Kaikkien aikojen hienoimmat maalit?

  • 62 453
  • 140

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Ikävänkantaja nosti tämän hienon ketjun unohduksen alhosta tiistaina. Katselin ketjun alkupään maaleja läpi, en tosin ihan kaikkia.

Eilisessä Ilves-Saipa matsissa Arttu Ruotslainen taiteili Ilveksen runkosarjamaalin numero 10.000.

Heti maalin nähtyäni tuli olo että samanlaisen maalin olen nähnyt ihan juuri jossakin, en vain muistanut missä. Maali oli mielestäni poikkeuksellisen hieno ja siksi ihmettelin oloani.

Tänä aamuna aivoni muistivat että Malkinin video jonka tinkezione linkitti viestiin #41 on juuri samanlainen.

Maalin takaa puolustaja kannassa ja kun etunurkka aukeaa niin rystyllä maalivahdin olan yli maalin kattoon.

Malkin:



Ruotsalainen:


Maali videolla kohdasta 2:53 eteenpäin.

Toivon salaa että Arttukin on katsellut tällä viikolla Malkinin maalin ja laittoi siksi noin nätin maalin pyöreälle lukemalle!

Tai sitten vaan puhdasta sattumaa.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Ei kaikkien aikojen hienoin, eikä toiseksi hienoin tai edes kolmas, mutta linkitän tänne kuitenkin. Mattias Tedenby teki komean rankkariosuman Sveitsin liigassa Davosin paidassa. Jotain uutta, en muista koskaan nähneeni kenenkään yrittävän vastaavaa. Ensimmäisellä katselukerralla luulin, että kiekko karkasi ja onnistui paikkaamaan sen täydellisesti, mutta hidastuksista huomasin, että täysin suunniteltu ratkaisu.



 

Glove

Jäsen
Sanoisin, että maalintekijä ja syöttäjät tulevat kolmikosta Makarov-Larionov-Krutov. En nyt yhtäkkiä osaa valita mikä maali ko. kolmikolta.
 
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights




Tuli taannoin facebookissa vastaan tämmöinen rystylämäri, kannattaa katsoa hidastus josta huomaa että vaihtaa myös käsien asennon leftiltä rightiksi.

E: Kyseessä tietysti kaikkien tuntema Lucio Topatigh at eliteprospects.com


Kyllähän Lucio Topatigh tulisi kaikkien pitkän linjan kiekkoseuraajien muistaa. Valittu mm. IIHF:n Hall of Fameen. Kiistatta Italian kaikkien aikojen kiekkoilija (nimenomaan ja erityisesti Italiassa syntyneistä ja kiekko-oppinsa imeneistä pelaajista). Väkivahva kaveri oli, josta osoituksena ehkä myös, että sai lämärin lähtemään noin painavasti tuollakin tavalla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sanoisin, että maalintekijä ja syöttäjät tulevat kolmikosta Makarov-Larionov-Krutov. En nyt yhtäkkiä osaa valita mikä maali ko. kolmikolta.

Itse en kanssa niin välitä näistä yksilösuorituksista vaikka hienoja ovatkin. Mutta klap-klap-klap maalit, jossa usealla syötöllä pyöritellään vihu pyörryksiin ja joku hirveä one-timer lopuksi "tyhjiin", niin semmoinen on hienoin maali. Koko viisikko kun osallistuu, niin parasta. Joukkuepeli kuitenkin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Rankkarimaaleista tuli mieleen takavuosien voittolaukauskisa ottelusta HPK - HIFK, jossa Jyrki Louhi ja Joona Karevaara tekivät hienot maalit.

Kumpikaan ei ehkä yksinään riitä mihinkään all time highlighteihin, mutta se, että nuo sattuivat samaan rankkarikisaan, oli mieleenpainuvaa.




Tämä Ales Hemskyn maali oli komea, mutta vielä mieleenpainuvampi oli tapa, jolla se syntyi :)


 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Värilasien takaa tässä maalissa on jotain niin yksinkertaisen kaunista. Ovechkinin 1-0 maali SC finaalien kolmannessa pelissä, Capsien kotiavaus sarjaan 1-1 tilanteessa. Takana edellisen pelin viimeisten hetkien "the save" Holtbyltä jolla Caps oli ensin tasoittanut voitot. Hiukan tunnustelevan ekan erän jälkeen ykkösketju kapteenin johdolla ottaa homman haltuun toisen erän ekassa vaihdossa.



Tossa vaan koko ketjulla niin vahva tahtotila painaa kiekko reppuun. Tuo oli käytännössä se hetki kun tajusin että Caps tulee voittamaan Stanley Cupin. Tosta klipistä ei edes ihan aukea miten koko tuon vaihdon ajan Caps oli jokaisessa irtokiekossa ekana ja maali oli ainoa mahdollinen lopputulos. Mikään luonnonvoima ei olisi enää tossa vaiheessa pysäyttänyt tuota mestaruusjunaa.
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Teräväisen ja Ahon magiaa Edmontonia vastaan viime kaudelta. Tuo 1-0 maali siis. Tämä kaksikko on kyllä niin samalla taajuudella tuolla askin puolella kun kaksi pelaajaa noin yleensä voi olla.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös