Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 609 450
  • 13 531

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kolmaskin. Teitähän nyt riittää.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
De facto ilmaisun käyttäminen keskustelupalstalla.

Koska tähän vaikuttaa olevan siistiä tarttua, niin liityn rinkiin mukaan. Sinusta on tosiasiallisesti junttimaisinta käyttää ilmaisua keskustelupalstalla? Voi hyvin olla. Jatkoajassa olisivat siis kaikki edes yhden viestin kirjoittaneet toiminnaltaan junttimaisia?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 444

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hah, nyt on osunut arkaan paikkaan.

Ps. Älkää nyt helvetti ottako noin tosissanne. Tämä on kierrätyskeskus.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Te olette kyllä de facto ihan helvetin tosikkoja.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Junttimaista on ensin heittää rapalaa keskustelupalstalla ja sitten kun omat argumentit on ammuttu täyteen reikiä niin todetaan "osui arkaan paikkaan" ja "älkää olko tosissanne".

Jep. Jos tosiaan on niitä vasta-argumentteja, niin argumentoikaa sitten. Argu-men-toikaa! Sen sijaan, että tulee näitä unisia.

Missä teidän ylpeys on? Sitä mä kysyn.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kävin lukaisemassa Suomi rap -ketjua ja pitää kyllä todeta, että suomiräppäreiden väliset "biiffit" ovat aivan maksimaallisen junttia toimintaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Junttimaista on ensin heittää rapalaa keskustelupalstalla ja sitten kun omat argumentit on ammuttu täyteen reikiä niin todetaan "osui arkaan paikkaan" ja "älkää olko tosissanne".
Ensin veljet itse kertoo niitä esimerkkejä, joilla tuo sama asia voitaisiin sanoa suomen kielelläkin, ja sitten sieltä joku kolmoskoutsi tulee puhumaan tälläisiä. Mä häpeän!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kaikki musiikin kuunteleminenhan ja siitä tietäminen on hyvin junttia ja koskee kaikkia musiikin kategorioita aina jostain Kotiteollisuuden tuotannon fanaattisesta fanittamisesta johonkin Lauri Tähkän lyriikoiden ulkoa osaamiseen. Ei mikään suomiräp ole siitä mikään erillinen saarake. Myös allekirjoittanut on jonkinlainen juntti, koska pieruprogen/hevin kuuntelu se vasta junttia onkin bluesista nyt puhumattakaan. Helvetti mitä rehupunttien koilotusta.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kaikki musiikin kuunteleminenhan ja siitä tietäminen on hyvin junttia ja koskee kaikkia musiikin kategorioita aina jostain Kotiteollisuuden tuotannon fanaattisesta fanittamisesta johonkin Lauri Tähkän lyriikoiden ulkoa osaamiseen.
Musiikin kuunteleminen on tietenkin junttia, koska olennaisinta on tietäväisen kyyninen näkemys: minkä tahansa musiikin kuunteleminen voi olla junttimaista, ja jos ei juuri nyt ole, niin iltapäivällä voi jo hyvinkin olla. Kaiken yläpuolella oleminen ei ole junttimaista, paitsi jos joku toinenkin ajattelee samoin. Silloin tuo toinen on kummankin mielestä ankea seurailija, eli melko lailla turha umpijuntti.

Musiikin kuuntelemattomuus se vasta junttia on. Mistä silloin voi tietää, miksi mitään ei kannata kuitenkaan kuunnella? Todella junttia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tämä ketju tarjoaisi jollekin gradun tekijälle hyvän aineiston siitä, mitä pidetään junttina, ja pohdintaa, millä otanna junttina pidetyt asiat "todellisuudessa" ovat junttia vallitsevan kulttuurin puitteissa.

Kyllä tässä on jo kvalitatiivinen väitöstyön tarpeet jo koossa. Pohdintaan olisi toisaalta jo hyvä sisällyttää spekulointia, että kuinka välttää junttius ja onko se ihan konkretian tasolla mahdollista? Ketjun alkupuolella vielä tältä näytti, kun ketju täyttyi lähinnä vyölaukuista ja liekkipaidoista, mutta sittemmin ketjun kirjoittajien sirkkeliin ovat joutuneet eri ammatit, harrastukset, luonteenpiirteet ja muu vastaava. Vittu me ollaan junttia kansaa.
 
K

Kiekkokatsoja

Junnujuntteja on näkynyt. Lippiksen lippa takana, iskän bemari yms alla, ja nastat poistuu renkaista, alta aikayksikön.
 
K

Kiekkokatsoja

Oletko kateellinen isälle vai pojille? No joo. Nastarenkaat on vähän junttia.
En toki kateellinen kummallekaan. Nuita junnupentuja näkyy rälläävän tossa, ja sutimatonta metriä ei kuulu. Mut joo, junnu olin itekin joskus, ja sudittelin junttimaisesti. Synnitön siis et itekään.
Helsinki city boy, ei kenties ole vain laulu, vaan myös nastattomuuden "mekka".
 
K

Kiekkokatsoja

Mirri on jalkojeni välissä. Nuolee. Hei pervot soosoo! Kissimirri siinä ensin lepäili, ja nyt nuolee tassujaan. Kovin on kiltti kissimirri täällä. Näyttää luottavan ja tykäävän minusta.
Ite vetasin litran viiniä ja muutaman kaljan. Ihan ookoot pikkukalsarit.
Lisäys. Tämä meni väärään ketjuun, piti mennä kalsarikänni ketjuun. Tuskin junttimaista.. Tai onhan se toki junttimaista, että wanhentunut äijä yrittää vitsailla tällätavalla.
Olen ikuinen perusjuntti, myönnän.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jonneilla näkyy nykyään liian pieniä pipoja päässä. Korvat paljaana ja pipo on vaan päälaen päällä. Aika juntin näköistä.
Jos ne on juutalaisia kaikki tyyni, eikö heillä oo tapana pitää semmosta pienehköä kipaa. Täällä sitten olosuhteiden pakosta se tarkottaa pipaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Molemmat korona-ääripäät:

Eli olla niin juntti, ettet pidä ikinä maskia kaupassa, kontakteissa tai missään vaikka toisilla olisi maski. Et hemmetti edes lääkärin odotustilassa, koska minun päähän ei perhana tollasta vaginasuojaa tungeta. Yskit ja pärskit täysin holtittomasti, eikä sinua paljon turvavälit kiinnosta. Minulla kun on oikeus tehdä kaikki se mitä huvittaa, tässä ja nyt, ja sen kaiken minä tässä nyt teen. Fake news, fuck you and fuck the police!!! Paitsi että ehkä pitäisi kooklesta kattoa, mitä tollaset möllykkä-sanat tarkottaa.

Tai sitten olla niin koronahysteerinen juntti, että vaikka asuisuit missä, niin tuijotat uutisia tunnin välein saadaksesi ehkä uusimmat koronatiedot, ja viimeksi olet nähnyt riskiryhmään kuuluvan tuttavasi maaliskuussa, vaikka normaalisti näkisitte viikoittain. Ja kaupassa sinulla on tuplamaski, ja juokset karkuun kun näet toisen asiakkaan, oli tällä maskia tahi ei. Olet myös jättänyt ainakin muutaman mahdollisesti lääkäriä vaatineen vaivan/kivun hoitamatta, koska korona voi syödä sinut siellä vastaanotolla. Pysy kaukana ja kaivaudu maahan!

Molemmissa kyllä junttimittari huutaa kovaa. Ja onhan noita nähty nyt.
 
Viimeksi muokattu:

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Ihmisen maanpäällisen elämän päättyminen on toki jäljelle jääneistä surullista, mutta itseäni ihmetyttää kovasti, että todella monissa tämän ketjun viesteissä korostetaan henkilön kuollessa sitä, että lepää rauhassa tai hyvää jatkoa Taivaassa jne. Uusi testamentti on kuitenkin täysin selkeä, että jos olet maanpäällisen aikana päättänyt palvella jotain muuta herraa kuin Jeesusta, niin vietät myös kuolemanjälkeisen aikasi jossain muualla kuin Hänen kanssaan Taivaassa. Niin surullista kuin se onkin, niin oletettavasti suurimmalla osalla tämän ketjun päähenkilöistä taitaa olla tämä kohtalo.

Joo, ja tiedän kyllä, että en saa tällä viestillä kovin montaa yläpeukkua, mutta niinhän se nykymaailmassa menee, jos nostaa näitä asioita esille. Kummallista.

Tämä on junttimaisinta käytöstä tällä palstalla pitkään aikaan. Väärä aika ja väärä ketju oman uskonnollisen näkemyksensä tuputtamiselle. Ei näin, ei todellakaan näin.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Tämä on junttimaisinta käytöstä tällä palstalla pitkään aikaan. Väärä aika ja väärä ketju oman uskonnollisen näkemyksensä tuputtamiselle. Ei näin, ei todellakaan näin.

Itselläkin piti tavata muutaman kerran tuo viesti läpi että mitähän tuossa nyt halutaan sanoa. Kaipa se liittyy jotenkin siihen kun Laiho eläessään soitteli sitä kauheaa belsebuupin musiikkia. Eihän siinä, jokainen saa minun puolesta uskoa mihin haluaa mutta kyllä sitä jotenkin luulisi myös näiden taivaspaikan lunastaneiden parempia ihmisten omaavan tilannetajua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös