Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

K-Vantaa 2002–2003 – 10 vuotta sitten...

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana TKR-69, 13.03.2013 klo 22.14.

 1. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Pe 12.4.2013 Tikkurilassa tärähtää! Lohen hopeajoukkue on kasattu yhteen ja se saadaan Vantaalaisen yleisön ihaillettavaksi. Jos vaan saataisiin Valtti areenaan se finaalien neljännen matsin tunnelma ja katsojamäärä(2500, vaikka hallin kapasiteeti on 2000). Oi niitä aikoja.
   
 2. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Kiekko-Vantaan sivuilla on myös tapahtumasta hyvää ennakkoa ja sinne on luvassa myös lisätietoa tapahtumista. Tässä kuitenkin linkki tuohon avausuutiseen:

  Hopealohet

  Hopealohen pelaajiksi hyväksytään runkosarjassa joukkueessa pelannut sekä vähintään yhden pudotuspelin pelannut. Tässä tuon hopeakauden joukkueen tilastot EP:stä:

  Kiekko-Vantaa 2002-2003.
   
 3. Eihän hopea huono asia ole mutta tämä on kyllä ihan ensimmäinen kerta kun missään urheilulajissa tappion kärsinyt jengi tekee tämän kaltaisen tempauksen. Onkohan kyse jostain hyväntekeväisyysjutusta? Rahankeruuseenkin kyllä tämä häppeninki kävisi jos vain Helppolainen asiaa on organisoinut...
   
 4. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Vantaalaisen kiekkoilun hienoin saavutus seuratasolla kautta aikojen. Sellainen huuma mitä keväällä 2003 koettiin Vantaalla, ei olla koskaan ennen koettu ja tämän joukkueen pelaajat ovat vantaalaisille kiekkoilun ystäville sankareita, ei häviäjiä. Vaikka edelleen se 4. ottelun johtoaseman menetys puolisen minuuttia ennen päätössummeria harmittaa, kyllä tämä hopea on vantaalaisille voitettu hopea. Se päivä, kun Vantaalla nostetaan pokaalia ensimmäisen kerran, voidaan muuttaa tuota kantaa ; )

  Lainaus:
  Ei.

  Lainaus:
  Ei ole rahankeruusta kyse. Kiekko-Vantaa ei tapahtumaa järjestä, mutta tapahtumalla on Kiekko-Vantaan lupa.

  Päivälleen tasan 10 vuotta sitten, 19.3.2003, käynnistyivät Mestiksessä kauden 2002-2003 välierät. Kiekko-Vantaa kohtasi välierissä KooKoon ja ottelusarja avattiin Kouvolan jäähallissa. Lohi-TV teki koosteen tuon ottelun tapahtumista:

  Lohi-TV esittää - 2003 semifinaalit ja 1. ottelu KooKoo-Kiekko-Vantaa

  Linkki: Kiekko-Vantaan verkkosivut ja videosivu.
   
 5. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Juhlaottelussa 12.4 Valtti Areenalla vastaan luistelee Jokerien Aimot, jonka kokoonpanossa tullaan näkemään mm. Esa Tikkanen, Juha Lind, Ari Sulander, Mika Strömberg, sekä Petri Varis.

  Tiedote vastustajasta Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.
   
 6. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ainutlaatuinen tapahtuma. Itse toimin silloin joukkueen tilastomiehenä ja Jami komensi myös tähän otteluun samaan tehtävään. Hienoja aikoja silloin ja hienoa nähdä jätkät vuosien jälkeen. Voi niitä aikoja!
   
 8. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 9. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Harmin paikka, että Jukka Hakkarainen joutuu jättämään tämän juhlaottelun väliin, SM-liigan pronssipelin takia. Kiitos kuuluu ARTO I JÄRVELÄLLE! Ei edes suostunut vaihtamaan tuomaria, että suurin Lohilegenda olisi päässyt muistelee menneitä hyviä aikoja. Fanienkin suurin suosikki kautta aikojen, joten moni fani olisi halunnut nähdä Hakkiksen tänään. Kiitos Arto I Järvelä!
   
 11. Jotva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hieno juhlapeli! Mukava oli nähdä pitkästä aikaa vanhoja staroja jäällä. Hiiroksen Penakin tälläsi hienon maalin ihan kuin ennen vanhaan.

  Aimot olivat pelin kestäessä vähän enemmän hapoilla ja Hopealohet painosti kuin finaalissa aikoinaan.
   
 12. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
  Olipas mahtavaa olla fiilistelemässä kymmenen vuoden takaisia hienoja muistoja! Osa jätkistä oli säilyttänyt pelikuntonsa paremmin kuin toiset, mutta jokaisen pelistä oli nähtävissä vielä tuttuja elementtejä vuosien takaa. Ilu oli yllättäen alkanut syötellä!, Kuusiston putki kulki edelleen ja mies oli koko ajan läpiajoissa, Sege nautti pelaamisesta entiseen malliin ja ketju tehoilikin monta hienoa osumaa, Schantzin luistelutreenit ei ole menneet hukkaan, Linnonmaa hääräsi työmyyränä arvostettavalla tavalla, Rönnberg teki TAAS maalin (muistan sen ensimmäisen siniviivaropellin ikuisesti!) ja veskoiltakin löytyi samaa taistelutahtoa kuin parhainakin päivinä!

  Viime vuosina lätkäpelien seuraaminen on jäänyt itseltä aika vähiin, mutta tämän halusin todellakin kokea! Kiitos kaikille homman toteuttaneilla ja nähdään taas 10 vuoden päästä Valtilla - mikäli korealaiset ei sitä ennen onnistu tuomaan sitä ekaa mestaruutta Vantaalle!
   
 13. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Juhlaottelussa Kiekko-Vantaan Hopealohien käyttämät pelipaidat ovat nyt myynnissä. Yhteensä 18 pelipaitaa joista 16 on pelissä käytettyjä. Myynti tapahtuu Huuto.netin kautta ja huutokauppa on käynnissä torstaihin 2.5 asti.

  Hopealohien gameworn-pelipaidat myynnissä

  Linkki vie Kiekko-Vantaan verkkosivujen tiedotteeseen huutokaupasta.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00