Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 368 205
  • 25 668

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Kärpät, ansaittu voitto sinne Ouluun. Täytyy sanoa se, että Kärpät ei ärsytä minua yhtään, vaikka onkin menestynyt vahvasti. Seuraavalla kaudella sitten KalPan ja Kärppien vääntö finaalissa. Vielä kerran onnea.

Tämä olisi kyllä erittäin hyväkin finaali ensi kaudella, kun eipä se oma jengi tule ensi kaudella(kaan) kuitenkaan sinne finaaleihin pääsemään sen Peltosen valmennuskauden aikana.

Ei ole itseäkään ikinä Kärpät mitenkään ärsyttänyt, vaikka kyseessä onkin ehkä ns. "Vihollisjengi" näin omasta näkökulmasta katsottuna. Varmasti jonkin verran asiaan vaikuttaa myös sekin asia, kun sitä on itsessäni mutsin puolelta Pohjois-suomalaista geeniperimää.
 

MaxM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voittoon on aina hyvä lopettaa kausi ja eikä pelitavassakaan moitittavaa viimeisessä pelissä ollut. Ensikaudelle toiveessa täydellä 4 sylinterillä pelaamista uusien vahvistusten kera niin uskon että mahdollisuus on kirkaimpiin mitalleihin.
 

Mustikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitoksia Kärpät joukkue sai uuden mahdollisuuden vuoden vaihteessa ja tämän mitali oli äärimmäisen hieno suoritus. Se että voittaa pudotuspelien viimeisen pelin on mahtavuutta. Se seuraava hyppy mestaruuteen on saavutettavissa lähitulevaisuudessa, vielä kerran kiitos
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Erinomainen peli ja tapahtuma muutenkin. Kalpa oli pelitapahtumissa silmätestillä aavistuksen edellä, mutta jotenkin Kärpillä riittää sitkeyttä. Kaksi heikosti puolustettua maalia lyhyen ajan sisään Kalpalle, mutta muuten viimeistään Karhunen oli erinomainen.

Hyvä matsi ja omat pojat oli ainakin mielissään tästä pelistä. Hienosti arvosti Raksila pronssimitaleja ja Kalpakin sai hienot aplodit. Hieno päätös välillä vähän synkällekin kaudelle. Kuten joku totesi, tuosta Korpimäestä kasvaa vielä kova pelimies.
 

HopiHopiClub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Alkuun hallille mentäessä fiilis ei ollut kummoinen, mutta pelin alkaessa tai vähintään fiilis nousi ja tunnetta alkoi näkymään niin katsomossa kuin kentälläkin. Se tunnelma oli jotain maagista pronssipeliksi niin kärppäkannattajien kuin kalpalaistenkin (kiitos tästä sinne suuntaan) se oli iso osa joka nosti fiilistä tämän pelin osalta. Tämä kausi oli jotain semmoista mitä ei olisi osannut odottaa missään tapauksessa vuoden vaihteessa.

Kiitos tästä kaudesta kaikille tasapuolisesti. Tällä hetkellä on todella positiivinen asenne ensi kauteen lähtiessä, toki tämä on ollut monta vuotta ja vuosi toisensa jälkeen saanut pettyä.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Hyry voisi tehdä voittomaalin, koska tämä on hänen viimeinen pelinsä Kärpissä. Pelailee hetken Änärissä, mutta ei ihan riitä ja sitten palaa liigaan Tapparaan. Järkisyistä.
En tiedä Tapparaan, mutta käynee muutaman vuoden toisella puolen ja sitten markina-arvo lienee sellainen, että turha odotella tänne. Eli pelannee Sveitsi/Ruotsi akselilla suurimman osan peleistään.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan hieno lopetus tälle kaudelle - ja vieläpä Koivunen -> Turunen -connectionin päättämänä. Kiitos Kärpät! Ronssi on loppuviimein hyvä saavutus tästä kaudesta.
Tuo Koivunen-Turunen connection hipoo jotain samaa kuin Hyvönen-Bros-Pesonen tai Ruotsalainen-Leinonen connection vastaavat. Siis, jotain aivan todella maagista connectionia.

Noiden jälkeen tulevat esimerkiksi Viuhkolan ympärille rakennetut connectionit, tai divarissa Riihijärven ja Lapinkosken välinen connection.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Onnittelut Ouluun!

Siellä riitti kantti tehdä kova ratkaisu ja näyttää entiselle kultapojalle ovea kun suksi ei luistanut. Ilman valmentajan vaihtoa ei Oulussa olisi kovin pitkää kevättä nähty. Minusta ihan ok palkinto oli pronssikin Kärpille tältä kaudelta.

Täällä etelässä jouduttaneen kärsimään koko rahalla paikallisen kultapojan osaamattomuudesta.
 
Tapahtumia riitti tälläkin kaudella. Ritchie, Marjamäen potkut, Manner apuvalmentajaksi, case Kokko-Karhunen ja tiettyjen vahvistusten totaalinen epäonnistuminen. Kokonaisuudessaan kaudelle antaisin kouluarvosanan 7- ja lopulta jäi hyvä maku suuhun, etenkin kun huomioi loppukauden ja pudotuspelit. Pelicans pääsi vähän liian helpolla mutta minkäs sille pystyi tekemään kun kentällinen vahvistuksia epäonnistui koko kauden mittakaavalla.

Tästä lienee hyvä jatkaa ensi kauteen jos ja kun tulevat vahvistukset täyttävät paikkansa ja joukkue rakennetaan hyvin. Nyt ansaittu lepo Kärpille ja faneille, sekä myös meille ei niin intohimoisille kannattajille (vaikka kaikki pelit tulikin katsottua tällä kaudella).
 

Punamani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpas pelsu aseeton Tapparaa vastaan. Vähän niinkuin Kärpät oli pelsuja vastaan. Iso ero eka erässä, täytyy tasoittua tästä. Kokko jo kaksi omiin - 12 torjuntaa. Heljanko työtön - 2 torjuntaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös