Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jussi Tapolan lähtölaskenta

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana karotenoidi, 05.12.2014 klo 16.23.

 1. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nämä on niitä tilanteita, joissa näitä Niemisiä tarvitaan, vaikkei putki kulkisikaan nuoruuden tahtiin. Iso virhe Tapparalta, kuten myös se että keltanokka valitaan kirkastamaan hopea kullaksi.
   
 2. arpa80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lähtölaskenta saatu päätökseen. JAn uutisen mukaan teillä alkaa Kivikausi. Mielenkiintoista nähdä mihin peli kehittyy.
   
 3. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ihan samaa mieltä. Siinpä ne taitaa olla Tapparan pahimmat virheet, jotka tehtiin tähän kauteen lähdettäessä. No nyt toinen näistä saadaan ilmeisesti korjattua, kun Kivi hyppää Tapparan penkin taakse. Nyt Kivi saa hyvän materiaalin käyttöönsä ja joukkueen, joka pelitavallisestikin on varmasti suht helppo muokata oman näköiseksi. Eikä jengi ole edes vielä menettänyt mitään tämän kauden osalta, joten hyvä sauma Kivellä nostaa Tappara takaisin menestyjien joukkoon.
   
 4. lego Jäsen

  Jos sieltä Kivi on tulossa ja vielä vähintään ensi kaudenkin kattavalla sopimuksella, niin ei voi muuta kuin nostaa hattua Leinoselle ja kumppaneille.
   
 5. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Vielä en hypi riemusta, sillä vahvitusta ei ole, mutta kyllähän tämä helvetin hyvältä vaikuttaa. Ei kai Jatkoaikakaan uutisoisi noin varmana asiaa, mikäli Kivi ei olisikaan tulossa. Menettäisivät samalla uskottavuutensa aivan täysin. Odotellaan siis Leinosen tai jonkun organisaation henkilön ulostuloa ja sopimuksen tiedottamista. Siihen asti edetään varovaisen positiivisin tunnelmin.
   
 6. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  No on tämäkin, että huhuja sinkoilee joka suuntaan ja lopulta Palo-Pena on oikeassa. Taas kerran!

  Tervetuloa, jos on totta. Kenetkähän tuo mukanaan kakkoseksi....
   
 7. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Onko Kiven vanha aisapari Mikael Kotkaniemi tällä hetkellä työttömänä?
   
 8. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Upea kiinnitys kirvesrinnoilta! Onnea ja nyt sitten kipin-kapin omalle tasolle taistelemaan mestaruudesta. Hieno nähdä, miten nopeasti Kivi saa Tapparan kölin oikeaan suuntaan. Oma veikkaus, että ennen vuodenvaihdetta olette jo top 3:ssa. Hieno nähdä myös Kivi aikanaan Vaasassa.
   
 9. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Tämä veikkaus nyt ei ainakaan toteudu. Tappara voi saada ennen vuoden vaihdetta maksimissaan 9 pistettä ja ero kolmanteen sijaan on tällä hetkellä 11 pistettä.
   
 10. Katto Jäsen

  Aika varmoja ollaan uutisen paikkaapitävyydestä jatkoajan toimituksessa. Hassuksi tämä menee sitten jos jossain vaiheessa todetaan ettei uutinen pidäkään paikkaansa.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kivi on kyllä ehdottomasti number uno ratkaisemaan joukkueen henkisen puolen ongelmat. Ja kyllähän kahden mestaruuden valmentajalla on ihan eri uskottavuus antaa jokapäiväiseen tekemiseen ja ihmetten suuresti, jos Tapparan kurssi ei tästä käänny. Materiaali riittää edelleen mestaruuteen, jos pelitavallisista ja henkisistä ongelmista päästään eroon.
   
 12. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Puolustuksen kiekollisen taidon rajallisuus epäilyttää, mutta puolustamalla ne mestaruudet kuulemma voitetaankin.
  Kivi toteutuessaan lienee yksi parhaista vaihtoehdoista.
   
 13. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Tapparan joukkueenjohtaja Tuononen siis kiistää Tapolan potkut Yle:llä. Mielenkiintoista. Ettei olisi diili vuotanut ulos ennen kuin Tapola tiesi potkuistaan. Kivihän piti jonkun huhun mukaan tulla vasta lauantain IFK-pelin jälkeen. Kinkkinen tilanen Mikillä.
   
 14. Mäntylä #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Venäjä
  Lainaus:
  Olenko ihan pihalla vai eikö Tuononen ole maalivahtivalmentaja ei joukkueen johtaja?
   
 15. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Wikipedia tietää kertoa, että yksi ja sama kaveri.

  Maalivahtivalmentaja & joukkueenjohtaja - Petri Tuononen
   
 16. Katto Jäsen

  Jos se on jatkoajassa, se on totta :-)
  ja jos ei ole, voimme jatkaa kirjoittamista jatkoajan huonot toimittajat vauhdissa-ketjuun.
   
 17. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Näin jälkikäteen katsottuna kyllä. Pitkin hampain suostuin ymmärtämään Villen lähdön, jos kerran - kuten huhuiltiin - tilanne oli se, että valmentajiston kanssa olivat sukset menneet ristiin. Lisäksi Villen taso ja palkka eivät ehkä viime kaudella kohdanneet, mutta kun Ville on niin tärkeä johtaja kopissa ja tehnyt niin paljon Tapparan hyväksi, että on kyllä palkkansa ansainnut. Jälkikäteen on helppo sanoa, että virhehän tämä oli. Tunne edellä ajattelevana fanina olisin ehdottomasti pitänyt Villen, mutta kun ei tiedä joukkueen sisäisistä asioista sen tarkemmin, niin ei parane hirveästi ehkä kommentoidakaan - toki minulla fanina siihen on oikeus. Jälkikäteen on helppo sanoa, että Tappara teki tässä virheen ja tätä vähän itse uumoilinkin alusta alkaen. Sehän tästä puuttuisikin, että #17 nostelee keväällä kannua Raumalla, tosin sen hänelle soisi. Mutta se siitä tästä moneen kertaan puidusta asiasta.

  Jälkikäteen katsottuna myös Tapolan nosto ykköskoutsiksi oli virhe. Alunperin se tuntui monesti fanistakin suhteellisen järkevältä ratkaisulta ja oli merkki jatkuvuudesta. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että metsään mentiin. Tottahan se on, että noviisivalmentajalla kauteen lähteminen oli riski, mutta sen monet meistä hyväksyvät. Nyt vain riskit realisoituvat ja mentiin pää edellä Kiveen. Toivottavasti viimeistään joulun jälkeen alkaa nousu.
   
 18. PTS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kiven palkkaaminen on paras siirto pitkään aikaan tai pitäisikö sanoa ylipäänsä onnistunut siirto pitkään aikaan. Pelaajalähtöinen, uudistuskykyinen ja moderni valmentaja jonka johdolla tästä voidaan nousta, jos ylipäätään voidaan. Puolustuspaketti on Kiven joukkueilla kunnossa, mutta samaan aikaan uskalletaan käyttää pelaajien kiekollisia avuja kunnolla hyväksi ja karvata myös tilanteen mukaan rohkeasti vrt. Ässät keväällä 2013. Ja ennen kaikkea tärkeää on mainittu henkisen ilmapiirin luominen. Kummasti piristi päivää kuulla tästä siirrosta - toivottavasti Jatkoajan tiedot nyt pitävät. Taloudellisella riskillä tällä kaudella mennään, mutta niin olisi menty ennen kaikkea silloin, jos Kiveä ei olisi uskallettu palkata. Vuorenvarmasti tulee myös nostamaan katsojamääriä.

  Villestä vielä sen verran, että mitään palkkatietoja nyt ei viitsisi hirveästi kaivella, mutta jos netissä olleet tiedot pitävät paikkansa, niin palkka ei minusta ollut yhtään millään tavalla yläkanttiin viime kaudellakaan: http://www.iltalehti.fi/verot-urheilu/2014110318803309_vu.shtml Kun tuota listaa nyt rehellisesti katselee. Taloudelliset perusteet ovat siis minusta sitä samaa höpöhöpöä kuin pelilliset syyt, kyllä minun vahva käsitykseni on, että syyt olivat niissä henkilökemioissa. Tämä kuvastui siitä Urheilusanomien ennakon artikkelistakin.

  E: Niin ja toivottavasti tulee ensi kaudenkin kattavalla sopparilla.
   
 19. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 20. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  Kaikki osapuolet kiistävät jutun. Taitaa olla melkoinen uutisankka. Menee Jatkoaika boikottiin, jos pelkillä Palo-Penan tiedoilla tällaisia julkaisevat.
   
 21. PTS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Olisiko kyse verotuksesta? Sopimus on tehty, mutta ei voi aloittaa kuin vasta vuoden lopulla tai ensi vuoden alusta....ainakin toivon todella. Muuten menee jo kyllä tragikoomiseksi tämä tilanne kaikin puolin.
   
 22. Myyntimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuskin Ipan kasvatti valmentaa Tapparassa saatikka Sportissa.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 11.12.2014 klo 19.51
 23. Granny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild #64 & #11
  Täysi ankka toi Tappara, kuului Kiven ytimekäs viesti.
   
 24. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Eikait kun kerran tässä tapauksessa verotusvuosi ei ole kalenterivuosi. Eli Kiven kohdalla merkkaava tekijä on se, miten hän on oleillut/tulee oleilemaan Suomessa.
   
 25. PTS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ole tosiaan joo, mitkähän tuossa oleskelussa ovat käytännössä ne rajat? Jotenkin tuntuisi käsittämättömältä, mikäli Jatkoaika on ilman totuuspohjaa tällaisen huhun julkaissut tietona...Maikkarin Jalonen-uutinenhan esitettiinkin huhumaisena ja sitä tuli epäiltyä alusta asti. Tässä tapauksessa meni kyllä täydestä, enkä vieläkään jaksa uskoa täyteen höpöhöpöön. Taitaa olla tosin toiveajattelua.

  Leinonen kiistää huhun, mutta ei suostu kommentoimaan Tapolan asemaa: http://yle.fi/urheilu/toimitusjohta...mmentoi_onko_tapola_yha_paavalmentaja/7684560

  Tämä on kuin jostain saippuasarjasta.