JYP kaudella 2020–2021

  • 415 724
  • 2 267

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei voi muuta kuin antaa viisisataa lampaanpersettä kapteeni Tuppuraiselle. Laiskaa vierestä katselua koko peli ja syöttöjen anto ja vastaanotto aivan mitä sattuu. Miksi ne aina pistää Immosen ja Tuppuraisen lopussa jäälle, vaikka se ei koskaan toimi. Posipisteet pitää antaa Ruusulle ja Allenille. Ja Jerrylle tietenkin. Myös Kalapudas esitti kauden parastaan.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Allen oli kauden ensimmäisessä startissaan kyllä myös todella hyvä, tämä olisi melkein positiivisuus ketjun asiaa. Muutamien harkkapelien ja kahden liigapelin missaaminen ei näkynyt missään. Muutenkin pakkipari Salonen - Allen tuntui toimivan ja myös Salonen näytti tänään varsin kelvolliselta, ellei jopa hyvältä.
 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Kyllähän tässä ollaan mopolla moottoritiellä, mutta toivottavasti tämä on rakennus ja rakennuspaloista saadaan pidettyä kiinni.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Vaikeaa on pelata nykyisessä liigassa jossa jokainen joukkue on täynnä ammattilaisia ja vielä tällä kaudella sieltä kovemmasta päästä. Joka ilta pitäisi suorittaa maksimilla jos meinaa voitosta kamppailla, siinä on vielä paljon tekemistä ennen kuin saadaan rutiini sille tasolle. Käynnistysjakso tulee kestämään ainakin sen 10 peliä ja sitten sen jälkeen nähdään tuleeko tästä mitään, vielä ei pidä huolestua liiaksi. Muistakaa että Valtrassa on aina diesel, joka ei kiihdy nopeasti kierroksille vaan lähtee alaalta vääntämään hitaasti mutta varmasti.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka ketuttaa häviäminen ja paljon niin ymmärrän myös itse että joukkueessa paljon uusia kasvoja, todella nuoria ja sen tosiasian että ollaan palattu takaisin sinne aikaan ennen Dufvaa eli keskikastin (ehkä jopa alemman keskikastin) joukkueeksi ja odotukset täytyy suhteuttaa siihen. Samoin kuin reilu 10v sitten.

Ottaen huomioon joukkueen niin potentiaalia on kasvaa huomattavasti paremmaksi kauden aikana joten mielenkiinnolla tuleviin peleihin.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Muutamia ajatuksia KooKoo-pelistä:

  • Eka erä tasaista. Ajattelin jossain välissä, että JYP pelaa ihan hyvin. Maalipaikoille ei kumpikaan oikein päässyt, mutta silti jäi olo, että Ruusu pelaa hyvin.
  • Sitten tapahtui Case-Helenius. Rapatessa roiskuu.
  • Toinen erä täysin KK:n. JYPin peli meni sekaisin erikoistilanteista. Ruusu pelasi ihan törkeän hyvin. Maalikin tuli YV:llä ja ehkä neljännestä riparista.
  • Kolmas erä sitten JYPin. KooKoon paineen alta päästiin pois ja hyökkäyksiäkin. Ei mitään superpaikkoja tosin.
  • JYPin onnistujia:
    • Ruusu. Maaginen peli.
    • Allen? Salonen? Ihan ok peliä :o
    • Honka - rohkea ja pärjäsi jopa kaksinkamppailuissa. Piste per peli edelleen.
    • Turkulainen on vaan hyvä.
    • Lintuniemi... Ihan ok hänkin, paitsi ylivoimalla.
    • Rooba koohotti hyvin.
    • Siikonen möyhötti hyvin. Maali
  • Epäonnistujia/osastoa meh
    • Hyökkäys. Ei löytynyt sellaista juonikkuutta tarpeeksi keltään.
    • Salmio. Nyt oli heikko esitys.
  • Mutta en nyt maata myisi vieläkään. JYPin pelissä oli toisteisuutta ja kiekkoa maltettiin pitää ja kiekolla haastettiin. Huomenna jatkuu, jos Marin suo.
 

PikkuAntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ei voi muuta kuin antaa viisisataa lampaanpersettä kapteeni Tuppuraiselle. Laiskaa vierestä katselua koko peli ja syöttöjen anto ja vastaanotto aivan mitä sattuu. Miksi ne aina pistää Immosen ja Tuppuraisen lopussa jäälle, vaikka se ei koskaan toimi. Posipisteet pitää antaa Ruusulle ja Allenille. Ja Jerrylle tietenkin. Myös Kalapudas esitti kauden parastaan.
Pakko kysyä, että missä kohtaa Kalapudas esitti jotain hyvää? Alivoimalla katteli vieressä kun vastustaja hakkaa kiekkoa maaliin ja yv:llä selkeästi heikoin lenkki. Ensimmäisellä yv:llä monta paikkaa. Ensin ei osu kiekkoon ja pari muutakin laukausta onnettomia ripuleita. Ihan turhake ylivoimassa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
aika pitkälle kulukorvauksilla on pelaajia AHL/NHL suunalta tullut

Taitaa kumminkin kynnys olla se, että näiden pelureiden vakuutusmaksut on luokkaa järjetön seuran kannalta saataviin hyötyihin suhteutettuna.

Siksi on mielestäni aivan turha kulunki, esim. tämän kauden JYPiin. Siellä on se minardi/ nuoret nälkäset ja JYPin kannalta viisainta ottaa vaikka koko kausi kuokkaan ja keskittyä tulevaisuuteen. On pelkästään toiveissa, että kausi saadaan ylipäätään läpi kahlattua ja tulorakenne on mallia huterampaa jalattomampi. Niinpä nyt on syytä panostaa minardin pohjalta rakennettavaan tulevaisuuteen mieluummin, kuin lähteä rikkaampien kahvikekkereihin pullaa mussuttamaan.

Nythän on myös oiva tilaisuus mitata, onko valmennus vähän jäljillä vai jäljillä vähänkään, noin tulevaisuuden kannalta. vaikka rosteri ei tasoa kultapossukerho olekaan, pitää valmennuksen mun ymmärtääkseni palikoillaan osoittaa ymmärtävänsä ja osaavansa virittää pelitavat riittäviksi edes haastamaan. Vielä en ole vakuuttunut.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Toinen maali olisi ehkä ollut otettavissa.
Toinen maali olisi ollut helposti estettävissä, jos jonkinlaista pelitavan tynkää keskialueen pelaamiseen olisi olemassa. Ruusun piikkiin en estämätöntä vetoa tolpan kautta sisään laita, virheet tehtiin aiemmin ja pelin aikana niitä tehtiin liukuhihnalta, mutta Ruusu pelasti. Muut oli tasoa rupu.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko kysyä, että missä kohtaa Kalapudas esitti jotain hyvää? Alivoimalla katteli vieressä kun vastustaja hakkaa kiekkoa maaliin ja yv:llä selkeästi heikoin lenkki. Ensimmäisellä yv:llä monta paikkaa. Ensin ei osu kiekkoon ja pari muutakin laukausta onnettomia ripuleita. Ihan turhake ylivoimassa.
Joo, Kalapudas ei vakuuta edelleenkään. Mulle jäi vahvasti mieleen yksi tilanne, kun Kalapudas ja muistaakseni Lahtinen olivat menossa ihan ok vauhdilla 2vs2 hyökkäykseen, joka näytti ihan lupaavalta. Kiekkoa kuljetti Kalapudas, joka päätti hyökkäysalueelle päästyään (tai viivan paikkeilla) roiskaista kiekon roikkuna vastakkaiseen kulmaan, johon ei ollut menossa ketään. Vierellä hyvässä vauhdissa ja helpossa syöttöpaikassa mennyt Lahtinen (jos se oli Lahtinen) katsoi tilanteen jälkeen Kalapudasta ihmeissään ja taisi huutaa jotain. Kalapudas oli ehkä väsynyt ja halusi vaihtoon, mutta silti jäi mieleen miten järjettömän turhalta se päätyroikku vaikutti, kun olisi voinut antaa helpon syötön vierelle, jossa viiletti kaveri hyvässä vauhdissa ja täynnä hyökkäysintoa.

Lambertin tekeminen vaikuttaa turhauttavalta. Taitoa ja kykyjä on, mutta mikään ei oikein natsaa. Pitäisköhän saada erilaiset ketjukaverit? Tuntuu siltä, ettei Lambertin pelityyli oikein toimi yhteen Jaken ja Allun kanssa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Jarkko Immonen.

En pidä näkemästäni ja nyt alkaa kirkastumaan miten Eric Perrin oli puutteistaan huolimatta iso liideri. Jakke voi treenien jälkeen kuntopyörällä osoittaa esimerkkiä Brädille, mutta nyt alkaa aika ajamaan ohi pelillisesti.

Immonen ei ole ongelma, muttei ratkaisukaan.

Näkisin että Jakke lopettaa tähän kauteen ja siirtyy hoitamaan pelaajaomistajan roolia. Mikä ikinä se onkaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mulle jäi vahvasti mieleen yksi tilanne, kun Kalapudas ja muistaakseni Lahtinen olivat menossa ihan ok vauhdilla 2vs2 hyökkäykseen, joka näytti ihan lupaavalta. Kiekkoa kuljetti Kalapudas, joka päätti hyökkäysalueelle päästyään (tai viivan paikkeilla) roiskaista kiekon roikkuna vastakkaiseen kulmaan, johon ei ollut menossa ketään.
pelin katsottuani kommentoisin, että se oli viisas päätös Kalaputaalta. JYPin kiekollinen taito on niin riittämätön tähän sarjaan ja pelitavan puute niin huutava, että mikä tahansa siirtely keskialueella johtaa ainoastaan vastustajan vauhtiylivoimaiseen hyökkäykseen. Poikasilla ei pysy kiekko lavassa, jos lapaan edes tulee(tod. näk. ei). Myös tilanteessa 2 vs 2 tulee kuokkaan 2 - 0 ja kiekon menetys samalla kun muu viisikko eksyy ties minne pelin kannalta järjettömään konjunktioon, joten ihan oikein Kalapudas peliä luki, taito ei riitä itsellä eikä kavereilla, joten nolla nollaa on pakko pelata, jos ei halua kuokkaan eeppisin lukemin. Jos nyt peliä seuratessasi onnistuit merkille panemaan, ei JYP voittanut keskialuetta kertaakaan koko pelin aikana, ei edes, vaikka vastustaja hölmöili ja tarjosi useasti. Taito ja valmennuksen eväät ei vaan riitä, ei siinä ihmeempää.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
En tiedä, mutta minusta tämä peli oli paras näistä kolmesta liigapelistä pelillisesti. Toinen erä meni ohi käytännössä alun alivoimapelaamisen vuoksi. Eihän tuo mitään maagista ollut tai että henkseleitä kannattaisi paukutella, Tänään oli myös mahdollisuus pelata voitosta, kiitos Ruusun, Mihin minusta Veini ei ole psytynyt pelaamissaan otteluissa vaikka Jukurit voittivatkin.
Pienin askelin eteenpäiin, jos sama vauhti jatkuu niin parin/kolmen viikon päästä näyttää paljon paremmalta. Se että kaikki loksahtaisi paikolleen ei tapahdu yhdessa tai kahdessa viikossa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
pelin katsottuani kommentoisin, että se oli viisas päätös Kalaputaalta. JYPin kiekollinen taito on niin riittämätön tähän sarjaan ja pelitavan puute niin huutava, että mikä tahansa siirtely keskialueella johtaa ainoastaan vastustajan vauhtiylivoimaiseen hyökkäykseen. Poikasilla ei pysy kiekko lavassa, jos lapaan edes tulee(tod. näk. ei). Myös tilanteessa 2 vs 2 tulee kuokkaan 2 - 0 ja kiekon menetys samalla kun muu viisikko eksyy ties minne pelin kannalta järjettömään konjunktioon, joten ihan oikein Kalapudas peliä luki, taito ei riitä itsellä eikä kavereilla, joten nolla nollaa on pakko pelata, jos ei halua kuokkaan eeppisin lukemin. Jos nyt peliä seuratessasi onnistuit merkille panemaan, ei JYP voittanut keskialuetta kertaakaan koko pelin aikana, ei edes, vaikka vastustaja hölmöili ja tarjosi useasti. Taito ja valmennuksen eväät ei vaan riitä, ei siinä ihmeempää.
No ei todellakaan ollut viisas päätös. Ei siinä olisi tarvinnut edes siirrellä keskialueella mitään, kun olisi siirtänyt kiekkoa kohti oikeaa hyökkäyspään kulmaa, eli olisi antanut edes jonkinlaisen mahdollisuuden sille, että kiekko voi pysyä omilla tai siitä voidaan taistella.

Ei me näitä pelejä voiteta siten, että luovutetaan jokainen tilanne. Luovuttaminen ei toimi kentällä, enkä voi sitä suositella myöskään kannattajille. Valitettavasti sinun teksteistäsi paistaa jo nyt aivan käsittämätön luovuttaminen. Onneksi pelaajien tekemiseen tämä tuskin heijastuu.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko kysyä, että missä kohtaa Kalapudas esitti jotain hyvää? Alivoimalla katteli vieressä kun vastustaja hakkaa kiekkoa maaliin ja yv:llä selkeästi heikoin lenkki. Ensimmäisellä yv:llä monta paikkaa. Ensin ei osu kiekkoon ja pari muutakin laukausta onnettomia ripuleita. Ihan turhake ylivoimassa.
Olen niin paljon haukkunut Kalapudasta, että nyt tuntui että välillä teki hommat ihan ok. En sano että olisi ollut erityisen hyvä missään. Vieläkään en näe mistä ihmeestä ne Sportissa tehdyt pinnat on tullut. Paras peli Kalaputaalta kuitenkin, vaikkei se nyt paljoa vaadi.
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Taitaa kumminkin kynnys olla se, että näiden pelureiden vakuutusmaksut on luokkaa järjetön seuran kannalta saataviin hyötyihin suhteutettuna.
Liigassa olevien lainojen kustannukset ovat seuroille puoli-ilmaisia. Useammasta lähteestä kuultuna, että halvemmaksi tulee ottaa lainamiehiä kun esim. pätkäsopparilla vapaita pelaajia. Vakuutusmaksut tulee puheisiin kun puhutaan miljoonamiehistä (Laine,Aho, Barkov jne.)
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taitaa kumminkin kynnys olla se, että näiden pelureiden vakuutusmaksut on luokkaa järjetön seuran kannalta saataviin hyötyihin suhteutettuna.

Siksi on mielestäni aivan turha kulunki, esim. tämän kauden JYPiin. Siellä on se minardi/ nuoret nälkäset ja JYPin kannalta viisainta ottaa vaikka koko kausi kuokkaan ja keskittyä tulevaisuuteen. On pelkästään toiveissa, että kausi saadaan ylipäätään läpi kahlattua ja tulorakenne on mallia huterampaa jalattomampi. Niinpä nyt on syytä panostaa minardin pohjalta rakennettavaan tulevaisuuteen mieluummin, kuin lähteä rikkaampien kahvikekkereihin pullaa mussuttamaan.

Nythän on myös oiva tilaisuus mitata, onko valmennus vähän jäljillä vai jäljillä vähänkään, noin tulevaisuuden kannalta. vaikka rosteri ei tasoa kultapossukerho olekaan, pitää valmennuksen mun ymmärtääkseni palikoillaan osoittaa ymmärtävänsä ja osaavansa virittää pelitavat riittäviksi edes haastamaan. Vielä en ole vakuuttunut.

Toisaalta en itse ainakaan oleta että JYP tulisi omilla rahoilla enää yhtään peluuria hankkimaan ellei kyseeseen tule vain jonkun pienen kulurakenteen kustantaminen kun loukkaantumisia on. Eiköhän tuossa olla täysin muiden varassa jos jotain hankitaan ja mitä tulee joukkueseen niin kyllä näkisin että lyhytkin laina saattaisi olla kuitenkin se jolla joukkue "punaisen langan" saisi, saattaisi myös ratkaista hieman tuota yleisökysymystä samalla. Osalla nuorista on kuitenkin vasta sisäänajo miesten peleihin joten mahdollinen mestisrooli ei välttämättä olisi huono juttu esim. Kuuselan, Nikun, Malisen ja miksei jopa Jurmon kohdalla.
 

theZ

Jäsen
Liigassa olevien lainojen kustannukset ovat seuroille puoli-ilmaisia. Useammasta lähteestä kuultuna, että halvemmaksi tulee ottaa lainamiehiä kun esim. pätkäsopparilla vapaita pelaajia. Vakuutusmaksut tulee puheisiin kun puhutaan miljoonamiehistä (Laine,Aho, Barkov jne.)

Näinhän se on. Kolmenumeroinen ottelukohtainen korvaus ja joissakin tapauksissa majoitus+autoetu jos ei kämppää ja/tai autoa ole. Tämä niissä tapauksissa mistä mulla tietoa. Jos sä saat 500 eurolla per peli noita pelaajia niin ei ne kovin kalliiksi tule.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jarkko Immonen.

En pidä näkemästäni ja nyt alkaa kirkastumaan miten Eric Perrin oli puutteistaan huolimatta iso liideri. Jakke voi treenien jälkeen kuntopyörällä osoittaa esimerkkiä Brädille, mutta nyt alkaa aika ajamaan ohi pelillisesti.

Immonen ei ole ongelma, muttei ratkaisukaan.

Näkisin että Jakke lopettaa tähän kauteen ja siirtyy hoitamaan pelaajaomistajan roolia. Mikä ikinä se onkaan.

Eiköhän se Immonen kuitenkin kauden lopppuun mennessä iske sen yli 40 pistettä, ehkä jos miettii tätä kautta niin tulee mieleen että pitäisikö harkita Turkulaista takaisin tuohon vaikka sitten saattaisi heikentää muita ketjuja, mutta olisi sitten ainakin se yksi ketju joka pystyy tulosta tekemään kokoajan. Ainakin tuntuu että Lambert ei välttämättä ole se aivan sopivin vaihtoehto tuohon ketjuun, ottaen huomioon että Immonen ja Tuppurainen ei ainakaan vuosi vuodelta nopeennu jolloin kolmannella lenkillä olisi hyvä olla myös puolustuspään osaamista . Enemmän tässä on jokatapauksessa itsellä odotukset Kalapudaksen ympärillä, pitäisi pystyä vakinnuttamaan itsensä ykkössenterinä ja Immonen antamassa sitten taustatukea.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Eiköhän se Immonen kuitenkin kauden lopppuun mennessä iske sen yli 40 pistettä, ehkä jos miettii tätä kautta niin tulee mieleen että pitäisikö harkita Turkulaista takaisin tuohon vaikka sitten saattaisi heikentää muita ketjuja, mutta olisi sitten ainakin se yksi ketju joka pystyy tulosta tekemään kokoajan. Ainakin tuntuu että Lambert ei välttämättä ole se aivan sopivin vaihtoehto tuohon ketjuun, ottaen huomioon että Immonen ja Tuppurainen ei ainakaan vuosi vuodelta nopeennu jolloin kolmannella lenkillä olisi hyvä olla myös puolustuspään osaamista . Enemmän tässä on jokatapauksessa itsellä odotukset Kalapudaksen ympärillä, pitäisi pystyä vakinnuttamaan itsensä ykkössenterinä ja Immonen antamassa sitten taustatukea.

Eiköhän Lambertia jokunen peli kannata vielä katsella tuossa. Jos touhu edelleen köhii, Jerry tilalle.

Immonen on siitä hyvä pelaaja että tehtaan takuu löytyy. Ei sinällään lipsu oikein mistään, mutta jokainen tiedostaa tuon peliälyn. Sen nimissä pitää tapahtua ihan jotain muuta kuin nyt nähtyä.

No, jahka papat heräilevät viiveellä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän Lambertia jokunen peli kannata vielä katsella tuossa. Jos touhu edelleen köhii, Jerry tilalle.

Immonen on siitä hyvä pelaaja että tehtaan takuu löytyy. Ei sinällään lipsu oikein mistään, mutta jokainen tiedostaa tuon peliälyn. Sen nimissä pitää tapahtua ihan jotain muuta kuin nyt nähtyä.

No, jahka papat heräilevät viiveellä.

Miten mulla on mielikuva että melkein joka kausi alkukaudesta puhutaan kuinka Immosen ja Tuppuraisen pitäisi näyttää esimerkkiä muille ja sitten kun kausi menee loppuun niin löytyvät aina sieltä joukkueen pistepörssin kärkipaikoilta. Tosin se ehkä tuossa Immosenkin pelissä että ehkä valmennuksenkin pitäisi pystyä jakamaan vastuuta tasaisemmin ettei luota ihan kokoajan pelkkään Immoseen, tosin sinällään ymmärtää kun katsoo vaikka taas noita alkukauden aloitusprosentteja niin Immosella yli 65% kun taas kalapudaksella on ollut 40%, siinä alkaa olemaan jo iso ero.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Miten mulla on mielikuva että melkein joka kausi alkukaudesta puhutaan kuinka Immosen ja Tuppuraisen pitäisi näyttää esimerkkiä muille ja sitten kun kausi menee loppuun niin löytyvät aina sieltä joukkueen pistepörssin kärkipaikoilta. Tosin se ehkä tuossa Immosenkin pelissä että ehkä valmennuksenkin pitäisi pystyä jakamaan vastuuta tasaisemmin ettei luota ihan kokoajan pelkkään Immoseen, tosin sinällään ymmärtää kun katsoo vaikka taas noita alkukauden aloitusprosentteja niin Immosella yli 65% kun taas kalapudaksella on ollut 40%, siinä alkaa olemaan jo iso ero.

Tässä tullaankin juuri siihen ettei Jakke ongelma ole, muttei ratkaisukaan. Tehoja pitäisi tulla solidin pelaamisen lisäksi illasta toiseen ja ylivoiman tulisi olla se spesiaali elementti.

Kieltämättä julmaa, mutta Immonen on joukkueen ykkössentteri. Voihan sitä kauden päätteeksi ilakoida 40 pisteellä, mutta Immosen nk. katto on edelleen 20 maalia ja 50 pistettä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
@ZayWest on asian ytimessä, itse odotin tällä kaudella paljon Kalapudakselta ja odotin, että viime kausi olisi vain huono kausi, ja nyt palaa omalle kokoajan kehittyville tasolleen. Eipä ole sellaista vielä näkynyt, vaikka parempaa tuo peli on kuin viime kaudella herralla. JYP kuitenkin tarvitsisi Kalapudaksen sille ykkössentterin tasolle, sillä yhtään immoselta poisottamatta niin ei Zäki yksin ole mikään ratkaisu.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
On kieltämättä ironista että ensin oli Suomela-Immonen-Hytönen. Sitten Immonen-Hytönen-Tomasek. Sitten Immonen-Siikonen-Hytönen.

Ja nyt on sitten Immonen-Siikonen-X.

Ei tämä Immoselle herkkua ole kun ikää tulee ja samalla rooli menee kausi kaudelta primevuosiaan pelaavan sentterin tasolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös