Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

JYPin tyhjennysmyynnit 2018–2019

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Diesel, 29.12.2018 klo 00.32.

 1. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tällä hetkellä JYPin mahdollisuudet nousta sääliplayoffeihin ovat käytännössä lähes olemattomat, lähinnä teoreettiset.

  Lainaan KSML:n juttua: "Alhaisin sijoitus, jolta 15 joukkueen liigassa on noustu pudotuspeleihin mukaan viimeisen 26 kierroksen aikana kautta aikain on 12:s. Kärpät teki sen kaksi vuotta sitten, Sport kolme vuotta sitten. Kärppien ero pudotuspeliviivaan oli tuolloin yksi piste, Sportin kaksi. JYPin urakka on siis likipitäen mahdoton, todennäköisyys kauden jatkumiselle runkosarjan jälkeen on häviävän pieni."

  Nyt onkin hyvä aika aloittaa keskustelu siitä, ketkä pelaajistamme voisivat olla niitä, joiden kauppaamisella muualle voitaisiin kaunistella kaudesta aiheutuvat suuret tappiot vähemmän katastrofaalisiksi. Samalla on hyvä muistaa se synkkä tosiasia, että organisaatio on tehnyt tappiota viimeisen viiden vuoden aikana yhteensä 1,4 miljoonaa euroa.

  Joukkueen sisäisen pistepörssin kärkikolmikkona ovat tällä hetkellä Immonen, Perrin ja Tomasek. Olisiko näistä joku vai jopa kaikki kolme kelvollista kauppatavaraa?

  Henkilökohtaisesti pidän etenkin viime aikojen esitysten perusteella epätodennäköisenä, että näistä yksikään olisi kovin houkutteleva vaihtoehto yhdellekään joukkueelle. Immonen hitautensa ja vaatimattoman kahden suunnan pelinsä vuoksi, Tomasek kauden alun jälkeen hiipuneiden otteidensa takia (tänään nelosketjun laiturina). Perrinistä ehkä voisi jonkun ryhmän ajatella saavan vahvistusta vankan kokemuksen ja muita korkeamman ammattilaisprofiilinsa vuoksi, vaikka suoritustaso ei enää entisellään olekaan?

  Puolustajista varmaankin markkina-arvoltaan vähiten heikko on Oscar Eklund, jonka sopimus muutoinkin on piakkoin katkolla. Täten hänestä emme taloudellista hyötyä tule saamaan. Mäenpäältä voisimme pelirytmiin pääsyn jälkeen toivoa hyviä otteita: hänestä voitaisiin saada muutamassa viikossa kelpo kauppatavaraa. Tosin todennäköisempää toki on, että mies elpyy, jos elpyy, hiljalleen, eikä arvonnousua päästä todistamaan ennen siirtorajan sulkeutumista.

  Kysymyksiä siis leijuu ilmassa: Kelpaako yksikään pelaajistamme kenellekään? Kenestä tahtoisimme eniten eroon? Kuinka suuret taloudelliset tappiot tältä kaudelta tulee, jos ketään ei saada kaupattua?
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2018 klo 00.46
 2. Pauli Jäsen

  Toivon mukaan tähän ei edes lähdetä. Tomasek voi olla ainoa joka edes noista haluaa lähteä johonkin. Ja hänen arvoa laskee viime aikojen otteet. Immonen ja Perriin vietäisiin kovaa kyytiä johonkin jos he haluaisivat lähteä. Immonen ei ainakaan halua veikkaan ma.
   
 3. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  Ihan mutu-tuntumalla pyörittelin, että jos JYP päättää viimeisenkin mahdollisuuden mentyä tyhjentää orkesterin 16-17 kauden SaiPan tyyliin, niin mihin "sankarit" suuntaavat. Perrin varmaan paketoi uransa JYPissä, kävi miten tahansa. Immosta ja Hytöstä ei varmastikaan nähdä muissa Liiga-seuroissa, mutta muiden osalta koittaa jännät ajat.

  Laurikainen - HIFK/Tappara/ulkomaat
  Voutilainen - ?

  Honka - tuskin lähtee
  Vainio - HPK/Lukko/ulkomaat
  Kalteva - joku seura Liigassa/ulkomaat
  J. Jokinen - tuskin lähtee
  Eklund - joku seura Liigassa/Ruotsi
  Lindroos - Mestis/ulkomaat
  Allén - ei lähde
  Ikonen - keskikastin seura Liigassa
  Yonkman - ?
  Mäenpää - ?
  Kuukka - joku seura Liigassa

  Tomasek - Tsekki/Ruotsi/Sveitsi/joku Liigan top6-seura
  Perrin - ei lähde
  Tuppurainen - tuskin lähtee
  Hytönen - hyvin tuskin lähtee
  Ratinen - ei lähde
  Louhivaara - ulkomaat?
  Immonen - Ruotsi/Sveitsi
  Lahti - joku seura jossain
  Turkulainen - joku seura Liigassa
  Nättinen - ei lähde
  Kolehmainen - SaiPa/HPK/KalPa ym.
  M. Jokinen - tuskin lähtee/KeuPa
  Rooba - joku Liigan top6-seura
   
 4. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Minun oma henkilökohtainen kanta olisi seuraava Kaikki kaupaksi lukuunottamatta seuraavia pelaajia

  Mollemmat maalivahdit pittää pitää

  Pakeista saa jäädä Vainio, Eklund jos saadaan jäämään pariksi seuraavaksi kaudeksi

  Hyökkääjistä ei saa päästää muualle
  Rooba, Nättinen, Ratinen ja Tomasek tietyllä varauksella, Turkulainen on vähän niin ja näin onko hänelle käyttöä jatkossa

  Näiden pelaajien ympärille sitten kasaamaa uutta joukkuetta
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos porukkaa lähdetään heittää ulos niin näitä maajoukkuepeliä ennen ja jälkeen otteilla heittäisin melkein Tomasekin ulos ensimmäisenä, tuntuu että ei oikein koko sydämellä ole pelannut viimeaikoina ja todennäköisesti eniten myös kysyntää. Tietenkin todennäköisintä on että ensin jätetään vain uusimmatta Eklundin ja Yonkmanin sopimukset ja katsellaan vähän peli peliltä tilannetta.
   
 6. Huikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
  Jos halutaan paras mahdollinen startti tulevan kauteen, tarvitaan maksimimäärä rahaa. Maksimimäärän rahaa saa myymällä kaiken mitä irtoaa ja tiputtamalla lippujen hinnat pohjalukemiin loppukauden osalta. Tyni on kylmä. Tyhjennysmyynti alkaa tänään. Ketkä ja minne, jos jäävät liigaan?

  Laurikainen - HIFK (Akuutti maalivahtiongelma)
  Turkulainen - Ilves (Sopii pelityyliin ja valmennukseen, seuraisin tätä mielenkiinnolla loppukauden)
  Tomasek - TPS (Raha)
  Rooba - TPS (Raha, jää sille tielleen eikä palaa)
  Kolehmainen - Sport (Sportin näköinen pelaaja parhaimmillaan, voisi nähdä vielä kevään täällä)
  Kuukka - Ilves (Ilvekseltä puuttuu hermoton kiekonsyöjä tosipeleissä)
  Kalteva - Lukko (Raha, en kuitenkaan ole ihan varma haluaako Sahlstedt rikkoa harmoniaa joukkueessa. Voi olla, ettei Lukko hanki enää ketään)
  Mäenpää - HIFK (Siniviivalta pitää saada maaleja enemmän, jos meinaavat jatkaa kevättään)
  Ratinen - Pelicans (Niämisen näköinen surraaja, sopeutuisi varmasti joukkueeseen nopeasti)
  Vainio - HPK (Peruspakki kakkospakkipariin)
  Ikonen - Pelicans (Nopeahkö, työteliäs pelaaja. Del Mansemies sanoo kyllä)

  Sitten on näitä joiden ei tartte tehdä mitään, koska ensi kaudelle on sementoitu pelipaikka.
  Hytönen, Immonen, Lahti, Louhivaara, Nättinen, Allen

  Sopimusta ei jatketa:
  Yonkman
  Eklund

  Lopettaa:
  Perrin

  Lopuilla läpsytellään kausi loppuun.
  Jos nuo "loput" listaa tähän, niin onhan se nimivahva pumppu jota kauden alkaessa olisi sellaisenaankin povailtu sijoille 5-6.
  Kertoo aika paljon siitä miten vihkoon osattiinkaan kausi vetää...
   
 7. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jos JYP nyt lähtee kuitenkin Perriniä myymään jota en itse usko niin kyllä TPS varmasti olisi hyvä vaihtoehto Ekille :)
   
 8. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Miksi ihmeessä monissa viesteissä porukka puhuu että ei voida tyhjennysmyydä pelaajaa X, "koska ensi kausi" (lähinnä pappaosasto)? Osa taas on ulostamassa lopullisesti pelaajia (esim Rooma), joilla on sopimus ensi kaudesta.

  Kyllähän sitä voi tehdä "vuokramyynnin", jossa pelaaja käy loppukauden ajan pelaamassa muualla, ja palaa syksyllä taas Jyväskylään.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 9. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Miksi toivot sellaista? Haluat mieluummin isommat tappiot ja entistä vähemmän pelimerkkejä ensi kaudelle, kuin parin kuukauden kulukuurin ja edes vähän paremmat resurssit ensi kauteen?

  Samoin pohdin sitä, miten yksittäisen pelaajan omat halut tilannetta ohjaavat. Jos kuvitellaan, että Immosesta tulee tarjous: eikö Immonen ole itsekäs, jos hän ei halua auttaa (osaomistamaansa) yhtiötä antamalla väliaikaisesti työpanoksensa toisaalle ja säästämällä näin yhtiön palkkakuluista? Jos pelaaja on tällaisessa tilanteessa itsekäs, eikö seura voi tehdä esim. vuokrasopimusta vastoin pelaajan omaa tahtoa?

  Mikähän muuten mahtaa olla yksittäisestä kevääksi poisvuokratusta pelaajasta säästyvä summa noin keskimäärin? 20t-50te?
   
 10. Huikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
  Koitapa myydä seuran omistaja vaikka Tapparaan. Kerro keitä kaikkia asia kiinnosti.
   
  tjj67 tykkää tästä.
 11. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Tämä ei minusta palvele seuraa taas mitenkään. Jos pelaajalla on sopimus ensi kaudesta, niin paljon järkevämpää on antaa hänelle iso vastuu loppukaudeksi jotta tarpeen vaatiessa on sitten valmis isompaan rooliin ensi kaudella. Mikäli hartiat siihen riittää. Rooba on juuri yksi tämmöinen pelaaja.

  Lainaus:
  Liekö se kokolailla se mitä pelaajan loppukauden palkka on. Siirtokorvauksia tuskin sen kummemin liikutellaan.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Miten todennäköisenä porukka täällä näitä tyhjennysmyyntejä esim. toiseen liigajoukkueeseen pitää? Kun miettii näitä pelaajia sieltä vanhemmasta päästä niin hankala nähdä että kärkijoukkueet jotain Louhivaaraa, Tuppuraista, Hytöstä tai vastaavaa enää mukaan ottaisivat. Immosenkin kanssa vähän siinä ja siinä, peli nopeutuu koko ajan ja Jakke on ajoittain hitaampi kuin elämä. Perrin nyt varmaan kelpaisi melkeinpä jokaiseen joukkueeseen.

  Robert Rooba olisi kiinnostava pelaaja Kärppiin, mutta sopimus on näköjään kevääseen -21 saakka niin hankala uskoa että pelkällä pätkädiilillä tulisi. Projektipelaajana voisi Mamban Kärppiin olla hyväkin haku, tälläkin kaudella iskenyt hyvn maaleja vaikka rooli usein ollut pienehkö.
   
 13. Huikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
  Erittäin todennäköisenä, koska Kani Tyri jo kerran. Ei se tyri toista kertaa...
   
 14. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Lainaus:
  Kävelenkö mä nyt johonkin miinaan? Tapparaa kiinnosti kuitenkin palkata Niklas Bäckström, joka omistaa osan Hifkistä.

  Jussi Markkanen on myös omistajapelaajana käynyt toisaalla loppukauden lainalla, tosin tais olla Saipa -> Sveitsi.
   
 15. Mighty Mickey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
  Lukkoon tälläset ketjut.. jäljellä melkei puolet kaudesta c’mon!
   
  spaceman ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Markkanen aikanaan jo SaiPa omistajana kävi pelaamassa Jokereissa.
   
  Joonasmmm tykkää tästä.
 17. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Rooban roolihan nyt on ollut kaikkea muuta kuin pienehkö. Peliaika 15.03 koko kaudella, vertailuna Perrin 15.50. Pelannut säännöllisesti ylivoimassa, kuudella maalilla joukkueen paras yv-maaleissa.
   
  iSing ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 18. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Raumalla taitaa ketjua riittää ennestäänkin. :/
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 19. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Kävelit siinä mielessä miinaan, että vastasit "ikinegailijan" ja puolitrollin viestiin. Huikko kirjoittaa tänne palstalle jokaisen tappion jälkeen useamman viestin, joissa lähinnä vain kitisee kaikesta mahdollisesta. Nyt viime aikoina kitinä on alkanut pitämään sisällään myös fake news'ejä, eli viestit pitävät sisällään väritystä (tai paremminkin pyyhekumia), joissa aina vähätellään faktoja JYPille ikävämpään suuntaan. Tuon lainauksesi lisäksi Huikolla on ollut muitakin faktoja hukassa viime aikoina, milloin on JYPin mahdollisuudet playoffeihin pyöristetty ylöspäin tai milloin on vähätelty nykyisiä yleisömääriä (Huikko mm. toivoi että JYP pudottaisi pääsylippujen hintaa, koska ketään ei käy muuten pelissä. Eilen muuten vain Ässiä vastaan kauden toiseksi paras yleisömäärä). Sitten näiden viestien perässsä huudellaan jotain faktoista puhumisesta, vaikka itse suolletaan pelkkää JYPiä vähättelevää ripulia useiden viestien verran.

  Sitten taas jos JYP sattuu voittamaan pelin, Huikko ei tänne palstalle kirjoita. Nytkin äijä on käynyt tänä aamuna lueskelemassa palstaa, mutta ensimmäistäkään viestiä ei ole voitetun pelin jälkeen kirjoittanut. Jos eilinen peli olisi hävitty, eiköhän sitä olisi taas vähintään viisi viestiä saatu Jatkikseen lähetettyä. Eli kyseisen kirjoittajan viesteihin ja väittämiin kannattaa suhtautua vähän varauksella.
   
  RäpyläRepe ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 20. Huikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
  Toivottavasti helpotti :D

  Ja kyllä, minua vituttaa se millaiseksi rakastamani joukkue ja organisaatio on mennyt. Siihen ei yksi liigajumbosta tempoiltu voitto kauheasti vaikuta, että näkisin asiassa mitään positiivista. Silloin ei tule kauheasti positiivista kirjoiteltuakaan...ja kyllä luen palstaa päivittäin. En tiennyt, että se vaatii kommentointia, jos ei ole mitään asiaa.
  Lippujen hintojen polkeminen liittyi siihen, että jos mennään tyhjennysmyyntiin, niin siten lippujen hinnat alas koska porukka lopettaa hallilla käymisen kun organisaatiokin on luovuttanut.

  Vitutus on kavala olotila. Se valtaa mielen ja myrkyttää sekä värittää mielipiteitäni.

  ...jatkakaa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 14.48
 21. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Jos (iso jos) pelaajia lähtee kesken kauden, niin todennäköisin suunta on mielestäni ulkomaan postiosoite. Esimerkiksi Tuppurainen teki kuitenkin viime kaudella yli 50 pinnaa, joten hänelle olisi taatusti ottajia "vuokrapyssyjä" etsivistä joukkueista. Sveitsin B-liigasta tai Allsvenskanista voisi löytyä sopiva majapaikka paitsi kuluvaksi, niin myös ensi kaudeksi. Isompi mutta siirroille voikin löytyä kotijoukoista.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toisaalta puhutaan JYPin kovapalkkaisimmasta? pelaajasta joten lieneekö edes TPS:llä haluja maksella, olettaen siis ettei sponsorit lähde myös uuteen joukkueseen tukeen pelaajaa.
   
 23. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Toisaalta "JYP ei suoraan maksa Perrinin palkkaa", on käytännössä sponssejen rahoittama extra
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sitä yritin tuolla sanoa että jos ei sponsorit seuraa uuteen seuraan. Käytännössä TPS tai joku muu jos Perrinin palkkaisi joutuisi todennäköisesti maksamaan suuremman osan pelaajan palkasta itse, ellei käy kuten viimeksi että esim. Jyväsmarine taisi seurata pelaajaa myös Turussa pelatessa. Enemmän jos JYPille nyt sattuisi romahdus tulemaan ja playoff paikka karata niin mennä akselille maalivahdit, Tuppurainen, Kalteva ja Kuukka joista jotain voi jotain säästöä tulla, ellei joku useamman vuoden sopimuksen omaavistakin halua lähteä. Vielä toki ihan turha tosiaan tämmöisiä miettiä. Tietenkin jos tulevista peleistä hävitään Kalpalla ja Jukureille tilanne alkaa muuttua. Toki jos tappiolla alkaa vuosi niin nuo Eklund ja Yonkman varmaan jää signeeraamatta ainakin toistaiseksi.
   
 25. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  'Valeuutisten' ongelma on, että niitä tulee lähteistä, joista niitä ei odota kuulevansa, eli ns. luotettavana erinäisistä syistä pidettävistä lähteistä.
  Kaksi esimerkkiä eilisestä Jypin pelistä:
  -Kuulutettiin että olisi kauden toiseksi suurin yleisömäärä. Faktojen tarkastelu kertoo kuitenkin ettei ollut kuin vasta kolmanneksi suurin.
  -Hurrikaanifaktana esitettiin, että Hippoksen jäähallin katsojakapasiteetti olisi ollut 4812 hallin valmistuessa vuonna -82. Tuokaan ei ole totta.
  Molempiin voi todeta, että luulisi Jypin tietävän.

  Itse ketjun aiheeseen totean, että toivon todella, että pelit sujuisi kuitenkin sen verran hyvin, että mitään erityisiä myyjäisiä ei tarvitse pitää. En jotenkin usko että mitään 'tyhjennysmyyntiä' on tulossa, tapahtui mitä tahansa. Pari tarkkaan harkittua kauppaa voi tuossa tilanteessa tulla ja kenties tulee tilanteesta riippumattakin. Pidän pikkuisen aikaisena miettiä tällaisia listoja, ketkä lähtee minnekin. Jypin oljenkorsi on kuitenkin yhä olemassa.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.