JYPin kapteenisto

  • 25 687
  • 125

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
On myös paljon asioita mitä katsoja ei nää kapteeniudessa tai ylipäätään tiedä mitä se sisältää. Se on paljon muutakin kuin tuomarien käytely ja muutama haastattelu medialle. Tuppuraisen kapteenius osui kyllä historian vaikeampaan vuoteen YT neuvotteluiden ym ym. Eikä viime vuosikaan niitä helpoimpia ollut. Vaikka ongelmat ei niin suuria ollet kuin edellisenä.
Synnynnäisiä kapteeneja ei niin hirveästi ole, siihenkin hommaan kasvetaan ja valtaosa ei edes sovellu vaikka jumalattoman suuri logon muotoinen sydän olisikin.
Sitä tärkeintä kapteenin tehtvää ei katsomoon nää. Mutta paljon katsomosta kritisoidaan kapteenin "huonoutta"
Tuntuu että ammattiurheilu joukkueen kapteeni sotketaan siihen juniori joukkueen C kirjainta kantavaan tyyppiin.
Varmasti jokainen joukkue valitsee parhaan mahdollisen ryhmän kyseiseen tehtävään. Joskus se pitkäaikaisen kapteeninkin on väistyttävä uudistumisen tieltä. Eikä saa kasvaa joukkuetta tärkeämmäksi. Sitä en tiedä miten JYP.ssä määräytyy esim C. Valitseeko sen pelkästään pelaajat vai päättääkö lopullisen nimeämisen valmentajat. Todennäköisesti asiasta neuvotellaan pyöreässä pöydässä. Jossa joukkueen edustajat, valmentajat sekä mahdollinen/set vaihtoehdot
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Christofferin A-kirjainta ihmettelin pitkin viime kautta, enkä rehellisesti sanoen edes muista, että pysyikö se varakapteenin status aina kevääseen asti (etenkin kun JYP kierrättää näitä). Bradenilla oli viime kaudella lukuisia paikkoja, joissa puurokattila kiehui yli, keskittyminen herpaantui ja jäähyboksin saranat kävivät. Olen ihan varma siitä, että Christoffer halusi voittaa jäähykuninkuuden, sillä sen verran typeriä jäähyjä etenkin viimeiselle kymmenelle kierrokselle mahtui. Minun on vähän vaikea ymmärtää sitä, miksi mies on kapteenistossa, vaikka muuten hän onkin viihdyttävä pelaaja. (Vara)kapteenin pitäisi kuitenkin olla jonkinlainen esikuva koko joukkueelle.
Tästä olen kyllä jokseenkin samoilla linjoilla. Christoffer otti paljon typeriä jäähyjä pitkin kautta ja minulla on omat epäilykseni miehen jatkon suhteen, mutta toivottavasti pää pysyy nyt kasassa sitten. Parhaimmillaan on kuitenkin kaikinpuolin hyvä sentteri, kunhan jättää ylimääräiset hölmöilyt pois. Ehkä ne sitten oli jatkumoa joukkueen rämpimisestä ja sitä myöten turhautumisesta, mutta siinä mielessä kyllä kyseenalaistan itsekin hänen kuulumisen kapteenistoon. Ei tosiaan hirveän hyvä esimerkki, mihin tuossa viittasitkin.

Se mikä puoltaa taas Christofferin valintaa kapteenistoon on hänen edelliset kaudet Euroopassa. Hänet oli valittu myös kahdessa edellisessä seurassaan varakapteeniksi, Norjassa ja Itävallassa. Lisäksi mm. tämän ennen kautta tehdyn haastattelun perusteella hänestä jäi heti itselle hyvä fiilis kentän ulkopuolella. Sellainen positiivinen, rento jätkä. Kentällä sitten viime kaudella vähän liiankin tulinen, kun yli meni, mutta toivottavasti siitä saadaan ne turhat temput nyt pois.

Omat arvaukset/toiveet kapteeniston suhteen kaudelle 22-23:

C: Rooba (voiko tähän edes sanoa kenenkään muun nimeä?)
A: Turkulainen
A: Kakkonen
A: Puustinen

Rooba ansaitsisi ehdottomasti tuon C:n rintaan. Mies tuli Espoosta tänne Blegin konkan myötä, grindasi ensin neljä kautta paranten otteitaan kokoajan. Painoi aina, joka pelissä ja vaihdossa duunia sata lasissa ja vähän enemmänkin. Viidennellä kaudella räjäytti pankin, ollen tuon surullisen 20-21 kauden harvoja valopilkkuja JYPissä 30 maalillaan, siinä sivussa edelleen tehden sitä työtä, ei siis mikään pelkkä tilastoilla paistattelija. Ihana pelaaja. Oikeastaan ainut syy on juurikin tuo minkä mainitsit, miksi Rooba ei olisi ensi kauden kapteeni. Jatkumon kannalta siihen sopisi joku muu paremmin.

Turkulainen puolestaan ansaitsee kuulua kapteenistoon ihan ehdottomasti. Debytoi kaudella 16-17 (tästäkin jo ikuisuus oikeasti), tehden heti yli 0,5ppg. Kasvanut kuuden vuoden aikana todella merkittäväksi pelaajaksi JYPille, melkein tässä kohtaa olisin jo valmis puhumaan seuralegendasta. Tai sellaiseksi on kyllä kovaa vauhtia profiloitumassa, jos ei vielä siihen kategoriaan voi laskea. Käytännössä kuitenkin voidaan puhua omasta pojasta, vaikka Mikkelistä onkin lähtöisin. Kaudelle 11-12 merkitty eliteprospectsiin neljä peliä Jukureiden U16 jengissä. Sen jälkeen yksi vuosi välissä tyhjää, jonka jälkeen kolme vuotta painanut Jyväskylässä ja JYPissä junnuja läpi, ollen myöskin viimeisellä kaudellaan A-junnuissa varakapteenina. Ikää oli tuossa vaiheessa siis juuri tullut täyteen 17 vuotta, eli reilusti vielä "alaikäinen" A-junnuihin. Sai kasvaa Hytösten, Immosten ja kumppaneiden kanssa ekat liigavuodet. Tässä on meillä kasvanut juuri sellainen erittäin arvokas pelaaja, joka lähtee vielä jossain vaiheessa maailmalle ja sitten voidaan haaveilla Jerryn paluusta vielä reissujensa jälkeen takaisin Jyväskylään pariksi vuodeksi. Tuo lähtö olisi jo tulevalle kaudelle tapahtunut, mutta kaikki tietää mihin tuo sitten kosahti.

Kakkosen nostin varakapteeniksi osin siksi, että sisältää pientä toivetta, kun kuuluu omiin suosikkeihin. Pelkästään toiveajattelua tuo ei mielestäni kuitenkaan ole. Näytti viime kaudella taistelutahtoa monissa peleissä myös kauden loppupuolella, vaikka niillä ei ollutkaan enää sijoituksen kannalta mitään merkitystä. Oman näkemäni perusteella voi kyllä sanoa, että pelaa aina ja vain logolle, kuten toki muutkin valitsemani nimet. Periksiantamaton kaveri, joka toisi kapteenistoon juurikin sitä esimerkkiä, mutta samalla Jerryn tavoin myös nuoruuden intoa. Sopivasti kyseessä myös oma poika, joten mikäs sen parempaa.

Puustinen taas poikkeaa näistä em. jätkistä sen verran, että sitä JYP-taustaa ei ole kuin tuon yhden kauden visiitin verran. Jätti kuitenkin itsestään oikein positiivisen kuvan silloin, taisipa myös tulla vähän samoista asetelmista tänne silloinkin. Ei ollut peli kulkenut ihan parhaalla tavalla ja tuli ikäänkuin hakemaan vielä uutta nostetta uralleen, ihan kivasti onnistuen. Nyt toki voi varmaan sanoa olevansa "ehtoopuolella", kun jääkiekkoilijan ikää katsotaan, viimeksi tullessaan oli kuitenkin vasta 29 vuotias. Eli ei ehkä enää voida puhua niinkään uuden nosteen hakemisesta, mutta muutoin samankaltainen tilanne mielestäni, peli ei ole kulkenut ja loukkia alla, mikä on sitä sitten haitannut. Kuitenkin ehdottomasti nostaisin nykyisestä rosterista hänet kapteenistoon, sen verran merkittävä määrä kokemusta hänellä kuitenkin on.

Nämä siis nykyisestä rosterista nousee itsellä kapteenistoon, jos siis oletetaan, että mennään kolmella varakapteenilla. Tietysti aika näyttää, että onko joku tulevista hankinnoista "ylitse muiden" tässä vertailussa, mutta lähtökohtaisesti minun on vaikea kuvitella sieltä tulevan sellaisia nimiä, jonka tieltä pudottaisin jonkun noista pois kapteenistosta.

Sopivasti kokemusta ja nuoruutta. Omat pojat ja JYPiläisyys kunniaan.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
En pitäisi mahdottomana sitäkään, että kauteen lähdetään pelkillä varakapteeneilla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KOLT

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En pitäisi mahdottomana sitäkään, että kauteen lähdetään pelkillä varakapteeneilla.
Tämä kävi pienesti mielessä myös itsellä, koska nykyistä rosteria katsoessa selkein kapteeni on ehdottomasti Rooba. Seuraavana sitten Turkulainen, mutta iän myötä en siitäkään niin varma olisi C:n roolissa, vaikka pelejä vyöltä löytyykin. Puustista en jotenkin vain näe kapteenina, mutta varakapteeniksi sopisi kyllä.

Mutta tässä tullaan juuri siihen, minkä @JYP#44 tuolla nostikin esille, eli se jatkumo. Sitä ei Rooban tai Turkulaisen C:n myötä varmaankaan tulisi, koska molemmat ovat vuoden sopparilla (Robilla ulkomaanoptio) ja pidän hyvin epätodennäköisenä, että kumpikaan täällä kaudella 23-24 kiekkoilisi.

Näiden nimien jälkeen tuolta ei kyllä oikein itsellä ainakaan nouse kukaan, jos C:tä miettii. Toki sinne vielä pari ukkoa ainakin taitaa tulla, mutta itse ainakin toivoisin edelleen, että kapteenisto edustaisi taustoiltaan sitä "jyppiläisyyttä", sisältäen sopivasti nuoruutta ja kokemusta. Enkä usko, että enää tulevia nimiä voi sellaisiksi laskea.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Christofferille C rintaan, ellei rosterissa olisi kahden vuoden sopparilla Roobaa. RR edustaa jypiläisyyttä urheilullisena, kamppailuvoimaisena ja esimerkillisenä pelaajana ja ihmisenä, josta kaikki tykkäävät (paitsi vastustajan moket).

BC teki vaikutuksen pelaamisen asenteellaan, etenkin alkukaudesta, pahimman koronakurimuksen aikaan 30 min peliajoilla ja loppukaudesta, kun vaadittiin roolin ottamista pajatson tyhjennyttyä. A-merkin pitäisi olla itsestäänselvyys.

Puustista en kapteenistoon nostaisi, mutta Turkilainen varmaan. Tampere-valmennus oletettavasti oman äänitorvensa kapteenistoon koittaa ujuttaa.

Scotkalle kaikkea hyvää jatkoon.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
BC kuuluu kapteenistoon ja voi itsekin hyötyä siitä, että pitäisi näyttää hyvää esimerkkiä, joka voi vähentää tyhmien jäähyjen määrää. En tiedä kuuluuko C kuitenkaan rintaan.

Samoin Jerry ja Rooba on helppo nähdä kapteenistossa, mutta ehkä kuitenkin varakapteeneina.

Näistä kolmesta laittaisin Rooballe C:n rintaan, jos parempaa vaihtoehtoa ei ilmaannu. Tulevat pelaajahankinnat voivat tähän vielä vaikuttaa.

Bonuksena nostaisin esille ehkäpä Vidgrenin ja Petmanin. En ole varma kummalla olisi enemmän aineksia johtavaan rooliin, mutta joukkueen sisällä se varmasti nähdään. Näissä pelaajissa on kuitenkin potentiaalia nousta tärkeän runkopelaajan rooliin vuosikausiksi, eli sieltä kannattaa yrittää muovata tulevia kapteeniston jäseniä.
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
BC kuuluu kapteenistoon ja voi itsekin hyötyä siitä, että pitäisi näyttää hyvää esimerkkiä, joka voi vähentää tyhmien jäähyjen määrää. En tiedä kuuluuko C kuitenkaan rintaan.
Täytyy sanoa, että vaikken itse häntä laittaisi kapteenistoon, niin en shortsejani repisi tai suuresti yllättyisi, jos mieheltä A löytyy rinnasta tulevallakin kaudella, eikä se mikään vääryys olisi.

Niissä kentän ulkopuolisissakin jutuissa varmasti joku on ollut, kun nyt kolme kautta eri seuroissa hänet on valittu varakapteeniksi. Enkä sitä epäile, hyvä kuva itselle on jäänyt mm. tuon haastattelun ja ennen pelejä pienen "tarkkailun" perusteella.

Siitä en tiedä näkyisikö tuo lopulta jäähyissä, kun samanlaisia määriä oli ottanut kaksi edellistäkin kautta, vaikka oli varakapteeni. Lisäksi itseä hieman häiritsee, että BC tuntui olevan usein se, joka heitti pyyhkeen kehään, turhautui ja päätyi ottamaan niitä tyhmiä jäähyjä.

Okei joo, pelit oli sijoituksen kannalta merkityksettömiä jne. Silti jonkinlainen taso ja esimerkki olisi suotavaa säilyttää varakapteenina. Ehkä tuo sitten juontaa juurensa siitä, kun on sellainen tulinen pelaaja muutenkin jäällä. Ja hyvä että onkin, tuollaisiakin kaivataan, kunhan tosiaan ne turhat ylilyönnit jää nyt pois. Alkukaudella oli kyllä kieltämättä ihan eri pelaaja, eikä erottunut turhautumisillaan jatkuvasti.

Kaikesta huolimatta siis olisin valmis antamaan mahdollisuuden vielä myös varakapteenina, ehkä omista valinnoistani silloin Puustisen tilalla.

Petman ja Vidgren myös oikein hyviä nostoja! Molemmilla kolmen vuoden pahvi, joten silläkin olisi helppo heistä muovata tulevaa kapteenistoa, kuten sanoit.

Lähtisin heistä ensimmäisenä Petmania tuohon mahdollisesti sovittamaan, sen perusteella mitä itse olen kuullut ja lukenut. Jossain määrin niistä jutuista on tullut mieleen Rooba. Todella työteliäs kaveri illasta toiseen, taklaa paljon ja on käsittääkseni myös potentiaalia tehdä pisteitä, mikä ei vielä ole kunnolla realisoitunut. Lukon osiosta löytyy oma ketju Petmanille, jos näitä haluaa sieltä lisää lukea.

Katselin myös Lukon pelejä keväällä playoffeissa ja niissäkin Petmanista sai lyhyellä otannalla juuri tuollaisen kuvan. Monesti myös käsittääkseni toimi taklauksillaan ja muulla tekemisellä joukkueen sytyttäjänä, kun sitä vaadittiin. Hänen näkemistä JYPin paidassa tulevalla kaudella odotan todella suurella innolla.

Vidgren vaikuttaa myös kovalta duunarilta ja positiiviselta jätkältä, sen pienen kuvan perusteella mikä minulla hänestä on. Oli jossain Jonne Virtasen livessä lyhyesti jauhamassa, siitä on kyllä jo aikaa, joten en tarkemmin muista. Tulee olemaan kuitenkin myös tärkeä jätkä omassa roolissaan, raatamassa ja tekemässä sitä likaista duunia. Mielenkiintoista nähdä hänetkin JYPissä, kun kausi alkaa.

Pelejä en ole Vidgreniltä nähnyt tarkemmin ja jututkin täällä tai muualla on ollut todella harvassa, tai sitten ei vaan ole osunut omaan silmään. Ei toki siis kerro miehestä itsestään yhtään mitään, mutta Petmanin tyylistä tarkempaa kuvaa ei ole itsellä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siitä en tiedä näkyisikö tuo lopulta jäähyissä, kun samanlaisia määriä oli ottanut kaksi edellistäkin kautta, vaikka oli varakapteeni. Lisäksi itseä hieman häiritsee, että BC tuntui olevan usein se, joka heitti pyyhkeen kehään, turhautui ja päätyi ottamaan niitä tyhmiä jäähyjä.
BC ei tuntunut olevan varsinainen kapteeni viime kaudella, vaikka alunperin kapteenistoon merkittiin ja välillä olikin A rinnassa. Lisäksi valmentajien ja myös pelaajien tulee vaatia kapteenistolta vastuuta, joka ei ole itsestäänselvää. Myös muu kapteenisto vaikuttaa tähän.

Asema kapteenistossa vaikuttaa pelaajaan aina jotenkin - tai jos ei vaikuta, niin ei todellakaan kuulu kapteenistoon. BC kuuluu ja se vaikuttaa häneen jotenkin, minun uskoakseni positiivisesti. Tämä voi näkyä ensi kaudella vahvemmin, jos BC kapteenistoon päätyy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KOLT

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
BC ei tuntunut olevan varsinainen kapteeni viime kaudella, vaikka alunperin kapteenistoon merkittiin ja välillä olikin A rinnassa. Lisäksi valmentajien ja myös pelaajien tulee vaatia kapteenistolta vastuuta, joka ei ole itsestäänselvää. Myös muu kapteenisto vaikuttaa tähän.

Asema kapteenistossa vaikuttaa pelaajaan aina jotenkin - tai jos ei vaikuta, niin ei todellakaan kuulu kapteenistoon. BC kuuluu ja se vaikuttaa häneen jotenkin, minun uskoakseni positiivisesti. Tämä voi näkyä ensi kaudella vahvemmin, jos BC kapteenistoon päätyy.
Hyviä pointteja nämä! Tuota en tajunnutkaan ottaa huomioon, että kuinka usein lopulta toimi varakapteenina, kun sinnehän oli jopa neljä pelaajaa nimetty ennen kauden alkua. Tai miten tuo kapteenisto lopulta muovautui siinä.

Nyt tosiaan se vaatimustaso on varmasti korkeammalla kaikkien näiden muutosten myötä, enkä pitäisi vääryytenä, jos BC sen A:n rintaansa saa.
 
Suosikkijoukkue
Hupeli HC, Vaajakosken Pelikaanit, JYP
Robert Rooba 88. RR88. Ehdottomasti tuo työmyyrä ja muutenkin kaikinpuolin esimerkillinen kaveri JYPin kapteeniksi. On omalla tavallaan yksi kaikkienaikojen parhaita ulkomaalaisia asenteellaan jo nyt Perrinin jälkeen. Molemmat Hurrikaanisydän edellä ja seurauskollinen.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
C-Rooba
A-Niku
A-Puustinen
A-Turkulainen

Lähde: JYPin FB...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
C-Rooba
A-Niku
A-Puustinen
A-Turkulainen

Lähde: JYPin FB...

Kuin oppikirjasta.

Rooban kapteeniudesta lienee konsensus täällä? Työmyyrä kentällä ja rautainen asenne kuulemma kaikkeen tekemiseen. Esimerkillisyyttä päivittäin joka tasolla. Kestää myös painetta.

Niku hakee nostetta uralle ja A on täydellinen tapa osoittaa luottoa ja lyödä painetta. Ei voi fleguilla.

Jerryläinen ja Puustinen ovat loistavat adjutantit. Toistetaan nyt luottamusta ja painetta. Kumpikin kestää löylyä ja pelillisesti on myös johdettava edestä.

Eli minusta ihan fine valinnat. Jopa erinomaiset.
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Onkos Robert muuten ensimmäinen virolainen kapteeni Liigan historiassa? En ainakaan muista kenenkään olleen tuossa pestissä, mutta fiksummat osannee kertoa ja korjata, jos olen väärässä.
 

Jarzki

Jäsen
Erinomaiset valinnat, kuin oppikirjasta kuten @ZayWest jo ehti mainitakin. Rooba on kapteenin perikuva kaikessa toiminnassaan ja varakapteenit edustavat jyväskyläläisyyttä sekä oletettavasti johtavat joukkuetta myös kentällä. Ei valittamista!
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onkos Robert muuten ensimmäinen virolainen kapteeni Liigan historiassa? En ainakaan muista kenenkään olleen tuossa pestissä, mutta fiksummat osannee kertoa ja korjata, jos olen väärässä.
En tiedä yhtään, mutta kyllä auton, talon ja vaimon voisi laittaa pantiksi, että on. Kuka muu olisi voinut olla edes harkinnan alla?
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä yhtään, mutta kyllä auton, talon ja vaimon voisi laittaa pantiksi, että on. Kuka muu olisi voinut olla edes harkinnan alla?
Ei tainnut Märkä-Simo kapteenina olla, eikä Toivo Suursoo. En kyllä panttaa autoa.
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
En tiedä yhtään, mutta kyllä auton, talon ja vaimon voisi laittaa pantiksi, että on. Kuka muu olisi voinut olla edes harkinnan alla?
Ei tainnut Märkä-Simo kapteenina olla, eikä Toivo Suursoo. En kyllä panttaa autoa.
Tein nopean tutkimuksen heti kun kerkesin. Niistä harvoista virolaisista jotka ovat Liigassa pelanneet, Robert on ensimmäinen kapteeni. Märkä-Simo oli näköjään Bluesissa ja KooKoossa varakapteeni.

Voisi siis sanoa tämän olleen jopa historiallinen valinta!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Oma arvaukseni ensi kauden kapteenistosta:

C: Rooba (hyvä linkki ulkkarien ja suomalaisen väliin)
A: Turkulainen
A: Puustinen
A: Winberg (musta ratsu)
Aika hyvin olin hajuilla asiasta jo kesäkuussa. Tuolloin ei vielä Niku ollutkaan Jyväskylässä, eli Nikun ennustaminen kapteenistoon olisi ollut todellista meedion lahjakkuutta.

Roobaa ei tarvitse edes perustella. Kaikki tietää mitä saadaan ja minkälainen hurrikaanisydän äijällä on. Plussaa on myös se, että tämän paremmin et voi olla enää suomalaisten ja ulkomaalaisten pelaajien "välissä" pitämässä molempien puolta.

Vaikka olisin tiennyt Nikun tulosta kesäkuussa, en olisi häntä vielä silloin kapteenistoon valinnut. Sen sijaan kun kuuntelin Nikun haastatteluja sopimuksen julkistamisen jälkeen (radio KSML ja JYPin somet), niin tuli kiinnitettyä huomio siihen, miten kypsäksi mieheksi Niku on kasvanut rapakon takana. Onhan hän nyt monia kokemuksia viime kertaa rikkaampi, ja kaukalon ulkopuolella perhe on kasvanut, mutta siitäkin huolimatta yllätyin positiivisesti herran asenteesta. En todellakaan laita vastaan varakapteenin natsoja.

Kaiken kaikkiaan hyvä, suorastaan erinomainen kapteenisto. Eiköhän tuo porukka jaksa kantaa Kanada-maljan tarvittaessa kotiin, heh.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tein nopean tutkimuksen heti kun kerkesin. Niistä harvoista virolaisista jotka ovat Liigassa pelanneet, Robert on ensimmäinen kapteeni. Märkä-Simo oli näköjään Bluesissa ja KooKoossa varakapteeni.

Voisi siis sanoa tämän olleen jopa historiallinen valinta!
Jepulis. Myös Jatkis näytti aiheesta uutisoivan.

 
Viimeksi muokattu:

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Helppo yhtyä jo aikaisemmin täällä kirjoitettuun mitä tulee kapteenistoon 22-23.

Robi on johtaja ja hyvä esimerkki kaikille ja varsinkin nuoremmille pelaajille.

Niku on varmasti monellakin tapaa erilainen pelaaja tänään, jos vertaa siihen joka JYPistä aikanaan poistui. Nikulla on iso vastuu ja on hyvä, että kuuluu kapteenistoon.

Jerry ja Pudi, ei yllätä yhtään. Täydentävät kapteeniston erinomaisesti.
 
Suosikkijoukkue
Hupeli HC, Vaajakosken Pelikaanit, JYP
Nyt kannattaisi JYP-fanituoteosaston vastaavien olla hereillä ja luoda hypetystä Jyväskylään RR88 tuotteilla. Paitaa, pipoa, mukia, kaulaliinaa, lippua yms. yms. Tarvitsemme nyt Jyväskylään uutta kiekkohegemoniaa ja fanituotteilla on siihen suuri vaikutus.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kannattaisi JYP-fanituoteosaston vastaavien olla hereillä ja luoda hypetystä Jyväskylään RR88 tuotteilla. Paitaa, pipoa, mukia, kaulaliinaa, lippua yms. yms. Tarvitsemme nyt Jyväskylään uutta kiekkohegemoniaa ja fanituotteilla on siihen suuri vaikutus.
Paita ja kaulaliina löytyy jo kaupasta ja omasta kaapista/ päältä. Tuota RR88:ia pitäisi hyödyntää enemmän. Se t-paitakin olisi tykimpi, jos selässä olisi RR88. Täysin oikea valinta kippariksi. Hieno mies.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paita ja kaulaliina löytyy jo kaupasta ja omasta kaapista/ päältä. Tuota RR88:ia pitäisi hyödyntää enemmän. Se t-paitakin olisi tykimpi, jos selässä olisi RR88. Täysin oikea valinta kippariksi. Hieno mies.
Minäkin tykkään tuosta RR88:sta. Sitä saisi olla Robin fanituoteissa enemmänkin mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös