Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Julius Pohjanoksa – ykkösmaalivahti

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Nati, 07.04.2018 klo 20.27.

 1. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
  Julle ansaitsee oman ketjunsa. On ollut ilo katsoa Jullen varmaa työskentelyä TUTOn maalissa ja torjuntaprosentit puhuvat puolestaan.

  Runkosarja 2017-18: 92,3%
  Playoffs 2018: 95,7% (7.4.2018)

  Sopimus löytyy TUTOn kanssa, mutta mahtaako joku Liiga-seura poimia Jullen ja missä vaiheessa?
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2018 klo 12.18
 2. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  TuTo:lla on sopimus Jullen kanssa myös ensi kaudesta. Eiköhän siis jatka Kupittaalla myös ensi kaudella. Julle on vielä nuori maalivahti ja ehtii kyllä vielä liigaan kun on ensin voittanut kaksi Mestis mestaruutta TuTo:ssa.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pohjanoksa on tällä kaudella löynyt itsensä todella läpi. Runkosarjassa todella tasaisen varmaa ja hyvää peliä läpi kauden. Pudotuspeleissä välillä suorastaan maagisiakin otteita on nähty. SaPKo-TuTo sarjassa Pohjanoksa nousi joukkueen todelliseksi avainpelaajaksi ja voittavaksi maalivahdiksi. Julius "Ceasar" Pohjanoksa on ottanut vahvan valtaistuimen TuTon maalissa ja ykkösveskarin tontti on tukevasti hänen hallussaan. Loistava maalivahti on myös TPS-laina Karolus Kaarlehto, mutta jotenkin rikkonainen ja sekava kausi on vaatinut hieman veroa hänen pelaamisestaan. Pohjanoksan tasosta kertoo myös sekin, että Kaarlehdon tasoinen loistava maalivahti on tällä hetkellä kakkosveskari.

  Hyvinkin voisi kuvitella Pohjanoksan yltävän liigassa 90-92% torjuntavarmuuteen joukkueesta ja pelitavasta riippuen. Ikää on nyt 21 vuotta ja pystyy vielä parantamaankin otteitaan. Pudotuspeleissä myös nyt näyttänyt sellaisia otteita, millä voi nousta joukkueensa tukipilariksi ratkaisevilla hetkillä. TuTolla taitaa olla sopimus ensi kaudesta ja mieluusti näillä otteilla häntä kyllä TuTo maalissa jatkossakin näkisi. Tosin jos joku lyö tarpeeksi isot seteliniput pöytään, niin ei kai sitä voi kieltäytyä. Mestiksessä kuitenkin hieman erinlaiset taloudelliset resurssit Liigaan tai muiden maiden sarjoihin verrattuna.
   
 4. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Kiitos ketjun avauksesta @Nati ! Julle todellakin ansaitsee ketjunsa. Jotain hänestä kertoo se että vaativana agressivisena ja jopa "lynkkaavana" tunnettu faniryhmä laulaa ottelusta toiseen "Julle Julle, Julle Julle, Julle Pohjanoksa!".

  Ihailtavaa katsoa kuinka eleettömästi ja varmasti nuori kaveri torjuu. Suurin syy TuTon kevään menestykseen.
   
 5. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Hankala kyllä uskoa, että Julle enää ensi kaudella meillä pelaisi. Enemmän kuin mielellään kaverin täällä pitäisi, mutta eiköhän Pohjanoksan kyvyt ole jo huomattu yhdessä jos toisessakin liigajoukkueessa.

  Toki, jos minulta kysytään, niin Jullen kyllä kannattaisi vielä jatkaa yksi kausi TUTOssa. Sen kun Mestistä jaksaisi, niin joku saisi entistäkin paremman maalivahdin kaudeksi 2019-2020. Niin hyvän, että voisi olla vaikka koko sarjan ykkösvahti. Ensi kaudella ei sitä vielä olisi, iso riski olisi jäädä jonkun kokeneen maalivahdin kakkoseksi. Muistetaan nyt vaikka case Heljanko.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vielä ei huhuja Pohjanoksan lähdöstä ei ole kuulunut. Voisi kuvitella, että sekin olisi jostain jo vuotanut. Itse olen sitä mieltä, että yksi kausi kannattaa vielä pelata TUTO paidassa. En ole liigajoukkueiden tilanteita seurannut, mutta taitaa sielläkin olla paikat tiukoilla. Naapuri taisi jonkun norsikin hankkia.
  Kyllä TUTO tarvitsee ensikaudellakin maalille Jullen. Kuka sitten hänen kaveriksi, onkin toinen juttu.
   
 7. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
  Lainaus:
  TPS poimi Haukelandin ja Tirronen jatkaa. Kaarlehto taitaa olla kolmosmaalivahti tai jotain muuta ja jälleen kerran käytettävissä?
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pohjanoksalle loistavat pudotuspelit TuTossa ja hän antoi mahdollisuuden joukkueen taistella mestaruudesta. Finaalisarjan veskareista hänen torjuntavarmuutensa oli hieman parempi, vaikkei TuTo mestaruuteen asti yltänytkään. Pohjanoksa torjui pudotuspelien läpi 94,51% varmuudella ja keräsi eniten torjuntoja maalivahdeista. Loistava kausi häneltä, vaikkei mestaruutta tullutkaan.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kaarlehto lähtee huhujen mukaan Savonlinnaan. Pahasti pelkään, että Jullellakin matka jatkuu muualle.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kaarlehtoa huhuttu naapurissa myös SaiPa:n suuntaan, mutta siihen on vaikea uskoa. Savonlinna kuulostaa enemmän todennäköiseltä.
  Pohjanoksan sopimus kai kattaa vielä ensikauden. Mutta kuten havaittu, niin sopimuksen voi ostaa ulos. Hiukan tuossa jatkoajan haastattelussa neljännen pelin jälkeen sai rivien välistä lukea, että kysyntää on. Harmi jos menetetään, koska mielelläni olisin hänet vielä TUTO paidassa nähnyt.
   
 11. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tepsin maalivahtiketjussa joku piti hyvänä sellaista, että TPS tekisi Pohjanoksan kanssa useampivuotisen sopimuksen. Koska Tirrosella on sopimuksestaan vielä vuosi jäljellä, Pohjanoksa kuitenkin pelaisi vielä ensi kauden TuTossa koko kauden lainasopimuksella.
   
 12. Stuttgarter Jäsen

  Mitä Pohjanoksaa tällä kaudella tuli seurattua niin kyllä ainakin Ässiin kelpaisi. Loistava kausi ja playoffeissa huimaava. Saatte Kiviahon vaihtokauppana, jos vain kelpaa...
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTossa on pelannut viime vuosina useita loistavia veskareita. A-nuorissakin Filip Lindberg teki todella vahvan vaikutuksen tällä kaudella. Hallin katossa on legenda Urpo Ylösen paitaa ja seuralla on myös perinteitä tällä saralla. Olisiko nyt mahdollisuus tehdä TuTosta Mestiksen paras paikka veskarille ja lujittaa entisestään tätä osastoa? Mikäli Pohjanoksa vielä TuTossa jatkaa, niin eväät hänen kehittymiselleen pitäisi saada vielä paremmaksi.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pohjanoksa siirtyy sitten TPS:n riveihin tämän kauden jälkeen. Hyviä otteita on häneltä TuTossa nähty tälläkin kaudella, joten ei tämä sinänsä yllätä. Ensi kaudella Pohjanoksalta jäävät sitten valtavat saappaat täytettäväksi. Vielä on kuitenkin hetki aikaa nauttia hänen pelistään TuTossa ja hän varmasti haluaisi vielä voittaa myös Mestiksen.

  TPS hankki uuden maalivahdin ensi kaudeksi - Haukeland ei jatka
   
  Nati tykkää tästä.
 15. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
  Hyvä siirto Jullelle. TPS on peluuttanut tasaisesti molempia maalivahteja, joten eiköhän pelejäkin tule vaikka Tirronen on kova.
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Julle on ollut hyvä ja hienoa että jatkoi vielä tämän kauden. Toivotaan, että pelaa kauden loppuun kuitenkin ja kunnialla.
  Ensikaudella onkin sitten etsittävä vastaavanlainen. Lonkila on vielä pieni kysymysmerkki. Oisko siis saatava enemmän kuin kirittäjä Jullen tilalle. No katsotaan ja kuunnellaan siitä myöhemmin.