JYP 2015–2016 – Veltsun reagointishow, osa III

  • 252 219
  • 1 320
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Kyllä täytyy myöntää että olipahan taas JYPiltä luokaton esitys. Jotenkin munatonta touhua tällä hetkellä. Pelissä ei ole mitään tunnetta, syötöt menee minne sattuu, hyökkäys sinisen ylittäminen on tuskallista, ainoa keino on pitkä päähän. Maalipaikoissa viivytellään ja haetaan jotain todella hienoa kuviota, mikäli sinne nyt tällä vauhdilla edes päästään.

Kaudesta näyttää tulevan pitkästä aikaa lyhyt, syitä voidaan hakea joukkueenrakentamisesta, valmennuksesta, pelitavasta, tai vaikka rahan puutteesta. Jonkinlaista välikautta tässä nyt mennään, ihmeitä pitää tapahtua jos JYP nähdään suoraan poffeissa, niin aneeminen on peli ilme tällä hetkellä!
 
Mielestäni ihan kelpo esitys JYP:ltä. Paikat oli useampaankin maaliin, mutta onni ei nyt tällä kertaa ollut myötä.
Joukkue rupeaa ottelu ottelulta selkeästi paremmin sisäistämään Veltsun pelikirjaa ja uskon että kevään finaaleissa näemme sitä parasta JYP:iä.
Veltsun dissaajat joutuvat vielä syömään sanansa.
In Veltsu we trust
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Voisiko joku avata Virtasen termiä reagointikiekko? Ilmeisesti tällä viitataan johonkin aivan helvetillisen monimutkaiseen ja epäjohdonmukaiseen pelisysteemiin, sillä tosta JYPin pelaamisesta paistaa ettei viisikot itsekään tiedä mitä pitäisi milloinkin tehdä. Puolustajaparilla on ongelmia kiekon kanssa, koska he eivät tiedä mitä tehdä jos kiekko on hallussa omalla sinisellä ja ketju on vaihtamassa. Palautetaanko omalle alueelle vai luistellaanko punaiselle ja päätyyn? Tuntuu että JYPillä ei myöskään ole selkeää sapluunaa miten maalipaikoille yritetään viisikkona päästä pitkän hyökkäyksen/kulmapelin jälkeen. Mutulla heitän että 5 vs 5 pelissä JYPin maalit tulevat usein aggressiivisella karvauksella päätylaudasta asti. Salmio-Hotakainen-Nenonen tätä on onnistuneesti toteuttanut ja heillä on ollut päätykiekoissa ajoitukset kohdallaan. Muilla kentällisillä ei sitten niinkään.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kaudesta näyttää tulevan pitkästä aikaa lyhyt, syitä voidaan hakea joukkueenrakentamisesta, valmennuksesta, pelitavasta, tai vaikka rahan puutteesta. Jonkinlaista välikautta tässä nyt mennään, ihmeitä pitää tapahtua jos JYP nähdään suoraan poffeissa, niin aneeminen on peli ilme tällä hetkellä!

Mitä on ajateltu kun joukkuetta on rakennettu? 3 ketjun kavereilla kasattu joukkue ilman minkään asteista syömähammasta. Ensimmäinen JYP hyökkääjä löytyy pistepörssin sijalta 59. En tiedä mitä Tavilta odotettiin. Pisteiden valossa juuri tätä kolmosen harmaata massaa. Nättinen menee samaan kategoriaan. Ilmeisesti serajohdon "märkä päiväuni" oli saada ykkösen sentteri. Ehkä jopa samanlainen kultakimpale kuin Immonen oli aikoinaan. No nyt voidaan jo todeta, että ei. Hyvä kaveri rouhimaan, mutta ei kolmosta ylemmäksi liigajoukkuseessa joka tavoittelee muutakin kuin sääliplayoff paikkaa.

50. Kemiläinen 20 ott. 4+6=10
59. Tavi 21 ott. 6+3=9
75. Salmio 17 ott 5+3
------------------------
91. Löfman 20 ott 5+2
118. J.Nättinen 12 ott 3+3

Mitä tulee pelitapaan niin se on suurin miinus joukkueessa. Ei tällä joukueella voi vaan pelata tälläistä kiekkoa. Pelaajien taidot ei vaan riitä toteuttamaan Virtasen regointikiekkoa. Tai sitten kukaan ei ymmärrä miten helvetissä sitä pelataan ja mitä silla yritetään saavuttaa. Välikausihan tästä oli tulossa ja näillä näkymin se realisoituu aika vahvasti. Tynikin voi vaan ihmetellä miksei jengiä käy peleissä. Minä voin sen verran kertoa ettei tuotteen hinta-laatu suhde ole se mitä toivotaan. Ei lähellekkään.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä on ajateltu kun joukkuetta on rakennettu? 3 ketjun kavereilla kasattu joukkue ilman minkään asteista syömähammasta. Ensimmäinen JYP hyökkääjä löytyy pistepörssin sijalta 59.
Kannattaa muistaa, että ennen kauden alkua suunnilleen ykköskentäksi suunniteltu Pihlman-J.Nättinen-Tuppurainen -kolmikko on ollut enemmän tai vähemmän sivussa peleistä jatkuvasti. Keskimäärin tuosta kolmikosta yksi on tainnut pelata.

Millä tahansa joukkueella olisi vaikeaa hyökkäyspelaamisen kanssa, jos ykköskenttä ei ole millään asteella koossa koko kauden aikana loukkaantumisten takia.

En toki väitä, että joukkue olisi ideaalisesti koottu, mutta ei näitä loukkaantumisia nyt vain voi suorilta sivuuttaa näissä yhteyksissä.
 

Berner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Synkät on kyllä ajat, ei siitä nyt mihinkään pääse. Maaleja ei vain saada tehtyä ja tuska kasvaa. Heti kun ukkoja tervehtyy niin samalla lähtee uusia miehiä sairastuvalle.
Näistä pelikirja-asioista muutama kommentti. En tiedä sitten katselenko peleja vahvoilla värilaseilla, vai enkö muuten ymmärrä pelistä mitään, mutta eilenkin oli mielestäni saumat voittoon. 5-5 pelissä ei ole oltu jyrän alla tällä kaudella kuin muutamassa pelissä ja maalipaikkoja olisi myös eilen ollut aivan riittävästi. Vastustaja iski sitten jälleen erikoistilanteista ja viimeisen tyhjiin. Hallinnasta ja maalipaikoista huolimatta kädet kuitenkin jäätyvät pelaajalla kuin pelaajalla silloin kun peliä pitäisi ratkoa.
Jos siis pelitapa tuottaa riittävästi paikkoja, ei kyntäminen silloin ole siitä kiinni. Erikoistilannepelaamisessa (varsinkin YV) olisi sitten jo paljon enemmän petrattavaa. YV:ssä varmasti vaikuttaa tuo järkyttävä loukkaantumissuma, mutta pitäisi sen tuottaa edes silloin tällöin se kaivattu maali.
Ei tämä kausi ole vielä taputeltu, mutta joukkue tarvitsisi nyt kipeästi onnistumisia hyökkäyspäässä ettei kevään korvilla jouduta lähtemään liian pitkältä takamatkalta.
 

Kobe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tämä kausi ole vielä taputeltu, mutta joukkue tarvitsisi nyt kipeästi onnistumisia hyökkäyspäässä ettei kevään korvilla jouduta lähtemään liian pitkältä takamatkalta.

Eihän tämä kausi toki vielä taputeltu ole, mutta korjausliikkeet olisi syytä tehdä aika pikaisesti. Rosteri on tällä hetkellä etenkin kiekollisesti heikko, eikä Veltsu tunnu saavan sitä pelaamaan haluamallaan tavalla. Eilinen peli tauon jälkeen ei ainakaan uskoa lisännyt. Ilman mitään negailuja sanoisin että jos jatketaan tähän samaan malliin, tulee JYP päätymään runkosarjassa sijoille 8-12 ja säälisarjan voitto on kovan työn takana. Mitä nyt sitten seurajohdon tulisi tehdä?

1) Vahvitetaan rosteria ja näytetään että ollaan vielä tosissaan tämän kauden suhteen.
2) Tunnustetaan tosiasiat ja annetaan rohkeasti nuorille vastuuta. Tarkki lihoiksi ja Veinillä loppukausi. Tuppurainen KHL:ään tai Sveitsiin. Tilanne pari projektijunnua ja annetaan Salmioiden ja Kemiläisen breikata isossa roolissa kuitenkaan ilman suuria tulospaineita.
3) Mennään näillä ja odotellaan että kelkka kääntyy parempaan suuntaan. Ukkoja palaa sairaslomalta ja Veltsu saa joukkueen pelaamaan voittavaa lätkää.
 

Coutinho

Jäsen
Kyllä peli aika karseaa katsottavaa on. Karvaus peli on ihan ok tasolla ja aika usein saadaa kaverilta riistettyä kiekko ennen kuin kaveri pääsee meidän päähän, mutta sitten kun kiekko on itsellä tapahtuu aivan hirveitä ratkaisuita melkein jokainen kerta.

Eniten ottaa pattiin suoraviivaisuuden puuttuminen. Joonas Nättinen oli esim. eilisessä pelissä ainoita jotka pelaavat suoraan maalia päin. Muut kumppanit Löfman, tavi, hubacek ja muut menevät joka kerta suorasta hyökkäyksestä kulmiin pyörimään ja koittavat jotain ihme räpellystä maalille. Ja järki on missä?

Eilisessä alivoimassa molemmista maaleista myös Lahti ja Hubacek saavat syyttää itseään kun jättävät puolustajalle 3-4 metriä tilaa kun kiekon saa niin ei ole kovin vaikeaa saada laadukasta vetoa aikaiseksi. Silti 0 tehdyllä maalilla on aika helkkarin vaikea pelejä voittaa, joten en tappiota tietenkään heidän syyksi pistä.

Tämmöisellä joukkueella missä ei taitoa aivan liikaa ole (duunariporukka) niin jos peleissä haluaa maaleja tehdä pitäisi alkaa menemään sinne maalille eikä pyörimään kulmiin ja rakennella sieltä jotain todella komeita kuvioita, kun ei riitä niin ei riitä silloin suoraan maaleille, vetoja ja riparit sisään.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Tämmöisellä joukkueella missä ei taitoa aivan liikaa ole (duunariporukka) niin jos peleissä haluaa maaleja tehdä pitäisi alkaa menemään sinne maalille eikä pyörimään kulmiin ja rakennella sieltä jotain todella komeita kuvioita, kun ei riitä niin ei riitä silloin suoraan maaleille, vetoja ja riparit sisään.

Tää on jokseenkin sama mitä itse olen miettinyt koko kauden. Ihan liikaa pyörittelyä, neppailua ja maalille ajamisen sijaan mennään kulmaan. Kaverille annetaan parin metrin syöttö sivuun sen sijaan että lauotaan. Puuttuu röyhkeyttä ja halua ottaa iskuja vastaan.

Toinen ongelma on se, että pari Akatemian kaveria on yksinkertaisesti liian kovassa paikassa (mm. Virtanen, Sund). Sekin on ymmärrettävää että kaikista ei tule hyviä liigatason pelaajia. Mutta itse kokeilisin välillä vaikkapa Samuel Salosta tai Jaakko Jokista liigakokoonpanoon, jos tarvetta on.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Kierrätystä akatemia miehillekin liiganpuolelle, tulosyksikköön itsekin kokeilisin JarruSalosta alaketjuihin sitten Waltteri Lehtosta, Patrik Forsbergia etc. Niin ja puolutuksessa olisi kiva nähdä Jaakko Jokinen ja vaikkapa Petrus Pietiläinen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Eilisessä alivoimassa molemmista maaleista myös Lahti ja Hubacek saavat syyttää itseään kun jättävät puolustajalle 3-4 metriä tilaa kun kiekon saa niin ei ole kovin vaikeaa saada laadukasta vetoa aikaiseksi.

Minun ihmetykseni oli siinä, että Green sai seistä täysin häiritsemättä Tarkin näköesteenä molemmissa maaleissa, maailman ihme ei ole, ettei yv:ssä kärkikarvaaja saakaan laukaista peitettyä, mutta ihmeenä pidän sitä, että molemmat pakit seisovat tolppien molemmin puolin katselemassa, että näkeekö Tarkki mitään sieltä Greenin perseen takaa. Sen verran kai on tuon tuloksen taakse vilkuiltava, että jos rosterissa on 12 akatemian kaveria (ainakin Virtasen mukaan ), eilinen peli oli enemminkin liiga joukkue vs. mestisjoukkue. Maalinteon osaamisessa tuo sitten kulminoitui, mestismiehet hätäilee ja hosuu ja laukausten laatu ei ihan riittävä tälle tasolle ole. Surkuhupaisa peli kaiken kaikkiaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Kierrätystä akatemia miehillekin liiganpuolelle, tulosyksikköön itsekin kokeilisin JarruSalosta alaketjuihin sitten Waltteri Lehtosta, Patrik Forsbergia etc. Niin ja puolutuksessa olisi kiva nähdä Jaakko Jokinen ja vaikkapa Petrus Pietiläinen.

En ole tällä kaudella Akatemiaa liiemmin nähnyt, mutta onko tosiaan näin että 9peliä tehoilla 1+1 takonut Lehtonen tai 15ott 0+0 tehoilla ja tehotilastolla -9 vetänyt Pietiläinen olisi sen tason pelaajia että kannattaisi edes kierrättää liigan puolelle ihan vaan kierrättämisen ilosta? Toki jos tilastot valehtelee niin ymmärrän mutta kuulostaa melko kaukaa haetulta. Jokista ja Salosta voisi kyllä kokeilla jos tilanne loukkaantumisten osalta näin jatkuu.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämmöisellä joukkueella missä ei taitoa aivan liikaa ole (duunariporukka) niin jos peleissä haluaa maaleja tehdä pitäisi alkaa menemään sinne maalille eikä pyörimään kulmiin ja rakennella sieltä jotain todella komeita kuvioita, kun ei riitä niin ei riitä silloin suoraan maaleille, vetoja ja riparit sisään.
Juuri näin. Kun homma ei selvästi toimi, niin miksi pitää jatkaa neppailua? Maalittomuuden syy ei ole yksilötaidon puute. Maaleja tulee vaikka kädettömien apinoiden tekemänä, jos pelisysteemi toimii.

Jypin peruspelaaminen on hyvää, puolustuspeli edelleen liigan eliittiä, mutta kun hyökkäyssinisen yli päästään, homma menee sekaisin. Pelaajat reagoi tilanteisiin koko ajan väärin, niin kiekollisina kuin kiekottominakin. Kahdesta mahdollisesta ratkaisusta valitaan aina se huonompi. Suoraviivaisuutta ja yksinkertaisempaa toimintaa kannattaisi mielestäni kokeilla.
 

Berner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eniten ottaa pattiin suoraviivaisuuden puuttuminen. Joonas Nättinen oli esim. eilisessä pelissä ainoita jotka pelaavat suoraan maalia päin. Muut kumppanit Löfman, tavi, hubacek ja muut menevät joka kerta suorasta hyökkäyksestä kulmiin pyörimään ja koittavat jotain ihme räpellystä maalille. Ja järki on missä?

Tätä tulee itsekin usein manattua. Aivan liian usein hyvin alkanut hyökkäys, jossa tullaan vielä sisään useammalla kaistalla, päättyy siihen, että kiekollinen kaveri laittaa jarrut pohjaan tai kaartaa kulmaan. Parhaimmillaan näistä ei sitten saada edes laukausta aikaiseksi. Jonkinlainen tappamisen maku tuosta meidän hyökkäyspelistä nyt puuttuu.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Synkät on kyllä ajat, ei siitä nyt mihinkään pääse. Maaleja ei vain saada tehtyä ja tuska kasvaa. Heti kun ukkoja tervehtyy niin samalla lähtee uusia miehiä sairastuvalle.
Näistä pelikirja-asioista muutama kommentti. En tiedä sitten katselenko peleja vahvoilla värilaseilla, vai enkö muuten ymmärrä pelistä mitään, mutta eilenkin oli mielestäni saumat voittoon. 5-5 pelissä ei ole oltu jyrän alla tällä kaudella kuin muutamassa pelissä ja maalipaikkoja olisi myös eilen ollut aivan riittävästi. Vastustaja iski sitten jälleen erikoistilanteista ja viimeisen tyhjiin. Hallinnasta ja maalipaikoista huolimatta kädet kuitenkin jäätyvät pelaajalla kuin pelaajalla silloin kun peliä pitäisi ratkoa.
Jos siis pelitapa tuottaa riittävästi paikkoja, ei kyntäminen silloin ole siitä kiinni. Erikoistilannepelaamisessa (varsinkin YV) olisi sitten jo paljon enemmän petrattavaa. YV:ssä varmasti vaikuttaa tuo järkyttävä loukkaantumissuma, mutta pitäisi sen tuottaa edes silloin tällöin se kaivattu maali.
Ei tämä kausi ole vielä taputeltu, mutta joukkue tarvitsisi nyt kipeästi onnistumisia hyökkäyspäässä ettei kevään korvilla jouduta lähtemään liian pitkältä takamatkalta.

Eilisessä pelissä avaimet voittoon tarjosi KooKoon paskuus. Heidän viisikkonsa antoi käytännössä avoimet ovet ylittää hyökkäyssininen ja JYP sai ison sylillisen kiekonriistoja hyökkäysalueella ihan olemattomalla työmäärällä.Ainoa asia missä KooKoon voi ylivoiman lisäksi sanoa onnistuneen oli tiukka oman maalinedustan pelaaminen. 5 vs 5 peliä JYP vei aivan mielin määrin, mutta mikään muu joukkue ei tule antamaan noin paljoa siimaa. En olisi alunperinkään avautunut asiasta jos vastassa olisi ollut vaikka HIFK tai Kärpät, mutta en 20 vuotisen JYP-kannattajuuteni aikana muista että JYP olisi hävinnyt noin aneemiselle vastustajalle kuin KooKoo eilen oli.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Eilisessä pelissä avaimet voittoon tarjosi KooKoon paskuus. Heidän viisikkonsa antoi käytännössä avoimet ovet ylittää hyökkäyssininen ja JYP sai ison sylillisen kiekonriistoja hyökkäysalueella ihan olemattomalla työmäärällä.Ainoa asia missä KooKoon voi ylivoiman lisäksi sanoa onnistuneen oli tiukka oman maalinedustan pelaaminen.
KooKoo tosin myös pelasi hyvää ohjauspeliä ohjaten JYPin hyökkäykset kulmiin. Se oli asia missä JYP on ennen ollut hyvä. Viimeksi siinä oli hyvä vastustaja. Taktisesti kypsä peli KooKoolta, ei JYPiltä. Näennäinen hallinta on eri asia kuin konkreettinen hallinta.
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Plus lauottiin vähän sinne päin, oli kyllä niin luokatonta tekemistä heti alusta asti. Ensimmäisessä erässä oli monta ihan ok tonttia ampua niin kaikki vedot seinille. Olis edes yksi tuossa jengissä joka osaisi laukoa. Kaiholla muistelee niitä aikoja kun Vatanen, Immonen ja kumppanit pelasivat. Nyt ehkä joka 20 laukaus aiheuttaa jotain vaaraa vastustajan maalivahdille.
 

Coutinho

Jäsen
Ollaan sitten Virtasen pelitavasta mitä mieltä vain, kyllä tuo peli-ilme on sellainen asia mistä ei voi syyttää ketään muuta kuin valmennusta. Kyllä se on valmennuksen tehtävä saada joukkueeseen semmoinen ilme, että hippokselta ei lähde pistettäkään tai jos lähtee niin ollaan ainakin kaikki annettu.

Tällä hetkellä on kyllä todella aneeminen porukka ollut jo pidempään jäällä! Näyttää siltä että "kunhan pelaillaan". Luulisi, että jo tällä kaudella koetut nöyryytykset kotona olisi opettanut, mutta tuntuu suunnan olevan juuri alaspäin koko ajan.

On kokoonpanossa ihan ketä vain, silti voisi kotona edes antaa kaikkensa. Ei voi olla liikaa pyydetty. Toivottavasti ilme on jatkossa toinen tai ei tarvitse tulla enään paikanpäälle katsomaan.

Se kumpi haluaa voittaa enemmän, yleensä myös pelin voittaa.
 

chubster

Jäsen
....On kokoonpanossa ihan ketä vain, silti voisi kotona edes antaa kaikkensa. Ei voi olla liikaa pyydetty. Toivottavasti ilme on jatkossa toinen tai ei tarvitse tulla enään paikanpäälle katsomaan.

Se kumpi haluaa voittaa enemmän, yleensä myös pelin voittaa.


Tässä on tiivistettynä paljon asiaa.

Virtanen voisi myös reagoida tähän loukkaantumistilanteeseen vaikka sillä, että nyt pelattaisiin sitten helvetin yksinkertaista kiekkoa. Unohdetaan hienoudet ja kiekkoa maalille. Siellä tavalla kädettömämmätkin jengit maaleja tekee.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei nuo Akatemian pelaajat kykene tuomaan sellaista kamppailuvoimaa (Esim. Aitola ja M.Virtanen) mitä JYP tarvitisi, kun ei kerran hyökkäyspelaaminenkaan rakenna minkäänlaista tulosta. Minusta Kenkä sanoi ihan oikein, pitäisi vaan kamppailla ja taistella perkeleen paljon enemmän, siitä lähtis hyvä kiertämään.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Ollaan sitten Virtasen pelitavasta mitä mieltä vain, kyllä tuo peli-ilme on sellainen asia mistä ei voi syyttää ketään muuta kuin valmennusta. Kyllä se on valmennuksen tehtävä saada joukkueeseen semmoinen ilme, että hippokselta ei lähde pistettäkään tai jos lähtee niin ollaan ainakin kaikki annettu.
Veltsun teemat tän illan matsiin olivat kuulemma kamppaileminen ja puolustus...Ja sitten peli on käytännössä ohi ensimmäisessä erässä. Joku tässä yhtälössä ei nyt täsmää.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pitäisi. Niin pitäisi. Siellä pitäisi myös valmennuksen vaihtaa pelisuunnitelmaa koska tuo ei nyt toimi. Siellä pitäisi myös valmennuksen saada taistelutahto palautettua. Pelaajien pitäisi kaivaa perisuomalaista perkelettä kaukaloon ja tulla sisulla taklaamaan ja sitä kautta vallata kiekko itselleen ja tuottaa hätäilyjä vastustajan juuri sillä hetkellä kiekkoa hallussa pitävälle pelaajalle. Mitään näistä ei silti tehdä. Joukkue tulee kaukaloon itseluottamus nollissa ja lähtee siellä samalla tasolla. Siellä puristetaan mailaa eikä palata yksinkertaisiin asioihin kuten näissä tilanteissa pitää. Hyvä kiekon haltuunotto. Hyvä perussyöttö. Rintamasuunta vastustajan maalia kohti. Laukaus sinne ja äijää perään.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ollaan sitten Virtasen pelitavasta mitä mieltä vain, kyllä tuo peli-ilme on sellainen asia mistä ei voi syyttää ketään muuta kuin valmennusta. Kyllä se on valmennuksen tehtävä saada joukkueeseen semmoinen ilme, että hippokselta ei lähde pistettäkään tai jos lähtee niin ollaan ainakin kaikki annettu.
Niinpä. Kyllähän tämä on se johtopäätös mihin on tultava, kun sama hengettömyys ja huono valmistautuminen peliin toistuu jatkuvasti. Näiden juttujen korjaus on valmentajan tehtävä. Ei tässä sarjassa voi pärjätä, jos kentälle mennään vain osallistumaan. Kyllä joukkue pitää saada taistelemaan, jos aiotaan edes pelata voitosta.
Pelottavaa Jypin kannalta on se, että valmentaja ei osaa tehdä mitään asialle. Nyt kun se jatkosopimuskin tehtiin, niin näinkö tämä menee koko sopimuskauden?
Jyp on onnistunut liian hyvin olemalla maltillinen monissa asioissa. Nyt se saattaa vaarantaa koko seuran olemassaolon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös