JYP kaudella 2013–2014 – uudet kuviot, tutut kujeet?

  • 465 850
  • 1 405

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Veikkaan Sipiläisen, Jaatisen ja Välivaaran jatkoja.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Veikkaan Sipiläisen, Jaatisen ja Välivaaran jatkoja.

Tämä lienee lähellä totuutta. SM-liigan sisäisiä siirtoja ei saa edes julkaista. Eikä kesken kauden ole mitään syytä julkaista seuraavan kauden vahvistuksia, vaikka he tulisivat SM-liigan ulkopuolelta. Kausikortti- ja yritysmyynti alkavat vasta toukokuussa, silloin on on hyvä myyntimielessä julkistaa myynnin vauhdittamisen takia vahvistuksia. Tässä vaiheessa ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä ja syytä julkaista uusia pelaajasopimuksia. Hyöty nolla, mutta vahinko voisi olla iso, kun pudotuspelit ovat alkamassa.

Tämä tiedetään taatusti myös JYPissä. En usko, että uusia pelaajia huomenna ainakaan julkistetaan. Todennäköisesti jatkosopimuksia tai muutoksia ensi kauden valmennustiimissä.

edit; oma veikkaukseni, ilman tietoa tulevasta: JYP julkistaa nuorten pelaajien (Nenonen, Ruohomaa, Salmio yms.) pitkät jatkosopimukset. Samalla seura ilmoittaa, että uuden strategian mukaan omat nuoret saavat jatkossa ansaitusti isomman roolin. Tämä olisi JYPiltä myös fiksu veto.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Korostan, että Holtarin case on mitä puhtain huhu enkä muista edes mistä tuon poimin eli jätettäköön tämä huhu sinne muutamaa astetta Obelixin "tietoja" huonommalle tasolle :)

Jupa
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arvaus ja toive, että wärn on vapautettu palveluksesta. Pelkona että joku on oikeasti myyty pois (Tarkki)
. Kansainvälistensiirtojen raja on 15 päivä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Arvaus ja toive, että wärn on vapautettu palveluksesta. Pelkona että joku on oikeasti myyty pois (Tarkki)
. Kansainvälistensiirtojen raja on 15 päivä.

Tiedotustilaisuus koskee "ensi kauden joukkuetta". Näinhän tuo Jatkoajan toimittaja twiittaili, joten siinä mielessä Tarkin myynti pois ei taida oikein istua tähän.

Tynin mediahuomion tarpeen tuntien, jos kyseessä on jatkosopimuksia (kuten oletan), niin ainoat kaksi nämä kriteerit täyttävää ovat tällä hetkellä Tuomas Tarkki ja Jonne Virtanen. Korostan, että kummankaan jatkosta ei ole mitään sen kummempaa tietoa minulla.
Tietysti jos sieltä tulee kerralla 3-4 jatkoa, niin voihan sekin Garylle riittää.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arvaus ja toive, että wärn on vapautettu palveluksesta. Pelkona että joku on oikeasti myyty pois (Tarkki)
. Kansainvälistensiirtojen raja on 15 päivä.
Pelko pois. Jypin kapealla materiaalilla ja menestyshaluilla ei ole järkeä luopua kenestäkään tässä vaiheessa kautta. Tarkin jatko lienee todennäköisin uutinen.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tynissä on sen verran carldanhammeria, että sieltä voi tulla mitä vaan. Positiivisten/negatiivisten uutisten suhde lienee fifty-sixty. Täytyy kuitenkin muistaa, että niin epäluotettava puliveivari on kyseessä mitä tiedottamiseen tulee, että ei kannata odottaa kuuta taivaalta. Paras arvaus tosiaan lienee Köpin yllämainitsemat, negatiivisia ei lienee edes viitsi listata.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jarkko Immosen come back - ei sen kummempaa. Tämä on faktatietoa (täysin ilman lähteitä, tosin - kunhan vaan tiedän...)
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tynissä on sen verran carldanhammeria, että sieltä voi tulla mitä vaan. Positiivisten/negatiivisten uutisten suhde lienee fifty-sixty. Täytyy kuitenkin muistaa, että niin epäluotettava puliveivari on kyseessä mitä tiedottamiseen tulee, että ei kannata odottaa kuuta taivaalta.

Tyni ei osaltaan tarjoa muuta kuin suht komeasti ikääntyvää miestä. Kaikki muu on plussaa tuon ”elämä on ihanaa, jyppi voitti” –patun suusta.
 

vsop

Jäsen
Jos tänään ystävänpäivänä jotain tiedotetaan niin arvailujeni mukaan jatkosopimuksia. Ellei tiedoteta, niin JYP tarjoilee medialle korkeintaan ystävänpäiväkahvit, otaksuisin.

Mahdolliset julkistettavat jatkosopimukset (puhdasta arvailua) olisivat
Maalivahti Tuomas Tarkki
Puolustajat Henri Auvinen, Jyrki Välivaara, Mikko Viitanen ja joku muu.
Hyökkääjät Antti Jaatinen, Markus Nenonen, Mikko Salmio ja mahdollisesti Olli Sipiläinen sekä joku muu.

Edellä oleva on puhdasta arvailua totuuksien kanssa ja ilman totuuksia. Sopimuksista huolimatta sentteriä kaipaisin ensi kauden joukkueeseen. Hytönen on tietyistä veroteknisistä syistä ilman muuta pois laskuista. Laituri Tuppuraisen sopimukseen on laitettava aina optio vuosittaisesta rannevammasta ja sama homma kuin Hytösellä. Herrat voidaan laskea pois ensi kauden SM-liigan pelaajista. Jos nyt jotakin julkistetaan niin jatkosopimuksia tulee 5-7 pelaajalle mukana Akatemiasta mahdollisesti tulevat pelaajat. Joukkuetta nuorennetaan ja tällöin Koskinen jäisi sopimuksen ulkopuolelle ja en yhtään ihmettelisi vaikka Sipiläinenkin jäisi ilman sopimusta.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Keskisuomalaisen mukaan jatko soppareita sekä valmennus tiimin täydennys...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jep. Uusi kakkoskoutsi ensi kaudelle valmennuksen osalta.

Missä näin sanotaan? Ainakin Keskisuomalaisen uutisessa puhutaan valmennustiimin jäsenestä, ei mistään kakkosvalmentajasta..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Missä näin sanotaan? Ainakin Keskisuomalaisen uutisessa puhutaan valmennustiimin jäsenestä, ei mistään kakkosvalmentajasta..
Ei vielä julkisesti missään, mutta saamieni tietojen mukaan aikaisemmin mainitsemani asiat ovat tiedotustilaisuuden anti.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Turha odottaa isoja kaloja. Tynin tiedotuspolitiikan tuntien ensin julkistetaan jatkosopparit, ja valmentajatäydennykset. Seuraavaksi ovat vuorossa ne isommat Tenon lohet, kaikkein suurimmat viimeisenä.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uusien sopimusten myötä tilanne ilmeisesti tämä:

Maalivahdit (4): Tarkki, Myllykoski, Rajaniemi, Perhonen

Puolustajat (8): Näkyvä, Kalteva, Viitanen, Malmivaara, Auvinen, Hietanen, Kankaanperä, Salonen

Hyökkääjät (17): Perrin, Abid, Hubacek, Wärn, Jaatinen, Louhivaara, Lahti, Myttynen, Jääskeläinen, Ruohomaa, Salmio, Nenonen, Palve, Markkula, Nättinen, Roine, Antonen


Edit. Kovin montaa pelaajaahan nykyrosterissa ei enää olekaan, jolla ei voimassa olevaa JYP-sopimusta ensi kaudeksi olisi:

- Kalle Koskisella mittarissa nyt 41v, joten jokohan lopettaa vai kyseleekö Selänteeltä konsultaatiota?
- Jyrki Välivaara on ensi kauden alkaessa 37v, ja lopettamishuhuja on myös liikkunut
- Yohann Auvitulla on optio ensi kaudesta, mutta vieläkö jatkoa sorvataan, vai vaihtaako maisemaa monen JYP-kauden jälkeen?
- Jonne Virtaselle ei jatkoa tehty, joten entistä varmemmalta vaikuttaisi huhuttu HIFK-siirto
- Ennen ensi kauden alkua 36 täyttävä Olli Sipiläinen on ollut hyvässä lennossa koko kauden, mutta lopettamishuhujakin muistelen jostain lukeneeni. Vai löytyisikö ottaja jostain muualta, jollei JYP jatkoa tarjoa?
- Darryl Boyce lienee lähtökohtaisesti kevään keikkamies?
- Joonas Sammalmaa jäi ainakin toistaiseksi ilman jatkosopimusta JYP-organisaation kanssa

Lisäksihän jo sopimuksellisten pelaajien osalta on joitain huhuja/toiveita liikkellä. Malmivaaraa viedään huhuissa Espooseen, ja aika moni taitaa toivoa Myllykosken ja/tai Wärnin sopimuksen purkua, jos näille vain ostaja löytyy.

Edit2. Kaudelle 2014-2015 JYP:illä taitaa olla tällä hetkellä kahdeksan voimassaolevaa pelaajasopimusta:

MV: Rajaniemi
P: Näkyvä, Auvinen, Hietanen
H: Myttynen, Salmio, Nenonen, Antonen
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan hyvät jatkosopimukset tänään, ei mitään ihmeelistä, mutta nuorten pelaajien sopimukset tuossa eniten lämmittää, varsinkin Nenosen, Salmion ja Rajaniemen.

Jääskeläisen jatkon ehkä ymmärtää jos Sipiläinen on lopettamassa uraansa tai menossa muualle, muuten ehkä osittain perseenäyttöä juuri Salmio & Nenosen kaksikolle jotkoa taistelee melko samoista paikosita, tosin varsinkin Nenosella on toki edellytyksiä muihinkin kun nelosketjuun. Toki tiedetään mitä saadaan joten ei tästä ainakaan ihan negatiivisenä Jäsänkään jatkoa voi pitää, mutta hieman on ura alaspäin mennyt pikkuhiljaa joten ehkä olisi voinut jo nuorempien antaa ottaa samaa roolia.

Hyökkäys taitaa olla melko valmis lukuunottamatta paria täsmähankintaa kärkiketjuihin, ehkä artistisopimuksella jossain kohti. Alkukausi varmaan saadaan mentyä nykyiselläkin hyvin kun melko sama ryhmä mitä tälläkaudella, mutta menestymiseen tarvittaisiin leveyttä kärkeen lisää.

Puolustuksessa paikka olisi kiekolliselle puolustajalle tai sitten jatkot Välivaaran kanssa. Auvitun kanssa en ehkä suoraan tekisi vielä jatkoa, sinällään ihan ok pelannut, mutta ei ole vain pystynyt tarpeeksi nostamaan tasoaan kauden mittaan mitä ehkä olisi voinut odottaa. Toki sen option voi myös käyttää tarvittaessa, ehkä loppuvuosi näyttä enemmän, oli kuitenkin pudotuspeleissä hyvä viimekaudella ja hyvät MM-kisat pelasi.

Viitasen jatkon myötä taitaa yhä enemmän näyttää että Koskisen ura olisi päättymässä. Toisaalta en kyllä tämänhetken näytöillä pistäisi pahakseenkaan jatkoa.

Hyökkääjistä Palven ja Markkulan kohdalla myös ehkä jatkoja olisi odottanut, mutta ehkä vielä näyttöjä miesten tasolla tarvitaan enemmän pitemmän sopimuksen tekoon.

EDIT: maalivahdeista vielä sen verran että Rajaniemen kyllä pitäsi melkein ensikaudella alkaa kakkoseksi pikkuhiljaa ajamaan sisään jos meinataan miehestä jotain irti tämän sopimuskauden aikana saada. Ainakin pari hajapeliä liigan mukana ja sitten akatemiassa isot minuutit.
 

softdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä oma mielipiteeni ensi kauden tarpeista. Lähestymistapana peruskokoonpano.

Maalivahdit

Tarkki
Myllykoski

Myllykoski voidaan myös päästää muualle ja korvata Rajaniemellä/Perhosella.

Puolustus

Malmivaara - X
Kalteva - Näkyvä
Viitanen/Auvinen - Auvitu/Salonen

Mielestäni tarvitaan siis yksi ykköskorin kiekollinen pakki. Salonen paikkaamaan kiekollisten loukkaantumisia ja Auvinen peruspakkien. Auvinen voisi myös jakaa Viitasen kanssa vastuuta kaikkien ollessa terveinäkin.

Hyökkäys

Louhivaara - X - X
Hubacek - Perrin - Abid
Wärn - Myttynen - Jaatinen/Nenonen/Ruohomaa
Salmio - Lahti - Jääskeläinen/Markkula

Hyökkäykseen kaivataan joukkueen parasta maalintekijää (ykköslaituria), sekä 1/2-kentän peliä tekevää sentteriä. Makuasia sitten olisiko Perrin 1. vai 2. sentteri. Mielestäni tällä kaudella kuitenkin on jo nähty, ettei Eric pysty yksin vastaamaan koko joukkueen kiekollisesta hyökkäyspelistä. Ensi kaudella hän on taas vuoden vanhempi.

Kokoonpano sillä oletuksella, että JYP edelleen tähtää mitalipeleihin, eikä Jonne, Sipiläinen tai Välivaara jatka. Jos Sipiläinen jatkaa, niin koittaisin hankkiutua Wärnistä eroon ja nostaa Salmion ehkä sille paikalle. Vaikka Välivaara jatkaisi, niin en luopuisi tuosta ykköspakin hankinnasta, vaan siirtäisin Auvitun rotaatiopelaajaksi tai mahdollisesti päästäisin menemään.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyökkääjät (16): Perrin, Abid, Hubacek, Wärn, Jaatinen, Louhivaara, Lahti, Myttynen, Jääskeläinen, Ruohomaa, Salmio, Nenonen, Palve, Markkula, Nättinen, Roine, Antonen
Eikös Stumpfin sopimus ollut 3-vuotinen, vai oliko se 1+1+1? Listaltasi ei poikaa kuitenkaan löytynyt.

Ei muuta kun nyt vääntämään ketjukoostumuksia noista pojista. Onneksi porukka ei ole kuitenkaan vielä tuossa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös