JYPin mediaketju

  • 1 786 618
  • 7 855

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Selityksen "miinukseen" pitäisi olla ihan selvä kaikille, jotka vähänkään JYPiä ovat seuranneet. Yleisökeskiarvo on raskaasti budjetoidun alapuolella. Tuskin tuota monelle tarvitsee selitellä.
Se mistä tuo yleisökeskiarvon lasku sitten johtuu.. Sitäkään tuskin tarvii selitellä. Ottelutapahtuman markkinointi kusee, jotkut fanit ovat suuttuneet Tynille aiheesta ja aiheen vierestä ja hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Se mistä tuo yleisökeskiarvon lasku sitten johtuu.. Sitäkään tuskin tarvii selitellä. Ottelutapahtuman markkinointi kusee, jotkut fanit ovat suuttuneet Tynille aiheesta ja aiheen vierestä ja hinta-laatusuhde ei ole kohdillaan.

Markkinoinnista en osaa sanoa, kun en ole alan miehiä enkä edes kaupungissa että huomaisi sen näkyvyyden/näkymättömyyden. On siinä yleisömäärässä silti selvästi enemmän spekuloitavaa, kuten täältä on moneen kertaan voinut lukea. Tynin takia boikottiaan pitävät ovat tietysti oma lukunsa. Saahan sitä kusta oman seuran muroihin jos ei toimarista tykkää, sitä ei kukaan kiellä.

Peli-ilmeen puolesta ei pitäisi edes nykyisillä hinnoilla olla hinta-laatu -suhteessa ongelmaa. Eri asia sitten jos ei vaan budjetti anna periksi (kyllä itsekin laskisin euroja 16,50€ minimillä). Kaikkea pikkukivaa tietysti voisi peli-iltaan keksiä, mutta monesti tätä palstaa lukiessa tulee kuva, että Hippoksella pitäisi olla leijonat vs. gladiaattorit erätauolla ennen kuin kelpaa. Fakta silti vaan on, että taloustilanne ihmisillä on mikä on ja monesti kanavapaketti tai ilmainen streami vie voiton.
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikkea pikkukivaa tietysti voisi peli-iltaan keksiä, mutta monesti tätä palstaa lukiessa tulee kuva, että Hippoksella pitäisi olla leijonat vs. gladiaattorit erätauolla ennen kuin kelpaa.
Heh, totta. Olen kuitenkin aivan varma, että tällä palstalla ne valituksen aiheet löydetään jostain joka tapauksessa ja se tyytymätön narina pysyy läsnä aina. Harmistuttavaa.

Fakta silti vaan on, että taloustilanne ihmisillä on mikä on ja monesti kanavapaketti tai ilmainen streami vie voiton.
Tämäkin on totta. Merkillistä on, että tuota faktaa ei kuitenkaan oikein ymmärretä täällä. Kummastuttavaa.

Ehkäpä Tyniä on helpompi syyttää yksinkertaisesti aivan kaikesta, sillä onhan hän palstan äänekkäiden negailijoiden konsensuksen mukaan niin epäpätevä tehtävissään ja ärsyttävä habitukseltaan sekä ulosanniltaan, että hänenhän on oltava syyllinen kaikkeen mikä milloinkin kutakin päähän ottaa. Tämä asenne ja suhtautuminen "tyntsään" vaikuttaa olevan lukittu aikoja sitten. Poru alkaa palstalla jokaisen Tynin antaman medialausunnon jälkeen kun se on aukaistu, purettu osiin ja tulkittu siitä sitten kaikki väärin. Noin karrikoidusti sanoen. Kaikki ulostulonsa pyritään kuitenkin tiettyjen kirjoittajien taholta kääntämään häntä vastaan. Olenkin täällä joskus sanonut, että hänen olisi vallitsevassa tilanteessa syytä olla hiljaa ja antaa toisten esiintyä mediassa lausuntoja antamassa sen mitä tarvitsee. Huolestuttavaa.

Tuossa vähän ylempänä on viesti jonka selkeä tarkoitus on mollata Tyniä. Viesti ei kuitenkaan liity JYPiin mitenkään. (JYPin mediaketussa moderaattorit huom.) Se viittaa Bernie Ecclestonen haastatteluun linkkeineen. Postauksen pääasiallisena tavoitteena näemmä tartuttaa paskatyntsämeemiä, eli muistutella lukijoita ja levittää negamielikuvaa, siis lietsoa palstalla tulvivaa tyniantipatiaa. Paheksuttavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tää on jo suorastaan hassua. Tai olisi ellei se olisi samalla surullista. Täällä toinen puoli pistää Tynin piikkiin lähes kaiken ja toinen puoli ei pistä Tynin piikkiin mitään vaan laittaa kannattajien syyksi. Kun kuitenkin, oikeasti, se syy on monen asian summa. Taloustilanne vaikuttaa hieman, Nelosen lähetyksien hinta vaikuttaa myös mutta niin vaikuttaa myös markkinoinnin epäonnistuminen, ottelutapahtumisen kehityksen puute ja Tynin lausuntojen antama mielikuva.

Harvoin se kuitenkaan on vain yksi syy miksi jotain tapahtuu. Monella osa-alueella pitää parantaa. Myös kommentteja median suuntaan.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Onneksi kummitus saapui taas kerran paimentamaan onnettomia piruparkoja.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelikiellon uhallakin sanon, että noihin kummituksen trollauksiin ei kannata lähteä mukaan. Vaikka JYPille kävisi samanlainen lento-onnettomuus kuin Jaroslaville, tälle palstalle kirjoitetut "RIP"-viestitkin olisivat hänen mielestään turhaa narisemista ja pelkkää Tynin mustamaalaamista.

Totta on, että Nelosen tv-paketti sekä heikentynyt taloustilanne ovat syynä yleisömäärien pudotuksiin, mutta miksi sitten viimeiseiseksi jääneitä Pelicansia ja Sportia lukuunottamatta jokainen Liiga-seura keräsi JYPiä ennemmän katsojia? Esimerkiksi SaiPa, Ässät, KalPa, HPK; kaikki pelaavat Jyväskylää pienemmissä kaupungeissa ja sijoittuivat runkosarjassa JYPin taakse, saati sitten jos vielä lasketaan pelkästään kotiotteluiden tulokset. Miksei tv-paketti ja taloustilanne vaikuttanut näiden joukkueiden yleisömääriin? Miksi heillä oli runkosarjan kotiotteluissa paremmat yleisökeskiarvot? Entäpä sitten pudotuspelit, miksi ennakkoon tasaisimmaksi ennustetussa parissa toisen kotiotteluissa on selvästi pienemmät yleisömäärät? Miksi parjatuissa säälipleijareissa Ilveksellä oli yhdessä pelissä yli 5000 katsojaa, vaikka joukkue oli sarjassa tappiolla? (ja kyllä, Tampeereella on enemmän asukkaita, mutta myös toinen Liiga-joukkue).

Toisekseen, niinkuin tuli jo mainittuakin, taistelu parantunutta tv-tuotetta vastaan on rankkaa, sitä ei ole kukaan täällä kiistänyt. Mutta onhan lähtökohtaisesti Kärpät JYPiä kovempi joukkue, vähänkin tilastoja ja lukuja katsomalla finaalipaikan matkaaminen Ouluun pitäisi olla lähes itsestäänselvyys. Jos pelaajat reagoisivat tähän tilanteeseen samalla tavalla kuin Tyni ja Lindström yleisökatoon, miten kävisi? Kehitys loppuu tyytyväisyyteen, vaikeudet on tehty voitettaviksi, itseluottamus on kaikki kaikessa, jne. sanontoja ja opettavaisia tarinoita kyllä löytyy, mutta JYPin toimistolla ei tunnuta edes yrittävän...

...onneksi kuitenkin tähän asti. Nämä paitakampanjat ym. viimeaikaiset jutut ovat olleet todella positiivinen yllätys, kaikin puolin mainiota toimintaa. Toivotaan hartaasti, että toimistolla tajutaan, että moista markkinointia voi tehdä myös runkosarjan aikana. Tai että ylipäänsä runkosarjan otteluita voi markkinoida...
 

Nypsi

Jäsen
Miksi parjatuissa säälipleijareissa Ilveksellä oli yhdessä pelissä yli 5000 katsojaa, vaikka joukkue oli sarjassa tappiolla? (ja kyllä, Tampeereella on enemmän asukkaita, mutta myös toinen Liiga-joukkue).
Luultavasti ainakin yksi selitys Ilveksen yleisömäärään oli se, että Ilves sai pitkästä aikaa kammettua itsensä pudotuspeleihin asti.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luulen että yksi syy miksi tämä markkinointi on hieman alitehoista tällä hetkellä löytyy siitä että tässä viime aikoina JYP on saanut aika rajusti paskaa niskaansa tällä saralla. Eli nyt ei oikein uskalleta tehdä mitään kun hommat ei ole saaneet sellaista vastakaikua kun on toivottu. Klassikkopaidat haukuttiin suunnilleen kaikkien toimesta ja lopulta vissiin Liigan mahtikäskyllä ne haudattiin mutta oliko ne nyt sitten lopulta kuitenkaan niin pahoja jos vertaa vaikka tämän kauden Ilveksen Kummeli-sketseihin? Miten se on vähemmän hyväksyttävää että paidassa lukee ihan selvästi vitsinä että "ollaan hävitty tää peli- tervesin TPS" tai sitten se että Vaasalaisia haukutaan rantaruotsalaisksi divari apinoiksi? Sama vitsi mutta kun toisen Kummelivitsin sanoo "Tyni" ja toisen itse Kummeli niin missä vaiheessa se muuttuu huumorista vastustajan halveksimiseksi?
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Tämä on malliesimerkki siitä miten Tyntsän kommentit ymmärretään tarkoituksellisesti väärin!
En ole "Tyniläinen" mutta kyllä kirjoitetun tekstin voi lukea juuri sillä äänensävyllä kun itse haluaa. Tyni siis kertoo lehtihaastattelussa että 50 ihmistä on töissä läpi vuoden mutta tulot on tehtävä 30 ottelun aikana joka on aika kapea raami. Niin aivan ja ihan totta poislukien yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä tulonhankinta. Ja jo mielensä pahoittajat on päässyt vauhtiin..

Haha, että oikein mielensä pahoittaja! Anteeksi sinulle etten ymmärrä miksi tuosta 30 ottelusta vuoden tulot -asiasta edes mainitaan koska itsestäänselvyys kiekkobisneksessä.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luulen että yksi syy miksi tämä markkinointi on hieman alitehoista tällä hetkellä löytyy siitä että tässä viime aikoina JYP on saanut aika rajusti paskaa niskaansa tällä saralla. Eli nyt ei oikein uskalleta tehdä mitään kun hommat ei ole saaneet sellaista vastakaikua kun on toivottu.
...
Sama vitsi mutta kun toisen Kummelivitsin sanoo "Tyni" ja toisen itse Kummeli niin missä vaiheessa se muuttuu huumorista vastustajan halveksimiseksi?
Jep, epäonnistumisen pelko, tuo asenteista kaikkein kaunein... Tällä hetkellä meneillään olevat pelipaidat katukuvaan ym. -kampanjat keräsivät heti kehuja, koska ne olivat hyvin tehty. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin pitkässä juoksussa hyvin tehdyistä asioista saa kehuja ja huonosti tehdyistä haukkuja. Niinkuin edellisessä viestissäni jo vähän viittasinkin, jos seura jatkaa myös ensi kaudella samankaltaisia markkinointitempauksia mitä juuri tällä hetkellä, homma on silloin ainakin kohtuullisen hyvin hoidossa ja varmasti tulee kehuja enemmän kuin haukkuja.

Ja meinaat oikeasti, että yhden joukkueen pitkälle tappioputkelle lällättäminen ja toiselle puhkikuluneiden kliseiden sävyttämä yliampuva liioittelu on ihan yksi ja sama juttu? On eri asia vaikkapa kysyä Kai Suikkaselta hänen tämän hetken joukkueettaan ja haukkua Dufvaa uimalakiksi.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja meinaat oikeasti, että yhden joukkueen pitkälle tappioputkelle lällättäminen ja toiselle puhkikuluneiden kliseiden sävyttämä yliampuva liioittelu on ihan yksi ja sama juttu? On eri asia vaikkapa kysyä Kai Suikkaselta hänen tämän hetken joukkueettaan ja haukkua Dufvaa uimalakiksi.

Kysehän on vain perspektiivistä. Ja siitä miten asiat haluaa nähdä. Kyse ei ollut niinkään vitsistä kuin vitsin kertojasta. Jos Kummeli olisi viime kaudella kertonut tuon saman vitsin Tepsille niin kaikki olisi nauraneet, koska Kummeli. Nyt paheksuttiin koska Tyni ja JYP. En tarkoita tällä sitä että pitäisin noita paitoja mitenkään erityisen hyvinä päinvastoin. En niistä suuremmin pitänyt mutta enpä niin erityisesti välitä noista Kummelinkaan jutuista. Yhtälailla niissä liikutaan hyvän maun rajalla. Yleisemmän tason pohdintaa vain siitä että miksi joku vitsi toisen kertomana naurattaa mutta jonkun toisen suusta se on irvailua ja halveksuntaa. Ja lähinnä myös sitä että vaikka nuo paidat huonoja olikin niin ei ne niin huonoja olleet kuin mitä silloin lähes kaikkien suusta toitotettiin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kysehän on vain perspektiivistä. Ja siitä miten asiat haluaa nähdä. Kyse ei ollut niinkään vitsistä kuin vitsin kertojasta. Jos Kummeli olisi viime kaudella kertonut tuon saman vitsin Tepsille niin kaikki olisi nauraneet, koska Kummeli. Nyt paheksuttiin koska Tyni ja JYP.
Mielestäni asia ei ole näin. Toisen huonolle nykytilalle nauraminen on mautonta, kertoi sen sitten kuka tai mikä hahmo tahansa. Kummeli ei olisi tuollaiseen edes lähtenyt mitä JYPin paidoissa luki. Sen sijaan yleiselle vitsille joka ei ole pahansuisesti tehty voi nauraa, kertoi sen sitten kuka tai mikä hahmo tahansa.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Tänään oltiin tekemässä vähän katunäkyyttä kannattajienkin panostuksella JYPille, käytiin tekemässä flash mob. Hauskaa oli, ja kai tällä saatiin vähän yllätettyäkin porukkaa keskustassa, tapahtumaa myös videoi Halttusen Jiri yms, niin eiköhän tuosta ole jossain kohti videotakin tulossa. Se sanottakoon, että alunperin ilmottuneita tähän oli enemmän kuin määrä joka lopulta tuli tekemään, näinhän se varmaan aina on, mutta nyt ei kyllä huonoa keliäkään voi syyttää tms. Mitä enemmän porukkaa sitä parempia nämä on, mutta kuten sanoin tällä porukalla varsin onnistunut veto ja pääasia että hauskaa oli. Ilmottautuminen "tapahtumaan" hoidettiin pääsääntöisesti facebookin JYP fani ja ylpee siitä! yhteisön kautta.

Kattellaan tuleeko materiaalia tapahtuneesta.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hienoa!

Jostain syystä tämänkin onnistuin ohittamaan, muuten olisin tullut vähintäänkin katsomaan tätä paikan päälle. Hieno osoitus siitä, että pelkän nurinan sijaan voimme itsekin ottaa osaa JYPin tukemiseen näin konkreettisilla tasoilla.

Hyvä Anselm & kumppanit!

Jupa
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Sitten toisenlaista mediapeliä. Perrin väläyttelee Iltasanomissa että Liigassa voitaisiin pelata P-Amerikan malliin, eli että 2 matsia kotona, sitten 2 vieraspeliä jne.

Siinämielessä tämä voisi toimiakkin ihan hyvin että vähentäisi ihan reippaasti edestakaisia matkakuluja. Ja vähentäisi koko henkilökunnan rasitusta päivittäisillä menopaluureissuilla.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sitten toisenlaista mediapeliä. Perrin väläyttelee Iltasanomissa että Liigassa voitaisiin pelata P-Amerikan malliin, eli että 2 matsia kotona, sitten 2 vieraspeliä jne.

Siinämielessä tämä voisi toimiakkin ihan hyvin että vähentäisi ihan reippaasti edestakaisia matkakuluja. Ja vähentäisi koko henkilökunnan rasitusta päivittäisillä menopaluureissuilla.

Ei vain taida Suomessa toimia kun etäisyydet on niin pienet, se myös pakottaisi joukkueet käytännössä jäämään kaupunkiin yöksi ja se lisäisi kuluja, yli 20 henkilön majoittaminen Suomen kustannuksilla ei ole halpaa. Etäisyydet kun Suomessa on niin lyhyet Oulua lukuunottamatta. Toki moni joukkue jokatapauksessa matkustaa jo edellisenä päivänä kaupunkiin, mutta saattaisi siis lisätä vaan kuluja monen joukkueen kohdalla. Lisäksi myyntiaikaa otteluihin jäisi aika vähän jos peräkkäisinä päivinä pelit. Jouduttaisiin myymään halvempia 2 pelin lippupaketteja joka vähentää katetta.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Sitten toisenlaista mediapeliä. Perrin väläyttelee Iltasanomissa että Liigassa voitaisiin pelata P-Amerikan malliin, eli että 2 matsia kotona, sitten 2 vieraspeliä jne.

Siinämielessä tämä voisi toimiakkin ihan hyvin että vähentäisi ihan reippaasti edestakaisia matkakuluja. Ja vähentäisi koko henkilökunnan rasitusta päivittäisillä menopaluureissuilla.

Itsekin tykkäisin kkvvkvk-systeemistä, mutta matkarasitus Suomessa ei ole mikään älytön. Tottakai Oulu on kaukana (pl. Vaasa ja ehkä Kuopio) ja jotain yksittäisiä Rauma-Kuopio matkoista tulee tietysti joskus bussikuolemaa.

Ei olisi ihan helppoa myydä edes playoffeihin kahtena päivänä peräkkäin hallia täyteen. Itse ehdottaisin mieluummin puolivälieriin salibandyn systeemiä vastustajan valitsemisesta. Kuitenkin niin, että jos valitsee joukkueen joka on saavuttanut kotiedun, luopuu omasta kotiedustaan. Tällöin runkosarjassa menestynyt joukkue voisi ottaa huomioon matkarasituksen, jos haluaisi sitä painottaa.

Välieräparit sitten kuitenkin nykymalliin.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yleisest
Ei vain taida Suomessa toimia kun etäisyydet on niin pienet, se myös pakottaisi joukkueet käytännössä jäämään kaupunkiin yöksi ja se lisäisi kuluja, yli 20 henkilön majoittaminen Suomen kustannuksilla ei ole halpaa..

Riippuu tilanteesta. Pari vuotta sitten junnuporukan kanssa tuli halvemmaksi jäädä Tampereelle Ilvekseen nukkumaan kuin ajaa kotiin Jyväskylään yöksi. Pelit oli lauantaina Tampereella ja sunnuntaina Hämeenlinnassa. Bussikuskin tunnit ja ajoaika on kallista sekin. Plus sitten ajan säästö joka tulee kun jää pari bussi matkaa välistä pois...
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Olen tuota NHL-tyylin kkvvkvk-ohjelmaa miettinyt jo vuosia. Jos Kärpät ei pelaisi liigassa, olisi tuo varmaan tarpeetonta. Olen tässä kyllä tuon änärisysteemin kannalla. Varsinkin nämä peräkkäisten päivien pelit... Ihan turhaa juoksua edestakaisin. Vaikka Kärpät-sarjasta mentäisiinkin jatkoon, tuo matkustaminen rasittaa siinä missä pitkä sarjakin. Kaikilla ei ole varaa lentää, eikä seuran varallisuuden pitäisi tässä vaiheessa näkyä kuin pelaajien palkkakuiteissa. Kärpillä on sikäli hyvä asema, että ovat varmaan HIFK:n kanssa rikkaimmat seurat, joten siellä ei varmaan haittaa, mutta tällaista taloudellisesti kyntävää seuraa kannattavana tuo änäri-malli toimisi paremmin.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Sitten toisenlaista mediapeliä. Perrin väläyttelee Iltasanomissa että Liigassa voitaisiin pelata P-Amerikan malliin, eli että 2 matsia kotona, sitten 2 vieraspeliä jne.

Iltalehdestä löytyvä ko. uutinen on tosiaan koostettu JYPin nettisivujen jutusta, jossa on Ekin kommentteja eilispäivältä. Haastattelussa hurrikaanikippari kertoo ajatuksiaan mm. ottelusarjan tiivistahtisuudesta, peleihin valmistautumisesta ja viimeisestä playoff-keväästään JYP-nutussa.

Suora linkki haastatteluun ompi tässä: "Vaihto vaihdolta, erä erältä ja peli peliltä" (linkki vie JYPin nettisivujen juttuun).
 
Viimeksi muokattu:

BuBo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään oltiin tekemässä vähän katunäkyyttä kannattajienkin panostuksella JYPille, käytiin tekemässä flash mob. Hauskaa oli, ja kai tällä saatiin vähän yllätettyäkin porukkaa keskustassa, tapahtumaa myös videoi Halttusen Jiri yms, niin eiköhän tuosta ole jossain kohti videotakin tulossa. Se sanottakoon, että alunperin ilmottuneita tähän oli enemmän kuin määrä joka lopulta tuli tekemään, näinhän se varmaan aina on, mutta nyt ei kyllä huonoa keliäkään voi syyttää tms. Mitä enemmän porukkaa sitä parempia nämä on, mutta kuten sanoin tällä porukalla varsin onnistunut veto ja pääasia että hauskaa oli. Ilmottautuminen "tapahtumaan" hoidettiin pääsääntöisesti facebookin JYP fani ja ylpee siitä! yhteisön kautta.

Kattellaan tuleeko materiaalia tapahtuneesta.

Iso peukku täältä kaikille mukana olleille. Tällaista toimintaa JYP todellakin kaipaa faneilta, koska virallisesti seuran puolelta näkyvyys ei ole lähelläkään sitä, mitä joukkue ansaitsee.
 

Kaulaote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, kärkiveivi, VIP
Viimepäivinä ollut Jypinkylässä hyvää pöhinää joukkueen ympärillä, kiitos osin aktiivisten fanien ja kaippa ne toimistollakin jotain ovat tehneet oikein. Hyvä näin, parannettavaa toki on myös.

Silkasta mielenkiinnosta (ja aktiivisena penkkiurheilun ystävänä) kävin katsomassa tänään Hippoksella Happeen pelin. Voi pojat mitä touhua! HIENOA! Nyt Tyni ja kumppanit hattu käteen ja lyömään päät yhteen Happeen ottelutapahtumasta vastaavan kanssa, meno oli hienoa ja pienillä asioilla saatiin oikeasti aikaan isoja juttuja ja fiilistä. Monen vuoden ajan Jypin pelejä seuranneena oli vaan jotenkin helppo verrata hirviteatteria Jypin vastaavaan. Ero oli kuin yöllä ja päivällä.

Summa summarum, nyt kannattais ottaa mallia kaverista ja olla nöyrä.

Ja vieläkään en tykkää Veltsusta ja Tynistä, saatika siitä mitä Ekille tehtiin. Paskaa. Helppo olla pikkumainen ja valittaa, etenkin kun peli kulkee (joka luonnollisesti pääasia). Minulla se oikeus kuitenkin fanina taitaa olla :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös