Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä TM:lle ja muillekin aiheesta kiinnostuneille:
<BR>
<BR>Todellakin, Pesonen päätti jäädä (vielä) täksi kaudeksi Jyväskylään, mihin varmasti pääsyynä oli odotettavissa oleva runsas peliaika. Täytyy muistaa, että kyseessä on vielä nuori kiekkoilija, jolle uran tässä vaiheessa on tärkeämpää kehittyä pelaajana kuin ansaita mahdollisimman paljon rahaa. Tämä kausi on mennyt Pesoselta kohtuullisesti, etenkin syyskausi oli hyvä. Tehoja on kertynyt tähän mennessä 9+12, jäähyminuutteja 30. Kevät on sujunut huonommin, tosin niinhän koko joukkueelta. Jotenkin tapaus Kautosen jälkeen Pessi ei ole ollut aivan oma itsensä.
<BR>
<BR>Hyvät puolet:
<BR>
<BR>-Yksi liigan parhaimmista fyysistä peliä pelaavista hyökkääjistä. Parhaimmillaan pari puhdasta taklausta lähes joka vaihdossa.
<BR>
<BR>-Raataja. Tekee pyyteetöntä likaista työtä joukkueen eteen. On myös suhteellisen nopea, tosin vähän vaikea vertailla, kun joukkuetoverina on liigan nopein luistelija. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>
<BR>-Kun paikka tulee, ei epäröi tehdä kassia tai syöttää. Omaa siis muitakin avuja kuin rymistelijän taidon.
<BR>
<BR>-Vahva fyysisiltä ominaisuuksiltaan. Suotta ei lempinimenä ole kaiketi K.Tynin alunperin lanseeraama \"Biisoni\" ja \"Muuramen sementtisäkki\".
<BR>
<BR>Huonot puolet:
<BR>
<BR>-Ailahtelevaisuus. Turhan paljon mielialapelaaja, kun peli ei kulje joukkueella, ilmenee se Pessissä erityisen hyvin. Huilasikin täsä yhden pelin juuri motivaatio-ongelmien takia tai ainakin niin kerrottiin. Mutta parhaimmillaan Pessiä ei pysäytä mikään.
<BR>
<BR>-Joskus vieläkin esille tulee nuoruuden pelityyli, jolloin rymistelyssä oli enemmän intoa kuin järkeä. Tosin paljon parempaan suuntaan on menty, mikä näkyy varsin alhaisissa jäähyminuuttimäärissäkin. Se on näkyvin muuto ja kehitys viime kauteen, tyhmiä jäähyjä tulee nyt todella vähän.
<BR>
<BR>-Ei mikään maestro käsistään, tosin eipä hänen roolinsakaan ole olla taitokiekkoilija tässä mielessä. Jos saa vielä kätensä toimivimmiksi, on rosoisen timantin pinta jo aika sileä.
<BR>
<BR>Kaiken kaikkiaan näen siis Pesosessa kaikki edellytykset maajoukkuetason kiekkoilijaksi, enkä yhtään ihmettelisi, vaikka jo ensi kaudella Arajuurelta kävisi kutsu Leijoniin hyvin mennen alkukauden johdosta Jyppar...anteeksi Tapparassa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> En tunne miestä henkilökohtaisesti, mutta se käsitys minulla on, että emme puhu ihmisenäkään mistään kuspiästä. Luulen, että Tj osaisi valaista tätä asiaa paremmin. Särmää löytyy, mutta niin pitää löytyäkin. Siitä olen varma, että Pesosen ympärillä kuhisee parhaillaan liigapomoja.
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tuohon \"kevät on sujunut huonommin\"kohtaan pieni kysymys:
<BR>
<BR>Millainen merkitys tällä selkävaivalla on ollut Pessin kevääseen,onko vaivannut jo kuinka kauan?
<BR>
<BR>Nämä selän vammat kun on suorastaan v-mäisiä ja pitkäkestoisia.Voisikohan Pessin pelityylillä olla jotain osuutta vaivaan,moinen rymistely kun väistämättä käy paikkojen päälle.
<BR>
<BR>Luonnehdintasi miehestä pelaajana meni mielestäni aika nappiin,itse olisin valmentajana koettanut koulia Pessiä hakattavan paikalle yv:ssä,kaverilla kun tuntuu kipukynnys olevan korkealla,voimaa riittää ja kokoakin on sopivasti.Tämän kauden Jypin ylivoimassa tälläinen mies olisi ollut arvossaan.
<BR>
<BR>Mutta siis,kertokaahan tietäväiset mikä se Pessin terveystilanne on,kuinka kauan on vaivannut ja mikä on ennuste jatkossa.
<BR>
<BR>Kaikki kun tuntuvat olevan varmoja miehen seuravaihdosta,niin kaiketikin se niin on,Jypin kannalta se on vaan sääli,sillä itse asettaisin Pessin ensi kaudella ykköskenttään tonin seuraksi ja kun viisaasti Jyp hommaa siihen keskelle peliä rakentavan hyvin aloittavan(lius?)sentterin,voitaisiin odotella liigatasolle uutta huippuketjua.Taidanpa siis arvostaa minäkin miestä varsin paljon.Mikäli skenariossani mikään meni kohdalleen,kyllä on sääli Pesosenkin kannalta,jos seuraa vaihtaa,ainoastaan liigan häntäpään jengeissä olisi mahdollisuus yhtä ison roolin ottamiseen,mutta niissä ei olisi takeita yhtä taitavista ketjukavereista kuin Jypissä.Rahallisestikin seuravaihto olisi järkevä vasta vuotta,paria myöhemmin,hintalappu luultavasti levenisi muutamalla nollalla nykyisestä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen samaa mieltä, että miestä olisi syytä kokeilla ykköskentässä. Vaihtoehto Ton-Paananen-Pesonen voisi olla hyvä ja sitä ei olla kokeiltu, syitä voi tosin olla monia. Esimerkiksi kätisyys ei passaa yms.
<BR>
<BR>Minä en tiedä, miten paljon Pessin selkävaiva (jonkinasteinen välilevyn pullistuma) vaikuttaa peleihin. Ainakin sen verran, että tänään mies ei taida pelata juuri selkänsä takia, voi Kautonenkin olla rauhassa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> Toivotaan, että viimeistään kesän aikana vaiva saadaan kuntoon ja että Pessi sittenkin jatkaisi vielä JYP:ssä, tosin tässä vaiheessa se vaihtoehto on ainakin minun silmissäni kovin minimaalinen.
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jos kyseessä on välilevynpullistuma(huom jos)voit olla kohtuullisen huoletta Pesosen siirtymisen suhteen,vaiva nimittäin vaati näissä hommissa leikkausta ja se vaikuttaa kyllä koko syyskauden pelaamiseen.En jotenkin usko millään joukkueella olevan irtonaista rahaa ostaa miestä,jonka pelaaminen on suuren osan kaudesta epävarmaa.Tämä siis siinä tapauksessa jos kyseessä on välilevyn pullistuma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy