka kaudella. Aika poikkeuksellinen valmentaja tulostensa puolesta ollut missä tahansa joukkueessa ja sarjassa sen jälkeen kun täällä valmensi.

Toivottavasti Mattilalle jatko sorvataan, ensi kaudella on hyvä jatkaa siitä mihin nyt jäätiin.
 
Jos tätä enää huhuksi voi sanoa, mutta jokatapauksessa kuulin suht luotettavasta lähteestä, että Teemu Seppänen on ensi kaudella Hokin miehiä. Myös muutaman avainpelaajan kanssa ollaan "hyvissä neuvotteluyhteyksissä".

Että sellasta.
 
Mattila jatkaa, Seppänen Hokin maalille

Tänään Kainuun Sanomissa oli juttua, että Petri Mattila jatkaa Kainarin saamien tietojen mukaan Hokin valmentajana myös ensi kaudella. Ja kuten eilen ounastelinkin, niin Teemu Seppänen palaa Hokin maalille. Hokki pitää tiedotustilaisuuden asiasta tänään iltapäivällä, ilmeisesti tilaisuudessa julkistetaan muutama muukin sopimus. Lisäksi jutussa oli maininta, että Kärpät ja Hokki allekirjoittavat virallisen yhteistyösopimuksen kesäkuussa. Tulevan kauden linjauksista keskustellaan ensimmäisen kerran jo huomenna.

Mun mielestä on hieno juttu, että Mattila jatkaa Hokissa. Kausi ei kuitenkaan ollut niin huono kuin täällä välillä kirjoiteltiin ja playoffeissa Mattila osoitti osaavansa valmentajaa kun Hokki venyi kahteen voittoon ennakkosuosikki KooKoosta, vieläpä ilman muutamaa avainpelaajaa. Kauden alla asetetut tavoitteet (paikka play-offeissa ja kunnianpalautus) täyttyivät ja nyt valmennukseen saadaan ensimmäisen kerran jatkumoa sitten Suikkasen aikojen. Saas nähdä jatkaako Raatesalmi kakkosena ja Kuusivuori mv-koutsina, ainakin Kuusivuorelle toivon jatkoa.

Seppänen tosiaan palaa Hokin maalille ja sekin on mielestäni hieno juttu. Seppäsellä on takanaan pari vaikeaa kautta Etelä-Savossa ja paluu Kajaaniin kävi varmasti mielessä jo paljon aikaisemminkin. Jukureiden pelityyli oli Seppäsen kannalta hankala, sillä välillä laukauksia ei tule kohti maalia kuin 4-6 erässään, kun taas Hokissa laukauksia tulee kuitenkin sen verran paljon ja tasaisemmin että maalivahti pääsee peliin heti hyvin mukaan. Tällä kaudella Seppänen oli kuitenkin runkosarjan toiseksi paras maalivahti, mutta jostain kumman syystä Tillanen sai Jukuri-maalilla päävastuun ja Seppänen päättikin vaihtaa kesken kauden SaPKoon, varsin hyvin tuloksin.

Tänään ilmeisesti julkistetaan muutama muukin sopimus, itse veikkaan että ainakin Makkosen kanssa on päästy sopimukseen.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
............................
Mun mielestä on hieno juttu, että Mattila jatkaa Hokissa. Kausi ei kuitenkaan ollut niin huono kuin täällä välillä kirjoiteltiin ja playoffeissa Mattila osoitti osaavansa valmentajaa kun Hokki venyi kahteen voittoon ennakkosuosikki KooKoosta, vieläpä ilman muutamaa avainpelaajaa. Kauden alla asetetut tavoitteet (paikka play-offeissa ja kunnianpalautus) täyttyivät ja nyt valmennukseen saadaan ensimmäisen kerran jatkumoa sitten Suikkasen aikojen. Saas nähdä jatkaako Raatesalmi kakkosena ja Kuusivuori mv-koutsina, ainakin Kuusivuorelle toivon jatkoa.
......................
Pakko tarttua tähän, kyllähän Mattila joukkoineen oli jossain vaiheessa kautta ihan hukassa, näytti että hommaan ei tule mitään rotia, pelitapaa etsittiin koko kausi, kurittomuus vaivasi ja samoin käsittämätön pelintason heilahtelu ottelusta ja erästä toiseen. Peluuttaminen oli välillä aivan hukassa, kokoonpanoa ei joko muuteltu tai sitten rotaatio pyöri niin huimasti että ei perässä pysynyt, siitä huolimatta tappioita ja niukkoja tappioita tuli jatkuvasti.

Loppua kohti jonkinlainen tekemisen taso kuitenkin löytyi ja pudotuspelissä joukkue jopa ylisuoritti ja jos Virtala ja Rajala oli pysynyt kunnossa eipä olisi suuri ihme ollut vaikka olisi välierissä pelattu. Kyllä täältäkin, kaikesta huolimatta liputetaan varovasti Mattilan jatkon puolesta, ihan tuon jatkuvuudenkin takia.

Tosin kyllä ensikaudella ei ylläolevan kaltaista epävarmaa työskentelyä halua nähdä kukaan. Nyt on harjoittelut harjoiteltu on aika tehdä tulosta ja vakiinnuttaa paikka mestiksen ylemmässä keskikastissa runkosarjassa ja välieräpaikka pudotuspeleissä.. No odotellaan itäpäivään ja spekuloidaan sitten lisää.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mattilan jatko ja Seppäsen paluu OK juttuja. Teemulle sitten kakkoseksi Similä varmaankin Kärppä-yhteistyön kautta? Ensi kaudella tosiaan homman pitää toimia Mattilalla alusta asti eri tavalla, harjoittelut on harjoiteltu eikä tämän kauden kaltaista rämpimistä soisi enää näkevänsä.

Eikös Kuusivuori hoida mv-valmennusta enemmän tai vähemmän "etätyönä" nykyään?

Muita jatkosopimuksia odotellaan mielenkiinnolla. Toivottavasti pudotuspelien kolme kotipeliä tuottivat sen verran rahaa että kauden tulos on myös kunnossa. Sehän se on aika iso juttu ensi kautta rakentaessa.

Erittäin mielenkiinnolla odotan mikä on Häkkisen osoite ensi kaudella, saadaanko pidettyä Hokissa.
 
Mattilalle ja Virtalalle kahden vuoden jatkot

Eli tämmöisiä sopimuksia sieltä tuli:
- Petri Mattila 2014
- Teemu Virtala 2014
- Teemu Seppänen 2013
- Sakari Manninen 2013 (Kärpät A)
- Mika Koivisto 2013 (Kärpät A)

Virtalan jatko on aivan mahtava juttu! Ehkä hieman yllättäen teki kaksivuotisen sopimuksen, mutta tottakai se kelpaa. Mattilan kaksivuotinen jatko myös pieni yllätys, itse olisin ehkä jättänyt sen toisen vuoden vielä pois, mutta ilmeisesti seurajohdolla on suuri halu pitää Mattila Kajaanissa. Kärppien miehet vaikuttaa ihan asiallisilta kavereilta, voisiko joku Oulun suunnalta hieman valaista millaisia kavereita Kajaaniin saatiin?

Hyvä aloitus!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin nyt tärähti: Mattilalle ja Virtalalle kaksi vuotta lisää ''kakkua'' Kajjaanissa, onpa aika paukku. Teeemu Seppäselle vuoden pahvi, Kärpien A-junnuista Sakari Manninen ja Mika Koivisto myös vuoden pahvit. Peli on nyt avattu eikä ihan huonoimalla tavalla. Itse olisin Mattilalle kirjoittanut kyllä mielumin selkeän 1+1, mutta onpahan nyt sitä jatkuvuutta. Virtalan pahvi on kyllä hyvä juttu ja nähtävästi aikalailla nämä kaksi sopimusta on sidoksissa toisiinsa.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Eikös Kuusivuori hoida mv-valmennusta enemmän tai vähemmän "etätyönä" nykyään?

Hoitaa. Taisi muuttaa Tampereen suunnalle jossain vaiheessa mennyttä kautta, mutta ei ainakaan korviini ole kuulunut, että olisi ainakaan hämäläisten kiekkojoukkeiden kanssa mitään sopimuksia vielä tehnyt. Tilanne siis hänen kohdallaan vielä avoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös