Jyri Marttinen – patapakiston heart & soul

  • 185 444
  • 800

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ottamatta kantaa siihen, että onko Marttinen jotain avautunut tai ei, mutta ethän nyt oikeasti kuvittele, että Marttinen olisi mediaan mennyt sanomaan jotain "Siellä tuli sanaharkkaa yksittäisten kannattajien kanssa, joille annoin palaa oikein isän kädestä"

En enkä odottanut, että olisi mediaan sanonut olleensa risteilyllä humalassakaan. Tuo oli jatkumoa siihen mitä tässä ketjussa on viime päivinä keskusteltu ja siksi tuo yksittäinen lainaus irroitettu haastattelusta. Tuskin ehdit edes sitä lukemaan loppuun
 

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Vai niin?
 

Liitteet

  • Screenshot_20200115_145200.jpg
    Screenshot_20200115_145200.jpg
    197,7 KB · kertaa luettu: 416

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Marttisesta vähän, @JYP#44 tuota jo vähän kommentoi. Yks kaverini, joka siis oli Marttisen vanha pelikaveri, sanoi Marttisesta ennen kuin Marttinen lähti JKL.stä, et hyvä pelaaja "mut V§¥%u mikä jätkä". Sanoi ettei edes viitsi kertoa enempää ymmärtääkseni vähän samoista syistä joita @J.H #21 tuossa aiemmin käytti. Arveli ettei tulla hetkeen JKL:ssä näkemään, eikä olla vielä nähty.

Eipä tälläisella lausunnolla nyt välttämättä niin suurta painoarvoa ole kun on tällaista toisenkäden tietoa eikä siinä toisessa kädessäkään ole muuta kuin vihjailuja. Toisaalta jos näitä tulee useita niin tuskin on mistään tuulestakaan temmattu. Jos pitäisi jotain veikata niin sanoisin että Marttinen on niitä äijiä joiden olisi parempi jättää alkoholit nauttimatta, ainakin muiden ihmisten seurassa.
 

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Mediassa ei totuutta asioista puhuta. Sen voin 100% varmaksi sanoa, että olen sanonut kuinka asiat tasan tarkkaan ovat. Minulla ei ole tapana vääristellä totuutta tai valehdella.
Mutta kuten sanoin, mennään eteenpäin.
En väittänyt niin. Tarkoitin juurikin sitä että onkohan Marttisella vuoren varmat puheet...
 

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näköjään pistetty pallo pyörimään. Harmi, Jyssyn tiedän olevan yksi fiksuiummista kaukalon ulkopuolellakin, aina on kuitenkin näitä oman elämän sankareita, joiden on pakko kokeilla, saavatko pinnan poikki. Ei siinä, kestettetävä olisi, mutta tauoton öyhötys joskus käy ylivoimaiseksi.

Juu ei varmaan ole helppoa parin paskan kauden jälkeen mennä kuuntelemaan niitä vajakkeja laivalle, jotka yleensä huutelee vaihtoaition takana. Helposti tiselläkin keittäisi noissa tilanteissa. Silti en väittäisi yhdeksi fiksuimmista kaukalon ulkopuolella ja nimenomaan johtuen siitä, mitä olen tuolla junnuja valmentaessaan häntä nähnyt. Kaukalossa sen sijaan arvostan korkealle, mutta silti toivon, ettei jatka täällä. Aika on saanut Jyssyn kiinni.
 

_HJ_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen auttamatta myöhässä tästä keskustelusta, mutta siitä huolimatta kerron oman näkemykseni, kun itsekin paikalla olin. Olen tosiaan seurannut Ässiä nyt muutaman vuoden eikä risteily ollut ensimmäinen, vaikka palstalla uusi olenkin, jos joku nyt sitä miettii.

Ensinnäkään, ei Marttinen ollut todellakaan ainoa, joka oli ihan riittävän hyvässä hapessa reissussa. Yhtä talutettiin käytävällä, toinen henkilö on ollut aivan pihalla vuodesta toiseen ja eräskin oli oksentanut lattialle - sitä en tiedä, oliko omassa hytissään vai keskellä käytävää, mutta joka tapauksessa. Näitä juttuja on useampia, ja ne toistuvat vuosittain eri muodoissa. Nämä eivät toki Marttisen ketjun eivätkä suuremman haloon asioita ole, mutta joku ylempänä kysyi, oliko muita, niin oli.

Oman kokemukseni pohjalta joka vuosi yhdellä tai kahdella lähtee lapasesta enemmän tai vähemmän. Edellisen kerran, kun Jyri oli reissussa, oli kyllä myös juuri ja juuri pystyssä, mutta käytös pysyi kohtuullisena. Edelleen toki puhun siis omasta kokemuksestani.

Jos on tosiaan faneja haukkunut, niin eihän se tietenkään parhain mahdollinen asia ole faniristeilyllä tehdä. Yhden yhteenottotilanteen kuitenkin todistin, ja ainakin siinä tapauksessa myös vastapuoli saa katsoa peiliin. Selvästi heitti vettä myllyyn, kun Jyri ärsyyntyi. Itse keskustelua en toki kuullut. Tilanne raukesi suht rauhanomaisesti, ja jos en väärin nähnyt, taputtivat toisiaan olalle ennen kuin jatkoivat matkaa. Minua kohtaan oli ihan asiallinen, juteltiin hetki eräästä asiasta ennen kuin jatkoi taas eri suuntaan.

Fakta on myös se, että pelaajat ovat ihmisiä siinä missä mekin, ja viina vaikuttaa heihin eri tavoin. Se ei tee perseilystä sen hyväksyttävämpää, ja kokeneen pelaajan pitäisi omat rajansa tunnistaa, mutta kun alkoholi on kuvioissa, ei kaikki ole lasten silmille sopivaa. Tietääkseni myöskään mitään fyysistä kontaktia ei tapahtunut, eli jos on pysytty vain rumissa sanoissa, ei tilanne mielestäni ole niin paha. Mutta eteenpäin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Marttinen aloitti ja lopetti tänään maalinteon. Tehollisesti tämä kausi on konkarille ollut vaikea joten nämä kaksi onnistumista varmasti lämmittivät mieltä ja tietenkin tärkeimpänä se että Ässät otti täydet 3p aina vaikealta Jypiltä
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sankaruus ja petturuus ovat joskus lähekkäin, niin tänäänkin. Lopun heitto tyhjään maalin oli iso riski, joka tänään onnistui. Veto ohi ja pitkän pätkän taistelleet Appelgrenit takaisin oman pään aloitukseen. Varsinkin kun omissa oli kaveri vieressä, jonka kautta olisi ollut helppo pelata kiekko ulos.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sankaruus ja petturuus ovat joskus lähekkäin, niin tänäänkin. Lopun heitto tyhjään maalin oli iso riski, joka tänään onnistui.

Tämä on kyllä totta. On tänä vuonna niin monta kertaa kiekko pomppinut ihmeellisesti Ässämaaliin ja pisteet menneet, että otetaan nämä onnistumiset välillä kiitollisena vastaan. Ehkä kokenut Marttinen osasi pistää kiekon tuosta paikasta taidolla maaliin...

Ja Appeli taisi hoitaa molemmat lopun aloitukset vaikka ei olekaan yleensä tiukoissa aloituksissa ollut kovin hyvä?
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Aikamoinen flashback tuo 1-0 erääseen finaalipeliin. Melkein jäin pelin jälkeen odottamaan koska Vellu tulee jäälle ja kannu nousee.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Jyri ansaitsee kyllä vähän nostoa nyt. Taistelija. Gladiaattori. Tulisieluinen riistäjä. Oikeaan aikaan mailan nostaminen maalinkulmalta, riisto, kulmasta kiekko pois alueelta JYPin kovan paineen alta ja lopulta alivoimalla tyhjään häkkii Mäkinen laittaa kiekon. Marttisella tänään 0+2 ja plusmiinus +3! Ja ainoa jäähykin hieman kyseenalainen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Marttisella tänään 0+2 ja plusmiinus +3! Ja ainoa jäähykin hieman kyseenalainen.

Edellisessä pelissä JYPiä vastaan 2+0 joten vanha seura sopii tällä kaudella Marttiselle
 

_HJ_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On kyllä hyvin saanut konetta käyntiin heikomman syksyn jälkeen. Ei ehkä parhaimpien vuosiensa vedossa, mutta tärkeä palanen pakistoa joka tapauksessa. Ja nostaa tuon pentulauman keski-ikääkin vähän. :)
 

_HJ_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun Marttinen nousi puheeksi, niin huomasinpa Liigan sivuilla pyöriessäni, että mies lähestyy 200 pisteen rajapyykkiä runkosarjassa. Tällä hetkellä kasassa 198 pistettä (74+124), ja näistä Ässien paidassa on syntynyt 84 (laskin aika nopeasti Liigan sivuilta, voi siis hiukan heittää) eli pyöristetysti melkein puolet. Vielä on muutama peli aika saavuttaa tuo tämän kauden aikana.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kantaa vastuuta alivoimalla, on puolustamassa viime hetken johtoasemia omissa. Vääntää maalin edessä ja liimaa laidoilla. Paljon kamppailutilanteita, kiekon kanssa tekemisissä vähemmän.

Jos terveyttä piisaa niin en näe miksei ainakin sen yhden kauden vielä vetäis kelvosti tuossa roolissa. Ydinosaamispelaajana, joka ei kokemuksen myötä hirveesti hötkyile.

Ymmärrän toki toisenlaisenkin ratkaisun.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ymmärrän toki toisenlaisenkin ratkaisun.

Riippuen siitä millainen korvaaja Jyssylle saataisiin. Jos se on Kerttulin tämän vuotisten hankintojen tyyliin joku juuri mopoautostaan ulos kasvanut "potentiaalinen" mestishaku, niin en todellakaan ymmärrä ratkaisua edes vähää alusta. Mutta jos maailmalta onnistutaan naaraamaan joku Kudroc vol.2 monivuotisella sopimuksella, niin ehkä sitten voisi toivottaa Jyssylle hyviä eläkepäiviä ja vihjata, että jatkossa voisi olla valmennustöitä tarjolla....
 

Uusis85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
joku Kudroc vol.2 monivuotisella sopimuksella,

Ymmärrän järjenjuoksusi jollain tasolla, mutta Kudroc oli scoutattu tai arvattu hyvin. Samalla kun haaveilet vol 2 Kudroceista tarkoittanet, että Ässät hankkii valmiin huippupakin isolla rahalla joka tehoilee vuosia Ässien hyväksi. Mun mielestä pitäisi hommata Kudroc vol 0,5 josta kehittyy salavihkaa Petteri Nummelin. Se, että Ässät tekisi jonkun kanssa monivuotisen sopparin on mennyttä aikaa. Kaksi vuottakin on pitkä aika.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksipä ei Jyssy voisi jatkaa vielä kauden, kunhan saadaan sopimusasiat kohdilleen. Palkkaa tietty lasketaan entisestään, samoin peliaikaa, tiedä sitten sopiiko hänelle. Toki vaikea sitä Jyssyä pois on pudottaa, ellei kukaan tule takaa ohi, tai selkeää korvaajaa hommata. Mahtaako paikat oikeasti enää kestää ja kannattaako enää terveyden kanssa leikkiä?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jyssy on näköjään loukkaantunut, merkitty pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin tilaan
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Olisi sääli jos Marttinen lopettaisi uransa jossain muualla kuin Porissa. Onhan hänestä tullut vuosien saatossa kuin oma poika, porilainen.
Pisteitä liigauransa aikana Jyssyllä on kasassa 199.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös