Kärpät mediassa

  • 1 418 883
  • 5 056

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

Ermine#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina
Instagram poimintoja jälleen Kärppien puolelta. Rynnäs ollut tänään hallilla kamat päällä, ottanut "lämpöä" jonkun alle kouluikäisen lapsen kanssa vaihtoaition ja pukukopin välisellä käytävällä. Oisko ollut peräti sitten jääharjoituksissakin mukana. Toivotaan.
 

Triton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Liiga 11.4.2019 21:08
Janne Onnela

Tiistaina levännyt ja keskiviikkona tekemistään analysoinut Kärpät valmistautui torstaina Raksilassa jääkiekkoliigan välierien viidenteen otteluun normaaleilla jääharjoituksilla. Kaukalossa olivat myös sairastelun takia edellisen pelin väliin jättänyt Teemu Kivihalme sekä useita viikkoja sivussa ollut Jussi Rynnäs.

Kaikesta päätellen Kärpät pääsee perjantain otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllä.

HIFK jätti Kärpät maanantaina Helsingissä vaille mahdollisuuksia. Punapaidat olivat kaikessa parempia ja tasoittivat otteluvoitot ansaitusti. Perjantain viides kohtaaminen on Kärpille iso testi, sillä parannettavaa jäi paljon.

–Maanantain peli oli meidän heikoin tässä sarjassa. Pudotuspeleissä on kuitenkin paljon kyse siitä, miten vastaat heikomman pelin jälkeen. Meillä on vara parantaa ja pystymme Raksilan kaukalossa käyttämään omia vahvuuksiamme paremmin hyväksemme, kärppähyökkääjä Jussi Jokinen jutteli.

Erityisesti Kärppien kovimmat konkarit ovat keränneet kritiikkiä HIFK-sarjan aikana. Sen paremmin Oskar Osala, Shaun Heshka, Atte Ohtamaa kuin Jokinenkaan eivät ole yltäneet vielä välierissä parhaaseensa. Nuorille Rasmus Kuparille ja Aleksi Heponiemellä HIFK:n heittämä pudotuspelihaaste on vaikuttanut vielä liian kovalta.

–Kritiikki pitää kestää. Jos pelaaja ei sitä kestä, niin kannattaa kauden jälkeen miettiä onko oikeassa hommassa, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner napautti.

Viime keväänä Manner ei kaihtanut tarvittaessa isojakaan muutoksia kesken pudotuspelien. Sama linja jatkuu myös tänä keväänä, sillä joitain muutoksia on perjantaille luvassa.

–Ykkösjuttu on kuitenkin työmäärä. Jos emme kaverin työmäärään pysty vastaamaan, niin ei mitään kanejakaan voi vedellä hatusta.

Kärpät ensimmäistä kertaa tiukassa paikassa

Tunnelma torstain treeneissä ei ollut kaikkein vapautunein. Etenkin ylivoimaharjoituksessa Aleksi Heponiemen johtama pakkopeli teetti työtä. Välillä kiekot paukkuivat harmituksesta lujaa laitaan ja kirosanat kaikuivat ilmassa, kun harjoitus ei ottanut onnistuakseen.

Manner on usein sanonut, ettei halua valmentaa ylivoimapeliä liikaa ja antaa pelaajien löytää keinot keskenään. Nyt valmennusapu on katsottu aiheelliseksi, sillä Kärpät ei ole onnistunut ylivoimalla kuuden edellisen pelin aikana. Manner ohjeisti torstaina tiukasti etenkin kakkosylivoiman pyörittäjänä toiminutta Heponiemeä moneen kertaan.

Päävalmentaja totesi runkosarjan lopussa, ettei Kärpät ole joutunut henkisesti tiukkaan paikkaan vielä kertaakaan tällä kaudella, eikä joukkuetta ole siten testattu vielä laisinkaan. Nihkeät peliesitykset ja HIFK:n hurmosmainen neljäs välieräpeli asettaa Kärpät kuitenkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella kunnon testiin.

–Tämä on se tiukka paikka ja nyt sitkeyttä sekä henkistä voimaa mitataan. Moni muu joukkue on joutunut raapimaan unettomien öiden kautta joukkuehenkeä ja peliasioita jo runkosarjassa. Me emme ole joutuneet. Jos haluat kasvaa lopulta voittajaksi, niin ennen sitä jossain vaiheessa testataan yhtenäisyys, intohimo, johtajuus ja arvomaailma. Nyt on se hetki.

– Matkamme vie pronssipeliin, jos emme kasva joukkueena, Manner päätti.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Jotenkin Mannerin viimeaikaisista puheista ja eleistä paistaa pienehkön pelon ja epävarmuuden elkeet. Sanoo kyllä asiat suoraan kuten aina, mutta jotenkin enemmän negatiiviseen sävyyn kuin aiemmin. Olenko se vai minä, vai saako muutkin samanlaisen fiiliksen?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Miksihän tällaista mielipidettä tulee just nyt ? Ottelupäivänä ?
Näkemys: Kärppien Rasmus Kuparin pelaamisessa HIFK:ta vastaan näkyy uhka hänen myöhemmälle uralleen
Meitä ei horjuteta...ehei.
Juhannuksenako näitä tätä ottelusarjaa koskevia juttuja pitäisi julkaista? Juuri nythän niiden aika on. Vittumaisia toki lukea kun sai tottua runkosarjan aikana melkoiseen ylivoimaan ja jutut oli luonnollisesti sen mukaan. Nyt on pakka aika pahasti sekaisin ja media tarttuu siihen ilman muuta.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Manner tekee kyllä itsestään niin pienen noissa 'lehdistötilaisuuksissa'. Samaa yargonia pelistä toiseen.
Ja Ylönen, ei voi olla kovin kallis mies.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Identiteetti on mennyt, mikään ei toimi, onko koko joukkuetta enää edes olemassa?:)) Sarjaa kuitenkin johdetaan 3-2..

Juuri näin. Koirat räksyttää ja karavaani jatkaa vaan kulkuaan. Maanantaina seuraava näytös. Mediapropagandaa odotellessa.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Täytyy tässä palata eilisen illan Liigailta lähetykseen.
Mukana Ika Lehkonen ja Tomi Kallio.
En voi käsittää Tomi Kallion dissauksen määrää Kärppiä kohtaan.
"Peli oli täysin HPK:n ja tulee varmasti viemään kohti gameseveniä..."
Ja paljon muutakin. HPK hallitsi täysin kenttäpeliä, nyt vaan kävi näin.
Mikä ihme niillä on Kärppiä vastaan, kateus ?
Tosin Lehkonen osaa kyllä kehuakkin Kärppiä, sen verran fiksumpi...
Ja muuten eilen voitettiin 2-0 ja mestaruus katkolla - hahhah...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kalevassa on päivitystä Kärppäfani Jennan tilanteeseen:
Kaleva kirjoitti:
Lauantaina Jenna harmitteli Ylen haastattelussa, ettei pääse maanantaina viidenteen finaaliin Ouluun. Hämeenlinnassa torstaina pelattavassa kuudennessa finaaliottelussa nuori fani haluaisi olla paikalla, mutta ei ollut vielä varma päästääkö äiti.

Toivottavasti Jenna pääsee paikan päälle seuraavaan otteluun todistamaan Kärppien mestaruutta ja onneksi tarpeen vaatiessa ja sarjan venyessä Kärpät järjestää Jennan matkan Ouluun ja kutsuu tytön seuraamaan seitsemättä finaalia Kärppien vieraana – mikäli äidiltä heltyy lupa lähtöön.

Seuraaviin Jennan sanoihin on varmasti monen fanin ja jääkiekon kanssa tekemisissä joko harrastus- tai ammattilaispohjalta tekemisissä olevan helppo yhtyä:
Jenna kirjoitti:
Jääkiekko on minun koko elämäni. Se on asia, joka tekee minusta onnellisen. Jääkiekon avulla pystyn olemaan oma itseni kaiken pahan olon keskellä.

Kalevan juttu aiheesta: Kärpät järjestää kausikirjan pikkupedoille tehneen Jennan, 15, Raksilaan, jos finaalisarja venyy seitsemänteen peliin – Toimitusjohtaja Virkkunen: ”Se on joukkueen toive”
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jenna on päässyt paikan päälle todistamaan kun Kärpät nappaa mestaruuden. Itsetehty lakanakin on tyylikäs ja sen sanoma on helppo allekirjoittaa.

Telian twiitti aiheesta: Telia Finland on Twitter
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pitäs melkein tehdä myös joku Kiitos Jenna -lakana ens kauden avauspeliin. :D
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
onneksi tarpeen vaatiessa ja sarjan venyessä Kärpät järjestää Jennan matkan Ouluun ja kutsuu tytön seuraamaan seitsemättä finaalia Kärppien vieraana – mikäli äidiltä heltyy lupa lähtöön.
Tähän se sitten meni, mutta saadaanpahan ainakin erityisen pitkä kiekkokevät ja hieno ja varmuudella mestaruuteen (toivottavasti Kärppien sellaiseen) päättyvä seiskapeli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös