Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

JYPin talous

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kulttimörkö, 20.05.2003 klo 11.44.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lisää tietoa taloudesta!
  JYP teki tappiota viime kaudesta vain n. 30 tuhatta euroa. Tappion syy oli aikaisempien velkojen korot ja niiden viivästyskorot. Ensi kaudesta odotetaankin sitten jo voittoa. Hyvä niin. Haastan kaikki Jatkoajan JYP fanit mahdollisimman moneen peliin mukaan.
   
 2. majuho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Haaste otettu vastaan.

  nimim. "Istumapaikka -kausikortti myös tulevalle kaudelle"
   
 3. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Vastaan myös haasteeseen, käymällä kotipeleissä aina kun mahdollista. En asu Jyväskylässä, joten sekin verottaa.

  Mutta aina istumaan, kun Hippokselle tulen.
   
 4. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Mukava kuulla, että aallonpohja on nyt taloudellisessa mielessä nähty. Jos JYP saa rahapuolen rullaamaan kuten Pakkipari sanoi, on JYP hyvissä asetelmissa jos ja kun tämä lama vielä jatkuu ja pakottaa muitakin joukkueita ajattelemaan Taloudellisten Realiteettien(TM) kautta.

  Oma arvio tappiottomasta kaudesta meni siis poskelleen, mutta oli tuo 30 000 euroa pienempi kuin toimitusjohtajan play-offien aikaan mainitsema summa.

  Oma Hippoksella istuminen/seisominen lisääntynee hyvinkin, kun muutto Ryynikylään vakinaistuu. Siispä lippuluukun kautta...
   
 5. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Seppänen toteaa tämän päivän IS Veikkaajassa, että toiminnallinen tulos menee perjantaina päättyneen tilikauden osalta hyvin lähelle nollaa ennen poistoja.

  Autokauppias toteaa myös, että on varsin tyytyväinen tulokseen, koska kausi ei kuitenkaan pelillisesti ollut nappiesitys.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2004 klo 15.04
 6. zet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Ritari
  Tällä hetkellä Jypin taloutta kuormittaa eniten ravintola Hurrikaani. Talvikaudella liigakauden aikaan ravintola kyllä tuottaa hyvin asiakastilaisuuksien takia, mutta nämä kuukaudet jolloin ei pelata liigakiekkoa ovat ravintolan pyörittämisen kannalta ongelmalliset kaupungille maksettavan tähtitieteellisen vuokran takia.

  Alueen isoimmilla yrityksillä ja yliopistolla ovat omat ravintolat , joten he äyttävät omia palvelujaan. Ruokaa kuitenkin joudutaan joka päivälle aina tekemään sama määrä ja väkeä pitämään töissä, vaikka syömässä ei kävisi ketään. Yhtenä vaihtoehtona on jopa väläytelty ravintolan lakkauttamista kesän ajaksi, mutta kuka työntekijä haluaa olla puoli vuotta töissä ja puoli vuotta lomautettuna.
   
 7. Peacemaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Anteeksi, viesti oli tarkoitettu Jyp-faneille, mutta kannan oman korteni kekoon. En ole vielä käynyt Hippoksella, mutta lupaan käydä katsomassa yhden vieraspelin siellä Jyskälässä ensi kaudella ja meinaan ottaa autoni kyytiin pari hyvää kaveriani . . . ja istumapaikat varataan!
   
 8. Kobe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Markku Anderson

  Elikkä lyhyesti, Jyväskylä saa uuden kaupunginisän Markku Andersonista. Anderson on tunnettu kovana urheilumiehenä ja Keskisuomalaisessakin oli jo vedottu uuden jäähallin puolesta, nyt kun Andersonin valtakausi on alkamassa. Kettunen piti kukkaron nyörit JYPin osalta visusti ummessa, mitä tekee Anderson? Eli mitä mieltä olette, vaikuttaako uusi kaupunginjohtaja millään muotoa JYPin toimintaan?
   
 9. Pee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lappeenrannasta kotoisin oleva Andersson on SaiPa-fani, joten vaikea kuvitella, miksi Andersson alkaisi parantaa toisen samoilla eli pienillä resursseilla operoivan seuran halliasiaa. Toki Andersson on jo aiemmin toiminut Jyväskylässä, mutta minun mielestäni jokaisen kaupunginjohtajan pitäisi olla myös kotoisin samasta kaupungista. Eihän Suomen presidentiksikään valita ulkomaalaisia!
   
 10. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Hiukan korjausta tuon Peen tietoihin: Markku Anderson ei ole kotoisin Lappeenrannasta, vaan toimi täällä kutsuttuna kaupunginjohtajana, niinkuin kutsuttiin Jyväskyläänkin. Kotoisin hän on ilmeisimmin jostain huomattavasti lännempää.

  Innokas jääkiekon seuraaja hän kyllä on, ja yritti jo muutama vuosi aiemmin saada Lappeenrannan jäähallia remonttiin mutta valtuusto ei sitä silloin hyväksynyt. Nythän hallia täällä remontoidaan aivan uudenlaisella rahoitusmuodolla johon SaiPakin osallistuu omalta osaltaan.
   
 11. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Tosiveteraani on tässä oikeassa, Andersson on syntynyt Tampereella.
  Hänellä on myös siteitä Jyväskylään, on opiskellut täällä useiden vuosien ajan. Joten toivotaan että tämä Kettusen näennäisfanius kääntyy todelliseksi arvostukseksi JYP:ä kohtaan.
   
 12. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Re: Markku Anderson

  Lainaus:
  Ahaa, eli Anderson on siis mieshuora niin kuin Junno sun muut Kärppävaikuttajat? Ja onneksi sinä, et tämän maan asioista vielä päätä. Peen polisiivaltiota tuskin kaipaa kukaan muukaan :)

  edit: Hups, laitoin quoteen väärän kaverin :)
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2004 klo 20.09
 13. Pee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Missä vaiheessa olen ollut omastakaan mielestäni päättämässäkään?!

  Muokkausta: Eli siis miten ihmeessä "tämän maan asioiden päättäminen" liittyi tähän asiaan?!
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2004 klo 01.42
 14. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  "mutta minun mielestäni jokaisen kaupunginjohtajan pitäisi olla myös kotoisin samasta kaupungista. Eihän Suomen presidentiksikään valita ulkomaalaisia!"

  Eikös tuo jonkinlaiselta päättämiseltä/mielipiteeltä vaikuta?
  Jos sinä siis saisit päättää olisi Jyväskylän kaupunginjohtaja Jyväskylästä, Helsingin Helsingistä jne.
   
 15. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Kyllä Andersson niin ahkerasti SaiPan kotipeleissä kävi, että väittäisin hänen olevan ihan aidosti kiekkomies. Andersson oli myös Lappeenrannan hallihankkeessa yksi puolestapuhujista.
   
 16. Pee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ensinnäkin, se, että tulkitsin virheellisesti "tämän maan asioiden päättämisen" liittyneen tuohon presidenttikohtaan. Se siis minun virheeni.

  Joka tapauksessa, eikö minulla saa sitten olla tuollaista mielipidettä, vaikka _Suomessa_ on käsittääkseni mielipiteenvapaus olemassa? Lause "onneksi sinä et sitä päätä" kuuluu naiivimpien joukkoon. Sinun eriävän mielipiteesi, jonka mukaan kaupunginjohtajien ei tarvitse olla samasta kaupungista kotoisin, esilletuoti olisi aiemmassa viestissäsi riittänyt aivan hyvin tuomaan asiasi esille!
   
 17. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Toivottavasti Andersson pistää jäähalliasioihin vauhtia myös Jyvääskyläässä. Onhan se häpeällistä, että nyt kun ensi vuodeksi ollaan liigaan nostamassa uutta joukkuetta ja sille ollaan määritelty määrätyt normit mm. jäähallin osalta, niin nykyisessä tilanteessa Jyp ei noita kriteerejä täyttäisi (jäähalli
  Hippos 4812).

  Jyvääskylä on mukava kaupunki, oli noin 20 vuoden ajan melkein kuin toinen kotikaupunki ja Hippos on tuttu paikka, joten todellakin toivoisin että sille rotiskolle tehtäisiin jotain. Paras kun panisitte sen nurin ja tekisitte uuden ehomman tilalle.

  Muutenhan se on mukava kuulla että talous on paranemassa HT:n jäljiltä.
   
 18. Loponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KÄRPÄT,TPS,HIF,JOK,TAP,HPK, BLU,ILV,LUK,ÄSS,SAI,
  No niin asiaan

  Lainaus:
  Eli saiko JYP nyt oman mies*uoransa.
  Ihmettelen vain onko Jypin tuleva mestaruus ansaittu eikös tuo ole toisen paikkakunnan poikia.
  Ja mikäli mestaruus tulee niin siemenet on sitten kyllä kylvetty 2004-2005 kaudella. Eli väärin voitettu vaikka "poika" tulis 2024 - 2025.

  No niin 1-2-3 antaa palaa...
   
 19. MarkusMaggot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaljaliigalaiset
  Re: No niin asiaan

  Lainaus:
  Annetaan. Hah, Pohjois-Kalotin kovin koiranleuka on siis päästetty irti, respektit. En tosin ymmärtänyt hienostuneesta provontekeleestäsi miten Jyväskylän kaupunginjohtaja liittyy suoranaisesti jääkiekkoilevaan JYP-organisaatioon. Vai tekeekö se maalejakin? Voihan se huorata ihan samalla tavalla vaikka paikallisen taitoluisteluseuran kanssa (itse ainakin suosisin tätä vaihtoehtoa).

  Niin, ja asiaakin. Sinälläänhän Andersson ei ainakaan paljon Kettusta huonompi voi olla, Kettunenhan esiintyi paikallisten urheiluseurojen tilaisuuksissa lähinnä silloin kun oli mahdollisuus ilmaiseen pullakahviin. Monesti on tullut manattua tätä Sihvosta, joka on ilmeisesti JKL:n urheilutoimenjohtaja ja liikuntapaikkojen hankinnan koordinaattori tjsp., mutta tuskinpa hänenkään harteilleen voi kaikkea kaataa, kai ne kaupunginisit viimekädessä päättää mihin sitä rahaa laitetaan. Jo sekin on positiivista että mies on tosiaan ajanut eteenpäin Lappeenrannan jäänavetan uusimista. Joiltakin kaupunginjohtajilta saattaa jäädä huomaamatta että sitä jäähallia voi käyttää muihinkin tarkoituksiin kuin jääkiekkoon, mikäs siinä jos sinne jonkun Marita Kattilan sa esiintymään ja hienot ihmiset ketunraato kaulan ympärille kiedottuina maksavat ihan että pääsevät katsomaan esitystä. Ei tartte tehdä konserttitaloa kun tekee rakennuksen jolla on useampi käyttötarkoitus.
   
 20. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Re: Re: No niin asiaan

  Lainaus:
  Kyllä siitä rahankäytöstä päättää viime kädessä se kaupunginvaltuusto eikä mikään kaupunginjohtaja. Syksyllä on kunnallisvaalit, ei muuta kuin rakentamaan sinne jäähallipuoluetta jos siltä tuntuu. Kaupunginjohtajan valinnalla tähän on melko pieni merkitys.

  Mitä tuohon Karita Mattilaan (johon tämä "hauska" sanaleikki kai viittasi) tulee, ei varmasti moinen artisti esiinny helposti jäähallissa. Jäähalli kun ei ole konserttitalo eikä toisinpäin; akustiikaltaan jäähallit ovat lähes poikkeuksetta täysin soveltumattomia moiseen käyttöön. Tämä on sitten kokonaan toinen asia jo.
   
 21. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Nykyisessä kuntamallissa kunnan/kaupunginjohtaja ei ole luottamushenkilö, vaan palkattu johtaja.
  Kunnan/kaupunginjohtajan toimenkuvaan kuulunee kunnan operatiivinen johtaminen vaaleilla valittujen luottamushenkilöiden tahdon mukaisesti. Kaupunginhallitus voinee halutessaa erottaa kaupunginjohtajan.
  Näemmä julkisella puolellakin voi löytää mieshuoria.

  Jos valtuutetut, kaupunginhallitus ja lautakunnat käyttävät valtaansa eivätkä jätä sitä virkamiehille, saavat kansalaiset edes edustuksellisesti päättää rahojen jakamisesta.

  Voisi kuvitella, että hallin kunnostuksen tiimoilta kannattaisi yrittää vaikuttaa luottamushenkilöihin eikä palkkajohtajiin.
   
 22. MarkusMaggot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaljaliigalaiset
  Re: Re: Re: No niin asiaan

  Lainaus:
  Kaupunginisit = kaupunginvaltuusto

  Joo, ihan nokkelasti oivallettu hassu sanaleikkini, ehkä tuo Mattila nyt oli huono veto, mutta ymmärtänet että hain juuri monikäyttöisyyttä hallille, kai siellä muutakin voi tehdä kuin kiekkoa lätkiä.
   
 23. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kehoitan jokaista äänestysikäistä jyväskyläläistä JYP-fania kysymään syksyn kunnallisvaalien alla ehdokkaaltaan kantaa halliasiaan ja muuhunkin jääkiekkoon liittyvään. Valtuutettujen kautta nämä asiat etenkin etenevät, kuten muutamassa aikaisemmassa viestissä on jo todettukin. Vaikuttakaa asioihin sitten äänestämällä! Tietenkään ei ole haitaksi jääkiekkoihmisten kannalta, että uusi kaupunginjohtaja on kiekkomiehiä. Kyllähän kaupunginjohtaja voi omalla panoksellaan vaikuttaa paljonkin yleiseen mielipiteeseen ja asioiden läpimenoon, kuten Kettusen aikakaudellakin nähtiin. Tuota Peen argumentointia hieman kummastelen. Olenpa melkoisen varma, että Andersson kyllä tulee olemaan tuttu näky Hippoksellakin. Tervetuloa!
   
 24. FourForty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään on tiedossa jonkinlaista valotusta tulevien vuosien talouskuvioihin, kun muutaman tunnin päästä julkistetaan uusi, merkittäväksi luonnehdittu sponsorisopimus. Saa nähdä, mistä firmasta ja millaisista summista on kysymys. Mukava kuitenkin, että 2007-projektin tavoitteita on alettu onnistua saavuttamaan nimenomaan sponsorieurojen lisäämisen muodossa.
   
 25. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  JYPin omien sivujen palstalla nimimerkki patzi kirjoittaa seuraavaa:
  Lainaus:
  Toivotaan, toivotaan... Se että yritys olisi pohjoismaiden suurin omalla alallaan ja että sopimus on kolmivuotinen ei merkitse kovinkaan paljon jos JYPille ei tipu euroja kovinkaan paljon kaudessa. Summat ratkaisee ja toivottavasti tämä suuri yritys tuo niitä euroja kiitettävästi. Nooh, kohtahan se kuullaan.
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2004 klo 11.45