Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

K-Vantaa 2002–2003 – 10 vuotta sitten...

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana TKR-69, 13.03.2013 klo 22.14.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Pe 12.4.2013 Tikkurilassa tärähtää! Lohen hopeajoukkue on kasattu yhteen ja se saadaan Vantaalaisen yleisön ihaillettavaksi. Jos vaan saataisiin Valtti areenaan se finaalien neljännen matsin tunnelma ja katsojamäärä(2500, vaikka hallin kapasiteeti on 2000). Oi niitä aikoja.
   
 2. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Kiekko-Vantaan sivuilla on myös tapahtumasta hyvää ennakkoa ja sinne on luvassa myös lisätietoa tapahtumista. Tässä kuitenkin linkki tuohon avausuutiseen:

  Hopealohet

  Hopealohen pelaajiksi hyväksytään runkosarjassa joukkueessa pelannut sekä vähintään yhden pudotuspelin pelannut. Tässä tuon hopeakauden joukkueen tilastot EP:stä:

  Kiekko-Vantaa 2002-2003.
   
 3. Eihän hopea huono asia ole mutta tämä on kyllä ihan ensimmäinen kerta kun missään urheilulajissa tappion kärsinyt jengi tekee tämän kaltaisen tempauksen. Onkohan kyse jostain hyväntekeväisyysjutusta? Rahankeruuseenkin kyllä tämä häppeninki kävisi jos vain Helppolainen asiaa on organisoinut...
   
 4. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Vantaalaisen kiekkoilun hienoin saavutus seuratasolla kautta aikojen. Sellainen huuma mitä keväällä 2003 koettiin Vantaalla, ei olla koskaan ennen koettu ja tämän joukkueen pelaajat ovat vantaalaisille kiekkoilun ystäville sankareita, ei häviäjiä. Vaikka edelleen se 4. ottelun johtoaseman menetys puolisen minuuttia ennen päätössummeria harmittaa, kyllä tämä hopea on vantaalaisille voitettu hopea. Se päivä, kun Vantaalla nostetaan pokaalia ensimmäisen kerran, voidaan muuttaa tuota kantaa ; )

  Lainaus:
  Ei.

  Lainaus:
  Ei ole rahankeruusta kyse. Kiekko-Vantaa ei tapahtumaa järjestä, mutta tapahtumalla on Kiekko-Vantaan lupa.

  Päivälleen tasan 10 vuotta sitten, 19.3.2003, käynnistyivät Mestiksessä kauden 2002-2003 välierät. Kiekko-Vantaa kohtasi välierissä KooKoon ja ottelusarja avattiin Kouvolan jäähallissa. Lohi-TV teki koosteen tuon ottelun tapahtumista:

  Lohi-TV esittää - 2003 semifinaalit ja 1. ottelu KooKoo-Kiekko-Vantaa

  Linkki: Kiekko-Vantaan verkkosivut ja videosivu.
   
 5. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Juhlaottelussa 12.4 Valtti Areenalla vastaan luistelee Jokerien Aimot, jonka kokoonpanossa tullaan näkemään mm. Esa Tikkanen, Juha Lind, Ari Sulander, Mika Strömberg, sekä Petri Varis.

  Tiedote vastustajasta Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.
   
 6. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ainutlaatuinen tapahtuma. Itse toimin silloin joukkueen tilastomiehenä ja Jami komensi myös tähän otteluun samaan tehtävään. Hienoja aikoja silloin ja hienoa nähdä jätkät vuosien jälkeen. Voi niitä aikoja!
   
 8. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 9. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Harmin paikka, että Jukka Hakkarainen joutuu jättämään tämän juhlaottelun väliin, SM-liigan pronssipelin takia. Kiitos kuuluu ARTO I JÄRVELÄLLE! Ei edes suostunut vaihtamaan tuomaria, että suurin Lohilegenda olisi päässyt muistelee menneitä hyviä aikoja. Fanienkin suurin suosikki kautta aikojen, joten moni fani olisi halunnut nähdä Hakkiksen tänään. Kiitos Arto I Järvelä!
   
 11. Jotva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hieno juhlapeli! Mukava oli nähdä pitkästä aikaa vanhoja staroja jäällä. Hiiroksen Penakin tälläsi hienon maalin ihan kuin ennen vanhaan.

  Aimot olivat pelin kestäessä vähän enemmän hapoilla ja Hopealohet painosti kuin finaalissa aikoinaan.
   
 12. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Caps, TPS, K-Vantaa
  Olipas mahtavaa olla fiilistelemässä kymmenen vuoden takaisia hienoja muistoja! Osa jätkistä oli säilyttänyt pelikuntonsa paremmin kuin toiset, mutta jokaisen pelistä oli nähtävissä vielä tuttuja elementtejä vuosien takaa. Ilu oli yllättäen alkanut syötellä!, Kuusiston putki kulki edelleen ja mies oli koko ajan läpiajoissa, Sege nautti pelaamisesta entiseen malliin ja ketju tehoilikin monta hienoa osumaa, Schantzin luistelutreenit ei ole menneet hukkaan, Linnonmaa hääräsi työmyyränä arvostettavalla tavalla, Rönnberg teki TAAS maalin (muistan sen ensimmäisen siniviivaropellin ikuisesti!) ja veskoiltakin löytyi samaa taistelutahtoa kuin parhainakin päivinä!

  Viime vuosina lätkäpelien seuraaminen on jäänyt itseltä aika vähiin, mutta tämän halusin todellakin kokea! Kiitos kaikille homman toteuttaneilla ja nähdään taas 10 vuoden päästä Valtilla - mikäli korealaiset ei sitä ennen onnistu tuomaan sitä ekaa mestaruutta Vantaalle!
   
 13. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Juhlaottelussa Kiekko-Vantaan Hopealohien käyttämät pelipaidat ovat nyt myynnissä. Yhteensä 18 pelipaitaa joista 16 on pelissä käytettyjä. Myynti tapahtuu Huuto.netin kautta ja huutokauppa on käynnissä torstaihin 2.5 asti.

  Hopealohien gameworn-pelipaidat myynnissä

  Linkki vie Kiekko-Vantaan verkkosivujen tiedotteeseen huutokaupasta.