Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 987 336
  • 19 703

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vuorotellen jokainen pelaa itsensä ulos ja lopulta vielä lepsua puolustamista. Pelicans kiittää.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Niskala tuossa olis voinut peittää jään…
Nuo on juuri niitä maaleja jotka pitäisi maalivahdin vain ottaa.
Ei siis blomman maali, mutta
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin puolustettu. Niskala ei kyllä ole yhtään parempi kuin Mikko Niemelä.
Edelleen toistan samaa mantraa: jos aiotaan pelata seitsemällä pakilla, niin silloin käytettävissä pitää olla seitsemän liigatason puolustajaa.

Niskala on ollut tänään aivan fiasko. Saldona -2. Ohtamaalle toki ykkössyöttö tuohon maaliin: kaikki lähti herran virheestä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Herranjumala, kun jätettiin Blomqvist nyt yksin maalilla. Siis ihan ypöyksin, ei mitään apuja. Miten saa noin vapaasti Kärppien maalilla olla ja miten voi olla ajallisestikin noin paljon aikaa hakata kiekkoa ties kuinka monta kertaa. Kärppien 4.ketju, Niskala ja etenkin Ohtamaa siellä käsilaukulla vähän läpsimässä. Missä esimerkin näyttäminen ja mustelmien ottaminen, jota voittamiseen tarvitaan. Ihan totaalisen surkeaa touhua, asennetta ja puolustuspelaamista. Kaukanakaukana voittavan joukkueen ominaisuuksista ja habituksesta.
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo-o. Eipä tarvi miettiä, että lähtiskö kaheksaksi saunavuorolla löylyyn vai jäiskö seuraamaan tätä kiihkeää jännitysnäytelmää.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Siellä on nyt varmaan hiottu viime aikojen treeneissä pelkkää ylivoimaa, että se on saatu 100%. Siinä samalla on sitten unohtunut viisikko- ja puolustuspeli.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Topi Niemelä ja puolustamisen ABC. Mailalla huiskitaan hätäisesti ja tehokkaasti, kuin pölyhuiskalla.

Yksi kovan luokan "stay-at-home" -profiilin ja oman pään erikoisosaaja puolustaja tilaukseen, kiitos. Tälle samalle kaverille on myös todella iso tilaus ja huutava tarve myöskin alivoimalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös