Käytitkö Tapatalk-sovellusta Jatkoajassa ennen uudistusta?


  • Äänestäjiä
    288

Masentaja

Jäsen
Ylläpito väittää, että meitä Tapatalkin käyttäjiä oli erittäin vähän (noin 200) ennen keskustelupalstan uudistusta. Oliko noin, veikkaisin meitä olleen paljon enemmän.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Käytin päivittäin. Suurin osa (90%) viesteistäni kirjoitin Tapatalkin kautta. Hommasn uuden kännykän, johon en ole vielä Tapatalkia asentanut, joten en tiedä toimiiko Jatkoaika enää siellä. Käsittääkseni ei. Todella harmi, sillä Tapatalkilla pystyi selaamaan kätevästi eri foorumien välillä.
 
Beundra det sköna, beskydda det sanna, vörda det ädla, besluta det goda.

- R. S.

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, NHL, Ducks
Käytin säännöllisesti ja se oli tosi kätevä tämänkin foorumin lukemiseen. Haluaisin se ehdottomasti takaisin käyttöön.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Käytin Tapatalkia, koska Safarilla surffaaminen sattui sieluun vanhalla leiskalla. Sitä pinch zoomin määrää en muistele kaiholla. Tää uusi on niin hyvä, että joko otan Tapatalkin takaisin, tai sitten en vain vaivaudu. En selaa muita foorumeita Tapatalkilla.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Lukemiseen joka päivä. Kirjoittamiseen en, koska en vaan luurilla tykkää kirjoitella muutenkaan. En ymmärrä mitä Tapatalk tuen asentaminen on keneltäkään pois. Silti siitä jankataan useammallakin seuraamallani foorumilla.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Pale Knuckles - EASHL
Käytin ja tuo ylläpidon väite kuulostaa kyllä epäilyttävän alakanttiin vedetyltä.
 
Raumalainen rämehomo ©Crapbag
Suosikkijoukkue
Arsenal
Käytin vanhalla puhelimella, mutta uusi (Samsung Galaxy S5) näyttää Jatkoajan jo paremmin Chrome-selaimessa, joten miksi käyttäisin vielä Tapatalkia? En lukenut mitään muita foorumeita Tapatalkilla enkä tykännyt koskaan käytöstä sillä, joten hyvä että siitä pääsi eroon puhelinta vaihtamalla. Mutta - en ole Jatkoaikaan vielä ehtinyt uuden version aikaan puhelimella yhtään viestiä kirjoittaa, joten ei ole kokemusta semmottisesta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
En käyttänyt, joskus vuosia sitten kokeilin, mutta se oli perseestä verrattuna sen aikaiseen Opera Miniin muistaakseni.
Mikä luku tuo 200 siis on? Voisin kuvitella, että vaikka tapatalk-käyttäjien määrä ei ole suuri, on heistä kuitenkin merkittävä osa palstan aktiivisia käyttäjiä. Siksi vertailu koko vierailumäärään on vähän epäreilu ja valheellinen, kun kirjoittajia kai kuitenkin tarkoitus on ensisijaisesti palvella, kun ilman heitä koko palstaa ei edes olisi.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On se vaan tuon foorumin katselu kännykällä kankeaa ja kaikenmaailman turhuudet vie ruudulta tilaa. Tapatalkilla nimenomaan lukeminen toimi huomattavasti ketterämmin. Samoin muutamia eri keskustelupalstoja seuratessa on selainta kätevämpi tarkistaa uudet keskustelut samasta paikasta. Nyt jää Jatkoajan käyttö varmaankin paljon vähemmälle kunnes tapatalk tulee taas vaihtoehdoksi.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käytin ja todennäköisesti käyttäisin sitä jatkossakin. Operan mobiiliselaimet pelaavat tosin onneksi varsin hyvin ainakin Androidilla joten puhelimellakin onnistuu myös nykyään mikäli jatkoajan serverit eivät harrasta kaatuilukilpailua Jarkko Ruudun kanssa
 
riisi serkku suudelma aurinkoinen

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Aikaisemmin tuli kyllä vähemmän luurilla palstaa edes seurattua. Nythän tuo toimii lukemiseen sen verran hyvin, etten tiedä miten edes parantaa - silloin kun palsta nyt ylipäätään on pystyssä. Ruuhka-aikoina tuppaa edelleen kaatumaan. Käytössä siis Lumia ja WP8.1. Sen sijaan ei tule kirjoitettua juuri lainkaan luurilla. Koneella kirjoitan kaikki vähänkään pidemmät viestit. Itse en siis tarvitse tapatalkia, mutta ei se minulta olisi pois vaikka semmoista tuettaisiin.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikea kyllä nähdä miten Tapatalk-tuki olisi keneltäkään pois.
 
"Me totta kai valehtelemme ja haluamme ihan vaan vittuilla" Ylläpito

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
En ole koskaan käyttänyt, en oikeastaan koskaan lue saatika kirjoita kännykällä palstalle. Olen kerran tai pari tainnut koemielessä lukea palstaa kännykällä ja totesin sen turhauttavan hankalaksi tihrustamiseksi. Ei pitkiä viestejä voi kunnolla kirjoittaa kännykällä ja kännykkäkulttuuri suosii lyhyitä chat-tyyppisiä viestejä, mikä ei ole mieleeni.

EDIT: Tarkennettakoon, että ei minulla ole mitään Tapatalkia vastaan ja minun puolestani sen tuen voisi palauttaa jos sitä monet niin kovasti kaipaavat. Minä en sitä henkilökohtaisesti tarvitse, mutta se ei ole peruste mitään vastustaa.
 
Viimeksi muokattu:
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Vaikea kyllä nähdä miten Tapatalk-tuki olisi keneltäkään pois.
Vaikka olen kännykällä jonkin verran lueskellut Jatkoaikaan mutta en kuitenkaan kirjoitellut viestejä tänne sillä, koska en erityisemmin pidä piekien viestien kirjoittamisesta kännykällä. Ja vaikka en ole itse koskaan tapatalkia käyttänyt, ihmettelen sitä miksei sitä voi ottaa palstalla käyttöön kun ymmärtääkseni kyseessä ei ole ylivoimaisen vaikea tehtävä - mitä joku on kirjoittanut homman vievän kymmenisen minuuttia. Eihän se todellakaan ole minulta pois jos tapatalk-tuki tänne saadaan, mikäli se lisää käyttäjämukavuutta niin ehdottomasti tuki tulisi saada tänne.

vlad.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eihän se todellakaan ole minulta pois jos tapatalk-tuki tänne saadaan, mikäli se lisää käyttäjämukavuutta niin ehdottomasti tuki tulisi saada tänne.
Otteluseurantaketjujen kannalta varsinkin olisi miellyttävää. Kun yhteydet halleissa ovat mitä ovat, voisi Tapatalk hiukan auttaa kirjoittamaan paikanpäältä. Nythän otteluseurantaketjut tulevat lähinnä kotisohvilta.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Mikä siitä Tapatalkista tekee niin maagisen? Varsinkin nyt palsta on erinomainen selata/kirjottaa (kunhan ei ole ottelukierros menossa) ihan ilman sitäkin.
 

Ylläpito

Administrator
Koska oletus tuntuu olevan, että me totta kai valehtelemme ja haluamme ihan vaan vittuilla, niin tässä nyt elokuun käyttäjätilasto. Tapatalkin omasta analytiikasta, joten ei ole varmasti ainakaan alakanttiin. Aktiivinen käyttäjä on sellainen, joka ylipäänsä sovelluksella mitään tekee päivän aikana.

Ja nämä "kymmenen minuutin homma", "ei vaikuta mitään mihinkään", "keventää kuormaa" jne. ovat asioista täysin mitään tietämättömien henkilöiden totuuksina esittämiä virheellisiä kommentteja.

Eri mieltä saa olla meidän kanssamme, vihainenkin saa olla halutessaan ja toiveensa esittää vaikka kuinka painokkaasti. Mutta näiden muunneltujen totuuksien esittäminen täällä julkisesti faktoina ei kyllä ohjaa asioita missään nimessä oikeaan suuntaan, kun ne sitten jäävät elämään omaa elämäänsä.

- Matti Liljaniemi
 

Liitteet

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
No niin jätkät eiköhän laiteta tämä ketju lukkoon. Kansa (ja ennen kaikkea ylläpito) on puhunut.

Peukkua ylläpidon avoimuudelle.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ottaen huomioon wp:n yleisyyden, on aika yllättävää, ettei wp:llä ilmeisesti sitten kukaan muu kuin minä ole tapatalkilla jatkoaikaa seurannut.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
En käyttänyt ja nyt sitä ei enää tarvitsekaan. Uusi foorumi on sangen mobiiliystävällinen.
 
Mörököl on Ice 2019

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näyttääkö tuo ylläpidon tilasto vain kirjautuneet käyttäjät vai kaikki Tapatalkilla palstaa selanneet? Minähän en esim. juuri koskaan ole ollut Tapatalkin kautta kirjautuneena, tai kirjoittanut sillä mitään koska en tykkää kirjoittaa puhelimella mitään, mutta palstan selailuun se on kyllä ollut ihan ylivoimaisen kätevä ja ennen kaikkea nopea väline. Tapatalkin etuna selaimen kautta käytettävään palstaan on se että se toimii sujuvasti todella heikollakin yhteydellä silloin kun on jossakin mörön persiissä jossa ei ole kunnon yhteyksiä.

Ja vaikka noita käyttäjiä ei olisi kuin tuo pari sataa niin en ymmärrä miksi sitä tukea ei voi asentaa, jos se ei ole mikään kustannuskysymys tai ei vaadi mitään isoa säätöä kuten olen asian ymmärtänyt. Se Tapatalk-tuki ei olisi oikeastaan keneltäkään pois mutta parantaisi niiden muutaman sadan ihmisen käyttökokemusta, jotka ovat tottuneet palstaa sen kautta käyttämään ja kokevat sen paremmaksi. Miksi ylläpito ei esitä mitään selkeää syytä tälle linjaukselle?
 
"-OO- on autuas, oikeamielinen ja vanhurskas.
Mitään pahuuteen viittavaa ei löytynyt." Pirunpaljastin
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy