JYP kaudella 2020–2021

  • 415 082
  • 2 267

Somppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JYP, PELICANS, Florida Panthers, SKA
Erittäin hyviä sopimuksia kaikki! Innolla odotan ensikautta. Kaikki tulevat pelaajat positiivisia uutisia tähän mennessä.

Itseä vielä kiinnostais minne menossa nää tämän kauden Jypin herrat, esim. Palmu, Honka, Vainio? Onko kellään mitään tietoa/huhuja?
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Puolustuksesta Vainio, J.Honka, Mäenpää poistuvat?
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näyttää siltä, että omista kasvateista saa Hytösen lisäksi kavionkuvan Jokinen, Viinikaiset, Ratinen ka Stråka. Honka Ja Laurikainen lähtevät omasta tahdostaan.
No, ensi kaudella jokainen voitto on plussaa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tykkään! Jotenkin oli tuossa JYPin sivujen tiedotteessa saatu kaikki kuulostamaan tosi hyvältä :D

Ainakin turha puhua pappajoukkueesta, uutta verta pakkiin ja kunnolla! Potentiaalimus maksimus!

Valmennukseenkin saatiin vähän uutta tuulta, Jukka Varmanen. Nimi kuulostaa, no, vakuuttavalta.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erinomaisia nimiä saatiin tänään, hyvä fiilis sopimuksista. Onko muuten ollut missään, että onko joukkue tässä, vai onko tulossa vielä nimiä?
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Turkulainen-Immonen-Tuppurainen
Puistola-Kalapudas-Nättinen
Salmio-Siikonen-Lahtinen
Louhivaara-Siikanen-Rooba

Kalteva-Honka
Lintuniemi-Kakkonen
Allen-Salonen

Eihän toi nyt ihan paskalta näytä. Enkä todellakaan usko että tuo on se pakisto jolla kauteen lähdetään. Itse olen sitä mieltä että ei tuohon tarvitse kun yhden top4 pakin ja on jo semmonen kokoonpano jolla voi lähteä kauteen. Porukassa on nyt lupaavia junnuja suhteellisen paljon, niin antaa niille sitten näyttöpaikkoja kauden aikana jos/kun on porukkaa pois. Nyt vaan isot paukut "takuuvarmaan" maalivahtiin joka paikkaa kenttäpelaajien virheitä tarvittaessa.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Voisiko olla että jatkoa ei myöskään ole tarjottu (säästötoimet?)
Tätä etteikö olisi tarjottu, en ihan ensimmäisenä usko, kyseessä on kumminkin valtakunnassa kärkinimiä nuorten pelaajien kehittäjänä. Ja mitä tulee ylipäätään tämän päivän uutisiin/sopimuksiin niin nämä on kyllä kaikki lyöty lukkoon silloin kun joukkue on vielä pelannut. Sitten tämä taloustilanne ja mahdollinen säästöbudjetti on tapahtunut myöhemmin. Se että jääkö ilmoitukset tähän ja ilmoitetaan että näillä mennään on sitten sitä säästöpudjettia,
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt näkyi minun käsittääkseni Viitasen kädenjälki ja näkemys nuorisopelaajista, Potentiaaliset haut Jokereista ja hyvillä kiinnityksillä, mutta tämä potentiaali otetaa ehkä näkyvämmin irti vuoden päästä. parin vuoden päästä nähdään että mikä oli onnistumisprosentti.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
KSML kirjoitti:
Muutaman asian suhteen on jo otettu jarrutus. Kukaan ei tiedä mihin suuntaan tämä lähtee menemään, Viitanen sanoo.

Kauteen on tarkoitus lähteä tällä rosterilla. Katsotaan myöhemmin, että ketä vielä on markkinoilla ja onko meillä siinä vaiheessa tarvetta reagoida, Viitanen toteaa.
Eli tähän tietoon näillä mennään.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Mikäli laskin oikein niin tällä hetkellä (!) JYPin pelaajien keski-ikä on 23,2 vuotta eli yli 2 vuotta nuorempi kuin viime kaudella.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Viitanen sai ainakin nopeasti räjäytettyä pappakerhon JYPistä ja joukkue vaikuttaa erittäin raikkaalta. Ei tuo varmalta mestaruusjoukkuelta näytä varmaan optimistisimmankaan JYP kannattajan mielestä, mutta erittäin mielenkiintoiselta kyllä.

Menestys on kivaa ja sitä varten joukkueet sarjassa on, mutta toisaalta erittäin raikasta, kun joukkue sellainen jolta ei välttämättä uratekoja odoteta, mutta potentiaalia on valtavasti.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Jokeri junnut pitkällä sopimuksella on tämän ilmoituksen parasta antia. Puolustuksesta lähti paljon taitoa Vainion, J. Hongan ja Mäenpään myötä, no saatiinhan me Salonen takaisin. Ykköspyssy Nättinen ja myös Palmu poistuvat joukkueesta, tilalle tasaisia puurtajia, uusia maalintekijöitä joukkue tarvitsee. Ruusu on ykkös veskari, no nyt on ainakin paikka näyttää mihin pystyy.
Ainakaan JYPiä ei voi ensikaudella haukkua pappajoukkueeksi..
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3


Tästä pientä ”esimakua” siitä, mihin Severi Lahtinen pystyy.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Paljon riippuu nyt Nättisen jatkosta. Ei ole lähtökohtaisesti korvattavissa sinne päinkään, jos lähtee niin syömähampaassa aivan järkyttävä reikä, jota ei enää lokakuussa paikkailla. Nättisen kanssa niukasti top6 potentiaalia, jos veskarit panevat parastaan, ilman Nättistä taistellaan sääläreistä.

Palmun lähtö kirpaisee kovasti, siinä oli kaverilla asennetta tekemisessä ja "patukka" oli oikein oiva lisä rosteriin. Petrukselle kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin, missä niitä sitten kohtaakaan!
 

Barney

Jäsen
Itse tykkään tuosta JYPin hyökkäyksestä. Paljonhan tuossa luotetaan potentiaaliin, mutta joukkueella on kuitenkin laadukas ykkösketju sekä erittäin hyvä sentterinelikko. Puistola oli ainakin ihan huippuhankinta. Jos Patelle tarjotaan isoa roolia, niin hän tulee tekemään ensi kaudella yli 15 maalia ja 35 pistettä. Lahtinen on sitten vähän enemmän arpa kuin Puistola, mutta Lahtisen kohdalla potentiaali on lähes rajaton. Minulla on ainakin melko vahva fiilis siitä, että Lahtinen sopii hyvin Tirkkosen palettiin.

Tuo pakisto voisi kaivata vielä yhtä vahvistusta ja paremman maalivahdin JYP tarvitsee, jos he meinaavat menestyä. Ainakin omaan silmääni tuo hyökkäys on ihan riittävän hyvä taistelemaan vaikka mestaruudesta. Saa nähdä, että millaisia joukkueita muut seurat kasaavat, mutta eiköhän JYP taistele ensi kaudellakin suorasta pudotuspelipaikasta.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ensi kaudeksi monen muunkin liigaseuran rahapussi huutaa tyhjyyttään, joten JYPin kokoonpano on ensi kaudeksi ihan kilpailukykyinen. Keskikastin ja sitä alemmalla tasolla operoivat seurat heikentyvät vastaavalla tavalla. Tietenkin Kärpät pystyy ostamaan edelleen kilpailukykyä lamasta piittaamatta ja varauksin sama koskee HIFK:ta, Tapparaa ja Lukkoa. Ei, ei ole numerofaktaa lyödä pöytään, joten mutuilua ja näppituntumaa vainen.

Pelaajista on sanottu jo oleellinen, joten nostetaan framille Varmasen tulo valmennustiimiin. Valmennustaustaa Pelicans-Kiina-Sveitsi-akselilta ja maajoukkuekuviot päälle. Noinkohan hänestä olisi kasvamassa Tirkkosen jälkeen seuraava päävalmentaja? En tunne miestä sen enempää, mutta spekulointi on kivaa!
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Varmanen on tosiaan erinomainen lisä JYP valmennukseen, ehkäpä se toiseksi kovin JYP sopimus heti Joni Jurmon jälkeen.

Mitä tulee tulevaisuuden päävalmentajaan, niin minusta näyttää sekä tuntuu, että Antti Turusta kasvatetaan sitä roolia kohden varsin määrätietoisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös