Kärppien tähtipelaajat kaudella 2024–2025

  • 17 033
  • 310

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Gardiner
** Tardif
* Kovarcik

Lammasosasto:

*** Jandus - Alkaa riittämään. Peliäly todella surkealla tasolla.
** Silander - Alivoimapelistä isot miinukset. Seisoskelua, ja avaimet vastustajalle.
* Mäntymaa - @Goner sen tiivisti: ilman huikeaa kakkosketjua olisi täällä hiljaista porukkaa. Ässät vei peliä ison osan ottelusta. Jatkuva pystyyn puskeminen on myös typerää.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
***Reid Gardiner
**Ben Tardif
*Miika Koivisto

Kunniamaininta Turuselle ja peukku Rueschhoffin hanojen aukeamiselle.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Reid Gardiner: Aivan armoton maaliruiski, yksi kovimmista, mitä Oulussa on viime vuosina nähty

** Ben Tardif: Huikea liike ja liuku. Lentää jäällä ja luo jatkuvasti uhkaa taidollaan, suvereenilla luistelullaan ja peliälyllään

* Patrik Virta: Ei kaikista näkyvin pelaaja, mutta älykäs kuin mikä ja pelaa aina maltilla ja pyrkien pitämään oman joukkueen pelin virtauksen päällä. Vahva 'tapparalainen' DNA näkyy pelaamisessa.

-------------------------------

Lammasosasto:

*** Martin Jandus: Vakio pikkukakkonen, eikä varmaan ainuttakaan järkevää ratkaisua kiekolla tänään. Ei millään muotoa täytä ulkomaalaisvahvistuksen kriteereitä.

** Jussi Silander: Pelicans-fanien sylkykuppi, eikä mitä ilmeisimmin syyttä. Pakit ja alivoima miehen vastuulla ja tulos on toistaiseksi ollut todella heikkoa ja epäorganisoitua muussia.

* Ville Mäntymaa: Ässät oli ison osan ajasta (1. ja 2.erät) pelin päällä, koska Kärpät puski päätään tyhmästi seinään jatkuvalla ylöspäin pakottamisella, liian pitkillä etäisyyksillä ja hajanaisella viisikolla. Pelikirja on edelleen pelivihkonen eli aivan liian kapoinen ja ohut, koska ei pelata riittävillä rytmeillä (pl. Virran älykäs rytmittäminen keskellä) ja vivahteikkaammin. Kausi on vasta alussa, mutta se että viime kauden arvelluttava kehityssuunta tämän osalta, että pelitapa ei ota riittäviä kehitysaskelia ja ennen kaikkea monipuolisempaan suuntaan, on hieman huolestuttavaa.
 

Kumikaksonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Gardiner
** Westerholm
* Koivisto

Kunniamaininta: Rueschhoff, Kovarcik, Tardif, Turunen, Melnick, Berglund
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Reid Gardiner - Onhan tää seppä aivan huikea.
** Teemu Turunen - Mis sie tarttet maalintekijää, nii täs on sulle semmone.
* Niklas Westerholm - Ilman tätä seppää oltais hävitty rumin numeroin tänään. Vittu mitä highlights torjuntoja pari putkeen juuri oikealla hetkellä.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
*** Gardiner
** Turunen
* Ruiskoff

Vaikea on taas valita tuon yhden tähden osoite... Kaikki kolme kärkikenttää pelasivat kyllä hyökkäyspäässä hienoa kiekkoa. Laitetaan Aimolle, kun tuntui syttyvän tuosta maalista. Melnickin otteet lämmittivät myös mieltä.. Kauniita peliä edistäviä syöttöjä, ja nähtiin myös kivat tikitalkit Paason jäähyn jälkeen. Tunnetta, tästä mä tykkään! Westerholm pelasi varsin hyvin, vaikka lopussa näytti hieman epävarmalta joukkueen sulaessa edessä.

Gardiner on huikea.

Turunen oli taas Turunen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös