Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kärppien juniorit (A, B & C)

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Kikkeliskokkelisvaan, 17.09.2013 klo 19.23.

 1. Stultus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukiputaan LämyAkat
  Lainaus:
  Joo näinhän se on, tuli aamukiireessä muotoiltua tuo viesti hieman pöljästi.

  Yritin tuolla listauksella tuoda esille lähinnä sen, että merkittävä osa näiden ikäluokkien ratkaisuihin kykenevistä pelaajista oli joko valmistautumassa U18 MM-kisoihin, loukkaantuneena tai sitten jo kokonaan "puolensuomen" ulkopuolella. Täten on mielestäni hieman turha syyttää Kärppien aikaisin aloitettua ryöstökalastusta huonosta finaalimenestyksestä, sillä se ei ollut se merkittävin syy ratkaisuhalukkaiden huippuyksilöiden puutteeseen.
   
 2. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kärppiä tuossa 18-vuotiaiden MM-leiriryhmässä mukana:

  mv Joel Blomqvist
  p Kalle Loponen
  p Topi Niemelä
  p Samu Koskenkorva
  h Aku Räty
  h Aatu Räty
  h Tuukka Tieksola

  Toki ryhmästä vielä putoaa muutamia pelaajia ennen kisoja, mutta aika monta Kärppää itse kisoissakin mukana. Mielenkiintoista on myös se että tästä ikäluokasta toissa kesänä Tepsiin siirtyi Aapo Holtinkoski ja viime kesänä Tapparaan Arttu Tuomaala. Siirtojen tapahtuessa molemmat olivat vakiokasvoja maajoukkueissa, mutta nyt syystä tai toisesta rahkeet ei riittänyt kisoihin.
   
 3. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Samuel Kemppainen siirtyi sieltä teiltä meille Jukureihin. Kertokaas enemmän seuranneet, että minkälainen kaveri kyseessä? Ilmeisesti jotain potentiaalia on olemassa, kun liigadebyytti tehty ja junnumaajoukkueitakin kiertänyt.
   
 4. Dead Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tänään alkaviin U18-MM-kisoihin leimattiin viiden Kärppäpelaajan passit. Eli mukana ovat varmuudella puolustajista Kalle Loponen ja Topi Niemelä sekä hyökkääjistä Tuukka Tieksola, Aku Räty ja Aatu Räty. Maalivahti Joel Blomqvist joutuu vielä odottamaan passin leimaamista. Jos ei ihmeitä satu, niin eiköhän hänetkin leimata jossain vaiheessa kolmantena maalivahtina. Hieno edustus siis Kärpiltä näissäkin kisoissa. Toivotaan onnistumisia laajalla rintamalla ja kultaputken jatkoa.
   
  Numero 11, retiisi, Zinetula ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Minkäslainen pelimies tämä Kärppien Niko Kuiri on? Viime kaudella Mestiksessä kuitenkin jo hyviä tehoja ja nyt A-junnuissa mestaruus ja kelpo tehot. Vähän sellaista juttua liikkuu, että Sportiin olisi ensikaudelle tulossa, niin näettekö että voisi riittää Liigaan?
   
  Wakawakabum tykkää tästä.
 6. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Lainaus:
  Kyllä riittää. Se on hyvä pelaaja ja kun saa vaan peliaikaa niin kyllä varmasti hyviä asioita tulee tapahtumaan.
   
  Numero 11 ja Raju Erkki tykkäävät tästä.
 7. Numero 11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Puukädet, Kaljaliiga
  Lainaus:
  Mestiksessä tosiaan hyviä otteita. Kärppien liigamiehistöön tosissaan vaikea murtautua. Peliaikaa kun saa niin hyvät ainekset liigapelaajaksi. Luistelua täytyy kehittää ja steppejä ottaa.
   
 8. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Niko Kuirin kohdalla olisi mielenkiintoista tietää että miksi hän pelasi tämän kauden Kärppien A:ssa. Suht harvinainen urapolku kun pelasi Kärppien A:ssa jo kaudet 15-17 ja tämän jälkeen kauden Hermeksen paidassa Mestistä ja sit taas paluu Kärppien A:han.
   
  Numero 11 tykkää tästä.
 9. Kärppien B-nuorten ensi kauden joukkue näköjään jo nimetty.

  Oulun Kärpät 46 RY - Kärppien B -juniorijoukkue kaudelle 2019-2020 on nimetty

  Maalivahdit:

  Kokko Niklas
  Meriläinen Leevi

  Puolustajat:

  Karppinen Iiro
  Kuivas Antti
  Kuivas Arttu
  Loukasvuori Roope
  Mourujärvi Joona
  Palovaara Eetu
  Pieniniemi Aaro
  Romakkaniemi Samu
  Ruotsalainen Ville
  Vartiainen Niklas

  Hyökkääjät

  Apila Eetu
  Halme Iiro
  Järvenpää Miro
  Kantola Eerik
  Kinnunen Leevi
  Klintrup Eero
  Koivunen Ville
  Lohisalo Joonas
  Luhtavaara Juhani
  Löytynoja Veeti
  Malmi Jussi
  Mikkola Max
  Mykrä Otto
  Nikupeteri Olli
  Pietilä Ville-Pekka
  Yliniemi Sisu


  Tuon listan perusteella A:sta lähtee pelaajaa roppakaupalla Mestikseen/Liigaan/muualle. Puuttuu esimerkiksi 2003 syntyneiden kolmen kärki Viljami Juusola, Samu Tuomaala ja Viljami Marjala.

  Ei siinä. Olis mielenkiintonen puolustus Kärppien A:han Samu Koskenkorva, Topi Niemelä, Kasper Puutio, Viljami Juusola, Ville Ottavainen...
   
 10. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Luonnollisin selitys kai olisi opiskelut, jos on näiden takia ollut tarve pysytellä Oulun seudulla. Toinen että on Kärppien A:ssa ilmeisesti päässyt pelaamaan ykkössentterin roolissa?

  Siirto Vaasaan, tutun valmentajan alaisuuteen vaikuttaisi loogiselta. Peluutuksesta riippuen paikka 3-4 ketjun keskeltä on myös ihan otettavissa. Laidassa voi olla tiukempaa.
   
 11. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Opiskelut itselläkin kävi mielessä. Toki Kärppien A:ssa sai vastuuta ja lopulta tuli mestaruus, mutta silti suht harvinaista tuo ihan ok Mestis-kauden jälkeen paluu A-junnuihin.

  Joka tapauksessa lienee selvää että Kuirin ura jatkuu jossain muualla kuin Kärpissä. Sport varmasti vahvoilla kun tosiaan Pajuluoman kanssa yhteistä historiaa jo Kokkolan vuodelta.
   
 12. Ermine#10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina, Magnitogorsk
  Mistäs lähtien Eetu Päkkilää on viety Ilvekseen? Liigan siirtohuhu ketjussa oli siis tästä jotain mutuilua. Eikö miehen pitänyt suunnata Amerikan yliopistosarjoihin?
   
 13. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Päkkilällä on kaudelta 17-18 yksi ottelu Liigassa tilastoissa, joten taisi yliopistopolku mennä siinä? Käsitykseni mukaan NCAA:ssa ei saa pelata, jos on pelannut ammattilaissarjoissa johon Liigakin kuuluu. Tästä syystä yliopistoon tähtäävät eivät halua debytoida liigassa, vaikka sauma annettaisiinkin.

  edit...Ilves vahvisti juuri Päkkilän siirtymisen. Päkkilä on taas jälleen kerran Kärppien kannalta juuri sellainen "väliinputoaja". Hemmetin hyvä ja lupaava junnu, mutta ei saumaa edariin koska junnuista pukkaa muutama vieläkin kovempi lahjakkuus. Näin ollen vauhtia on haettava muualta. Toivottavasti tekee Leskiset ja palaa parin kauden jälkeen entistä kovempana takaisin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2019 klo 13.20
 14. Stultus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukiputaan LämyAkat
  10.06.2019 liiton siirtolistalle merkityt siirrot (46 RY -> OY):

  BLOMQVIST JOEL (-02)
  OJALA JUUSO (-01)

  JUUSOLA VILJAMI (-03)
  KOSKENKORVA SAMU (-01)
  NIEMELÄ TOPI (-02)
  OTTAVAINEN VILLE (-02)
  PUUTIO KASPER (-02)

  ANTTI-ROIKO AKI-PETTERI (-01)
  ANTTI-ROIKO ALEKSI (-01)
  MARJALA VILJAMI (-03)
  MYLLYAHO ANTTI (-02)
  PUHAKKA PETTERI (-01)
  RÄTY AATU (-02)
  RÄTY AKU (-01)
  TIEKSOLA TUUKKA (-01)
  TUOMAALA SAMU (-03)

  Ei välttämättä merkitse vielä mitään, mutta Sunin nimi puuttuu ainakin toistaiseksi tuolta listalta. Onko kenelläkään tietoa A-junnujen kesäryhmästä?
   
 15. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En tiedä missä Suni, mutta ihmettelen suuresti mikäli nuo kaikki (Suni mukaan lukien) pelaa Kärpissä tulevalla kaudella. Tuossa on taas niin paljon potentiaalisia liigapelaajia, että Kärpät itse ei millään pysty kaikkia nostamaan edustukseen. Jos ja kun pojat itse kuitenkin kaikki haluavat liigaan, osan kannattaa lähteä hakemaan paikkaa muualta. Olisiko Suni sitten tekemässä tämän ratkaisun?
   
  Pardus tykkää tästä.
 16. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei noista pelaa Liigassa ensi kaudella kuin 2-4 pelaajaa. Vahvimmin ehdolla Tuukka Tieksola, Aatu Räty, Aku Räty, Topi Niemelä ja Samu Koskenkorva.

  Myös Ville Ottavainen on mielenkiintoinen puolustaja. Kohtuullisen hyvä liikkumaan ja suhteellisen kookas. Elite antaa pituudeksi 183, mutta väittäisin, että on tuon mittauksen jälkeen kasvanut pituutta. Kätisyys vielä right niin lähtökohdat on hyvät.
   
 17. Kaspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oy:hän tosiaan pyörittää edustusta ja A-junioreita, ry muita junnujoukkueita ja naisten edustusjoukkuetta. Kuten mainittiin, harva näistä pelaajista miesten liigajoukkueessa pelaa ensi kaudella.

  OT: Olisi kyllä Kärppienkin aika tehdä organisaatiomuutoksella naisten liigajoukkueesta osa osakeyhtiötä. Tasa-arvokysymysten lisäksi naisten kiekossa on toki paljon taloudellista kasvupotentiaaliakin.
   
  Old referee tykkää tästä.
 18. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei pelaakaan, ainakaan Kärpissä. Mutta aika moni voisi pelata, jos hajaantuisivat muihin liigajengeihin.

  Esimerkiksi juuri aiemmin mainittu Suni on periaatteessa samassa tilanteessa kuin vaikkapa Arttu Ruotsalainen muutama kausi aiemmin. Helvetin lahjakas pelaaja, mutta valitettavasti samassa jengissä on muutama vieläkin kovempi ja sitä myöten tie edariin on "tukossa". Ruotsalainenkaan ei mahtunut Kärppien edariin, mutta pelaa kuitenkin ensi kaudella NHL:ssä kun tajusi lähteä muualta hakemaan peliaikaa.
   
  Hockey#11 ja Pardus tykkäävät tästä.
 19. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Kyllä kannattaisi Kärppienkin sijoittaa nyt Laser HT:hen, jotta huippujunnuille saataisiin kehittymisalusta ennen Liigaa eli siis oululaisjoukkue Mestiksessä. En toivo Kärppien omistamaa farmiseuraa, mutta yhteistyöseura samassa kaupungissa olisi erinomainen juttu. Molemmat kun pelaavatkin syksystä lähtien Raksilassa.
   
  Wakawakabum ja Micol tykkäävät tästä.