Juujärvelle kenkää(?)

  • 110 800
  • 345

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Ironista tässä on se, että jo viime kaudella Juujärven ottaessa valmennusvastuun, mies totesi että tälle kaudelle täytyy kasata pelinopea joukkue. OK. Miten ihmeessä siis joukkueen pelaaminen voi olla noin hidasta?

Tai miten tuo joukkue on kasattu ja onko Juujärvi saanut haluamansa pelaajat Kiprusoffin ja Nickersonin muodossa?

Tästä meinasin tulla kirjoittamaan enemmänkin koska tänään nähdyn perusteella KooKoolla on ongelmia nimenomaan puolustuksessa. KooKoolla oli tänään suuria ongelmia kun Sport pääsi myllyttämään hyökkäyspäässä. Nickerson ja Kiprusoff eivät yksinkertaisesti pysyneet yhtään iholla ja kyseisten pelaajien hitaus näkyi tänään lähes jokaisessa KooKoon viisikon vaihdossa. Molempien pelaajien hankinnan ymmärtää. Kiprusoff on iästään ja kankeudestaan huolimatta hyvä kiekollisena ja Nickerson puolestaan kova luu oman maalin edustalla ja päästessään hyökkääjän iholle kiinni.

Mutta kun nämä kaksi kenties sarjan hitainta puolustajaa työntää samaan joukkueeseen niin tullaan isoon ongelmaan. Samaan aikaan nämä pelaajat eivät voi olla kentällä koska Mestiksessä nuoret pojat painaa vanhuksista ohi vasemmalta ja oikealta. Ja kun pelaajat laittaa eri pakkipareihin niin se heikentää kahden vaihdon liikettä kolmesta.

Kun otetaan vielä huomioon nämä Västilät ja Lippojoet niin heidän tasonsa ei vain yksinkertaisesti riitä paikkaamaan kahden hitaan pakin liikkeen puutetta puolustuksessa.

Nickerson oli lisäksi ainakin tänään aivan sysipaska kiekollisena joten millä perusteella Juujärvi on pelaajan joukkueeseen ottanut. Kun ainakin itselleni Juujärvi on jäänyt mieleen nimenomaan vauhdikkaan ja nopean suunnanvaihdospelin valmentajana. Tällaisessa joukkueessa ja tuollaisella pelityylillä pelatessa Nickersonin kaltainen pelaaja on kuin kiinalaiset talvirenkaat Ferrarissa.

KooKoosta paistaa lisäksi läpi pahasti itseluottamuksen puute. Tänään 5-3 -ylivoimalla Västilä sai kiekon viivaan, kärkikarvaaja oli jo jäänyt taakse. Sportin pakki olisi vastaavassa tilanteessa ottanut pari nopeaa polkaisua ja laukonut kiekon muutamasta metristä (luultavasti yli, mutta laukonut kuitenkin). Västilä sen sijaan peruuttaa, antaa karvaajan tulla takaisin pelin alle ja syöttää kiekon takaisin laitaan.

PS. Wickers (tai mikä olikaan) oli tänään KooKoon paras. Harmi vaan että ketjukaveri oli niin täyttä kakkaa ettei edes päällä seisomalla kaveri olisi saanut tänään mitään konkreettista aikaiseksi.


Ai niin ja vähän tulee tuosta KooKoon joukkueen kasaamisesta mieleen muutaman vuoden takainen Sport. Onko pelaajat oikeasti hankittu niin että roolitus vastaa taitoja. Alikoskelta varmaan Kouvolassa odotettiin ennen kauden alkua muutakin kuin nöyrää kiekon lätkimistä päätyyn keskialueelta. Tulee mieleen ihan nämä Sportin muutaman vuoden takaiset liigapelaajat jotka olivat aikaisempina vuosina hakanneet kiekkoa liigassa päätyyn ja painelleet vaihtoon. Sportissa näistä sitten yritettiin tehdä kiekollisia liidereitä ja eihän se nyt ihan putkeen mennyt.
 
Viimeksi muokattu:

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Kieltämättä tuntuu tällä hetkellä siltä että KooKoon ympärillä on niin paskaa karmaakin ettei mikään tunnu saavan sitä kuntoon. Ei näköjään varsinkaan tuo Juujuumies.

Mutta miten helvetissä on voinut joukkueen kasaaminen mennä noin puihin? Juujärvelle annettiin vapaat kädet ja tähänkö mies pystyi?

Castillolla erittäin hyvää pohtimista yllä. Puolustuksessa tuntuu KooKoolla olevan pahoja ongelmia (yhden pelin perusteella), mutta kun on muitakin samantyylisiä mielipiteitä kuulunut ihan Kouvolan omilta kannattajilta niin pakkohan tuo on uskoa. Avaussyötön antaminen tuntui kyllä välillä uskomattoman vaikealta, aivan kuin hyökkääjät ei olis tienny mihin mennä ja puolustaja ei tiennyt että mihin antaa syöttöä, nuo kaks kun lyö yhteen niin siinäpä on aikamoinen dilemma.

KooKoo sai hyökkäysalueella pari mukavaa pyöritystä (lähinnä NHL miehen kentän voimin), mutta muuten sieltäkin tuntui puuttuvan se tietty juonikkuus mitä aikaisemmilla kausilla oli. Ylivoimalla varsinkin sen huomasi koska viivalta heitettiin lerppuja maalille ilman maskia.

Sitten yksittäisistä pelaajista... Dineen on umpisusi, lieköhän joku Juujärven youtube kaverin haku? Nickersonhan nyt oli aivan paska ja en todellakaan tajua että miksi pelaa ylipäätänsä siellä. Taka-ajatuksena toki voi olla että mies pääsee kuntoon kevääksi mutta haloo saatana, eihän tuossa ole mitään järkeä kun mies ei liiku, ei näe ja ei oikein taida taklaillakaan koska ei ehdi.

Mutta se siitä jaarittelusta. KooKoolla on potentiaalia mutta osaako Juujärvi enää kaivaa sitä esiin ja pitää arvokkuuttaan? Itse on skeptinen sen asian suhteen vaikka en olisi antamassakaan potkuja vielä tänään. Nuo "pelaajat pelaa valmentajalle potkuja" jutut on mun mielestä täyttä paskaa, tuntuu siltä että jokaiselle valmentajalle pelataan aina siellä Kouvolassa kenkää.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tulkoon bänniä jos tulee, mutta pakko huudella vieraisiin pöytiin kaikella kunnioituksella ja KooKoota sympatiseeraavana, että eihän tällä miehellä ole vakavasti puhuen ns. voittavan ukon naamaa. Sanoin tätä samaa jo viime keväänä, ja sanon edelleen. (Linkki ohjaa kuvaan Juha Juujärvestä.)
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tulkoon bänniä jos tulee, mutta pakko huudella vieraisiin pöytiin kaikella kunnioituksella ja KooKoota sympatiseeraavana, että eihän tällä miehellä ole vakavasti puhuen ns. voittavan ukon naamaa. Sanoin tätä samaa jo viime keväänä, ja sanon edelleen. (Linkki ohjaa kuvaan Juha Juujärvestä.)

Olisiko tällä miehellä voittavan ukon naama? Harmi vain, että hänellä on voimassa oleva sopimus muualle.

Mutta vakavasti ottaen pitäisiköhän KooKoon yrittää saada tämän näköinen ukko penkin taakse, johan siinä pelästyisi niin omat kuin vastustajakin pelaajat.
 

The Rock

Jäsen
Suomalaisista, vapaana olevista, vaihtoehdoista selkeästi parhaimman voittajan-lookin ja meriitit omistaa tämä kaveri. Jos taas Välimaa ja kumpp. haluaa lähteä merta edemmäs kalaan, niin sitten kääntyisin itse "der Alpenvulkanin" puoleen.

Jälkimmäiselle vaihtoehdolle ei edes Nickerson uskaltaisi sanoa poikkipuolista sanaa.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ei se mitään tikitä,annettiinhan Ikallekin aikaa 2 kautta,rauhoitutaan nyt vaikka pelin katsominen ei niin suuri nautinto olekkaan tällä hetkellä.

Erona se, että Ikan KooKoo pelasi vähämaalista ja voittavaa kiekkoa ja tulostakin tuli 10-15 voittopelin verran, hieman on JuuJuulla matkaa tähän. Tai no, aika helvetin paljon. Materiaalissa tai loukkaantumisissa ei juurikaan eroa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Erona se, että Ikan KooKoo pelasi vähämaalista ja voittavaa kiekkoa ja tulostakin tuli 10-15 voittopelin verran, hieman on JuuJuulla matkaa tähän. Tai no, aika helvetin paljon. Materiaalissa tai loukkaantumisissa ei juurikaan eroa.

Kyllä tämä on se suuri ero ja myös se, että ensimmäisellä ja toisella kaudella pelasimme runkosarjassa myös viihdyttävää ja tehokasta jääkiekkoa. Viime kausi on sitten oma lukunsa ja keväät eivät toki tuoneet haluttua palkintoa. Lisäksi pitää muistaa, että Ika sai kenkää KooKoon ollessa toisena ja Kolek KooKoon ollessa neljännellä sijalla. Nyt KooKoo seilaa sijalla seitsemän, ja on tehnyt keskimäärin kaksi (!!) maalia per ottelu.

Tällä viikolla edessä on pelit LeKiä ja Amista vastaan. Näistä nolla pistettä, niin sanoisin että JJ lähtee varmasti. Kolmella pisteellä penkki jatkaa heilumistaan seuraavaan pariin otteluun (KiVa ja TUTO) ja kuudella taas tulisi varmasti rauhaa tekemiseen. Pisteiden lisäksi peli pitäisi saada aivan toisenlaiseen kuosiin.
 
Lisäksi pitää muistaa, että Ika sai kenkää KooKoon ollessa toisena ja Kolek KooKoon ollessa neljännellä sijalla. Nyt KooKoo seilaa sijalla seitsemän, ja on tehnyt keskimäärin kaksi (!!) maalia per ottelu.

Tällä viikolla edessä on pelit LeKiä ja Amista vastaan. Näistä nolla pistettä, niin sanoisin että JJ lähtee varmasti.
Heh heh. Ei JJ mihinkään ole lähdössä. Kolek ja Ika olivat molemmat rakentaneet palettiaan vuosia, kyllä sitä aikaa pitää JJ:llekin antaa vähintään maaottelutaukoon tai joulutaukoon asti, niin kuin annetaankin.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä Juujärven tapauksessa täytyy muistaa myös se että miehellä on sopimus KooKoon kanssa myös ensi kaudesta. Ihan helpolla ei KooKoo lähde miehelle potkuja antamaan.

Mies kun unohtaisi tuon saatanan kiekkokontrolli paskan ja laittais joukkueen pelaamaan mestiskiekkoa niin alkaa tulosta tulemaan. Muut pelaa asenteella mutta KooKoo pelkällä taidolla, se ei vaan riitä. Kiva nähdä kauan Juujärvellä kestää ennen kuin KooKoon peliä yksinkertaistetaan.

En ymmärrä myöskään sitä kuinka paljon mies KooKoon peliä kehuu. Kannattaisi käydä yksi peli katsomassa vaikka katsomosta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tässä Juujärven tapauksessa täytyy muistaa myös se että miehellä on sopimus KooKoon kanssa myös ensi kaudesta. Ihan helpolla ei KooKoo lähde miehelle potkuja antamaan.

Totta, tämä on oikein hyvä huomio, jota ei tullut itse hirveän pitkälle mietittyä. Kynnys on tämän kautta tosiaan korkeammalla, mutta en usko että se mahdotonta on, jos harton viittauksen mukaan joulutauolla joukkue löytyy esim. nykyiseltä sijoitukseltaan. Entä pitäisikö valmennusjohtoon tuoda mukaan uusi henkilö tukemaan tekemistä? Summanen konsultoimaan tai Westerlund A-junnujen katsomon puolelta mukaan vetämään muutmat treenit.

No katsotaan.
 
Kyllähän se nyt vaan on ikävä kyllä aika paljon valmentajasta kiinni, jos näin hyvät yksilöt saadaan pelaamaan noin päin persettä..

Kyllä sanoisin takarajaksi tuon 19.10 kun Tamin Tuto astelee sumulaaksoon. Silloin pitäisi pystyä jo ottamaan voitto HYVÄLLÄ pelillä. Tällä hyvällä pelillä en nyt tarkoita sitä, että Rämö seisoo päällään koko pelin, kun Tuto antaa 60 minuutin painetta. Sitten saadaan yksi Wingelsin väkisin survoma maali tehtyä.

Pakko alkaa peli toimia tai muuten on peiliinkatsomisen paikka. Vaihdetaan klubitakkeja ja mä meen koutsaamaan ja luon sen buumin sinne. Juujärvi saa tulla jakamaan viisauksia tänne jatkoajan lämpimään keskusteluun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jos katsotaan kolmen viimeisen koutsin pestien alkuja, niin kyllä JuuJuulla on tässäkin mielessä vielä työmaata.

Ensimmäiset yhdeksän ottelua:

Kolek: 13/18p .722%
Ika: 16/27p, .592%
JuuJuu: 12/27p, .444%

Ero Lehkoseen ei ole suuren suuri, mutta toisaalta Ika hyppäsi kesken kauden Kolekin joukkueen piukkoihin. Juujärvi toisaalta pääsi tarkastelemaan pelaajistoa jo keväällä ja sai kasata kevään ja kesän aikana mieleisensä joukkueen, joka on materiaaliltaan nyky-KooKoon (viimeiset viisi vuotta) selkeästi laadukkain.

Potkuja ei varmasti ihan helpolla tule, eikä ole syytäkään, mutta liian paljon ei voida tämän "uutuuden viehätyksen" taakse kuitenkaan piiloutua.
 

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos katsotaan kolmen viimeisen koutsin pestien alkuja, niin kyllä JuuJuulla on tässäkin mielessä vielä työmaata.



Ero Lehkoseen ei ole suuren suuri, mutta toisaalta Ika hyppäsi kesken kauden Kolekin joukkueen piukkoihin. Juujärvi toisaalta pääsi tarkastelemaan pelaajistoa jo keväällä ja sai kasata kevään ja kesän aikana mieleisensä joukkueen, joka on materiaaliltaan nyky-KooKoon (viimeiset viisi vuotta) selkeästi laadukkain.

Juujärvikö ei hypännyt kesken kauden Ikan joukkueen puikkoihin? Jotenkin muistelisin, että keväällä voittoja tuli hyvin - en ihan usko tuota 12/27pts?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Juujärvikö ei hypännyt kesken kauden Ikan joukkueen puikkoihin?

Hieman epäselvästi muotoilin eli tuo JuuJuun saldo on siis tietysti tältä syksyltä ns. oman joukkueen kanssa, ei pestin alusta viime keväältä.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ero Lehkoseen ei ole suuren suuri, mutta toisaalta Ika hyppäsi kesken kauden Kolekin joukkueen piukkoihin.

Ikan tullessa joukkueeseen iski sikaflunssa (kohtalo?), toki nytkin on jotain nuhaa ollut muttei läheskään samassa mittakaavassa. Ikan KooKoon menestys alkoi rullaamaan joulukuussa jolloin joukkue pelasi käsittämättömän kaunista kiekkoa ja voitti kaikenlisäksi kaikki ottelunsa kuukauden parin ajan. Jätkien kunto ei sitten kestänyt sitä pleijareita edeltänyttä treenijaksoa ja ylivoimainen runkosarja ei saanut arvoistaan jatkoa, vaan pronssia tuli.

Jonkunnäköinen menestyspykälä lienee näissä soppareissa, ei KooKoolla ole varaa pelata kahta kautta tällaista paskaa tai meillä ei ole enää buumia tai yleisöä. Valmennuksesta, organisaatiosta ja joukkueesta on lähtenyt paljon valovoimaa, joten esitysten pitäisi olla vanhoja parempia, jotta buumi jatkuisi.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieman epäselvästi muotoilin eli tuo JuuJuun saldo on siis tietysti tältä syksyltä ns. oman joukkueen kanssa, ei pestin alusta viime keväältä.

Jos Lehkoseltakin huomioidaan oma joukkue, niin kauden 2010-2011 alku tuotti 17/27 pistettä. Se oli sitä aikaa kun peli oli tahmeaa ja kaikki selitettiin hullun kovalla treenillä. Nyt ei ole selityksiäkään.

Tätä heikompi kauden aloitus on viimeksi kaudella 2005-2006, jolloin yhdeksän pelin jälkeen oli vain 10 pistettä kasassa. Suhteessa materiaaliin ja alkuasetelmiin tätä kautta ei voi pitää yhtään parempana.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koska selityksiä ei tarvita. Loukkaantuneita on todella paljon ja joukkueessa on käynyt kuhina suuntaan sekä toiseen. Uskoin näiden asioiden olevan kaikille jo tiedossa, mutta erehdyin.

Kuinka pitkään meinaat noiden selittävän asiat? Loukkaantuneita on kaikilla joukkueilla ja KooKoolla itse asiassa on todella vähän kärkipelaajien loukkaantumisia. Kuhina ei ole ollut mitään poikkeuksellista Mestiksen mittapuulla.

Fakta on, että tuloksia pitäisi jo pikkuhiljaa näkyä. Minustakin nuo selitykset on ihan toimivia alkuun, mutta tässä vaiheessa kun 10 peliä alkaa olla takana niin jotain merkkejä pelin parantumisesta pitäisi olla.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tämä ehkä kuuluisi tuonne Juujärven Pelisysteemiin ja menee vähän ohi tästä Kenkää -aiheesta, mutta kyllä tässä yhteyksiäkin on.

Mitenkäs se Haapakoski sanoikaan viimesyksynä kun Jokipojat konttasivat kunnolla? Joku varmaan löytäisi ihan linkinkin siihen haastatteluun mutta sisältö oli jokseenkin tämä:

Haapakosi totesi ettei hän ollut ihan hereillä ja selvillä siitä, missä sarjassa ja millä materiaalilla hänen joukkueensa pelaa suhteessa hänen pelitapaansa. Hänen mukaansa yritettiin liian kunnianhimoista pelitapaa ja kun tulosta ei tullut niin oli tehtävä muutoksia. Haapakoski totesi että pelataan siis Mestistä ja Mestis -pelaajilla eli pannaanpa vähän yksikertaisemmaksi, mutta tehokkaammaksi niin menee pelaajillekin perille eikä tarvi kädestä taluttaa niitä liikeratoja ja kuvioita.

Veikkaan että Juujärvi peluuttaa jotain sellaista systeemiä, jota tämä kokoonpano ei kykene toteuttamaan ja siksi kaikki on niin karmean sekaisin.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Monoa vaan. Tää ei nyt yksinkertaisesti toimi. Ikävä toi JJ:n pitkä soppari, tuskin seuralla varaa siihen.
 
Ei jumalauta sentään.

Ei tää voi enää näin jatkua. Saatana 10 peliin 19 maalia. 1,9/matsi. 1,9.
Paljonkos sillä voi voittaa?

Nyt vituttaa. Kausikortti levätköön hyllyllä kunnes jotain tapahtuu.

kurssi kääntyy/JuuJuu lähtee. Veikkaan JuuJuuta.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Monoa vaan. Tää ei nyt yksinkertaisesti toimi. Ikävä toi JJ:n pitkä soppari, tuskin seuralla varaa siihen.

Kyllä se vaan on pakko mennä Joojärven johdolla sitten vaikka Suomi-sarjaan.
Ei KooKoolla ole mitään järkeä alkaa maksamaan palkkaa kahdelle päävalmentajalle. Vai voiko seura purkaa yksipuolisesti pitkän sopimuksen? Eikö seuralla pitäisi olla tähän mahdollisuus, jos kerran pitkät sopimukset eivät sido valmentajaakaan (vrt. Matikainen, HIFK = Avangard Omsk). Jos Joojärvellä ei olisi pitkää sopimusta niin monoa olisi ehdottomasti annettava välittömästi. Frimodig on tietysti tunnettu nopeista liikkeistään, joten on hyvinkin mahdollista, että Joojärven potkut uutisoidaan jo tänään.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Kyllä se vaan on pakko mennä Joojärven johdolla sitten vaikka Suomi-sarjaan.
Ei KooKoolla ole mitään järkeä alkaa maksamaan palkkaa kahdelle päävalmentajalle. Vai voiko seura purkaa yksipuolisesti pitkän sopimuksen? Eikö seuralla pitäisi olla tähän mahdollisuus, jos kerran pitkät sopimukset eivät sido valmentajaakaan (vrt. Matikainen, HIFK = Avangard Omsk). Jos Joojärvellä ei olisi pitkää sopimusta niin monoa olisi ehdottomasti annettava välittömästi. Frimodig on tietysti tunnettu nopeista liikkeistään, joten on hyvinkin mahdollista, että Joojärven potkut uutisoidaan jo tänään.

Jeps, näin on. Jouni aika nopea liikkeissään, joten katsellaan. Koutseja kyllä löytyisi jopa omassa junnu puolella, mielestäni todella hyviä "eräässä" ikäluokassa. Nimiä en viitsi kertoa tulokset puhukoon puolestaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös