JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Saku Mäenalasen hyvät esitykset Jokipojissa on huomattu luonnollisesti Kärpissä. Tomi Körkkö on seuraava pelaaja joka tulee saamaan nostetta uralleen Ärjypaidassa, laadukas valmennus sekä hyvät joukkuekaverit auttavat tässä asiassa paljon. Ei huono vaihtoehto Jokipoikien rosteriin, joka juuri tarvitsee tälläistä Körkön tapaista pelimannia tehojen esille saamiseksi.
 
"Amat victoria curat"

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa, että Kärpät ja Jokipojat ovat löytäneet yhteisen sävelen pelaajavaihdossa. En tiedä joukkueenne rosterista tuon taivaallista. Olisikohan siellä tilaa vielä sellaisille kiekkotaitureille kuin Sakari Manninen ja Joonas Komulainen? Molemmat pieniä, taitavia ja liukkaita. Mielestäni molemmat olisivat aivan ykköskorin miehiä Mestikseen. Varsinkin Komulainen tekisi varmasti tuhojaan. Molemmat ovat senttereitä, joilta onnistuu myös laidassa pelaaminen. Komulainen vetää hätätapauksessa pakkinakin. Kärppien hyökkäyskalusto alkaa olemaan nyt terve ja molemmilla herroilla on vaikeuksia nousta pelaavaan kokoonpanoon.
 
Via Dolorosa:
”Sinulta puuttuu empatia totaalisesti.” (31.3.2020, Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020-2021)
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Komulaista, Mannista ja Körkköä minäkin jo viime viikonloppuna Jokipoikiin päässäni sovittelin. Sekä vielä erästä neljättäkin.

Kärppäpakki Mikko Niemelä on enemmän Mestis-kamaa. Äkkiä laskettuna semmoiset 100 peliä on nyt mennyt kaikkiaan K-Laserissa, Hokissa ja Kärpissä ilman maalintekoa. Siis aikuisten tasolla avausmaali on tekemättä. Sarjatasosta riippumatta, tehotilasto on ollut joka vuosi miinuksella. Tämän kauden lukema näyttää lukemaa -3, sillä lukemalla ollaan Kärppien huonoin ja pisteitä on 11 pelissä kertynyt 0+0. Tämän lisäksi, silminnäkijähavainnot Niemelän peliesityksistä eivät Niemelää mairittele. Niin, siis mikäli Jokipojat Niemelän huolisi...

Pitkään kyllä olen pitänyt Niemelää lupaavana pakkina - kyseessä ei ole siis ns. toivoton tapaus - ihan liigatasolle saakka vaan nyt pitäisi alkaa tapahtua jotakin edistystä.

Nyt kun tuo Rynnäs on selkeä ykkösmaalivahti, ja on pelannut viime aikoina kaikki Kärppien pelit, niin en periaatteessa ihan mahdottomana ajatuksena pitäisi sitäkään, että Liigassa kuusi ottelua tällä kaudella torjuntaprosentilla 93,50 torjunut Tomi Karhunen kävisi Jokipojissa hakemassa peliaikaa. Onhan se Karhunen ennenkin Jokipojissa pelannut. No, Karhunen olisi kyllä hyvin tilapäinen ratkaisu, pari peliä ja sellaista.

Nyt kun innostuin, niin Kärppien hyvän terveystilanteen vuoksi, Julius Junttilakaan ei ole tällä kaudella meinannut enää mahtua Kärppien kokoonpanoon, ottakaa sekin! Viime kaudella 15 maalia SM-liigassa ja ikää on 22 vuotta.
 
Rillipäät ja läskit älkööt vaivautuko vastaamaan.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ei kaikki mahdu valitettavasti edes Jokipoikiin. Meillä on itselläkin nyt poikkeuksellisen laaja rosteri kun ei ole isommin loukkaantumisiakaan. Latvian lahjat vie paikkoja paljon. Varsinkin hyökkäys on Jokipojilla määrällisesti leveä mutta kyllä itselle kelpaisi ratkaisuvoimaa lisää mielellään pidemmillä lainoilla.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Aho taisi innostua Jokipojat-yhteistyöstä kun Mäenalainen sai peliaikaa ja tehoja. Näinköhän kaikki Kärppä-lainat kiilaavat ykköskenttiin ja ylivoimaan? Mielenkiintoista seurata, mihin kaikkialle yli-ikäisiä Kärppäjunnuja sijoitetaan tällä kaudella, kun Hokki ei ole heitä avosylin vastaanottamassa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti Jokipojat ei nyt ala ottamaan roolia minään Kärppäfarmina. Kärpät on suoraan sanonut, että haluaisivat Mestiksestä farmiseuran, joten on Jokipoikienkin syytä olla varovainen.
 
Yo Buddy. Still alive?

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Aho taisi innostua Jokipojat-yhteistyöstä kun Mäenalainen sai peliaikaa ja tehoja. Näinköhän kaikki Kärppä-lainat kiilaavat ykköskenttiin ja ylivoimaan? Mielenkiintoista seurata, mihin kaikkialle yli-ikäisiä Kärppäjunnuja sijoitetaan tällä kaudella, kun Hokki ei ole heitä avosylin vastaanottamassa.
"Happamia.." sanoi kettu pihlajanmarjoista

Jos nyt olen ihan oikein ymmärtänyt, olisi "Hokkikin" vastaanottanut muutaman Kärppä-vahvistuksen ihan avosylin, vaikka teillä nyt onkin kuherteluvaihe meneillään savolaisten kanssa.

Joo mutta, "Makuasioita!" sano koirakin, kun muniaan nuoleskeli... ja muita (hyviäkin) letkautuksia...
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy