Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 368 205
  • 25 668

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Näyttäkää mulle joku muu joukkue, jonka pelaajat huudattaa megafonin kanssa yleisöä pronssipelin jälkeen. Ai vittu miten paljon mä rakastan tätä seuraa <3
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän Kärppien kovasta seurakulttuurista, joukkueineen, faneineen päivineen, kertoo se, että osataan nauttia myös pronssista.

Kiitoksia Oulun Kärpät!
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno kautta kuvaava ratkaisu. Ihanaa! Todellakin ansaittu Pronssi. Enemmän kuin koskaan runkosarjan aikana uskalsi odottaa.

Oli kyllä ihan ansaittu Kärpille tämä pronssimitali tästä kaudesta, vaikka mielestäni se KalPan tappio olikin siinä mielessä harmi, kun onnistuivat niin pirun hyvän loppukauden pelaamaan ja myös Ilveksen sieltä pudottamaan. Mutta isot onnittelut vaan sinne Ouluun tästä pronssimitalista, joka varmasti nyt tuntuu myös ihan voitetulta mitalilta sen pitkän syksyn ja alkukauden vaikeuksien jälkeen.

Ohtamaalla kyllä ihan mukava määrä näitä mitaleita uransa aikana kertynyt, joista varsinkin niitä kultaisia voi sanoa jopa kiitettävästi olevan. Mutta varmasti kiva sitten voittaa siihen kultamitalien kylkeen seuraksi myös hieman himmeämpääkin mitalia.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Strutsi jätti vielä oven auki jatkolle, ehkä jopa Oulussa.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Liigan sarjajärjestelmän mukaisesti Oulun Kärpät on sarjan kolmanneksi paras joukkue kaudella 2023-2024. Omalta osaltani seura nosti uskottavuutta ja näytti luonnetta. Sitä arvostan.

Kiitos palstaveljille/sisarille kuluneesta kaudesta, palataan taas asiaan kun aika on.

Beukeboom
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitoksia kaudesta Kärpät, kyllä tää jengi jää jotenkin mieleen niin hyvässä kuin pahassa. Melko monta hmv kautta jäänyt kyllä muistikuvista pois sieltä noin 95 kaudesta mitä seuraillut. Havulle ja Mannerille iso peukku vaikka ei ihan riittänyt.

Ens kaudella lite bätrre
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Oulun Kärpät pronssimitalista keväällä 2024!

Vaikea ja monitahoinen kausi kaikkinensa. Alkukausi synkkää jaksoa, jolloin toivoa paremmasta ei juuri näkynyt ainakaan näin toisen seuran kannattajan näkökulmasta. Ja sitten, yhden ainoan position kohdalla vaihdon tapahduttua, muutos aiempaan oli suoraan sanottuna järkyttävän suuri. Epämääräisesti häröillystä porukasta muuttui kuin sauvaa heiluttamalla päämäärätietoisesti pelannut joukkue.

Erityisesti haluan onnitella Ville Mäntymaata. Siinä on mies, joka ei selittele mitään. Rehellisesti myöntää, jos itse on ollut huonompi. Mutta, myöskään reilunkaan voiton jälkeen ei ala leijua pilvilinnoissa, vaan ymmärtää olla nöyrä, koska aina tulee myös huominen. Tätä eivät kaikki ihmiset aina muista.

Ville Mäntymaa sai, kuten olen tänne aiemminkin postannut sen, vankkumattoman kannatukseni näin vierasjoukkueen kannattajana, kun häneltä alkupestin aikana kysyttiin paineista jossain pelin jälkeisessä haastattelussa. Se vastaus, että tuolla pari tuhatta kilometriä etelämpänä ihmiset käy sotaa eikä ole kattoa pään päällä tai ruokaa, että ei ne omat paineet ole mitään sen rinnalla. Tämä sanoma sai tällaisen aloittelevan setämiehen kyyneliin. Hieno mies!
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan sarjajärjestelmän mukaisesti Oulun Kärpät on sarjan kolmanneksi paras joukkue kaudella 2023-2024. Omalta osaltani seura nosti uskottavuutta ja näytti luonnetta. Sitä arvostan.

Kiitos palstaveljille/sisarille kuluneesta kaudesta, palataan taas asiaan kun aika on.

Beukeboom

Teillä kyllä tehty siellä Oulussa erittäin hyvää työtä sen menestyksen eteen koko 2000-luvun ajan, kun niitä mestaruuksia on sinne sen verran paljon kertynyt ja käytännössä aina ootte ollut ns. "Takuuvarma" Play offs-joukkue. Lisäksi se juniorityö on teillä ollut aivan mahtavan hyvin hoidettua, kun ootte onnistuneet kausi toisensa jälkeen kasaamaan sen joukkueen rungon niin hyvin niistä omista kasvateista ja saaneet sitten houkuteltua heitä takaisin paluumuuttajina myös sinne menestymään ja voittamaan, eikä vain pelkästään sen ison tilipussin takia ja siksi, jos pelaajasta on "Kiva asua Oulussa", kuten vastaavasti meillä taas näitä paluumuuttajia onnistutaan meille usein aina haalimaan.

Onhan teidän jengin seurajohto myös osaavampaa ja aikaan saavampaa, kun mitä meidän seurajohtomme, joka ei tästä vuosien alisuorittamisesta huolimatta vaan halua edes tosissaan miettiä sitä päävalmentajan vaihtamista.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilman tuota kaksikkoa en edes uskalla miettiä missä oltaisiin.
Aina kannattaa muistaa, että tuollaiseen liekkiin, mitä Koivunen ja Turunen ovat tällä kaudella päässeet, niin jos se ei johtunut vastaavan tasoisista joukkuekavereista, saattoi se kuitenkin johtua siitä, että joukkueessa oli pirun kova henki kaikkien Kärppä-pelureiden kesken ja se osaltaan tuki myös Koivusen ja Turusen otteita. Muuta en voi tuosta oikein miettiä, kun todella harvoin tuollainen käppi kahden huipun ja muun joukkueen välillä johtaa kuitenkin noin huikeaan kevääseen (sis. pelin tason Mäntymaan aloituksesta alkaen), Pelicans sarjasta huolimatta (Niemelän rakennustyömaasta ei tiedä mihin kaikkeen se on menossa).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös