Kärpät - TPS Su 5.12.2004

  • 12 883
  • 104

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kiekko yö: Kärpät-TPS Raksila 5.12.

Tässä alustunnelmia turkulaisittain: http://hc.tps.fi/index.php?main=news&sub=news&id=111.

Hiukan yllättävä tuo Matu Metsärannan ykköskenttäkomennus. Kaveri on toki ollut OK viime peleissä mutta jaloiltaan aika huono, riittääkö potku mitenkään Aallon rinnalle ykköseen???

Maalilla ennakkotietojen mukaan Tuomo Karjalainen. Hienoa, näin pidetään taannoinen peliaikalupaus mallikkaasti!

Matsi tulee Maikkarilta. Puk & Pak selostaa.
 

reuhka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SUOMI
Tepsin muukalaislegioona Nurmisen, Vahalahden,Korpikosken, Seikolan ja Kiprusoffin johdolla saapuu Raksilaan jossa vastaan asettuu pohjoisen omatpojat etunenässä Ujcik, Tenkrat, Nylander, Somervuori, Boumedienne, Bäckström...

Ajattelin koota tähän taas muutamia seuraamisen arvoisia asioita:

Aina kotimaissaan kasvattajaseurojaan edustaneet Kiprusoff(Tps) ja Boumedienne(kärpät) ovat molemmat suurissa rooleissa.

Valmiina maalivahteina Tepsiin aikuisikäisinä suurella rahalla hankitut Lassila ja Karjalainen sekä poikasena kärppiin kehittymään tullut supisuomalainen bäckström ja luukkuvahti Rinne ovat tietysti merkittävissä rooleissa.

Senttereinä ahkeroivat eri mantereilla suorilla lentoyhteyksillä kotejaan isännöivä Antti Aalto jonka pitää Turussa ainoastaan ruotsinkielinen koulu ja Oulussa omakotitalossaan asusteleva reissuiltaan kärppiin palannut Nylander.

Laitahyökkääjistä huomion vievät Tepsiin ulkomailta kotiutunut ja eri maailmankolkat kolunnut ja suurimman tilipussin perässä juoksennellut Ville Vahalahti ja kotimaisemistaan Oulusta kotimaiselle huipputasolle kivunnut ja jo maajoukkueenkin portteja kolkutteleva kärppien Petr Tenkrat.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Reuhkan perusturkulainen vitsinvääntö ei nyt oikein kolahtanut, sori.

Peli tulee maikkarilta, mutta hallille on mentävä. Töpseli-pelit ovat aina olleet hyviä ja viihdyttäviä, tottakai. Kärpät vääntää "Pappa" Ruotsalaisen muistoa kunnioittaen valkoisessa vierasasussaan, musta surunauha kädessään, makoisan voiton Raksilassa. Kärpille 4,5 ja tepsille 1,2.

Ja hei Reuhka, itse olen ylpeä Oulun Kärpistä, jossa pelaa omien kasvattien lisäksi sopiva määrä kovia ja lätkän mielenkiintoiseksi tekeviä, tehokkaitakin, kaiffareita. Nämä kaverit jo luettelitkin kutakuinkin viestissäsi.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, huomenna siis TV-peli. Kärpät kärjessä ja TPS kyttää kärjen takana. Yllättävän tahmeeta ollu Turun poikien pelaaminen. Kausi on jo puolessa ja TPS ei missään vaiheessa ole saanut kunnon draivia päälle.

Kärpillä meinas marraskuun alkupuolella kone yskiä, mutta nyt on taas mukava voittoputki päällä. Sarjakärjessä siis majaillaan ja joulutauollekin olisi hyvä lähteä piikkipaikalta.

Kärpät on aika selkeäkin ennakkosuosikki tässä ottelussa. Meidän omat tshekit ovat saaneet maalihanojaan auki. Bume luutii pakistossa ja tekee maalejakin aina välillä, myös Lehtosella hyvä vaihe menossa. Somereero nousee pistepörsissä kohinalla. Junnutkin ovat päässeet avaamaan maalitilejään loukkaantumisten tuotua peliaikaa.

Voittamaan lähdetään, se on selvä. Omalla pelillä homman pitäs hoitua, mutta Tepsi on Tepsi alavireisenäkin. Niin ja toivottavasti TPS-fanien kirjoittelu nostaa tässä ketjussa tasoaan tuon edellisen pohjanoteerauksen jälkeen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Äläs nyt reuhkaseni. Vaikka huomenna olisi SM-liigan menestyneimmällä joukkueella mahdollisuus löylyttää Kärppiä ja osoittaa, että Oulun pojat kuuluvat Mestikseen.

No, leikki leikkinä. Hieno homma, että paikallinen pohjoisen joukkue on noussut nopeasti huipulle. Vaikkakin suurilta osin näillä reuhkan "omilla pojilla".

Kunnianarvoisan allekirjoittaneen syntymäpäivän johdosta toivon, että TPS hakee kolme pistettä Oulusta. Tuomo pelaa nollapelin ja Vaha löylyttää Divariporoja.

Mutta mitä h*lvettiä Matu tekee ykkösessä?! Alas on vajottu, jos tämä Forsbergin kopio pelailee ykkösessä.

2 212 pistettä SM-liigassa/sarjassa napannut, NHL:n menestyneimmän joukkueen kapteenin ja maailman kolmanneksi parhaan maalivahdin kasvattajaseura ottaa komean 0-4 voiton.

Ja nyt Grainger lähtee viettämään synttäreitä. Pitäkää Tepsin lippu korkealla. Morijenttes!
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Jaahas, viimekauden finalistit toista kertaa tällä kaudella vastakkain. Molemmat joukkueet rakentavat menestystään pitkälti taidon eikä "voiman" (kahvan/ylilyöntien yms.) varaan, siksi sunnuntaina ei varmasti hirveästi taklauksia nähdä (eikä kahvoja?), mutta toivottovasti sitäkin enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kärppien tsekit alkavat hiljalleen lunastaa heille asetettuja odotuksia myös pisteiden valossa. Molemmat ovat siitä erikoisia tsekkejä, ettei työnteko ja raataminen ole heille vieras käsite, mutta suuri yleisö arvostaa kuitenkin pelaajaa vain pisteiden kautta. Ujcik on ollut viimeaikojen tehokkain Kärppä, taisi mieluisen mailan saanti avata pistetulvan tämän herran kohdalla.

TPS:n alkukausi ei ole tainnut ihan odotusten mukaan sujua. Toisaalta roosteri ei ole lähelläkään viimevuotista, joten ehkä se on ihan odotettua ettei TPS ihan kärkipaikoilla heilu.

Sunnuntain pelistä ei voi Kärppien kannattajana odottaa muutakuin voittoa. Vaikka loukkaantuneina onkin tärkeitä pelaajia, niin materiaalin pitäisi vieläkin riittää kenen tahansa lyömiseen. Nyksellä puolustus innokkuudella tahtoo joka pelissä vähintään 2 soida omissa, joten lopputulos lienee luokkaa 3-2 tai 4-2.

ps. reuhka kyllä minäki olisin kateellinen turkulaisena Kärpille. Jostakin syystä näyttää kaikki viestisi olevan jostaki kärppiä koskevasta aiheesta, vieläpä samanlaisia. No kukin taplaa tyylillään.

edit. vastaanpa tähän alapuolella esitettyihin ihmettelyihin.
Sitä tässä itsekkin ihmettelin miten kaiken voittaneen ja kokeneen joukkueen kannattaja, voi olla niin katkera "divarijoukkuetta" kohtaan, että ainoa asia mitä tälle forumille on annettavana, koskee Kärppien "omia junnuja". Välillä Grainger kannattaa opetella lukemaa rivien välistä, kuten myöskin sarkasmin salat. Tosin tälläisella palstalle se on monesti vaikeaa.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viestin lähetti dodi
ps. reuhka kyllä minäki olisin kateellinen turkulaisena Kärpille.

Nyt en ymmärrä. Miksi pitäisi olla kateellinen kärpille? Miksi SM-liigan menestyneimmän joukkueen kannattajana pitäisi olla kateellinen muutama kausi sitten divarista nousseelle joukkueelle? Ai siksikö, että kärpät voitti kultaa viime keväänä? Se mestaruus nyt ei ole Turussa ihan uusi juttu. Kymmenkunta kertaa sitä on juhlittu Suomen ainoassa oikeassa kaupungissa.

Mutta, nyt mä häippäsen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kateellinen Kärpille?

No joo, ei kai sentään kenenkään TPS-kannattajan tarvitse olla kateellinen Kärpille. Varsinaista hapatusta.

Kaikki kunnia tepsille, joka on (jopa minunkin) mielestäni menestynein suomalainen jääkiekkojoukkue, kun otetaan huomioon sellaiset ajat, jolloin ko. laji on ollut Suomen valtalaji, ja laajalti harrastettu. Siinä menossa Jokeritkin hyytyy, vaikka heilläkin loistava menneisyys 90-luvun osalta, ja edessä vielä loistavampi tulevaisuus..? Ipasta (eikä muista tamperelaisista) ei tarvinne tässä yhteydessä erikseen keskustella..

Saattaa siinä kuitenkin yksittäinen kärppäfani suutahtaa, kun kömpelösti provoamalla haukutaan suosikkijoukkuetta ostoporukaksi. Totuushan on kuitenkin se, että niin TPS kuin Kärpätkin ovat kohtuullisen omavaraisia. Tilanne vain nykyajan urheilussa on se, että hyvien omien kasvattien lisäksi (yleensä) tarvitaan joukko vahvistuksia ulkomailta tai kotimaasta. Ei kai tässä erikseen tarvitse reuhkalle luetella Palloseuran paidassa pelanneita kärppä-kasvatteja?? Heitä on nimittäin kohtuu paljon. Huomennakin Raksilassa pelkästään valmentajantakki päällä kolme kappaletta..

Tähän mennessä quite off-topic, mutta sunnuntaiseen:

Veikkaan että TPS voittaa. Kärppien peli ei ole ollut uomissaan koko syksynä. Tiukkoja pelejä on kyllä voitettu, mutta esitykset eivät ole olleet mitenkään vakuuttavia.

Joukkuehan on alunperinkin väärin rakennettu. Sitten sitä vielä täydennettiin eräällä ruotsalaisella taiturilla (kaikki kunnia Mickelle, harva pyörii kulmissa yhtä näyttävästi). Työmiehet puuttuu ja kuitenkin on varaa päästää Pirjetä ja Pirnes muihin seuroihin. Palloseura on muutenkin lähdössä nousuun, kunhan Atlantin avut saapuvat.

Kärppien kotipalaaminen kautta linjan surkeaa joten pisteet tepsille, valitettavasti.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Re: Kateellinen Kärpille?

Viestin lähetti Ikuisesti Kärppä
Veikkaan että TPS voittaa. Kärppien peli ei ole ollut uomissaan koko syksynä. Tiukkoja pelejä on kyllä voitettu, mutta esitykset eivät ole olleet mitenkään vakuuttavia.

Helkkari vieköön mä en pääse ollenkaan juhlimaan, kun aina pitää oikaista. Tepsin pelikö sitten on ollut uomissaan? Tällä pelillä ei mennä edes neljän parhaan joukkoon. Niin, joo SM-liigan aikanahan Tepsillä on eniten mestaruuksia ja mitaleja. Ipan ja Tapparan Venäjän vallan alaisuudessa otetut mestaruudet on eri juttu.

Harvinainen kärppäläinen, kun keskitty omien sijaan kehumaan vastustajaa. Et taida olla Oulusta? :)
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Grainger, kello 21:04
Mutta, nyt mä häippäsen.
Mene jo, mies postaa vielä 00:14... ;) (hyvää syntymäpäivää!)

Vastassa siis viime finaalipari. Noh, mikäpäs siinä, ei vieläkään TPS nostata mitään suurta tunnetulvaa tai mielenkiintoa, TPS kun on vain ja aina, TPS. Mielestäni, tylsä (ei herneitä, please).

Kärpät on tällä hetkellä, TPS:n näköinen. Pyörii ja hyörii kulmissa näennäisen tehokkaasti. Hyi.

Eli oikea TPS vastaan wanna-be-TPS-look-a-like, oikea TPS voittaa. Näin ollen, tylsän ja suomalaista kiekkokansaa ällöttävän puolustustaistelun (kuka nyt oikeasti kehtaa sanoa hyökkäyspään kulmissa hyörimistä ja pyörimistä hyökkäämiseksi?) jälkeen TPS vie 1-2 voiton, joko varsinaisella peliajalla, tai rankuissa.

Paitsi, jos Nylanderilla on "nivusten kanssa" ongelmia (perinteinen oululainen peitesyy motivaatio- ja asenneongelmalle), sekä Rinne maalissa? Silloinhan saattaa peräti käydä niin, että Kärpät voittaa 3-2.

Noh, löhöänpäs sohvalla kaverin kanssa ja moitin kaikkia epäkohtia mitä löydän kiekkoyössä sekä molempien joukkueen esityksissä sekä toki ainahan se dumari pitää muistaa haukkua.

reuhka, vielä hieman harjoitusta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Mene jo, mies postaa vielä 00:14... ;) (hyvää syntymäpäivää!)

Kiitos :) Pakko aina välillä käydä vilkaisemassa tilannetta täällä...

Hähää, mä oon huomenna Raksilassa kattomassa, kun ensirakkauteni TPS murjotaan maan rakoon. Ikävää, mutta totta. Ilman työsulkua tästä ei tule mitään, kuten kaikki varmaan onkin jo huomanneet, mutta kertaus on opintojen äiti. Anyway, Baukki, Dee ja Tuokko taitaa olla tärkeimmät poissaolijat. Hulkkonen?

Nyt mie meen. Oikeesti. Ihan tosi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No joo.

Aikamoista rypemistähän se tps-hommakin on toistaiseksi ollut. Kärpillä kuitenkin peli sekaisin, lisänä vielä kotipaineet. Maalivahtipeli tökkii, tämänhetkisenä ykkösvahtina minun mielestäni reuhkan mainostama luukkuvahti Rinne. Sinänsä kyllä suorastaan mahtavaa että on oma mies liigamaalillakin ilmeisesti ensi kertaa sitten Ari Timosaaren ja Jukka Mäntykiven..

Epäilyihin "syntyperästä": Oulusta ollaan ja kehataan sanua. Nykyinen (toivottavasti väliaikainen) asuinpaikka kyllä muualla. Muitakin on oppinut arvostamaan, kun on vuosien varrella (78-->) tullut vastaan sellaisiakin suuruuksia kuin esim. Suomussalmen Palloseura ja Oulunkylän Kiekkoklubi. Vapaaehtoisesti en kyllä muita kehu, mutta joskus on pakko kun realismi voittaa. Ja kun "kehuin" tepsiä niin se tuli kyllä ihan faktapohjalta: joka kerta kun turkuhallissa vai mikä elysee-areena lieneekään, kuulee Erkki Liikasen aloittavan sen biisinsä niin kyllä OTTAA PATTIIN!

Ja mää häippäsen ihan oikeesti, muija tulee kohta pikkujouluista ja täytyy ehtiä nukkumaan ettei tarvi ottaa kantaa muuhun kuin kotimaiseen jääkiekkoon...

Muistuttaisin kuitenkin huomisista - tai siis tämänpäiväisistä kertoimista:

Kärpät - TPS 1,60 4,40 3,50
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Muistuttaisin kuitenkin huomisista - tai siis tämänpäiväisistä kertoimista:

Kärpät - TPS 1,60 4,40 3,50 [/B]

No nyt on Veikkauksen tyypit menneet totaalisesti sekaisin. Äkkiä kaikki hakemaan rahat pois tuosta TPS:n hirmuisesta ylikertoimesta. Harvoin pitkävetoa pelaan(Veikkauksen kertoimet!), mutta nyt...
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
TPS kun on vain ja aina, TPS. Mielestäni, tylsä (ei herneitä, please).

Tämän hetken TPS on todellakin tylsä (ei jaksa keskustella siitä ovatko menneiden vuosienkin TPStkin olleet) ja ainoastaan vastustajasta riippuu onko peli mielenkiintoinen vai ei. Liikaa junnuja sekä konkareita, jotka vain surffailevat puolitehoilla.

Hirveästi tästä pelistä ei voi odottaa turkulaisittain. Pistekin olisi hyvä tulos. Rostereita vertaamalla tuloksen pitäisi olla selvä, mutta onneksi kaikki on aina mahdollista yhdessä yksitäisesä pelissä..

Toivotaan nyt, että pelistä ei tule samanlaista koomailua kuin TPSn edellisestä telkkaripelistä, jossa kävi vähän liiankin selvästi Jokereiden ja TPSn tämän hetkinen tasoero.

Kumpikohan joukkue vie tässä fyysisyyden 100-0?! Luvassa varmaan ihan hirveää ryminää kaukalossa. Tai sitten ei :)
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Omat pojat vs. suomen menestynein joukkue

Halille pitää menää, vaikka voisi mukavasti retkottaa omalla sohvalla. Kärpät lähtee ennakkosuosikkina, mutta ei se tepsin voittokaan kaukana ole. Toivotaan kärppien voittoa ja nyt sitä tilastoihmettä, että peräpää vuotaa alle 2 maalin, niin tulosvetokertoimet vois olla ihan kohillaan.

4-1
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
TPS tänään:

35
Teemu Lassila, Maalivahti

37
Tuomo Karjalainen, Maalivahti AK


1. kenttä

22
Markus Seikola, Vasen puolustaja AK

2
Marko Kiprusoff, Oikea puolustaja AK

21
Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK

14
Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK

15
Matias Metsäranta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

45
Markku Paukkunen, Vasen puolustaja

51
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja

28
Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä

33
Jari Kauppila, Keskushyökkääjä

30
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Kimmo Eronen, Vasen puolustaja

8
Simon Backman, Oikea puolustaja

44
Matti Aho, Vasen laitahyökkääjä

18
Joni Lius, Keskushyökkääjä

29
Lauri Korpikoski, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

55
Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja

84
Tuomas Suominen, Hyökkääjä

10
Tomi Sykkö, Vasen laitahyökkääjä

31
Markus Ojala, Keskushyökkääjä

39
Arttu Virtanen, Oikea laitahyökkääjä


Eli öljylanne Metsäranta ykköseen, Hulkkonen 7.pakki ja Tuomas Suominen remmiin (kovaan paikkaan...).

Ei hyvältä näytä. Toivottavasti ykkösyv:ssä Lius korvaa Matun.

LT 3-1

Joko nyt Korppari?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
TEPE-ÄSSS!!

Kokoonpanosta sen verran, että ylimääräisenä kokoonpanoon merkitty hyökkääjä Suominen on omia A-junnuja, pelasi mm. TuTo-harjoituspelissä erittäin positiivisesti. Joitain hajakommentteja kaverista löytyy TuTo-TPS -matsin ketjusta Mestis-osiossa...
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viestin lähetti Morgoth
Kumpikohan joukkue vie tässä fyysisyyden 100-0?! Luvassa varmaan ihan hirveää ryminää kaukalossa. Tai sitten ei :)

Tyhmä kysymys. Eikähän Niskalenkki-Backman, Julma-Marko ja PamPam pidä huolen siitä, ettei Tuomon maalilla kenelläkään ole hauskaa. Harmi, että Lassila on luukkuvahtina ensimmäisen erän. Pojulla on kokemusta pistää äijää kenttään sunnuntain teeveepeleissä.

Onneksi kaikki eivät ole näitä Morgothin mainitsemia puolella teholla surffailevia konkareita. Eiköhän Kaket ainakin pelaa sata lasissa. Kaitsu nyt on ikävä poikkeus tässä joukkueessa, vaikka pisteitä tekeekin.

Sakua ja Markkia odotellessa.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti Mensonge
No niin, huomenna siis TV-peli. Kärpät kärjessä ja TPS kyttää kärjen takana. Yllättävän tahmeeta ollu Turun poikien pelaaminen. Kausi on jo puolessa ja TPS ei missään vaiheessa ole saanut kunnon draivia päälle.

Kyllä mä näen, että TPS on tällä hetkellä ylisuorittaja sarjassa materiaaliinsa ja loukkaantumisiin nähden. Tänäänkin ykköskejumme laidalla pelaa Matias Metsäranta, joka ei hyvällä tahdollakaan mahtuisi kärppien pelaavaan kokoonpanoon.

Jos Oulusta halutaan tänään saada edes yksi piste, niin ainoa konsti on ihan älytön träppi sekä Karjalaisen todella hyvä onnistuminen. Jos käytössä olisi raskaampaa kalustoa, voitaisiin voittoa yrittää ylifyysiellä pelaamisella, jolla IFK kaatoi kärpät Nordiksella. Railakkaalla hyökkäyspelillä ja rohkealla karvauksella tulee noutaja hyvinkin nopeasti, joten kunnon umpimegatylsä viisikkopuolustussumppu keskialueella taitaa olla TPS:n taktiikka tänään. Viihdearvoa matsilta tuskin on odotettavissa.

EDIT: Jahas, Eronen - Backman samassa pakkiparissa. Minkäs teet, kun ei ole materiaalia mistä ottaa.
 
Viimeksi muokattu:

snowwy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, MuJK
Fifty-sixty hyvä matsi/huono matsi.

Sinänsä ihan mielenkiinoinen matsi tulossa, tulee olemaan joko ihan uskomatonta keskialueen harhasyöttelyä tai sitten vauhdikasta päädystä-päätyyn kiekkoa. Pakko kyllä sanoa että uskon ensimmäiseen enemmän.

Tepsi kohensi mun silmissä mainettaan huomattavasti kun se %(#/¤ :n äheltäjä-kiviharju lähti meneen, mutta silti se joukkue kaipaisi kipinää iänikuisen nurmisen ja alatalon rinnalle.

Vaikka tässä ollaankiin henkeen ja vereen kärppien miehiä, pakko oli pistää pitkävetoon voitto tepsille.

Pessimisti ei pety :)
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
TPS on sitten matkustanut Rakslilaan kohtaamaan Kärpät ensimmäistä kertaa tällä kaudella Oulussa.

Tepsi kärsii tällä hetkellä jälleen loukkaantumisista ja ykkösen laitaan on nostettu Metsäranta ja kolmantenatoista hyökkääjänä on Tuomas Suominen. Tepsillä torjuntavastuun saa Karjalainen ja hän onkin pelannut hyvin pelinsä pois lukien Pelicans matsia, jossa puolustuksen hyvällä avustuksella Pelicans pääsi iskemään hyvistä paikoista maalinsa.

Kärpät voitti ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella Turussa 0-1 lukemin, mutta tusin nyt on odotettavissa yhtä vähämaalista ottelua. Omiin luottaen.

Kärpät-TPS 2-3
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Hulkkonen vieläkin seitsemäntenä pakkina? Jostain ilmeisesti kivistää vielä. Luulisi Hulkkosen kuitenkin ohittavan Paukkusen pakkihierarkiassa vaikka pää kainalossa. Doh, toivottavasti korvaa Paupaun ainakin ylivoimissa.

Ennakkoon Kärpät vie tämän suvereenisti. Voin jo nähdä sieluni silmin, kun Tenkratit, Nylanderit ja muut Kärppäkasvatit vievät Tepsin erästä nimeltä mainitsematonta pakkia 100-0. Yritetään silti kaivaa jotain positiivisia ennakkotunnelmia, ettei turhaan vituta jo etukäteen.

Tepsin maalissa on meidän voittava maalivahti, jonka pelatessa pistesarake kasvaa lähes poikkeuksetta. Karjalaisella on tapana päästää maali tai pari, mutta kummasti aina vähemmän tai yhtä paljon kuin vastustajan mokke. Pisteenkin ottaminen vaatii nyt ukolta huippupeliä.

Viidestä edellisestä kotipelistä Kärpät on voittanut "vain" kolme ja noissa peleissä vierasjokkue on aina tehnyt pari kolme maalia. Tepsi on taasen voittanut viidestä edellisestä vieraspelistä "jopa" kolme ja muutenkin Raksila on perinteisesti ollut Tepsille ihan mukava paikka pisteiden valossa.

ykköskejumme laidalla pelaa Matias Metsäranta, joka ei hyvällä tahdollakaan mahtuisi kärppien pelaavaan kokoonpanoon.
Heh, piti oikein laittaa rosterit vierekkäin ja meillähän on palttiarallaa kymmenen ukkoa, jotka tuskin mahtuisi Kärppien kokoonpanoon. Elikkäs Metsäranta, Paukkunen, Backman, Aho, Korpikoski, Suominen, Sykkö, Ojala, Virtanen ja Lius. Noista pelaajista yli puolet tuo vielä joskus paljon iloa Tepsille, mutta tuskin vielä tänään. Tepsin ainoa ehjä ketju on nyt kakkonen ja sekin on sitä vain hyökkäyksen osalta. Kärpillä on siis huima materiaalietu, mutta jos taisteluhenki, tuuri ja muut henkimaailman kuviot loksahtavat kohdalleen, niin ties vaikka tänään olisi vielä aihetta hymyyn.

Expekt antaa Tepsin voitolle kertoimen 4.25 ja pitäähän sitä koittaa.

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harvinaisen paskaa juttua on kyllä irronnut Turkmenistanin suunnalta tähän ketjuun. Jo pelkästään se, kuinka monta Kärppä-pelaajaa on ollut ratkomassa noita Tepsin moniaisia mestaruuksia, luulisi estävän enimmät avautumiset. Perkele, minulla on oletus siitä mistä paljon puhuttu Voittamisen kulttuuri on Tepsiin tuotu, mestaruuksiahan alkoi tulla samalla, kun Suikka ja Kojo Jalonen lähtivät Tepsiin. Ja tulihan sinne Tampereelta Ressi Mikkolainenkin, joka nyt ei yksinkertaisesti osaa olla voittamatta mestaruutta. Kojo taas ei ole Tepsin eteen tekemistään palveluksista saanut turkulaisilta palkaksi muuta kuin vittuilua, vaikka pelasi useamman loistokauden Tepsissä ja yritti vielä valmentaakin jotain välikausi-tepsiä turkulaisen seurajohdon juonitellessa selän takana. Siinä sitä on kulttuuria.

Tämän päivän pelissä Kärpillä pitäisi olla hyvät saumat voittoon, jopa useamman maalinkin voittoon. Kärpät on minusta tällä hetkellä pikkusen tepsiä etevämpi porukka. Hassua, miten ei edes poissaolijoita osaa kaivata, mukava vaan nähdä näitä uusia kavereita pelissä. Heillä ei tod.näk. asennepuolikaan sippaa kovin helposti. Mikäli kuitenkin lähdetään kävelyvauhtiseen sunnuntai-löysäilyyn (tv-matsien perinne), saattaa Tepsin pappa-osasto hyvinkin leipaista tarvittavat maalit. Tuomarikin näyttelee mahdollisesti suurta roolia, tässä liigassahan on muutama tuomari, joiden ollessa vuorossa ei Tepsiä oikeastaan pysty voittamaan. Yksi heistä on jopa ylentynyt tuomaripäälliköksi. Kohtahan Tepsiä ei enää voita kukaan, sillä joukkueeseen liittyvät kohta Koivun Sakke, Kipperi, Recchi ja oliko vielä Larionov, Kasatonov, Makarov, Stan Mikita, Espositon veljekset tai jotain, nimekäs nippu kuitenkin, minkä jälkeen mestaruus on pelkkä ilmoitusasia.
 

Lerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mib, Jortikka, Hanson brothers
Huhhuh.Eilen piti käydä lippu hakemassa matsiin ni pakkokai seo hallille lähtiä.
Krapula meinaa vaan olla eilisestä johtuen nii kova,että pysyyköhä silmät auki koko matsin ajan.Henki haisee nii,että kaakelit irtoaa uudistetun areenan seinistä.En kuitenkaan aio olla vastuussa teoistani.Syytän alkoa ja uutta Talvisotaa.Laskun voi osoittaa heille.
Tja ainaki yks rotta löytyy hallista,koska fanipaidan selässä sattuu semmosen inhottavan pelaajan nimi olemaan.
Kamera pittee ottaa mukaan jos sattuis Wilmasta kuvan saamaan.Onkohan siinä tavotetta tarpeeksi tälle päivälle.Peli tulee kyllä olemaan senverran kovaa Kärppien viemistä,että pelottaa.
Toivottavasti peli päättyis vaikka 7-2.Kuha ei olis se 1-0 nyhjäys ja se ainua maali on siniviivalta heitetty lätty maalille,joka pomppii viiden pelaajan ja tuomarin pillin kautta sisään.
Tulosvetoa Kärpille 5-3.Ulkomaalaset on tänää iskussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös