Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Jussi Tapolan lähtölaskenta

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana karotenoidi, 05.12.2014 klo 16.23.

 1. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jussi Tapola jatkaa myös ensi kaudella Tapparan päävalmentajana. Lahtölaskenta voidaan peruuttaa..
   
 2. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Nythän sen voi juuri aloittaa, kun tiedetään milloin Tapola lähtee pois. :D

  Infon puolella oli juttua, että kuluva ja seuraava kausi Tapparassa ja sen jälkeen liiton hommiin.
   
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Voisiko Petri Mattila olla Tapolan työn jatkaja? On kuitenkin tehnyt hyvää työtä KooKoo:ssa ja ehti valmentaa hetken Tapparaakin syksyllä 2010. Mikä oli muuten se syy miksi sanoi sopimuksensa irti tuolloin?
   
 4. Corkscrew Jäsen

  Ei sitä syytä ikinä julkistettu missään, eivätkä sitä Leinonen tai Mattila ole sen koommin julkisesti missään kommentoineet. Mutta aika vahva olettamus on, että Mattila pelästyi surkeasti sujuneita harjoituspelejä ja heikkoa pelaajamateriaalia niin, että väisti vastuuta ja nosti kytkintä. Mikko Saarinen, jonka apuvalmentaja Mattilan piti tuolla kaudella 10-11 olla, oli tehnyt saman ratkaisun vain vähän aiemmin. Saarisella oli käsissään selvästi heikompi ryhmä kuin edellisellä kaudella, kun esim. pörssivoittaja Lehterä oli lähtenyt joukkueesta eikä tilalle oltu hankittu mitään vastaavaa (ja miten Tapparan tuolloisilla resursseilla olisi voitukaan). Aika p*aska maku jäi näiden molempien valmentajien ratkaisusta jättää seura pulaan vain vähän ennen kauden alkua, joten toivottavasti herroja ei Tapparassa enää nähdä. Mattilalla varsinkin huhuttiin olleen pahoja ongelmia pelaajien kanssa, tässä varmaan oli yksi osasyy sille että lähtö oli niin raukkamainen. Sami Hirvonen hoiti homman vaikeassa tilanteessa ihan ok-tasolla, kunnes epäonnistui pahasti paremmista lähtökohdista kaudella 11-12. Onneksi painajainen päättyi siihen kauteen, ja Tappara-organisaatio teki valtaisan täyskäännöksen jonka tuloksia saamme edelleen todistaa.
   
 5. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En usko mikäli syy on se mitä aikanaan vihjailtiin. Mattila myös julkisesti kritisoi pelaajamateriaalia, mutta se saattoi vain olla tekosyy luottamuspulalle.
   
 6. Lainaus:
  Kuten Derrick yllä sanoikin, en usko, että Mattilaa Tapparassa nähdään ainakaan lähivuosina. Ja toki niitä potentiaalisia vaihtoehtoja on muitakin aina. Ei Mattila kai mitenkään poikkeuksellinen tekijä ole.
   
 7. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Tänään tuli töllön välityksellä mieleen nostaa tätäkin aihetta. Nimittäin ei nyt heti tule mieleen kenen tähti olisi valmentajana kohoavampi kuin Tapolan Jussin. Omasta mielestä on tasapainossa niin pelaajamateriaali, kuin myös kurinalaisuuden ja pelillisen vapauden herkkä suhde.
   
 8. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tietääkö kukaan, kuinka pahasti Jussi Tapolaa kiusattiin koulussa? Entä millainen onnettomuus hänelle kävi lapselle, kun naamasta tuli tuon näköinen?
   
 9. Senaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Liverpool, AS Roma
  Lainaus:
  Menee kyllä uusiin ulottuvuuksiin tää tsadilaisten lapsellinen provosointi. Voimia sinne hei..
   
 10. Finneri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara New York Islanders
  Lainaus:
  Törmäsellä on musta silmä, Tapolalla ei. :-)
   
 11. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hei vähän nyt armoa, se oli Conan O'Brien, joka otti senkan silmästä täyden hallin edessä. Nykypäivänä olisi viety siviilioikeuteen
   
 12. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Menepä suoraselkäisenä ihmisenä kysymään häneltä itseltään, äläkä vain pelkurimaisesti kysele anonyymisti jollain keskustelupalstalla.

  Veikkaisin tosin että jossain Tinderissä Tapolan kohdalla viisari värähtää huomattavasti useamman kerran kuin yllekirjoittaneella.
   
 13. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Mitäs se Tapola tänään teki väärin? Myönsi jopa epäsuorasti tuomarivirheen. Jos viittaat tuohon maalinjälkeiseen "itkemiseen", niin menihän siinä Törmäseltä ulosajo ohi, eikös noista pullojen jäälle heitoista ole ennenkin laitettu toimihenkilö penkin takaa katsomoon?

  Ja sitä on puolestaan on turha selitellä sillä, että sitä edelsi räikeä tuomarivirhe.
   
 14. Elmox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Toki ottelussa sattuu ja tapahtuu.
  Ottelun valvojakin totesi tuomarivirheen tapahtuneen mutta peli on nopeaa
  ja tuomareiden päätökset inhimillisiä eikä kenenkään valmentajan kannata
  mennä sen taakse tappion koittaessa. Toivon todellakin mestaruutta Tampereelle.
  Melkein jo toissasyksynä "poispotkittuna" huippuvalmentajana Tapola ansaitsisi sen.
  Nyt lykkyä pyttyyn Tappara !!!
   
 15. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eilinen tuomarifarssi on suoraa seurausta siitä, että Tapola on koko kevään valittanut tuomareista. Eilen kauhea avautuminen ekasta väärästä vaihdosta, eikä tämän jälkeen tuomarikaksikko enää uskaltanut antaa vierasjoukkueelle jäähyä. Toivottavasti Tapolaa hävettää, ainakin mua hävettää sen puolesta.
   
 16. holvius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Red Wings
  Ensin kiusataan koulussa, sitten ei miellytä naama ja lopuksi vielä kaikki on Tapolan vika ja vielä oikein hävettää.

  Onhan tämä jo huonoa huumoria ja kaikki nauraa nimimerkki VT:lle

  Itse asiasta sen verran, että Tapola pelailee samaan aikaan kuningas tennistä kuin minäkin ja Tapolan pärställä on saanut ihan kohtuu hyvännäköisen vaimon tai tyttöystävän. Toki on paljon rumempi kuin vaimoni.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Huikeata duunia Tapola. Kaadoit lähes voittamattomalta vaikuttaneen Marjamäen Laurin ja finaalissa itku-Törmänen oli sitten ihan suupala.

  Jukka Rautakorven haamu on viimeinkin kuopattu.
   
 18. lego Jäsen

  1... 2... 3...

  Tappara järjestää huomenna tiedotustilaisuuden nimikkeellä "Tappara-yhteisön urheilustrategia kaudesta 2017–2018 eteenpäin". Mukana tiedotustilaisuudessa ovat olympiakomitean huippu-urheiluyksikön palloiluvastaavana toimiva Jukka Rautakorpi, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola, Tappara ry:n puheenjohtaja Markku Mattila sekä toiminnanjohtaja Kari Aaltonen ja Tamhockey Oy:n puheenjohtaja Heikki Penttilä sekä toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

  Veikkaukseni huomisesta:

  Rautakorpi päävalmentajaksi 2017 ->
  Tapola Tappara ry:n valmennuspäälliköksi/pelaajapolkuvastaavaksi 2017 ->
   
 19. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hyvin osui veikkaus.

  Rautakorpi palaa penkin taakse vuosille 2017-2019. On myös optio seuraavasta vuodesta.

  Tapola siirtyy urheilu- ja kehitysjohtajaksi vuosille 2017-2020.

  Lähde: aamulehti.fi
   
 20. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  BIngo ja bingo.


  Jukka Rautakorpi on solminut Tapparan kanssa valmentajasopimuksen vuosille 2017–2019. Sopimuksessa on optio myös seuraavasta vuodesta.

  Nykyinen päävalmentaja Jussi Tapola siirtyy urheilu- ja kehitysjohtajaksi vuosille 2017–2020.

  Näin kertoo Aamulehti.


  E: Toivottoman hidas...
   
 21. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Saa kyllä Tapola katsoa syvälle peiliin, kävi tänään miten tahansa. Miten voi parissa kuukaudessa saada ylivoimaisen mestaruussuosikin pelaamaan noin munatonta ja halutonta kiekkoa. Ei tunnetta, ei tahtoa, ei itseluottamusta, ei toimivaa pelisysteemiä, ei yksinkertaisesti yhtään mitään mitä vaaditaan pleijareissa pärjäämiseen.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Samaa on joutunut ihmettelemään. Ei tässä kai voi muuta todeta, kuin että äkkiä se naama kuluu "nykynuorison" keskuudessa. En tekisi enää yhdellekkään valkulle 2 vuotta pitempää sopparia.

  Ilomielin vaihdan Rautakorpeen. Ja Jukka 2 vuoden jälkeen vaihtoon.
   
 23. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Henkka perkele, anna Gunnersien olla. Ilomielin vaihdan Ilomäen Tapolaan mielellään
   
 24. Teikel Jäsen

  Lainaus:

  Jep. Ei tolla trapilla saa tunnetta peliin. Oikeastihan Ilves on todella heikko joukkue ja sitten pelataan trappia sellaista joukkuetta vastaan.

  Muistattateko kuinka paska Aalto oli Tapparassa kun vastustaja paineisti.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 11.41
 25. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Teikel @Hirvonen Täysin samaa mieltä Tapolan aikaansaannoksesta tällä kaudella. Pelitapa on ollut aivan liian passiivista jo pidemmän aikaa. Silti tuo passiivisuus ei ole näkynyt edes tiiviinä keskialueena, vaan sen yli vastustaja on aivan liian usein päässyt vauhdilla. Masentavan näköistä myös, kun hyökkäyskulmassa Tapparalla on aina alimiehitys vastustajaan nähden, ja pakit + varmistelija seisovat 15 metrin päässä viivalla.

  Eilen tuli pelistä voitto ja Tapolan kausi jatkuu vielä tämän yhden pelin verran ainakin. Voitto oli kuitenkin jo täysin hyvästä tuurista kiinni, ei mistään Tapparan hallinnasta. Todella pettynyt olen Tapolan suoritukseen tämän kauden osalta.