Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Justin Danforth

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana #16, 08.05.2018 klo 18.05.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Tämä nyt on tietysti kenttäpelaaja, mutta heti tuli Zapolski mieleen.
   
 3. PäätyynAsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nuori rightin kanadalainen. Takana vasta yksi kokonainen ammattilaiskausi enimmäkseen ECHL:aa rouhealla yli 1,3ppg keskiarvolla. Parinkymmenen AHL-ottelun aikana ei mitään urotekoja pisteiden valossa. Tuskinpa roolikaan ollut silti mainittava. Lupauksia herättävät tehot NCAA:ssa, kovemmalla keskiarvolla kuin esimerkiksi Steve Moses yliopistosarjassa ja vielä ilmeisesti nuoremmalla iällä.

  Mahdollisuudet supertoppiin ja isoon floppiin sekä kaikki siltä väliltä. Tuskinpa silti ollut kallis. Hyvät fiilikset.

  Edit: Olin itse tekemässä ketjuavausta miehestä, mutta palstaveli Ville Peltosen numerolla oli vauhdikkaampi.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2018 klo 18.19
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mulle jäi hyvä fiilis tästä sen takia, että Lukon tiedoitteesta käy ilmi kaverin halun kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Potentiaalia on ja motiivit tulla tänne kohdallaan. Mitä tästä kaverista voi odottaa? Eipä oikein mitään muuta kuin, että tulee tosissaan tekemään hommia. Toivottavasti pystyy pelaamaan Liigajäillä, eikä jää hankintana flopiksi.

  Mutta toivottavasti tämä ei kuitenkaan ole hankintana ajateltu Lukon ykkössentteriksi.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Toivottavasti ei, tai sitten hierarkia kauden alussa sentterien osalta on Ilomäki-Laakso-Danforth-Friberg. Mut kattellaan, tuskin hankinnat tähän vielä jäi ja se ykkössena vielä tulee.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Näistä ekaa kertaa Eurooppaan tulevista nuorista kanukeista on mahdoton sanoa etukäteen kuinka onnistuu ja sopeutuu. Uutisessa ei mainittu try-outista, noilla statseilla olisi voinut kuvitella, että olisi suostunut vaikka kuukauden try-outiin ja sitten soppari kiinni jos homma toimii.
   
 7. Lösönen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Arizona Coyotes
  Mielenkiintoinen haku. Jos on ajateltu lähtökohtaisesti laitaan niin erittäin hyvä haku ja näin ollen top9-laiturit olisi lukittuna ja enää ykkössentteriä haettaisiin kärkihyökkääjistä. Juuri tämän tyylisiä hankintoja tarvitaankin. Nuorehko, urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja, joka pelannut hyvän viime kauden ja jolla potentiaalia kehittyä. Odotan hänestä paljon.
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Sepä se. Ei näistä voi etukäteen varmaa sanoa, vaikka tiedot olisi kuinka hyvät. AHL, ECHL ja NCAA statsit kuitenkin paremmat, kuin esim. Steve Mosesilla aikanaan, joten siinä mielessä ihan ok kokeilulta vaikuttaa.
   
 9. Tibexe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos tämä uusi tulokas asettuu lähtökohtaisesti alempien ketjujen laituriksi ja ykkösketjun miehet on vielä tulossa, niin suhtaudun Danforthin hankintaan maltillisen positiivisesti. Ihan hyviä tehoja yliopistosarjassa ja ECHL:ssä. Vaikka tuskin on kallis mies kyseessä, niin try-out olisi voinut olla ihan paikallaan.
   
 10. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En puhuisi nuoresta pelaajasta, kun ikää on kuitenkin jo 25. Linus Nyman on esim. kuusi vuotta nuorempi. Danforth alkaa olla kiekkoilijana parhaassa iässä.

  On varmasti halpa pelaaja joten näen tämän mahdollisuutena. Sopinee myös Peksin ajamaan kiekolliseen pelityyliin hyvin.
   
 11. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tilastot muistuttavat Ässien Austin Smithin vastaavia tai sitten on Steve Moses. Virran mukaan pelaaja on tarkasti scoutattu, mikä pelaaja ei nykypäivänä ole?
   
 12. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Joakim Hillding tulee ensimmäisenä mieleen.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos näin on käynyt, Lukon organisaatio voi vain katsoa peiliin.
   
 14. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuolta Hilldingin ketjun alkupäästä tämän "skouttaamattomuuden" voi havaita. Taisi olla Vanhatalon EP/Youtube tason 'skouttaus' ja tulee mieleen Vanhatalon ruokapöytä lausahdus muutamaa viikkoa ennen julkistusta, "pari vaikeampaa kautta alla, mutta potentiaalia on". Vastaavasta toiminnasta Virtakin kauden aikana kommentoi.
   
 15. Olkku Jäsen

  Tämä on Linuksen kanssa niitä pelaajia, joita Kalle on sanonut haluavansa. "ei ole tulossa mistään tänne, vaan on menossa täältä jossain vaiheessa jonnekkin". Hieno juttu.
   
 16. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jääkiekkoilijat (kenttäpelaajat) ovat parhaimmillaan yleensä 27-28-vuotiaina. Dandorth on sen ikäinen, että ura on niin sanotusti vedenjakajalla.
   
 17. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Nyt pitää antaa onnittelut Rauman suuntaan. Danforth on loistava low risk-high reward -tyyppinen hankinta. Hänellä on takana menestyksekäs yliopistoura, mutta pienen kokonsakin takia häntä ei nähty NHL-prospectina. Sabresin training campilla Danforth antoi kuitenkin sen verran vahvat näytöt, että sai sopparin. Ja vaikka tie vei ECHL:ään, niin jälki oli todella kovaa siihen nähden, että kyse oli hänen ensimmäisestä ammattilaiskaudestaan.

  Pienikokoisten pelaajien kohdalla avainkysymykseksi nousee yleensä liike. Ja se vain korostuu Euroopan leveisiin kaukaloihin tultasessa. Jos liike ei ole kunnossa, niin pelaajalle käy kuten Corey Lockelle, joka AHL:n pisterohmusta taantuukin Liigassa keskinkertaiseksi liigajyräksi. Mutta jos taas jalat käyvät lujaa, niin leveän kaukalon tuoma pieni lisätila mahdollistaa nousun entistä paremmalle tasolle.

  Ja Danforthilla ne jalat todellakin käyvät! ECHL:n All Stars -tapahtumassa hän rikkoi nopeimman luistelukierroksen ennätyksen kirjattuaan kierrosajaksi 12,75 sekuntia. Tuntuisi, että tässä on kaikki ainekset loistavaksi kaappaukseksi...
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Adam Miller, Ässät, oli vastaava ennätysmies.
   
 19. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Tällä toteamuksella haluat ilmeisesti kertoa, että jokainen nopea pelaaja ei onnistu Liigassa?
   
 20. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Onhan Danforth silti meriiteiltään kovempi kuin mitä Miller oli Suomeen tullessaan. Vertailuna:

  NCAA:
  Miller: 146 ottelua, 77 pistettä, 0,53p/o
  Danforth: 147, 124 pistettä, 0,84p/o

  Ammattilaisura:
  Miller: Ei saanut NHL-joukkueen training campilta edes AHL-sopimusta vaan joutui tekemään sopimuksen ECHL:ään.
  Danforth: Esiintyi training campilla niin hyvin, että sai AHL-sopimuksen.

  Ensimmäinen kokonainen ammattilaiskausi:
  Miller ECHL:ssä: 54 ottelua, 44 pistettä
  Danforth ECHL:ssä: 44 ottelua, 59 pistettä

  Toinen ammattilaiskausi:
  Miller jämähti ECHL:ään ja teki vasta silloin siellä ison läpimurtonsa
  Danforth siirtyi jo huomattavasti kovempaa Liigaan.

  Miller pelasi ensimmäiset AHL-pelinsä vasta toisella ECHL-kaudellaan ja 10 ottelussa saaliina oli yksi tehopiste. Danforth pääsi jo ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan pelaamaan 15 pistettä AHL:ää ja teki siellä 5 pistettä.

  Arpahan Danfrothkin on lopulta. Lappeenrannassa muistetaan hyvin ECHL:stä tullut Petr Pohl joka oli yksi parhaista luistelijoista, mitä olen SaiPassa nähnyt, mutta jaloista ei ole hyötyä, jos pelikäsityksessä on puutteita ja siksi ne jalat vie väärään suuntaan ja väärään aikaan.
   
 21. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
  Jahas, töissä ollessani oli tullut tällainen uutinen. Pitänee tutustua pelurin taustohin.
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Varsinaista luistelunopeutta tärkeämpi on luistelussa kiihtyvyys ja räjähtävyys, ne pari ensimmäistä potkua. Tietysti myös mainitsemasi pelikäsitys ja oikea-aikaisuus.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on oikeansuuntainen päätelmä. Mielestäni Danforth on pelaaja, jolla on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta niiden realisoituminen on epävarmaa.
   
 25. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mitäköhän roolia Danforthille on ajateltu alkuun? 3-4 ketju, vai suoraan jopa kärkiketjuihin? Kahteen ekaan ketjuun puuttuu sentteri, mutta laituripaikat sinne ovat suht täynnä, mutta saavutettavissa hyvillä esityksillä.

  Keränen-Ilomäki-Koivisto
  Danforth/Nyman-X-Vahalahti
  Liedes-Laakso-Danforth/Nyman
  Koivistoinen-Friberg-Niemelä
  Junnut+Tukonen

  Vidgrenin jätin pois, koska nimeä ei ole Lukon sivujen pelaajalistalla. Ei tuo mun mielestä mitenkään huonolta näytä. Jos X on kovakin seppä ennakkoonkin, niin näyttää jopa erinomaiselta.