JYP kaudelle 2012-13

  • 865 014
  • 2 410

vsop

Jäsen
Hyvin ovat porukat olleet huolestuneita joukkueen kasaamisessa. Toisaaltaan Seppänen on sanonut, että joukkuetta rakennetaan koko ajan. Nyt nimiä on turha laittaa esille, koska mainosarvo mediassa ei ole tällä hetkellä kovin suuri. Uskokaa vaan, että on siellä toimistolla oltu hereillä ja parinkin pelaajan sopimukset vain ovat julkistusta vailla. Mutta taasen parin pelaajan lähteminen on hiukan muuttanut suunnitelmia ja niiden korvaajia Seppänen ja Holtari hakevat.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse en ole huolestunut, vaan enemmänkin innostunut, kiinnostunut ja ehkä vähän jännittynytkin. Kuten moneen kertaan on tullut todettua, nyt olla poikkeuksellisessa tilanteessa uusien pelaajien hankkimisen tarpeen suhteen. Hyökkäyksen osalta joukkueen selkäranka on lähtenyt ja vaikka kuinka luottaisi Seppäseen ja kumppaneihin (kuten itsekin teen), niin hyvin erilaisella jypillä ensi kautta lähdetään pelaamaan. Kyse ei ole siitä, saadaanko nimekkäitä, lahjakkaita, kovatasoisia tai muuten vaan isopalkkaisia pelaajia, vaan siitä, että joka tapauksessa eri hytöset ja tuppuraiset siellä ovat ensi vuonna alivoimaa ja ylivoimaa pelaamassa. Ja vaikka Seppänen ja Tyni ja Aho hoitaisivat kuinka hyvin tahansa hommansa, mikään ei takaa että hommat toimisi kuten ennenkin. Mutta kuten todettua, turha sitä on pelätä - jännittävästä ja mielenkiintoisesta tilanteesta tässä vain on kyse. Mutta toisaalta on kuitenkin aivan ymmärrettävää jos joistakin tuntuu siltä, että mitäköhän helvetiä tästä tulee.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suosikkijoukkue
Arsenal
Niin, täältä kun näitä viestejä lukee, saattaa saada sen käsityksen että esimerkiksi muita keskushyökkääjiä ei ole kuin Perrin ja Immonen. Onhan se parempi, että siinä listassa on 40 nimeä kuin että siinä olisi 2.

Juuri näin. Taas täällä kummastellaan niin kuin olisi kuultu tuollaisesta pitkästä listasta eka kertaa. Viime kaudella Holtari kertoi jossain haastattelussaan noista listoista, että ne ovat pitkiä ja laajoja. Ei JYPille ole 40 pelaajaa tarjottu eikä JYP ole neuvotellut näiden 40 pelaajan kanssa. Holtari on tehnyt listan 40 pelaajasta, jotka ovat vapaana ja voivat kiinnostaa JYPiä. Lisäksi hänellä on varmasti lista "varatuista" ja kiinnostavista pelaajista. Ja varmasti lista tulevaisuuden tähdistä (eli ei vielä ykköskorin miehistä) jne. Noilla listoilla on satoja nimiä ja niitä seurataan JYPin näkökulmasta, Bostonin näkökulmasta ja omasta näkökulmasta. Ei kai nyt Holtarille makseta tonneja kuussa siitä, että hän seuraa kolmea pelaajaa kun meillä nyt sen verran vajausta sattuu olemaan? Seurantaa tehdään sadoista pelaajista, jotta tieto on valmiina siinä vaiheessa kun pitää tehdä nopea ratkaisu otetaanko vai jätetäänkö Junnolle. Jos neuvottelu/tarjousasteelle mennään, noilta listoilta tippuu varmasti pois kun pyytää rahaa reilusti yli markkina-arvon.

Näin minä tämän olen ymmärtänyt, mutta jotkut vissiin sillä tavalla että Holtari tulostaa AHL:n pistepörssin 100 parasta ja katsoo ketkä ovat ilman sopimusta = lista on valmis. Ei näin.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvin ovat porukat olleet huolestuneita joukkueen kasaamisessa. Toisaaltaan Seppänen on sanonut, että joukkuetta rakennetaan koko ajan. Nyt nimiä on turha laittaa esille, koska mainosarvo mediassa ei ole tällä hetkellä kovin suuri. Uskokaa vaan, että on siellä toimistolla oltu hereillä ja parinkin pelaajan sopimukset vain ovat julkistusta vailla. Mutta taasen parin pelaajan lähteminen on hiukan muuttanut suunnitelmia ja niiden korvaajia Seppänen ja Holtari hakevat.
Seppänen? Eikös se jo jättänyt (uppoavan laivan) tj:n tehtävät Tynille?
Mainosarvo mediassa? Joukkueella pitäisi olla arvoa myös mahdollisesti rekrytoitavien pelaajien keskuudessa, mitä nykyisellä rosterilla ei ole.

Kumma kun nuo "kassakaappisopimukset" kovin harvoin reaalisoituvat; täällä syväkurkut ovat "tienneet" huikeista sopimuksista jo kuukausia;)

Joukkue on jäämässä kesätauolle, jonka aikana sopimustilanteen toivoisi parantuvan oleellisesti.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Joukkueella pitäisi olla arvoa myös mahdollisesti rekrytoitavien pelaajien keskuudessa, mitä nykyisellä rosterilla ei ole.
Yleensä pelaajat katsovat tämän hetkisen rosterin, lisäksi myös viime kausien menestyksen etc ja kyllä JYP on siinä vahvoilla. Joukkue toki huutaa vielä muutamaa hankintaa, mutta JYPin näytöillä oikeanlaisien pelaajien löytäminen ei pitäisi olla mikään mahdoton yhtälö.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta olet oikeassa, eihän tuo törsäilyä tarkoita - siinä otetaan vähän sanoja takaisin, mutta joka tapauksessa, aikaisemmin ei olla "leveilty" millaisella volyymillä JYP on pelaajia metsästämässä. Ehkäpä tämä on ensimmäinen kerta kun sellaista viestiä pitää yleisölle antaa.

Kyllä Holtari on näistä tietokannoistaan/listoistaan puhunut niin kauan kun hän on tuossa hommassa JYPissä ollut eli jo edellisen pestinsä aikana. Muistan kun hän lähti Bluesiin silloin aikoinaan ja siinä yhteydessä seurasta annettiin lausuntoja (Seppänen varmaankin) että Holtarin JYP-aikanaan kasaama laaja tietokanta jää seuran käyttöön, ja tuon tietokannan pelaajaprofiilien määrä mainittiin ihan numeroina. Ainakaan minä en näe, miten viimeaikaiset lausunnot olisivat jotain leveilyä näihin aikaisempiin nähden.
 

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Muistan kun hän lähti Bluesiin silloin aikoinaan ja siinä yhteydessä seurasta annettiin lausuntoja (Seppänen varmaankin) että Holtarin JYP-aikanaan kasaama laaja tietokanta jää seuran käyttöön, ja tuon tietokannan pelaajaprofiilien määrä mainittiin ihan numeroina.
Ja se luku oli 3000 nimeä. Muistan sen kuin eilisen päivän.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Päivän paras! Jos kirjoitteluni loppuu, olen kuollut nauruun...
Vuoden pessimistin titteli on takuuvarma: "JYP uppoava laiva". "ei mainosarvoa". En koskaan ole eläissäni kuullut tällaisia kommentteja SUOMEN MESTARISTA ja vieläpä FANIN näppäimistöltä...

Seppänen? Eikös se jo jättänyt (uppoavan laivan) tj:n tehtävät Tynille?
Mainosarvo mediassa? Joukkueella pitäisi olla arvoa myös mahdollisesti rekrytoitavien pelaajien keskuudessa, mitä nykyisellä rosterilla ei ole.
 

Nypsi

Jäsen
http://hockeysverige.se/article/13232848/hirschovits-tillbaka-i-elitserien

Kim Hirschovitsin huhuilu JYPiin voidaan lopettaa. Kim siirtyy takaisin Ruotsiin ja Luulajan joukkueeseen.
En usko, että JYP on edes missään vaiheessa tavoitellut Hirschovitsia. Muutenkin näissä pelaajaspekulaatioissa kannattaa miettiä, mitkä JYP:n tarkoitusperät ovat kun hankitaan uusia pelaajia. Itse ainakin näen niin, että sopivia pelaajia etsittäessä tarkastellaan pelaajan motivaatiota, tulevaisuuden tavotteita, pelaajan kykyä sopeutua joukkueen pelitapaan, henkisiä ominaisuuksia, kuten voitontahto jne ja millainen potentiaali pelaajassa ylipäätään on ottaa rooli JYP:ssä ja SM-liigassa. Näin ollen edellisen tai edellisten kauden pisteitä ei kannata tuijottaa.
Nuo pohdiskelut nyt eivät varsinaisesti Hirsoon liittyneet, mutta lähinnä kertoo siitä, että esim Hirso pelaajatyypiltään on aivan erilainen mitä JYP käsittääkseni haluaa. Itse en ainakaan näe Hirsossa sellaisia ominaisuuksia, että hän kannattelisi omalla esimerkillään ja panoksellaan JYP:ä.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Ei nyt välttämättä liity liigajoukkueen kauteen 2012-13, vaikka pieni mahdollisuus siihenkin on ja ainakin tuleviin kausiin vaikuttaa jopa todennäköisesti.

Ilveksen Joose Antonen siirtyy JYPin A-nuoriin. Tämä oli hyvä juttu, kyseessä siis monia ikäkausimaajoukkueissa pelannut kohtuullisen iso ja taitava sentteri ja ikää on tullut täyteen huhtikuussa 17 vuotta. Teki jo viime kaudella A-SM:ssa 22 pistettä, joten tulevalla voitaneen odotella jopa 40 pisteen ylitystä. Lahjakas kaveri kyseessä, ja kun vähän saa lihaa luiden ympärille niin voi tulevaisuudessa olla kova tekijä.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Jos sitä JYPillekin muutaman ajatuksen nyt soisi, kun kelitkin ovat kovin syksyiset. On ollut kyllä uskomaton kuppaus käynnissä ja vastaavaa en ole nähnyt. 1-ketju on lähtenyt vihreämmille laitumille ja 2-ketjusta 2/3 on vaihtanut maisemaa. Hyökkäykseen tarvitaan kipeästi vahvistuksia ja niitä myös lienee luvassa. Puolustus on jopa ylimiehitetty mutta varmalla pohjalla. Maalivahti osasto on Rikun poistumisen myötä kysymysmerkki, mutta ei kuitenkaan ongelmista suurin. Hätäisesti ajateltuna kokoonpano syksyllä startissa lienee jotain tämän suuntaista:

1: X-X-X-Malmivaara-Välivaara
2: Wärn-Quirk-Louhivaara-Kalteva-Näkyvä
3: Jaatinen-Lahti-Ruohomaa-Koskinen-Lepine
4: Jääskeläinen-Virtanen-Sipiläinen

Eihän se nyt siltä näytä, että mestaruutta oltaisiin puolustamassa. Pakka täysin levällään ja toimiston väki lomilla mutta aikaakin onneksi riittää. 1-ketju uupuu kokonaan ja sinne tuskin uutisia tipahtelee ennen Perrinin ratkaisua. 2-ketjun uskon olevan tuossa muotissa syksyllä. Puolustus näyttää onneksemme hiukan valoisammalta, vaikka Koskisen jatkosopimusta en ymmärrä saati hyväksy vieläkään, siihen päälle oletettu C rintaan niin Kallea ei syrjäytä edes Jack Johnson tai Paavi. Lepine ottanee paikkansa Kallen rinnalta, ja vaikka en ole mieheltä yhtään peliä nähnyt niin onhan se selvä, että ukko kokoonpanosta löytyy. Ja reservissä on Viitanen, Auvity ja Auvinen, jolle varsinkin olisin halunnut isompaa roolia ensi kaudelle, juurikin Koskisen tontille. Auvity nosti osakkeitaan kovasti keväällä ja on mielenkiintoista nähdä, että miten paljon pelejä on luvassa saati mikä on suunnitelma herran ensi kaudelle. Ja Viitanen pelasi varsin miehekkäät pudotuspelit joten laajuutta pitäisi riittää.

Summattuna, puolustus on laaja, Myllykoski hoitanee tonttinsa kunnialla ja hyökkäykseen toivottavasti löydetään jokunen ukko lyömään kiekkoa maaliin. Käytännössä koko 1-ketju. Joukkuesseen luodaan uutta runkoa joka on hyvä asia tulevaisuuteen. Ja sitä JYP-kannattajana on saanut viettää niin hienoja aikoja viimeisen 5 vuoden aikana, että tavallaan hyväksyn jos ensi kaudesta olisi tulossa "välikausi", jos sillä turvataan tulevaisuus huipulla.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tässä miettinyt useinkin sitä että ketäköhän sieltä olisi JYPiin tulossa, kuka olisi JYPin näköinen pelaaja ja täytetäänkö paikat muukalaislegioonalla vai saadaanko suomalaisia pelaajia. Tässä vaiheessa on vaikea sanoa niitä JYPin näköisiä pelaajia, hytösiä, pesosia, louhivaaroja.
Ei montaa nimeä tule mieleen jota edes osaisi ajatella JYPiin ja JYPin näköisiksi pelaajiksi.
Ykkösketju: Jussi Pesonen-Eric Perrin-Antti Pihlström. Lisäksi Juha Riihijärvi ja Antti Virtanen täytemiehiksi ja tekemään muutamat pisteet tilastoja komistamaan. Jesse Niinimäki pelasi hyvän kauden ja omaa hänkin JYP-taustaa edes hitusen.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän se aika saletissa ole että JYPiin tulee yksi pelaaja rapakon takaa (Perrin tai korvaaja) ja ehkä pari EU-pelaajaa kenties Tshekeistä. Niitä kotimaisia ykkösketjun pelaajia on todella vähän kyllä markkinoilla tarjolla, joten melkein pakkohan se on hommata ulkomailta vahvistuksia.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitenköhän muuten esimerkiksi tuon Antti Virtasen sopimustilanne on, miehellä on sopimus vuoteen 2015 asti, mutta voisi hyvinkin sopia nykyisessä joukkueessa 2 ekaan ketjuun. Onko noissa mestissopimuksissa liigapykälä yleensä vai pitäisikö korvauksia maksella? Varsinkin jos Immosen palaamisessa huhut ensikauden jälkeen jotenkin edes pitää paikkansa niin ei välttämättä olisi niin kallis liigamies joka kuitenkin pysyy pelamaan vaikka sielä kolmosketjussa ja ylivoimaa pyörittää ja Immosen rinnalla pelata ties kuinka hyvin. Toki ikää alkaa olemaan ja lähti vähän ovet paukkuen kun taisi RD:n kanssa mennä asiat vähän ristiin, mutta nykyiseen joukkueseen voisi sopia hyvin.

Mutta tosiaan kotimaisia huippupelaajia on hyvin vähän tarjolla joten ulkomaalaisiin pelaajiin tässä tarvitsee varmaan katsella, mutta varmaan kotimaisilla markkinoilla kuitenkin holtarilla myös voi jotain yllätyksiä scoutata, tulihan esimerkiksi Jaatinen ja Näkyvä suhteelisen puun takaa joukkueseen ja odotukset pienet, mutta täyttivät hyvin paikkansa joten voi niitä kärkiketjujen pelaajia myös kotimaasta vielä löytyä. Mutta odotettavaa juurikin että joko Perrin jatkaa tai joku muu rapakon takaa tulee ja sitten pari EU-pelaajaa, ehkä 1-2 ennen kauden alkua ja sitten vielä artistilla muutama. Yllättävän monta ulkomaalaista voi kyllä tämänkauden joukkueessa olla. Nyt on jo Lepine, Quirk ja Auvitu + Kostner, siihen vielä se "perrin" ja muut vahvistukset niin voi olla jopa 7-8 ulkomaalaista pelaajaa kauden lopussa. Toki osa saattaa lähteä poiskin.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tässä kun on tilannetta alkanut makustelemaan, niin jos Hele korvataan hyvällä maalivahdilla, niin puolustus on sen verran kova että hyökkäystä pitäisi miehittää "tulevilla huipuilla" eli prospekteilla. Puolustetaan sitten vaikka se 5-6 sija, kunhan lähdetään rohkeasti antamaan peliaikaa nyt ainakin 2-3 nuorelle lupaukselle, jos niitä löytyy. Esim Auvitu ja Näkyvä, heille pitkät sopparit (en jaksa nyt tarkistaa) ja runsaasti peliaikaa. Jos akatemiassa on oikeita lupauksia niin ylös vaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä kun on tilannetta alkanut makustelemaan, niin jos Hele korvataan hyvällä maalivahdilla, niin puolustus on sen verran kova että hyökkäystä pitäisi miehittää "tulevilla huipuilla" eli prospekteilla. Puolustetaan sitten vaikka se 5-6 sija, kunhan lähdetään rohkeasti antamaan peliaikaa nyt ainakin 2-3 nuorelle lupaukselle, jos niitä löytyy. Esim Auvitu ja Näkyvä, heille pitkät sopparit (en jaksa nyt tarkistaa) ja runsaasti peliaikaa. Jos akatemiassa on oikeita lupauksia niin ylös vaan.

Auvitu ja Näkyvä juuri on niitä harvoja pelaajia joilla on myös kaudesta 2014 optiot (seuran taitaa olla). Eli sinällään oikeilla jäljillä ollaan. Toisaalta sinällään hassu tilanne että juuri puolustuksessa ehkä eniten lahjakkaimpia nuoria pelaajia ja sielä eniten tarjontaakin. Koskisen ja Viitasen sopimukset tietää vähemmän peliaikaa Auvitulle ja Auviselle varsinkin. Lisäksi on Kankaanperä ja Ikonen jotka jo otteilansa pystyisivät myös liigaa pelamaan, mutta nyt taitaa ihan 1-2 peliin jäädä kun roolit täytetty, lisäksi on vielä Hietanen ja Salonen jotka myös suhteelisen lahjakkaita ja ehkä voi liigapelaajia joskus tulla.

Hyökkäyksessä taas ei ole tarjota kun melkein Roine akatemian pelaajista. Suoraniemi pystynee nelosketjussa kylläkin pelamaan ja Kostner oli pirteä niissä parissa liigapelissä jossa pääsi pelamaan kolmosketjussa, mutta muuten näiden miehien takaa ei juuri ole nostaa kun ehkä Palve, joka tosin ainakin puolustustaidoiltaan ja fysiikaltaan ei taida olla vielä liigatasoa ellei kesän aikana saanut parannettua puutteitaan. Ehkä hyökkäyksen toivot piilee siinä että joku A-junnu saadaan jostain scoutattua Näkyvän tyyliin ja pystyy liigaankin ehkä hyppäämään. Kuitenkin varsinkin elokuun harjoitusotteluihin taitaa useampi Akatemian hyökkääjä ainakin mahtua kun sopimuksia niin vähän JYP:llä ja tuskin kaikki terveitä koko aikaa. Muutamalle hyökkääjälle taitaa olla tuossa paikka liigan ja akatemian väliä hyppimään joten saa nähdä saadaanko suhteelisen hyvän mahdollisuuden ansiosta isoja "kaloja" muiden joukkueiden junnuista houkuteltua tänne. Varmasti tuolta löytyy muutamia pelaajia jotka ehkä jo mennyt yli-ikäiseksi a-junnuihin, mutta liigaan se lopullinen läpimurto tekemättä, mutta saanut jo liigapelejäkin alle. Se vain ei aina tosin helppoa uusia Näkyviä löytää vaikkakin luotto Holtarin scouttaustaitoihin on kova. Varmasti kotimaisia pelaajiakin jotka odottaa vain läpimurron tekemistä voi löytyä ettei kaikkia 1-2 ketjun pelaajia ehkä ulkomailta tarvitse etsiä tai kalliila hankkia kotimaisilta markkinoilta.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Se on ihme homma kun Immos-jahdin aikana huudellaan, että markkinoilla on myös muitakin senttereitä. Vielä kuulemma laatu sellaisia. Silti käytännössä sivulla kun sivulla joku spekuloi Antti Virtasella. #42 ura JYPissä on ohi ja piste.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se on ihme homma kun Immos-jahdin aikana huudellaan, että markkinoilla on myös muitakin senttereitä. Vielä kuulemma laatu sellaisia. Silti käytännössä sivulla kun sivulla joku spekuloi Antti Virtasella. #42 ura JYPissä on ohi ja piste.

Itsekään en käsitä tätä ajattelutapaa, että Virtanen olisi vielä hyvä pelaaja viime kauden mestarin kahteen ensimmäiseen kenttään. Olisi kyllä täydellinen emämunaus seuran johdolta vetää Vemmu mukaan vielä 1-2 kaudeksi. -pasi-:kin puhunut lähes jatkuvasti nuorten sisäänajosta ja silti tuomassa 35-vuotiasta Virtasta mukaan. Miksi?

Ei kiitos sanon minä.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyökkääjiä tällä hetkellä 10, joten muutama tarvitaan täytemiehiksi ja tuleehan niitä loukkaantumisia. Kokemus ei ikinä ole pahasta, ja itse ainakin puhuin JYPin näköisistä pelaajista joita voisi joukkueeseen saada jotta saadaan edes kokoonpano ensimmäisiin otteluihin, en ollut tarjoamassa kenellekään sopimusta. Virtanen on JYP-legenda. Pilke silmäkulmassa, ilmeet ja äänensävyt ei näy nettikirjoittelussa.
---kuka olisi JYPin näköinen pelaaja---
---Juha Riihijärvi ja Antti Virtanen täytemiehiksi ja tekemään muutamat pisteet tilastoja komistamaan.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se on ihme homma kun Immos-jahdin aikana huudellaan, että markkinoilla on myös muitakin senttereitä. Vielä kuulemma laatu sellaisia. Silti käytännössä sivulla kun sivulla joku spekuloi Antti Virtasella. #42 ura JYPissä on ohi ja piste.
Erona tässä on se, että Antti saadaan jos halutaan, ei ole kallis ja tiedetään mitä saadaan. Plussana päälle se että kyseinen mies on JYP-legenda suorastaan. Ei tässä Röökistä odotetakaan mitään sateentekijää, mutta suhteellisen edullinen ja varma ratkaisu tuomaan sitä aina tarpeellista taitoa, sekä kokemusta. Kyllä siellä rosterissa nyt nimittäin tilaa on..

En usko että Antti on takaisin tulossa, mutta jos tulee niin otetaan kyllä avosylin vastaan.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Erona tässä on se, että Antti saadaan jos halutaan, ei ole kallis ja tiedetään mitä saadaan.

Antin ajasta alkaa olemaan jo yli vuosi aikaa ja samalla pitää muistaa, että Riston aikana otteet ailahteli järkyttävästi. Eikös Virtaselle tullut vielä paha vamma viime kaudella Mestiksessä?

Jos olisi käytössä ylimääräiset kaksi pelaajaa pelaavassa kokoonpanossa, niin Virtasen voisi tuoda pyörittämään pelkästään ylivoimaa ruokapalkalla, mutta muuten taso ei enää valitettavasti riitä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös