Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jussi Tapolan lähtölaskenta

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana karotenoidi, 05.12.2014 klo 16.23.

 1. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Nääh, ei vaan me vain tehdään tästä saippuasarjaa tällä kaikella spekuloinnilla. Kun maltetaan vähän aikaa odottaa, asia varmasti selviää, suuntaan taikka toiseen. Mulla on sellainen kutina, että ei savua ilman tulta.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onko nämä Jatkoajan "toimittajat" lukeneet huhun täältä ja sitten julkaisevat faktana? Eikös sen pitänyt olla Aurinkokuningas kun pelastaa Tapparan? Soittakaa Tamille, se ei kiistä mitään.
   
 3. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Ainakin tää on loistavaa viihdettä. On saanut nauraa ihan kippurassa erilaisille valmentajahuhuille tänään.
   
 4. shaminy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
  Eikös tapana ole että jos hakeutuu uusiin hommiin, loppuu edelliseltä seuralta palkanmaksuvelvollisuus. Tuskin Kiveä kiinnostaa "kriisi Tappara" ja 75% palkan alennus.
   
 5. Koppari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Kivi ei itse tiedä tästä jatkoajan uutisesta mitään! Aika outoa!
  Tuleekohan muistutus liiallisesta huutomerkkien käytöstä?
   
 6. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Ei se välttämättä ihan noin mene. Ymmärtääkseni esim. Tomas Plihalin palkasta viime kaudella puolet meni Kärppien pussista.
   
 7. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tuossa taisi kuitenkin olla kyseessä Kärppien tarve saada Plihal pois palkkalistoiltaan ainakin osittain. Kivi taas on ilmeisesti vain siirretty pois päävalmentajan paikalta ja nyt hän tekee pelaajatarkkailijan hommia seuralleen tai, niin minä ainakin ymmärsin tuon kuvion tämän päivän uutisoinneista. Kiven mahdollinen Tapparaan tulo katkaisisi ilmeisesti varsin rahakkaan sopimuksen venäläisseuran kanssa, kun Tampereelta hän ei varmastikaan pystyisi tarkkailijan hommia tekemään.
   
 8. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Tappara olisi voinut tuotteistaa tilanteen. Joulukalenteri 2014, jossa jokaisen luukun takaa esitellään päivän valmentajahuhu. Vaikka yhteistyössä Jatkoajan kanssa.
   
 9. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Niin, seurojen suustahan se fakta tulee aina. Kysykää vaikka Hjallikselta, Jokereilta ja Jere Karalahdelta. Ennemmin luotan Jatkoaikaan, kuin johonkin Kiven "ei olla oltu missään tekemisissä". Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidän, että Tampereella on vedetty Jatkoajan varsinkin viime kaudella julkaisemista skuupeista herneet nenään ja vuodettu totaalista paskaa.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hei, jospa se mystinen mentori, josta oli tuolla jossain aiemmin vihiä, onkin Kivi. Nyt se vaan tekee venäläisten rajoilla jännää ja salaista mentorityötä, että voi vuodenvaihteessa astua itse puikkoihin puoliksi koulittuun porukkaan.

  Sori nyt vaan hassuttelu. Hassutteluksihan tämä päivän suurin kiekkouutinen muutenkin meni.
   
 11. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Voitte lopettaa spekuloinnit.. Kari Elorannan Passatti kaarsi juuri toimiston pihaan...

  Mutta Kari Elorannan salainenagentti kiistää kaiken ja on minulle hyvin tuohtunut...
   
 12. Sputnik Corner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ilmeisesti Tapolan lähtölaskennassa on otettu muutama numero alaspäin? Ainakin lauantaisen matsin perusteella antaisin joukkueelle työrauhan taas vähäksi aikaa - oli nimittäin sen verran vahvaa suorittamista Tapparalta.
   
 13. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  Mitähän matsia oot ollut katsomassa ja montako olutta joit?
   
 14. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  No joo, SaiPa oli hitain, mitä olen Tirkkosen aikana nähnyt. Mutta olihan tuossa hyökkäysalueella Tapparalta toki paljon hyviäkin juttuja. Joka tapauksessa pitäisi antaa työrauha, valmentajanvaihto olisi tässä vaiheessa kautta aika hölmöä.
   
 15. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tänään Jyp-pelin loppuhetkillä kävi Tapolan persoonaa hieman sääliksi. En ole ennen nähnyt, että vastustajan valmentaja pulttaa toisen joukkueen ottaessa aikalisän. Jussi alkoi kiukutella aivan tosissaan aikalisästä, vaikka peliaikaa oli vielä minutti jäljellä ja se oli Virtaselta ihan perusteltua. Paineet Jussilla ovat varmasti kovat, mutta kyllä kannattaisi opetella peittämään tunteensa hieman paremmin. Nyt hän näytti kaikille missä mennään.

  Tapparallahan on toisaalta viime aikoina kulkenut aivan erin omaisesti, joten lähtölaskenta lienee toistaiseksi peruutettu?
   
 16. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Näin on. Eiköhän Tapola saa parantuneiden otteiden ansiosta pitää työpaikkansa. Ja omasta mielestäni mahdollinen valmentajavaihdos olisi pitänyt hoitaa jo joulukuussa, nyt on turha pistää enää koko pakettia uusiksi, joten jatkakoon kauden loppuun. Kuitenkin, jos ensi kaudesta puhutaan ja Tapparalla on realistinen mahdollisuus saada penkin taakse Kivi tai J.Jalonen, niin en epäröisi hetkeäkään purkaa Tapolan sopimusta.
   
 17. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Tämähän taisi olla jo toinen kerta, kun Tapola valittaa vastustajan ottamasta aikalisästä.
   
 18. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  No niin, kausi on ohi. Väärässä tuli oltua. Kokonaisuutena lopulta hieno kausi. Joukkue venyi ja venyi. Anteeksi Jussi Tapola. Tuskin kiinnostaa paskaakaan, mutta sanoin silti. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Juu, väärässä oltiin. Kuten YLE:llä hyvin analysoitiin, napanuora Rautakorpeen on nyt katkaistu. Joku muukin voi saada Tapparan menestymään.

  Kiitos Jussi Tapola, pää kestää tämän kauden jälkeen kyllä kaikki vastoinkäymiset.
   
 20. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Täältä myös iso arvostus Tapolalle. Hienosti pystyi kokoamaan joukkueen kaiken sen paskan jälkeen. Se on vieläpä erityisen hienoa, että joukkue pystyy venymään tiukoissa paikoissa. Tähän toki varmasti iso osuus oli myös johtavilla pelaajilla, jotka halusi sitä mestaruutta aivan valtavasti.

  Mielenkiintoista nähdä, miten ensi kausi sujuu, kun runko hajoaa ja Tapola pääsee aloittamaan ikäänkuin puhtaalta pöydältä.
   
 21. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Tapola on ainoa syy miksi Tappara hävisi kolmannen finaalin putkeen, häneltä ei löytynyt koko kaudella mitään tuotavaa joukkueeseen, mies vain oli mutta ei tehnyt mitään. Tapola sai helpompaa palkkaa kuin Sasilla eduskunnassa konsanaan. En näe itse muuta vaihtoehtoa kuin potkia mies pihalle niin nopeasti kuin pystytään jotta saataisiin uusi valmentaja ajamaan pelitapa sisään kesän aikana sekä samalla houkuteltua muutama pelaaja tekemään vielä 2017 sekä -18 kausista sopimus.
   
 22. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Pääsipä tuo hirvittävä Jussi Tapola muutaman minuutin lähemmäs sitä mestaruutta kuin Jukka Rautakorpi.

  Ja mentaalipuolihan oli Tapparalla todella huono. Kyllähän kuka vaan nyt nostaa minkä tahansa joukkueen 3-1 tilanteesta kahdesti playoffeissa. 3-3:n ja toisen sarjan voittoon vielä.

  Valmentajakysymykseen saatiin tarvittavat vastaukset:
  Jukka Rautakorven vaihdos Tapolaan ei ollut tuloksen valossa ollenkaan niin huono vaihto kuin monet uskoi. Syvissä kuopissa käytiin koko kauden ajan, mutta aina sieltä noustiin. Tämä kausi tulee jäämään erittäin vahvasti mieleen, koska tällaisia tunteita harvoin fanina saa elää kuin mitä Tappara-fanit tällä kaudella. Kiitos Jussi Tapola! Isolla vaihteella ensi kauteen! :)
   
 23. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Tietysti Tapolan etu oli kovan perusrungon pysyminen vielä joukkueessa joka oli Rautakorven tekemä. Ongelmia oli ja tulokas ahdettiin median toimesta niin tiukkaan pussiin, että johdolle iso kiitos että piti miehen.
  Siinä saattanut olla joukkueen sisällä vähän mullikointia jossain vaiheessa? kun Tapolan auktoriteetti ei ole Rautakorven tiukalla tasolla. Tuli muutamia muutoksia ja sitten alkoi mylly taas pyöriä..joukkue alkoi pelaamaan voittavaa kiekkoa.

  Funtsia voi mitä olisi tapahtunut jos peräsimeen olisi roudattu joku "iso" nimi omine systeemeineen. Ei olis tullut mitään, sekasin olis koko pakka mennyt.

  Vaikkei kirkkaimpaan ylletty, niin totuuden nimissä oli Kärppien joukkue saakelin kova. Suorastaan loistava tulos Tapparalta kun oli kannu jäi todella pienestä kiinni.

  Ensi kausi on iso haaste, se on selvä. Budjetti laskee, kovat naamat poissa, junnuja sisään. Saas nähdä miten käy?

  Luotto on kuitenkin Leinoseen ja taustajoukkoon kova. Uusia helmiä nousee aivan varmasti, sellainen mankeli Tappara viimeisen 10vuotta ollut. Raakilaisena sisään ja maajoukkuemiehenä 2-3 vuoden jälkeen ulos.
  Varmasti imua on edelleen joukkueeseen, jotain asioista tehdään oikein. Mitä ne on, sitä voi jokainen miettiä itsekseen.

  Kailajärvi, Vellu, Pämi, Pekkanen, fysioterapeutit, Tanus. Kovia äijiä jokainen ja varsinkin Kailajärven voimatreenit ovat kuuluisia, kummasti ei pahempia sumia loukkaantumisineen taaskaan tullut. Monessa muussa joukkueessa oli lähes 5 äijää lasaretissa pitkin kautta. Osin sattumaa osin ei.
   
 24. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Havainnot puhuvat kyllä täysin päinvastaista.

  Väittäisin, että Rautakorpi oli valmentaja, joka uskoo etukäteen luotuun systeemiin, josta pidetään kiinni viimeiseen asti. Sen sijaan Tapola erosi Rautakorvesta juuri siinä, että hän reagoi ongelmiin tekemällä muutoksia sekä runkosarjan aikana, pudotuspelisarjojen aikana että yksittäisissä otteluissa. Ja kuten tuloksesta nähdään, muutokset olivat useimmiten parempaan suuntaan. Siitä voidaan aina keskustella, miksi vaikeuksiin alun perin jouduttiin, mutta käytännössä jokainen menestynyt valmentaja ja menestynyt seura on kokenut matkansa varrella ongelmia. Menestyneiden ja menestymättömien erotus on ollut kyky reagoida ongelmiin.

  Hopeamitali on mielestäni onnistumisen merkki. Se miten pahalle häviäminen seiskapelin jatkoajalla tuntui, johtuu siitä kuinka lähellä "täydellistä" suoritusta oltiin.

  Koska Tapola osoitti kykyä analysoida ongelmia, tehdä niistä oikeita johtopäätöksiä ja jalkauttaa päätelmät käytäntöön, hänelle kannattaa ilman muuta antaa mahdollisuus jatkaa ensi kaudella siitä, mihin päättyneellä kaudella päästiin.
   
 25. Sekera Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, prosessit ja yrittäminen
  Lainaus:
  Joo. Samainen hcp27-nimimerkki oli Lukko-sarjan alla erottamassa Tapolaa ja väitti silloinkin, että Jussi ei ole onnistunut tuomaan mitään uutta 10 kk:n aikana. Jokainen joka Tapparaa päättyneellä kaudella seurasi, osaa varmasti ymmärtää tämän "ei mitään uutta"-väitteen täydeksi höpönlöpöksi, koska hommathan meni oikeastaan täysin päinvastoin kuin aikaisemman kliinisen kurinalaisuuden aikana. Mikään ei todellakaan ollut kuin ennen, tai no, hopeaa tuli tälläkin tyylillä. Kannattaa pitää ko. nimimerkin kanssa vahva filtteri päällä.

  Nyt sai mennä viivelähdöissä vähän sinne sun tänne keskialueella, sai yrittää pikku kikkaa hyökkäysalueella useammin, syöttökuviot olivat luovia ja joskus tietoisen riskaabeleita, puolustusvalmiudesta ajoittainen hellittäminen hyökkäämisen kustannuksella, vapaudet ja vastuut JNE. Oli huomattava määrä asioita, jotka Tapola toi uutena Tapparaan täksi kaudeksi - vieläpä erittäin vaikeista lähtökohdista. Lisäksi on positiivista, että moderni valmentajuus vapauksien annon muodossa voi tuoda menestystä Tapparassa, joka aiemmin luotti aikas lailla päinvastaiseen linjaan.

  Lisäksi! Tapola vaihtoaitio-hymyily finaalisarjassa oli jotain, mitä ei voinut katsoa ilman, että alkoi omatkin suupielet vääntymään ylös. Koska viimeksi Tapparan päävalmentaja on hymyillyt finaalisarjan pelissä (2003 ei lasketa), tai ylipäätään hymyillyt julkisesti? Mies nautti työstään ja toi sen julki. Näytötkin olivat sellaiset, että aihetta hymyyn oli.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2015 klo 19.55