Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Kävikö Patrik Laine tänään kakilla ja muita ”tuikitärkeitä” linkkejä Paten elämästä

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana BlackWolf, 02.07.2018 klo 14.05.

 1. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Tähän ketjuun keräämme kaikkia klikkihuorausotsikoita Patrik Laineen elämästä. Mukaanlukien sen Paten kakin koostumuksen, silloin kun jokin lööppilehden toimittaja sen meille haluaa paljastaa. Tokikin se muoto on silloinkin jotain tyyliin "Mitä Patrik Laine tekikään tänään vessassa, katso ihq vau kuvat".

  Aloitetaan nyt muutamalla ja katsotaan millaista se Patrik Laineen elämä "oikeasti" on.
  Uskomaton sattuma – Patrik Laineen äiti yllätti ruotsalaisen maailmanmestarin eläintarhassa - NHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi (Patrikin äiti kävi eläintarhassa)
  Patrik Laine avaa nyt elämäänsä luksushotelleissa – jos tärkein vaatimus ei täyty, tähti ampaisee välittömästi kaupoille - NHL - Ilta-Sanomat (Patrik tarvitsee telkkarin hotellihuoneeseen)
  Oho, nyt lähti parta - Patrik Laine esittelee uutta pudotuspelien jälkeistä tyyliään - ESS.fi (Patrik oppi melkein itse käyttämään partakonetta)
  Patrik Laineen parranajosta puuttui vain Patrik Laine – media odotteli Tampereella Suomen kuuluisinta partaa turhaan - Urheilu | HS.fi (Media odotti kuumeisesti löytääkö Patrik parturiin)
  Huh, mikä auto! Tällaisella bemarilla NHL-tähti Patrik Laine kurvailee Suomessa (KUVA) | NHL Suomi (Patrikilla on auto)
   
 2. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Ai se bb-kaki?
   
 3. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Erillisnimet isolla alkukirjaimella. Siinä se ero. Kyseessä siis luonnollisesti hieman siistitympi versio sanasta kakka, kun eihän klikkiotsikoihin voi moista sanaa laittaa.
   
 4. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Patrik Laine kävi tänään todistetusti kakilla. Biomassan pituus oli 12,3 tuumaa eli 32 senttiä ja paino 0,652 paunaa eli 2964 grammaa. Yllättävintä sangen kookkaan keräilykappaleen/näyte-erän koostumuksessa oli hajoamattomien hiilihydraattien poikkeuksellinen määrä.
  Näin, koska ulosteessa oli poikkeuksellista myös sen tiivis rakenne, jolloin sen rakeisuus oli jopa kaltaiseni maallikon sormien välissä hyvin helposti havaittavissa. Kynsieni alle jäi sulamattomia paprikan ja maissin pintasolukon osia, joten uskon Patrik Laineen käyneen meksikolaisessa ruokalassa.

  Olin paikalla ulostamisen tapahtuessa, kuten myös arpakisassa 10 voittanutta fania, joille tuskaisesti ähkivä, mutta hymyilevä Patrik antoi fyysisen- ja henkisen toimituksensa yhteydessä kiitollisen nimikirjoituksensa.

  Olemme täällä paikan päällä kameroiden kanssa. Patrik Laine odottaa seuraavan ulostamisen tapahtuvan jo kello 07.30. paikallista aikaa, jolloin lähetämme teille aktuaalista kuvamateriaalia.

  Täältä hetkeksi Hei, ja olkaa kärsivällisiä!

  Voit myös hankkia suoran 20Mb/s nettiliittymän Patrik Laineen saniteettitiloihin.
  Hinta vain 3,99 euroa/kk
  Ensimmäinen tutustumiskuukausi on ilmainen.
   
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
 6. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Jos koko kabiinin väki olisi saanut ruokamyrkytyksen Hei, me lennetään -leffan hengessä, Pate olisi tuonut koneen turvallisesti maahan.
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Pate mömmöpäissään riehunu lennolla, ja kun isot miehet pistäny nippuun niin häpeissää rustaillu nimmareita skideille Pariisin kentällä.
   
 8. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Itse olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt suuresti miksi tästä ei liiemmin ole lehdistö kohissut, kun ei nyt aivan jokapäiväinen sattumus ole. Siis se mistä Laineen laukaus on peräisin. Patrikin siittiön esi-isäthän laukaistiin 1700-luvulla sen maailmankuulun Runkku-Iisakki Laineen toimesta kuuhun ja ne pisti siellä reenaten tietäen kuun maapallosta eriävien olosuhteiden tuovan ennen näkemätöntä etua treeniin. Tietysti typerämmät luulevat minun kertovan vain legendaa, kun eihän mällejä kuuhun asti voi kukaan roiskaista. Ettepä tunteneet Runkku-Iisakkia henkilökohtaisesti, toisin kuin minä. Ja sitten vielä väitätte, että vaikka toi olis totta, niin eihän siittiöt voi noin kauan elää. Vähänpä tiedätte. Auringosta kumpuavat salavärähdeultrabioäänivalosäteet pitivät esi-isäsiittiöt elossa, tietenkin. Siellä ne venkoili ja valui, ja aikaa oli riittävästi kehittää tämä Paten uskomaton laukaustekniikka suoraan dna:han. Siksihän kuussa niitä kuoppiakin on. Ja nyt joku valopää tulee ulisemaan, että ainahan kuussa on kuoppia ollut. No näytäpä minulle itse ottamasi valokuva kuusta 1700-luvulta tai pistä suuta soukemmalle. Niinpä, checkmate. Kuuskytä luvulla siittiöt sitten käytiin hakemassa Maapallolle ja loppu on historiaa.
   
 9. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Tässä tärkeä ketju, tulevaisuudessa historioitsijat voivat tukeutua tällaisiin ketjuihin tutkiessaan aikamme ilmiöitä. Minullahan oli mielessä ketju Päivän Roope Salminen, kun se taas avautui ja oli nolo.
   
 10. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Hienoa! Kun taas löytää itsensä lentokoneesta ja alkaa hermostuttamaan esim. turbulenssi, niin tiedän että jossain penkkirivillä on Patrik Laine, joka tulee ottamaan selfieitä ja antaa nimmarin paperille, joka on tietysti 10 vuoden pahvi SaiPaan vetypalkalla.
   
 11. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Patrik Laine on ostanut Tampereelta asunnon! Tietääkö tämä sitä, että NHL-ura on ohi ja paluu Tapparaan ajankohtainen?!!?!1
   
 12. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Eilen supistiin Tampereen yössä, että sopimus Ilvekseen olisi allekirjoitettu. Eiköhän se NHl-ura tosiaan ole paketissa.
   
 13. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Ohhoh! Se on sitten selvä juttu, klikkiotsikkoa sorvaamaan äkkiä nettilehdet.
   
 14. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Ystäväperhe oli muuten ollut tuolla lennolla, missä Pate hoiti homman. Kysyin sitten heti, että yhteiskuvaa näytille. Ei ollut. Jumal'auta mikä tilaisuus ja tilaisuus jätettiin käyttämättä. Minä en olisi jättänyt tilaisuutta käyttämättä.
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Voihan se olla, että NHL-unelman saavutettuaan Pate pohtii Harri Säterin tavoin lopettamista.
   
 16. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Kai sä heti kerroit, että pics or didnt happen?
   
 17. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Tietenkin.

  Siellä oli kuulemma ollut sellanen kiva lynkkausmieliala. Jengi oli ottanut siitä mulkusta kuvia ja videota, ja se oli huutanu ""I'm a Finnish citizen", kun Pariisin kytät oli käynyt sen noutamassa.