Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Kärppälainat 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana JoKP, 14.10.2013 klo 13.52.

 1. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Saku Mäenalasen hyvät esitykset Jokipojissa on huomattu luonnollisesti Kärpissä. Tomi Körkkö on seuraava pelaaja joka tulee saamaan nostetta uralleen Ärjypaidassa, laadukas valmennus sekä hyvät joukkuekaverit auttavat tässä asiassa paljon. Ei huono vaihtoehto Jokipoikien rosteriin, joka juuri tarvitsee tälläistä Körkön tapaista pelimannia tehojen esille saamiseksi.
   
 2. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hienoa, että Kärpät ja Jokipojat ovat löytäneet yhteisen sävelen pelaajavaihdossa. En tiedä joukkueenne rosterista tuon taivaallista. Olisikohan siellä tilaa vielä sellaisille kiekkotaitureille kuin Sakari Manninen ja Joonas Komulainen? Molemmat pieniä, taitavia ja liukkaita. Mielestäni molemmat olisivat aivan ykköskorin miehiä Mestikseen. Varsinkin Komulainen tekisi varmasti tuhojaan. Molemmat ovat senttereitä, joilta onnistuu myös laidassa pelaaminen. Komulainen vetää hätätapauksessa pakkinakin. Kärppien hyökkäyskalusto alkaa olemaan nyt terve ja molemmilla herroilla on vaikeuksia nousta pelaavaan kokoonpanoon.
   
 3. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, G.Kasparov, Boris Nemtsov
  Komulaista, Mannista ja Körkköä minäkin jo viime viikonloppuna Jokipoikiin päässäni sovittelin. Sekä vielä erästä neljättäkin.

  Kärppäpakki Mikko Niemelä on enemmän Mestis-kamaa. Äkkiä laskettuna semmoiset 100 peliä on nyt mennyt kaikkiaan K-Laserissa, Hokissa ja Kärpissä ilman maalintekoa. Siis aikuisten tasolla avausmaali on tekemättä. Sarjatasosta riippumatta, tehotilasto on ollut joka vuosi miinuksella. Tämän kauden lukema näyttää lukemaa -3, sillä lukemalla ollaan Kärppien huonoin ja pisteitä on 11 pelissä kertynyt 0+0. Tämän lisäksi, silminnäkijähavainnot Niemelän peliesityksistä eivät Niemelää mairittele. Niin, siis mikäli Jokipojat Niemelän huolisi...

  Pitkään kyllä olen pitänyt Niemelää lupaavana pakkina - kyseessä ei ole siis ns. toivoton tapaus - ihan liigatasolle saakka vaan nyt pitäisi alkaa tapahtua jotakin edistystä.

  Nyt kun tuo Rynnäs on selkeä ykkösmaalivahti, ja on pelannut viime aikoina kaikki Kärppien pelit, niin en periaatteessa ihan mahdottomana ajatuksena pitäisi sitäkään, että Liigassa kuusi ottelua tällä kaudella torjuntaprosentilla 93,50 torjunut Tomi Karhunen kävisi Jokipojissa hakemassa peliaikaa. Onhan se Karhunen ennenkin Jokipojissa pelannut. No, Karhunen olisi kyllä hyvin tilapäinen ratkaisu, pari peliä ja sellaista.

  Nyt kun innostuin, niin Kärppien hyvän terveystilanteen vuoksi, Julius Junttilakaan ei ole tällä kaudella meinannut enää mahtua Kärppien kokoonpanoon, ottakaa sekin! Viime kaudella 15 maalia SM-liigassa ja ikää on 22 vuotta.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei kaikki mahdu valitettavasti edes Jokipoikiin. Meillä on itselläkin nyt poikkeuksellisen laaja rosteri kun ei ole isommin loukkaantumisiakaan. Latvian lahjat vie paikkoja paljon. Varsinkin hyökkäys on Jokipojilla määrällisesti leveä mutta kyllä itselle kelpaisi ratkaisuvoimaa lisää mielellään pidemmillä lainoilla.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Eikä ainakaan maalivahteja lainalle kun on kaksi omaakin laadukasta vahtia terveenä.
   
 6. Kolaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PPS, Hokki
  Aho taisi innostua Jokipojat-yhteistyöstä kun Mäenalainen sai peliaikaa ja tehoja. Näinköhän kaikki Kärppä-lainat kiilaavat ykköskenttiin ja ylivoimaan? Mielenkiintoista seurata, mihin kaikkialle yli-ikäisiä Kärppäjunnuja sijoitetaan tällä kaudella, kun Hokki ei ole heitä avosylin vastaanottamassa.
   
 7. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Toivottavasti Jokipojat ei nyt ala ottamaan roolia minään Kärppäfarmina. Kärpät on suoraan sanonut, että haluaisivat Mestiksestä farmiseuran, joten on Jokipoikienkin syytä olla varovainen.
   
 8. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Lainaus:
  "Happamia.." sanoi kettu pihlajanmarjoista

  Jos nyt olen ihan oikein ymmärtänyt, olisi "Hokkikin" vastaanottanut muutaman Kärppä-vahvistuksen ihan avosylin, vaikka teillä nyt onkin kuherteluvaihe meneillään savolaisten kanssa.

  Joo mutta, "Makuasioita!" sano koirakin, kun muniaan nuoleskeli... ja muita (hyviäkin) letkautuksia...