Kärpät ostaa 20% RoKista

  • 44 879
  • 236
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nähdäkseni tällaiset farmikuviot ovat pitkälti seurausta sm-liigan kokoonpanouudistuksesta jossa peliin saa ilmoittaa vain 18 kenttäpelaajaa. Liigajoukkueen pyörittäminen vaatii kuitenkin reilusti isomman pelaajaringin ja tällöin ongelmaksi tulee se missä miehet ovat kun kaikki ovat terveinä.

Uskon että vastaavia farmikuvioita tulee jatkossa vielä muidenkin liigajoukkueiden taholta ilmi. Jypillähän on jo ihan puhdas farmijoukkue, nyt Kärpät hieroo jotain vastaavaa RoKin suuntaan. Eikös Ilveksellä ja LeKilläkin ole melko tiivis yhteistyö?

Molemmat hyötyvät tuosta, mutta suurempi hyötyjä on varmasti farmijoukkue. Yhteistyöllä farmijoukkueessa voisi koko ajan pelata noin 3-5 liigatason pelaajaa joiden palkan maksaa emäseura. Onko RoKilla todellakin varaa kieltäytyä tällaisesta? Mitäs se liigapelaajan keskiansio olikaan, jotain 50k€? Paljonkos RoKin pelaajabudjetti tällä kaudella on? En myöskään usko että tuollaisella muutaman pelaajan siirrolla on mitään vaikutusta RoKin identiteettiin, valtaosa kokoonpanostahan olisi joka tapauksessa aitoja RoKilaisia. RoKi voisi itsekin saada hieman kovemman kaliiberin vahvistuksia hommattua kun neuvotteluissa pystyisi väläyttämään Kärppäkorttia ja mahdollisuutta liigavisiittiin.

Puheet RoKin liiganousun estämisestä on syytä unohtaa heti. Liigaan nousu on Rovaniemellä niin pitkässä kuusessa tällä hetkellä vielä ettei sellaista kannata ajatellakaan. Eihän teidän tarvi kuin aluksi vakiinnuttaa urheilullinen menestys, saada laadukas A-juniorijoukkue, nostaa budjetti moninkertaiseksi ja laajentaa pikkaisen uuden karheaa areenaa ennen kuin liiganousu on realistinen. Jos, korostan sanaa JOS, RoKin liiganousu alkaa joskus näyttää realistiselta, se ei pomminvarmasti tule kaatumaan tuohon 20 % Kärppäosuuteen. Se voidaan silloin lunastaa varmasti takaisin tai tehdä jotain muuta sille.

Kärpät ei myöskään tule kuppaamaan RoKin parhaita pelaajia pois. Eivät he ole kupanneet Hokiltakaan ikinä vaikka ovat tehneet jo monta vuotta yhteistyötä. Sen sijaan Hokki on jatkuvasti saanut laadukkaita lainoja Kärpiltä. Tällä kaudella siellä on käynyt mm. Veikko Karppinen, Oskari Korpikari ja Petri Koivistokin pelaamassa muutamia pelejä.

Näen tämän kuvion oikeastaan aika luonnollisena tapahtumana. Kärppien suurin omistaja on Kärppäsäätiö, jonka tehtävä puolestaan on tukea Oululaista ja Pohjois-suomalaista kiekkoilua ja eritoten juniorityötä. Tätähän tässä ollaan parhaillaan tekemässä, ollaan tukemassa pohjois-suomalaista kiekkoilua. Toivon todellakin että Rovaniemellä järki voittaa tunteen eikä tätä kuviota torpata millään järjettömillä fanien masinoimalla protestilla.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
laajentaa pikkaisen uuden karheaa areenaa ennen kuin liiganousu on realistinen.

Paljon faktaa mutta tuohon tartun sen verran, että areenalta löytyy 3500 istumapaikkaa. Seisomapaikkoja joita ei ole mihinkään toistaiseksi rekisteröity löytyy lehtereiden reunalta helposti sen verran että tuo kriteeri täyttyy.

Eivät he ole kupanneet Hokiltakaan ikinä vaikka ovat tehneet jo monta vuotta yhteistyötä.
Mikäs tämä tapaus Kiilholma sitten oli?? Kajaanissa itkettiin kovastikkin miehen perään.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Saa nyt sitten nähdä tullaanko yhteistyötä jatkossa tekemään enemmän RoKin kuin Hokin suuntaan. Mielestäni tämäkään ei ole varmaa. Kärpät voi aivan hyvin jatkaakin farmisopimusta Kajaaniin, ja pitää yhteistyön RoKin kanssa vain symbolisella tasolla.

Pelkkää toiveajattelua.

Miksi Kärpät alkaisi kilpailemaan oman organisaationsa (eli Rokin) kanssa jatkamalla farmisopimusta Kajaanin kanssa? Aivan, ei siinä olisi mitään järkeä.

Ja ne Kärppä-lainat jotka käyvät pelaamassa vain 1-2 peliä Rokissa, eivät paljon lämmitä. Kun pelaajisto pysyy samana lähes koko kauden, oppii yleisö tuntemaan pelaajat.

Kärpät yrittää ikäänkuin tehdä kunnia-asian siitä, että Roki "pääsee" kasvattamaan pelaajia Kärppiin. Miksi lappilaisten pitäisi tästä olla kiitollisia? Siksi, että Kärpät pääsee poimimaan rusinat pullasta?
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Pelkkää toiveajattelua.

Miksi Kärpät alkaisi kilpailemaan oman organisaationsa (eli Rokin) kanssa jatkamalla farmisopimusta Kajaanin kanssa? Aivan, ei siinä olisi mitään järkeä.

Ja ne Kärppä-lainat jotka käyvät pelaamassa vain 1-2 peliä Rokissa, eivät paljon lämmitä. Kun pelaajisto pysyy samana lähes koko kauden, oppii yleisö tuntemaan pelaajat.

Kärpät yrittää ikäänkuin tehdä kunnia-asian siitä, että Roki "pääsee" kasvattamaan pelaajia Kärppiin. Miksi lappilaisten pitäisi tästä olla kiitollisia? Siksi, että Kärpät pääsee poimimaan rusinat pullasta?

En nyt oikein käsitä mitä ajat takaa ?
Tottakait, etenpäin kovasti pyrkivät pelimiehet lähtevät sm-liigaan. Sen tajuaa jokainen. Marjat poimitaan jokaisessa tapauksessa sm-liigaan. Miksei siis Kärpät voisi olla se, joka näille pohjoisen pojille sen mahdollisuuden antaa ?
Näitä 1-2 pelin lainoja on loppupelissä hyvin vähän ollut myös Hokin suuntaan. Kyllä siellä Hokissa on pelaajia pelannut aivan kokonaisia kausiakin ja parhaana esimerkkinä tulee tietenkin mieleen Janne Pesonen, Tomi Mustonen jne..

Jos esimerkiksi Kärpistä siirtyisi 3-5 pelaajaa Rokiin hakemaan vahtia, pelaajia jotka ovat kesän harjoitelleet liigajoukkueen mukana, pelanneet treenipelejäkin Kärpissä, mutta eivät aivan mahdu kokoonpanoon. Kyllä Roki hyötyy näistä pelaajista selvästi. Noiden 3-5 pelaajien palkkakustannukset tipahtavat pelaajabudjetista ja niillä rahoilla voivat sitten palkta vaikkapa tasokkaita Tshekkejä, Kärppien omistamasta Tshekkiläisestä joukkueesta...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäs tämä tapaus Kiilholma sitten oli?? Kajaanissa itkettiin kovastikkin miehen perään.
Kiilholman Kärpät kieltämättä otti Hokilta ainakin toistaiseksi, mutta ei ole mitenkään sanottua etteikö hän menisi vielä takaisin Hokkiin ennen siirtorajaa. Olisiko tuo Kiilholma sitten säännön vahvistava poikkeus, ainakaan ihan heti ei muita tule mieleen. Hokissa puolestaan on tälläkin kaudella pelannut 10 peliä Veikko Karppinen. Nyt sinne taisi hiljattain mennä A-junnujen ykköstykit Joonas Komulainen ja Julius Junttila.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Miksi Kärpät alkaisi kilpailemaan oman organisaationsa (eli Rokin) kanssa jatkamalla farmisopimusta Kajaanin kanssa? Aivan, ei siinä olisi mitään järkeä.

Eipä 20% vähemmistöosuus varmaan oikeasti paljon mitään merkitse. Tällä hetkellä Hokki, RoKi ja K-Laser kolmikosta voi aivan mikä tahansa pelata ensi kaudella Mestistä, ja se joka pelaa saa todennäköisesti yhteistyösopimuksen. Jos RoKi on tuossa joukossa, olisi kai aika luonnollista, että RoKista jatkossa tulisi yhteistyösopimuksen Mestis osapuoli. Tämäkään ei ole aivan automaattista, jos Junno kokee saavansa vielä enemmän etua sopimuksesta jonkin muun joukkueen kanssa.

Osakkuussopimus on kuitenkin tehty ja allekirjoitettu, joten sitä ei torpata. RoKin kannalta tulee olemaan epäselvää auttaako sopimus ylipäätään mitään, eli tuleeko rahaa tai pelaajia. Toisaalta oma tavoite oli olla liigan kynnyksellä alle kymmenessä vuodessa. Sportilta on mennyt suunilleen sama aika. Eihän toki mikään ikinä takaa, että Sport tai tulevaisuudessa RoKi liigaan nousisi. Pistää kuitenkin epäilyttämään, että aikataulu RoKin osalta tulee hidastumaan, sillä tottakai jokainen pelaaja mieluummin pelaa liigaa kuin Mestistä. Tulee olemaan todella vaikea estää halukkaista parhaita pelaajia menemästä liigajoukkueeseen, jos tuommoinen yhteistyösopimus joskus realisoituu. Sehän olisi vastoin sopimusta. Kyllä minä näen, että nousu haaveet menivät kerralla viisi- kymmenen vuotta eteenpäin.
Mutta jokatapauksessa, tämän kanssa nyt on elettävä. Jatkossa kun saadaan oma talous kuntoon, niin ostetaan mekin 20% Kärpistä, niin saadaan kunnon ristiinomistukset.
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kaikenlaisia hassuja tässä ketjussa on höpötelty mutta tämä nyt on kaiken huippu: "annat rahasi Kärpille".

Näköjään tuo ironinen huumori ei itseltä vielä oikein luista niin hyvin, että sen jokainen ymmärtäisi. Pitää harjoitella jossain pienemmillä foorumeilla. Emminä nyt oikeasti mitään lakkovahteja sinne ollut esittämässä.

Tässä ketjussa on tullut ihan hyviä ja kauniita visioita siitä, kuinka tämä tuleva yhteistyö palvelee koko pohjoista Suomea. Näin voi hyvässä tapauksessa ollakin. Se mikä sivustaseuraajaa ihmetyttää on kysymys Kärppien omistuksesta RoKissa. Onhan näitä yhteistyökuvioita ollut ilman omistusjärjestelyitä, ja on tälläkin hetkellä. Ei sitoutuminen vaadi suinkaan omistamista.

Otetaanpa vaikka leikkimielinen visio siitä, että joku teollisuudenhaara alkaa Rovaniemellä vetää ennätystavalla, ja kaupunki kokee 90-luvun Ouluun verrattavan kukoistuksen. Vanavedessä RoKista nousee paikallisen liike-elämän tuella varteenotettava tekijä jääkiekkoilevan Suomen karttakirjoihin. Kyllä minä veikkaan, että silloin harmittaa bussimatkaa vastaan myyty 20%. Maailma muuttuu, Eskoseni. Vaikka vuosikaudet on muuta uskoteltu, ei ole kiveen hakattu korkeimman päätös ja tahto, että juuri nämä pääsarjatasolla nyt kiekkoilevat joukkueet ovat - tai niiden tulisi olla - siellä ikuisesti.

Toinen aspekti on siinä, että Kärppien omistus RoKissa ei ainakaan kannusta RoKia hakemaan uusia ratkaisuja ja kasvua. Kenties RoKin viisaiden päättäjien joukosta olisi voinut nousta Rauman RTK:n kaltainen ratkaisu. Ratkaisu, joka on pitkäjänteinen ja vaatii riskeeraamista, mutta saattaisi onnistuessaan olla tekijä, joka takaisi lappilaiskiekon lippulaivalle tuulta purjeisiin pitkäksi aikaa. Nyt on helppoa laskea niiden Kärppien jämämiesten varaan, ja todeta että näillä mennään. Mestiksen sijat 4-6 seuraavat 10 kautta, täältä tullaan.

Farmiyhteistyössä on sen "alemman seuran" kannattajille melko laimentava vaikutus, etenkin jos emoseura sijaitsee eri paikkakunnalla. Suuret tunnepiikit jäävät pois niin hyvässä kuin pahassa. Esim. D Team tuskin tulee Mestiksestä putoamaan, mutta nousukaan ei varmasti tule kysymykseen. Viime kädessä on kysymys siitä, miten oman seuransa näkee. Jos sitä pitää kasvatusalustana, jonka oikea sarjataso on sementoitu juuri siihen, missä se nyt on, niin fine. Jos taas haluaa elää nimenomaan joukkueen mukana nousut, tuhot ja uudet uhot, niin silloin tällaisten viritelmien tulisi olla lähinnä kauhistus.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Vaikka Mestiksen viimeiseltä sijalta liigaan nousu näyttää yhtä kaukaiselta kuin maailmanloppu, niin ei Rovaniemeläisellä palloiluseuralla voi mitenkään muuta tavoitetta olla. Montaa pallopeliä ei hiihtourheilukaupunkiin mahdu, mutta jalkapallossa, jääpallossa, kaukalopallossa ja lentopallossa ollaan jokaisessa jossain vaiheessa työnnetty joukkue korkeimmalle sarjatasolle. Lentopallossa parhaillaan kaksi. Ei jääkiekossakaan voi mitenkään olla muuta tavoitetta. Piste.
Se on eriasia tuleeko asia ikinä tapahtumaan, tai estääkö Kärppien osaomistus asiaa. Veikkaan, että kyllä se ainakin sitä hidastaa. Mutta onhan asiassa toki hyviäkin puolia. Toivottavasti niistä hyvistä ja kauniista asioista nyt saadaan sitten nauttia ja pian. Mieluummin jo tällä kaudella, eikä tulevaisuudessa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Jotta nousu on mahdollinen niin Rovaniemellä pitää saada todellinen kiekkobuumi käyntiin. Ykkösasia on saada harrastajamäärät nousuun, oma juniorimyllly pitää saada käymään kaikilla pytyillä. Tähän tarvitaan sytykkeeksi menestystä Mestiksessä ja halli täyteen. Tätä kautta leviää innostus ympäri Lappia ja ei tarvitse kahta kertaa miettiä viedäänkö se meidän Pekka sinne kiekkokouluun vai ei. Menestyksen mukana tulevat sitten mukaan sponsorit ja vahvistukset.

Sanoisin että RoKissa on helvetisti potentiaalia mutta se todellinen buumi pitäisi saada potkaistua jollakin konstilla käyntiin. Jos tässä onnistutaan niin dominoefekti on valmis. Kärppäyhteistyön avulla saattaisi Rovaniemellä pelata jatkossa menestyvä Mestis-organisaatio. Varmasti on muitakin tapoja kuin Kärpät, mutta tämä tie on nyt ilmeisesti valittu.

Tämä saattaisi olla se potku joka saa buumin liikkeelle. Aivan varmaa on että siihen buumiin tarvitaan menestystä jotta ihmiset oikeasti alkavat innostua. Ja sanon vielä että jos tämä buumi nyt alkaisi kunnolla, niin ei siinä silloin ole Kärpillä mitään sanottavaa jos/kun liiganousu tulisi. RoKilla olisi silloin jo niin hyvät taustat ja luultavasti nämä yhteistyöt jo takanapäin ja seura omillaan.

PS. Pitää vielä todeta että kun Kärppien nousun aikoihin meni kaupungin ulkojäille niin tiesi kyllä mistä buumissa on kysymys!!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Se mikä sivustaseuraajaa ihmetyttää on kysymys Kärppien omistuksesta RoKissa. Onhan näitä yhteistyökuvioita ollut ilman omistusjärjestelyitä, ja on tälläkin hetkellä. Ei sitoutuminen vaadi suinkaan omistamista.

En tiedä mikä on RoKin taloustilanne, mutta voihan se olla pakon sanelemaa että rahaa on saatava keinolla millä hyvänsä. Täysin ymmärrettävää sekin ettei Kärpät tule ilmaiseksi Rovaniemelle, Kärpät pelaa kuitenkin jo seuraavana päivänä 17.12 Hokkia vastaan Oulussa, joten höntsää riittää jo muutenkin. Ja eihän RoKi voi tehdä muuta kuin jakaa osakkeita jos meinaa rahaa siis saada.
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
...
Se on eriasia tuleeko asia ikinä tapahtumaan, tai estääkö Kärppien osaomistus asiaa. Veikkaan, että kyllä se ainakin sitä hidastaa.
...
Mikä on se mekanismi, jolla Kärppien osaomistus voisi hidastaa Rokin kehitystä? Minä en ymmärrä tätä.

charger kirjoitti:
Ykkösasia on saada harrastajamäärät nousuun, oma juniorimyllly pitää saada käymään kaikilla pytyillä.
Amen. Jos tässä onnistutaan, koko Suomen jääkiekko voittaa. Pohjois-Suomeen pitäisi saada vakiinnutettua toinen A:n, B:n ja C:n SM-liigaporukka, jossa paikalliset junnut voisivat jatkaa kehittymistään. Jääkiekon harrastajat ovat levällään ympäri Pohjois-Suomea ja aina parempi, jos lähistöltä löytyy halukkaille hyvät valmennusolosuhteet tarjoava seura.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tästähän hyötyvät molemmat. Kärpät saa kaikille pelaajilleen peliaikaa ja RoKi saa sen verran ilmaista apuvoimaa Mestis-tasolle hyvien pelaajien muodossa, että säilyy sarjassa ja saa rauhassa kehittää toimintaansa ja organisaatiotansa Mestis-tasolle riittävälle tasolle. Pelaajia Kärpistä ei RoKissa kuitenkaan edes yhtä corollallista kerrallaan pelaa, joten siinä ei RoKin identiteettikään voi murtua, tai jos murtuu, niin mitään oikeaa identiteettiä ei ole ollut olemassakaan. Tämän lisäksi pahimman kiihkon laannuttua, voi Lapissakin kiinnostus Kärppien pelejä kohtaan jopa nousta, kun Kärpissä sitten pelaa muutamia RoKi-taustaisiakin - tai RoKissa peliaikaa hakemassa käyneitä - pelaajia. Ei tässä tämän ihmeempää ole, mikä tässä on niin vaikeaa ja kauheaa. Ei mikään.
 
Kiilholman Kärpät kieltämättä otti Hokilta ainakin toistaiseksi, mutta ei ole mitenkään sanottua etteikö hän menisi vielä takaisin Hokkiin ennen siirtorajaa. Nyt sinne taisi hiljattain mennä A-junnujen ykköstykit Joonas Komulainen ja Julius Junttila.

Kiilholma on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kärppien kanssa. Veikko Karppinen pelannee Oulussa seuraavat 2 kuukautta Jari Viuhkolan loukkaannuttua. Junttila ja Komulainen pelasivat yhden pelin Hokin joukkusairustumisen vuoksi. Myös vaikuttava tekijä oli se, että Kärppien A-junnuilla ei ollut kyseisenä päivänä peliä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Minä vaan en oikein jaksa uskoa että tämä Kärppä-yhteistyö tulee olemaan mitään muuta kuin tämä osakepääoman keruu ottelu. Ehkä olen pessimisti, mutta musta tuntuu, ettei tätä yksittäistä ottelua enempää tule realisoitumaan missään tilanteessa. En jaksa uskoa, että farmisopimuksia muutellaan. Tai, että intresseissä olisi muutenkaan tehdä konkreettisesti jotain. Ainahan hyville pelaajille toki Kärpistäkin voi löytyä paikka, jos riittävän hyviä ovat. Ja ainahan A-junnuista tulee liikaa pelaajia mahtuakseen liigajoukkueisiin. Osa tulee menemään farmiseuraan, osa riittää varmaan RoKiinkin.

Mielestäni on kuitenkin ihan mukavaa, että Kärpät taloustalkoisiin lähti. On ilmeistä, että osakepääomaa ei Rovaniemeltä kasaan saatu kovasta yrityksestä huolimatta. Ehkä nyt syntyneen kohun myötä joku yrittäjä innostuu vielä antamaan panoksensa yleisöltä kerättävään osuuteen. Muuten voi olla, että tavoite 150000€ jää vajaaksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiilholma on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kärppien kanssa. Veikko Karppinen pelannee Oulussa seuraavat 2 kuukautta Jari Viuhkolan loukkaannuttua. Junttila ja Komulainen pelasivat yhden pelin Hokin joukkusairustumisen vuoksi. Myös vaikuttava tekijä oli se, että Kärppien A-junnuilla ei ollut kyseisenä päivänä peliä.
Ok, mutta voinet vahvistaa sen asian että Hokki on saanut säännöllisesti laadukkaita Kärppälainoja koko yhteistyön ajan? Ja samaten sen että liikkuja Hokista Kärppien suuntaan on ollut huomattavasti vähemmän (pois lukien tietysti nämä Kärppien omat miehet)?

Kun lueskelee noita liigapuolen ketjuja niin mm. Jyväskylässä ja Tampereella tunnutaan olevan lähes poikkeuksetta tyytyväisiä liiga- ja mestisseuran yhteistyöhön. Aika ihmeelliseltä tuntuu että sama ei RoKi-faneille kelpaisi. Moniko esim. LeKin kannattajista vastustaa tuoreinta siirtoa jossa Jesse Niinimäki lähetettiin Ilveksestä LeKiin?
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun lueskelee noita liigapuolen ketjuja niin mm. Jyväskylässä ja Tampereella tunnutaan olevan lähes poikkeuksetta tyytyväisiä liiga- ja mestisseuran yhteistyöhön. Aika ihmeelliseltä tuntuu että sama ei RoKi-faneille kelpaisi. Moniko esim. LeKin kannattajista vastustaa tuoreinta siirtoa jossa Jesse Niinimäki lähetettiin Ilveksestä LeKiin?

Rovaniemellä ei kannata lähteä samaan tilanteeseen joka on Jyväskylässä ja Lempäälässä, mutta ei kai tuollainen "pienempimuotoinen" yhteistyö haittaa? Jyväskylässä D:llä ei olisi juuri mahdollisuuksia toimia yksin ja sama on vähän Lempäälässäkin. Rovaniemi on kuitenkin sen verran isompi paikkakunta, että oma joukkue on mahdollinen. Minusta tämä on ihan hyvä tilanne RoKin kannalta, kunhan Junno ei juini itselleen suurempia omistusosuuksia :)
 
Joo, ei kannata Rokilaisten suostua tähän.
Ajatelkaa vaikka tätä päivää, Viuhkolan leikkauksen myötä nyt
Kärpät kuppaisivat teidän huippulahjakkaista senttereistä sen kaikkein
lahjakkaimman ,tai jopa kaksi kun Junno sille päälle sattuisi.
Pohjimmiltaan koko homman juju on sen että Junno on päättänyt
ottaa tämän "makaroonilaatikkomiehen" ilmaiseksi Ouluun ja
Rovaniemeläiset vielä tyhmyyksissään maksavat siitä että
Junno suostuu ottamaan osakkeita Rokilta kun kerta fanit ne lahjoittavat.
ON SE KETTU!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Pohjois-Suomeen pitäisi saada vakiinnutettua toinen A:n, B:n ja C:n SM-liigaporukka, jossa paikalliset junnut voisivat jatkaa kehittymistään. Jääkiekon harrastajat ovat levällään ympäri Pohjois-Suomea ja aina parempi, jos lähistöltä löytyy halukkaille hyvät valmennusolosuhteet tarjoava seura.

Tästä olen täysin samaa mieltä! Toivon todellakin, että jonakin päivänä Rokilla on laittaa maailmalle omia liigaporukoita. Sitä myöten se koko pohjoisen suomen lajiosaaminen pääsisi kasvamaan. Nyt siellä on ainoastaan Kärpät, jossa ei riitä paikkoja kaikille pohjoisen ja lapin lahjakkaille kiekkolupauksille.

Tämä 20%:n osuus on kyllä herättänyt ennennäkemätöntä kohua. Itse luotan siihen, mitä Rokin johdossa ollaa päätetty. Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu, sanoi adi-optimisti! ;)
 
Suosikkijoukkue
Huttulan kehäketut
Eiköhän Kärpät pelaa muutaman vuoden päästä jotain muuta eurooppalaista liigaa kuin kotoista SM-liigaa. Häntäpään liigaseurat ja mestiksen kärki muodostavat oman SM-liigan ja Roki on varteenotettavin seura pelaamaan sitä Pohjois-Suomesta. Toimii samalla Kärppien farmina.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hämmentävää miten muutaman agitoijan joukko saa aikaiseksi? Iltalehteen päästään ja kaikkea, on se hienoa. Persaukiselle seuralle teette kyllä palveluksen. Jos K*rpät vetäytyy niin oletan ja odotan poikien kasaavan sen 30 000€ kasaan osakkeita varten.
 

sinitonic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki hockey
Hämmentävää miten muutaman agitoijan joukko saa aikaiseksi? Iltalehteen päästään ja kaikkea, on se hienoa. Persaukiselle seuralle teette kyllä palveluksen. Jos K*rpät vetäytyy niin oletan ja odotan poikien kasaavan sen 30 000€ kasaan osakkeita varten.

Ihan snadisti alkaa ottamaan kuuppaan tuo sun mollaaminen! Ensinnäkin, iltapäivälehteen pääsy on helppoa, lähettää lehdistötiedotteen ko. lehteen. Okei, me ollaan raivoissaan, se on meidän mielipide ja tietääkseni suomessa on sananvapaus ilmaista mielipiteensä? Kun me ollaan raivoissaan niin mikäs mahti maailmassa estää meitä siitä lehdille ilmoittamasta kun tämä ei mikään kommunistivaltio ole?

Persaukiselle seuralle, kuten itse sanot (varmaan tiedät meitä paremmin) mielestäni teemme jättipalveluksen kun keräämme rahaa kasaan RoKin osakkeiden eteen jotka jäisivät lappiin ennemmin kuin menisivät ouluun ROKIN KANNATTAJIEN KUSTANTAMINA!!!

Ja sun on turha odottaa yhtään mitään meiltä jos et itse laita tikkua ristiin. Me sentään yritetään! Ja ainahan voit iltapäivälehteen laittaa tiedotteen vaikka otsikolla: "gran reserva pitää rokin myymistä etelään rokin kannattajien rahoilla hyvänä asiana" mikä sua estää?

PS. Kun kerran pojittelemaan rupesit niin kai maksat myös viikkorahaa???
 

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Persaukiselle seuralle, kuten itse sanot (varmaan tiedät meitä paremmin) mielestäni teemme jättipalveluksen kun keräämme rahaa kasaan RoKin osakkeiden eteen jotka jäisivät lappiin ennemmin kuin menisivät ouluun ROKIN KANNATTAJIEN KUSTANTAMINA!!!

Ottamatta nyt kantaa mihinkään järkevyyksiin ja muihin, pidän tuota lausahdusta toki hienona eleenä seuralle, mutta kuinkan moni oikeasti ostaa sen osakkeen?

Pessimistinä näen tässä mahdollisuuden että huudellaan foorumeilla voimakkaasti toimminnan perään mutta kun osakekaupoille pitäisi lähetä, on mummulla juuri silloin ristiäiset.

Mikäli fanijoukko kuitenkin saa kerättyä rahat kasaan on se erinomainen juttu. Onpahan Suomessakin yksi seura josta kannattajat omistavat osan, kuten esimerkiksi Saksassa fudispuolella. Thumbs up.
 

10

Jäsen
Ottamatta nyt kantaa mihinkään järkevyyksiin ja muihin, pidän tuota lausahdusta toki hienona eleenä seuralle, mutta kuinkan moni oikeasti ostaa sen osakkeen?
Ja kuinka moni nyt osakkeita ostavista faneista olisi valmis maksamaan tästä vapaudesta myös jatkossa? Ei ne kulut siihen lopu - varsinkin jos halutaan nousta pois Mestiksen viimeisiltä sijoilta.

Hyvät pelaajat maksavat enemmän ja jostain sitä rahaa olisi jatkossakin löydyttävä. Tuskin kenelläkään seuran takana olevalla ihmisellä on niin paljoa ylimääräistä rahaa että sitä riittäisi jokaikinen vuosi RoKiin sijoitettavaksi? Rovaniemi on pieni kaupunki jonka liike-elämästä ei varmasti riitä kovinkaan paljon euroja urheiluun jaettavaksi.

Kärppä-yhteistyön ja lainojen kautta RoKi voisi saada hyviä Mestis-tason pelaajia jopa ilmaiseksi joiden ansiosta RoKi voisi vakiinnuttaa paikkansa Mestiksessä. On pelkästään suomalaisen jääkiekkoilun etu että peliä pelataan koko maassa ja vielä mahdollisimman korkealla tasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös