Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jyri Junnila FanClub

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Clubber"s, 01.10.2015 klo 18.25.

 1. Clubber"s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  Armoitetun palstatoverimme A.P. Järven säveltämän hienon kannustusbiisin innoittamana " Junnila löytää Ruoho-maan" jotakin sinnepäin, ja Jyrin komea ties kuinka monennen KalPaan paluun kunniaksi tämä legendaarinen pörräveikko, kaikkien ns. virallisen jääkiekkoliiton standarsoiman pygmiluokan pelaajien kiistaton kuningas ja sotalordi on muodostunut yhdenlaiseksi seuramme kestolegendaksi ja ansaitsee siten oman kannatuskerhonsa!

  Jyri on tämän ansainnut. Hän on sitkeä kuin Nokian viimeinen valmistama kumisaapas, taistelee apinakuninkaan raivolla jokaisessa pelissä ja vaikkei saisi tehojakaan, tekee senkin helvetin komeasti. Jyri tekee töitä antaumuksella ja kaukalonlaitojen valmistajat siinä kuin kotimainen puuteollisuus ovat ikuisessa kiitollisuudenvelassa Jyrille. Jyri on savon viimeinen boheemipelaaja, hän tekee kaiken näyttävästi, vaikkei saisi pinnaakaan aikaiseksi, tyyli korvaa kaiken tarvittaessa. Jyri brassailee kentällä kuin kruunaamaton kuningas, viimeinen savon sotalordi. Kun ollaan korvia myöten kusilätäkön pohjan alla, kenet soitat apuun? Junnila!
  Kun soppareita tehdään, kuka kurkistaa iloisen avuliaasti nurkan takaa? Junnila! Kuka tulee vuodesta toiseen jeesaamaan kun ukot loppuu? JUNNILA! Ghost busters- elokuvan tunnarilla myös laulaen: Who you gona call? Jyyyri Junnilaa! Ensin oli Brent Sapergia, manttelinriekaleitten perijä on savon oma Sapergia, Jyri Junnila!

  Jyri on terästä. Jyri on valurautaa, tinapaperia ja teflonia samaan aikaan: Jyri tekee likaisen työn ja hikoilee kuin köyhän talon porsas ja saa yleensä palkakseen moitteita ja pilkkaa, mutta pelaa aina vaan ja palaa aina vaan KalPaan. Jyri ampuu, tulittaa, syöttää ja sekoilee, Jyri luistelee, taklaa ja ja lentää itsekin. Jyri elää vittuilusta siinä kuin kiitoksesta, hän kuulee omien paskottelun ja kehutkin kuin ikihonkien huminan ja tuntee keltamusta poltteen perseessään luistellessaan niiralan lentäkentälle. Päivääkään ei vaihtaisi pois, ei ainuttakaan kakkakikkaretta tai tehtyä maalia!
  Kun Jyri onnistuu, näemme maailmanluokan tehdyn maalin upeana läpiajona eli mies näyttää joskus mistä on oikeasti tehty. Alivoimapelaamisessa mies on synnynnäinen lahjakkuus, eli lahja KalPan erikoistilanteisiin.

  Jyri Junnila on pohjattoman ikitaistelijan perikuva, todellinen kilpisoturi kuhmuisine kilpineen!
  Nämä miehet ovat pitäneet seuramme hengissä sen vaikeimpina päivinä. Savon semper fi, uskollisuus ennenkaikkea.

  Virallinen FanClub on täten avattu, Hoitakaa jättitifo KalPa- Lukko otteluun perjantaina,
  EI KAUTTA ILMAN JUNNILAA kajahtakoon kannattajaryhmien suusta tervetulotoivotukseksi meidän Jyrille!

  Omistettu KalPan viimeiselle suurelle pelaajapersoonalle, JYRI JUNNILALLE.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2015 klo 18.55
 2. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olipas hieno alustus.

  Jyri ei ole se kaikkein paras, tehokkain, viihdyttävin tai edes suoritusvarmin pelaaja. Siihen voi Junnilan osalta kuitenkin luottaa, että tekee illasta toiseen parhaansa. Junnila on yksi niitä harvoja pelaajia, joiden onnistumiset saavat aina leveän hymyn huulilleni, olipa tilanne pelissä/kaudella mikä tahansa. Junnilan onnistumiset lämmittävät mieltä, koska niiden eteen on tehty rajusti työtä.

  Jätän siis hakemukseni kerhoon.
   
 3. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jos johonkin klubiin haluan kuulua niin tähän. Jyri on poikkeusyksilö. Jyri elää jääkiekosta ja jääkiekolle. Jyrille elämä ja jääkiekko ovat samaa kudosta. Elämä ja taide yhtyvät jääkiekossa, Jyrin rakkaassa, kauniissa ja pyhässä maailmassa. Jyri ei säästele itseään, vaan antaa jumaliste kaikkensa aina.
   
 4. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Meikä liittyy tähän kerhoon kans. Jyri on kuningas ja tulee näyttämään taistelullaan isoa munaa koko joukkueelle!

  Hieno ketjunavaus muuten. Tuli hörähdeltyä.
   
 5. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Ensinnäkin upea ketjunavaus, upealle Jyrille. Ensimmäinen fänclubi, johon olen liittynyt. Ylpeänä.

  Ja mainittakoon että mainittu veisu on legendaarisen Kami Sapasen (#666) käsialaa, teoksellaan "Sata Syöttöä". AP.Järvi on kunniakkaasti levittänyt ilosanomaa foorumilla ja huhujen mukaan joku on jopa D5:ssä soolona laulun luikauttanut.

  Jyrille!
   
 6. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Jätän myös jäsenanomukseni tähän kerhoon. Jyri on se viimeinen naula mestaruusarkkuun. Nyt tuli mies taloon, joka esimerkillään näyttää miten Pekan pelikirjalla pelataan käytännössä. Siinä voi kuulla miten henkiset lukot ja henkselit paukkuu, kun Junnila kieputtaa. Toivotaan vaan, että Niiralan jää kestää, on nimittäin kuuleman mukaan treenannut sen verran kovaa, että siinä voi olla jää rullalla kolmen eka potkun alla.
   
 7. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hattu päästä ja anomusta sisään. Taas on se päivä lähempänä kun Jyrin paita nostetaan jään pinnasta joustokaukalon mainosten sekaan. Asemoinnin arvaattekin varmaan, hyökkäyspään nurkkaus. Ainut mitä hartaasti toivon on että riittävä puhallus varmistetaan Jyrin vauhdikkaan olemuksen muistoksi. Sen mainospaikalle nostetun pelipaidan pitää lepattaa, elokuusta toukokuulle. No nämä sitten joskus... Junnila jatkaa teemuselänteen viitoittamaa tietä ja jatkaa vuoden kerrallaan, vielä pitkään.
   
 8. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Pakkohan tähän nyt on liittyä, KalPalla alkaa nykysukupolvesta minkäänmoiset legendat olla niin vähissä että monitoimi- Jykä kelpaa jo sellaiseksi kauhean yrittämisensä takia ihan hyvin.
  Tervetuloa "kotiin" Junnila ja eikun hirvee draivi taas päälle. Stressivapaa faniklubi kun sankarin ei tartte välttämättä loistaa kun persoonallaan, ja sillä köyhän talon porsaan hirmuisella taistelutahdolla : D
   
 9. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jykältä ihan vitun hyvä matsi tänään. Jatkoi siitä mihin jäikin, eli armotonta raastamista. Hyviä syöttöjäkin antoi. Jykä on nyttemmin näköjään profiloitumassa enemmän tuollaiseksei playmakeriksi.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Pakkohan se on nyt itsekkin sitten tähän liittyä. Olin ällikällä lyöty kun Junnila oli taas KalPaan yhdistettu. En ollut uskoa silmiäni että eikait taas. Suurien maalimäärien tuhjaala Jyri "kulmamylly" Junnila. Vaan onhan mies ollut todella huikea roolissaan ja vakauttanut KalPan koko pelaamista. Laitetaan vielä loppuun teksti minkä kirjoitin "Liigajoukkueiden parhaimmat hankinnat-ketjuun"

  "KalPa Jyri Junnila. 6peliä 0+2 +2 tehotilastoon. Itsekkin kun kuulin uutisen, että Junnila tuleekin takaisin KalPaan tryoutilla olin että ei helev, taasko. Mutta tuohan Jyri uskomattoman paljon asioita nuoreen ja kokemattomaan joukkueeseen. Hyvää taisteluilmettä, alivoimapelaamista, taklauksia, raastamista repimistä. Koostaan huolimatta todella ahkera työmies. Tuonut vakautta KalPan alimpiin ketjuihin ja täten myös vähemmän on mennyt omiin. Tästä kertovat jo 4 viime pelissä on vain kaksi mennyt omiin ja 3 pelissä vastustaja on tehnyt 0 maalia. Tuhlaahan hän edelleen maalipaikkoja suurella prosentilla mutta empä olisi arvanut että nuin tärkeä pelaaja Junnila lopulta KalPalle oli."
   
 11. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Jyri ei ole tulosyksikön miehiä, vaikka eittämättä kykyjä voisi olla siihenkin jos vaan treenaisi enemmän laukausta. Jyrin avut ovat juurikin Mr.Noutolokun mainitsemissa asioissa. Maalipaikoille pääsykään ei ole KalPassa aina se itsestäänselvyys, joten jos niitä maalipaikkoja nyt Jyri usein tuhlaakin, niin voi sitten juuri siinä tärkeässä paikassa onnistuakin. Pääasia, että pääsee paikoille.

  Kyllä on kiva katsoa pelejä, kun Jyri painaa menemään! Uran päätteeksi Jyrin paita kattoon juurikin ketjun avaajan sanoilla tahdittaen?
   
 12. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllähän se aika yllättävä uutinen oli että juuri Junnila hankittiin loukaantumisia paikkaamaan. Mutta kun kuuli uutisen niin ensin ei ollut uskoa sitä ja seuraavaksi jo nauratti. Junnila, totta kai, kukapa muukaan? Tiedetään täsmälleen mitä saadaan kun Junnila laitetaan kaukaloon.

  Ylläolevissa viesteissä on aika tyhjentävästi tullut esille miksi me kilpisydämet pidämme Junnilasta. Miehen menoa jäällä on vaan yksinkertaisesti mahtavaa seurata. Olen jo parin kauden ajan ollut sitä mieltä että tälläinen fanclubi pitäisi olla olemassa, ja on hienoa huomata että en ole arvostanut Junnilaa ihan yksinäni.

  Yksi hauska yksityiskohta Junnilan pelissä on se miten mies menee vaihtoon: katsojalle näyttää siltä että Junnila toteaa että nyt pitäisi vaihtaa ja sen jälkeen säntää vielä antamaan yhden taklauksen ikään kuin loppukaneettina. Vasta sen jälkeen voi liukua kohti vaihtoaitiota.

  Saa nähdä kuinka kauan saamme nauttia Junnilan otteista. Jotenkin minusta on sopivaa että Junnila pääsee pelaamaan 24.10.
   
 13. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jos miettii asetelmaa Bengtsson vs. Junnila, niin näillä näytöillä melkein kääntyy Jyrin puolelle. Jos siis hinta on herroilla samaa luokkaa. Pelityyli aika samanlainen, eli liikettä riittää, mutta kiekon kanssa rajalliset eväät. Junnila kuitenkin fyysisellä ja asennepuolella edellä. Christopher on toki (ruotsalaisittain) helvetin komee jätkä ja varmasti kova panemaan, mutta koska etsimme alaketjujen varmaa puurtajaa emmekä Ilonan tanssipuolen kovinta naistenmiestä, niin pahvia Jyrin kouraan vaan loppukaudeksi.
   
 14. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
  Lainaus:
  Vaan vielä on matkaa tosimiesten tasolle "Benkulla"; Väitän, että kukaan, ikinä, ei lyö tuota mr Sapergian ennätystä; Sata akkaa yhden kauden aikana.
  Mutta itse aiheesta; Junnila jatkoon.
   
 15. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Huippupeli tänään Maagilta! Läpiajossa näytti jo siltä että tähdet olisivat oikeassa asennossa. Jykä nimittäin vielä kaatuikin maalin edessä, mutta tuumi sitten luultavasti että säästellään arvostavammalle yleisölle!
   
 16. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jyrin läpiajosta olisi voinut rankinkin viheltää, mutta tuomarit katsoivat että Junnilahan se siinä eivätkä halunneet turhaan pitkittää peliä rangaistuslaukauksella. Hienoa pelisilmää tuomareilta siinä tilanteessa!
   
 17. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Jykä on ollut täysin pätevä paikkaus loukkaantumisten jälkeen. Hyvää alivoimaa. Taistelua. Nopeutta. Tehoja ei juuri ole koskaan tullut, arvot joukkueen hyväksi toisella tasolla. Voisi palkata loppukaudeksi.
   
 18. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Voisi palkata loppu-urakseen.
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tämä kuvaa aika hyvin. Taas huikeaa työskentelyä ja läpiajo. Tieshän tuon heti ettei maalia siitäkään tule. Tärkeää työtä häneltä tänäänkin ja mun puolesta heihei Bengtsson
   
 20. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jatkoa vaan Jyrille, Bengtssoni ulos jos on tarvis mutta saa hänkin jatkoaa. Paljon olen minäkin valittanut ja itkenyt Jyristä paljon palstaurani aikana, vielä mitä, upea pelaaja. Juuri tätä "Ei välttämättä näy pisteissä"-kategoiaa johon olen aiempina vuosina Kolehmaisen myös iloisena sijoittanut.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2015 klo 23.36
 21. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Junnila on omassa roolissaan luisteluvoimaisena alempien ketjujen työmyyränä ja erinomaisena alivoimapelaajana tarpeellinen KalPalle. Toivottavasti hänet palkitaan loppukauden sopimuksella. Miehellä on asenne kohdallaan.
   
 22. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Toden totta. Nyt vasta näkee miten tärkeä palanen Junnila KalPaa oli. Alemmat kentät ovat heti paremmin balanssissa. Ehottomasti loppu kauden sopparia taskuun. Halosen kanssa alempien kenttien isäntä. Saman asenteen kun saisi muillekkin pl. Tammela jolla se jo on niin tiedä minne asti tästä vielä kiidetään. Kiitos Jyri! jo etukäteen.

  Silti vituttaa edelleen armottomasti kun aina sama mies siunautuu huipputonteille ja pitäisi peli ratkoa mutta eihän se Jyri sitä maalia tee. No nehän olis vaan boonusta niin hyshys. Silti käy paristi mielessä että olisiko tuosta kuitenkin voinut edes kerran tehdä.
   
 23. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mikähän on Junnilan tilanne? Sopimus kai tehtiin lokakuuksi, jatketaankohan sitä? Ei ole kovin realistista odottaa että kokoonpanosta ei olisi jatkuvasti vähintään se yksi hyökkääjä sairastuvalla.

  Kyllä mulle JJ faniklubin jäsenenä kelpaisi tämä kulttipelaaja vaikka koko loppukaudeksikin.
   
 24. kalapappa Jäsen

  Lainaus:
  Tismalleen samaa pohdiskeltiin pelin aikana katsomossa. Kyllä kelpais jatko, tuskin on kuitenkaan kauhean kalliskaan. Hinta-laatusuhde kohdallaan, aina jaksaa painaa täysillä :)

  EDIT: voitasko myö myyä Kimmo K ja ostaa Junnila niillä rahoilla?
   
 25. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Mikähän mahtoi edes olla syy, ettei Jyrin sopimusta jatkettu viime kauden päätteeksi? Alkoikohan jatkuva läpiajojen tuhraaminen ärsyttää Kimmoa :) Saman tien parin vuoden sopimusta rustaamaan, sillä heti kun Jyri oli vähän aikaa poissa niin oltiin jo liemessä. Tämä kausi taitaa olla Jyrille kuudes perättäinen kausi KalPassa, eiköhän pistetä 10 kautta rikki!