Jukurit nousee Liigaan kaudelle 2016–2017!

  • 132 270
  • 545

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Outoa jos Risto kasaa jo nyt joukkuetta, koska tekee täysillä töitä Lukossa. Vaikka täällä on puhuttu, että RD olisi jo joukkueen rakentamisessa mukana niin vaikea uskoa, että näin olisi.
Tuo on sinun vaikea uskoa? Nimenomaan se olisi minusta aika absurdia, jos esim. Kerttula/Pennanen-kaksikko kokoaisi Dufvan joukkueen. Kerttula on sanonut hyvin selvästi, että hänen "tiiminsä" vastaa vain tämän kauden pelaajistosta, siis myös ison e:n esille ottamista ensi kauden optioista, mahdollisesti myös sopimuksista. Mutta ei missään nimessä ulkopuolisista markkinoista.
En minä mitään usko
No kai sinä nyt jotain uskot, tai arvelet. Kyllä yleensä jokainen ihminen tietää, uskooko suuriin voimiin vai siihen, ettei niitä ole. Luuletko, että Jukurien liigajoukkue kasautuu itsestään, vähän kuin Nooan arkki? Vaikka esim. Karalahden tulo osoittaa jotain seuran vetovoimasta, niin ei tänne nyt varmaan ilman pyyntöä kuitenkaan tulla
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Meinaakohan toi teidän Karalahti tulla jo tällä kaudella Mikkeliin kun ottaa pelikieltoa pelikiellon perään. Päteekö pelikiellot maiden välillä?
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän RD Jukureiden joukkuetta rakentaa. Sanoi jossain haastattelussa, että rakentaahan Lukkokin ensi kauden joukkuetta, mutta ei osallistu siihen muuten kuin jos häneltä kysytään mielipidettä jostain pelaajasta.

Raumalta tuo vienee mukanaan Sipiläisen, mutta muita ei kyllä osaa arvailla. Hyväriselläkin on Lukon kanssa 1+2 sopimus ja jos tuohon malliin jatkaa seura käyttänee option.
 

Gameson

Jäsen
Sipiläinen on kyllä sen verran kiertänyt RDn mukana, että eiköhän hän täällä nähdä. Olavi Vauhkonen ja Jesper Piitulainen olisivat kyllä mielenkiintoisia kaappauksia.

Jotenkin luulen, että kahteen ekaan ketjuun tulee koviakin hakuja. Loput sitten täyttyy joistakin nykyisistä hyökkääjistä ja Sipiläisestä. Aika kova kolmos-nelosketju olisi esim. vaikkapa Turtiainen-Henritius-Sipiläinen.

Mielenkiinnolla odottelen Palven paluuta kentälle. Tämä kausi määrittelee aikalailla, miten muut Liiga-joukkueet hänelle tarjoaa, ja kuinka paljon lopulta on Palven hintapyyntö.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tammiruusu kertoili Kouvolassa erätauolla että n. 1,5 miljoonaa on pelaajabudjetti ja jonkinlaista huomiotalouttakin tulossa eli varmaan se Karalahti sit pelikiellossa myymään makkaraa hallille.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Torstaina alkaa (jatkuu?) Jukureiden liigajoukkueen kartoitus. Länsi-Savon uutinen: "Rakennamme ensin joukkueen katon ja lattian" - Jukurien Liigajoukkueen kokoaminen alkaa | Länsi-Savo

Ykköskenttä ja nelosketju, ja jotain siihen väliin. Huhumylly alkaakoon.

Eilisestä Liigalanseeraus-tilaisuudesta jäi erittäin positiivinen kuva. Paikalla oli tosi hyvin (toista sataa) Mikkelin alueen yrittäjiä ja Jukureiden asiakaskumppaneita, nykyisiä ja mahdollisia tulevia sekä muita yhteistyössä olevia. Puhujista mm. Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halosen Jukurimyönteinen puheenvuoro lämmitti mieltä, vai pitäisikö sanoa mielikuvia, niin kuin Halonen puheessaan käytti. Positiivisten mielikuvien luominen on yksi tärkeinpiä juttuja tässä(kin) projektissa.

Liigalanseeraus jukurit.fi: Jukurit uutiset - Jukurit

Kimmo Rannisto (YLE) : Liigan toimitusjohtaja toivoo Jukuri-faneilta kärsivällisyyttä – "Suomessa tuntuu korostuvan oman joukkueen menestys yli kannattamisen" | Yle Uutiset | yle.fi

Edit: Lisätty linkit Jukureiden ja YLE:n sivuille aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Länsi-Savon uutinen eilisestä tapahtumasta oli kyllä todella huono.
Halosesta jäi kyllä todella hyvä kuva, ja itselle tuli yllätyksenä se, miten paljon oli tutkinut ja perehtynyt mielikuvamarkkinointiin noinniinkuin kunnan asemasta. Hänhän puhuikin tutkijana, ei kaupunginjohtajana.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tulevassa joukkueessa on (toisin kuin viime vuosina on totuttu) sellaisia palasia, joilla on muutakin kuin urheilullista arvoa. Joku saattaa jo tietääkin mitä tarkoitan. Suurin arvo tällaisissa tapauksissa ulosmitataan heti sopimuksen julkistamisen jälkeen. Mielenkiintoista on nähdä, milloin tällaiset julkaisut on päätetty tehdä? Halutaanko saada pientä nostetta ja "etukäteishuumaa" jo tälle kaudelle vai isketäänkö kortit pöytään kauden jälkeen kun kausarit tulee myyntiin? Mitä arvelette? Tai voihan se olla, että liigakausarit tulee myyntiin jo kauden aikana ja pommit pamautellaan siihen väliin.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Veikkaan että osa "pommeista" tulee kauden aikana, ja kausikorteista tulee jonkunnäköinen rajoitettu erä vuoden vaihteen jälkeen myyntiin. Pääosin kuitenkin kauden jälkeen.
 

Gameson

Jäsen
Mielenkiinnolla kyllä odottelen huhupuheiden alkamista joukkueeseen tulevista pelaajista. Ykkösketjuun täytyy panostaa, ja kyllä tänne on yksi "Haataja" saatava narrattua, eli pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan otteluita omalla taidollaan.

Ykkössentteri ja maalivahti kiinnostavat ainakin suuresti allekirjoittanutta. Maalivahtiin on kuitenkin panostettava, sillä joukkue tulee lähtemään joka otteluun altavastaajana.

Vielä ei huhuja pyöri, mutta minkälaisia pelaajia palstaveljet toivoisivat itse jukuripaitaan?
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Nykyisistä Lukko-pelureista:

- Olli Sipiläinen
- Olavi Vauhkonen
- Filip Riska
- Jesse Virtanen

Muualta:

- Arttu Ilomäki
- Juha-Pekka Hytönen
- Miika Lahti

Lukon hyökkääjäkolmikosta Sipiläinen ja Riska pelasivat Dufvan alaisuudessa jo JYPissä (Sipiläinen toki jo Jukureissakin), joten kai jonkinlaisista luottoratsuista voi puhua. Vauhkonen ja Virtanen ovat taas hieman nuorempia ja kehityskäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin, joten ottajia on varmasti muuallakin. Sopimukset päättyvät kuitenkin tähän kauteen, niin ainahan saa toivoa, että tuo kaksikko Dufvan vanavedessä saapuisi.

Muualta tulleiden listan perusteena pidin vain sitä, että pelaaja on omasta mielestäni Dufvan pelitapaan sopiva pelaaja ja jotain yhteistä historiaa löytyy. Hytönen nyt lähes varmasti menee sinne toiveajattelun puolelle, mutta oli aikanaan JYPissä Dufvan luottomiehiä, jonka vuoksi nyt kuitenkin hänet listasin.

En ole nyt varma sekoitanko johonkin toiseen, mutta eikös Dufva Ilomäen aikanaan junioreista Tapparan kokoonpanoon nostanut ja myöhemmin Ilomäki sitten siirtyi Raumallekin Dufvan mukana?

Juha-Pekka Hytönen ja Jesse Virtanen? Huikeaa jos edes toinen pelaa ensikaudella ylipäätään kotoisessa Liigassa, Jukureihin ei kumpikaan tule. Hytönen jatkaa NLA:ssa tai palaa Valtran paitaan. Jesse Virtanen sen sijaan tulee pelaamaan KHL:ssä tai Lukossa. Mark my words.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Odotan kyllä mielenkiinnolla millaisilla panostuksilla Dufva lähtee joukkuetta kasaamaan. Mies on kuitenkin 2010-luvulla tottunut Liigan suurimpiin pelaajabudjetteihin ja saamaan ne rakennuspalikat joukkueeseen, jotka on halunnut. Lienee selvää, ettei tuolla taustalla tulla mitään junnarijoukkuetta valmentamaan kulukorvauksista. Toistaiseksi Jukurien vahvuuksia on ollut hankkia nousevia pelaajia ja oikeita miehiä oikeisiin rooleihin, vaikka ehkä nimi selässä ei se mediaseksikkään ole aina ollutkaan. Halpaa se ei ole ollut Mestiksessäkään, kuten budjetit suhteutettuna sarjan yleiseen tasoon ja taloudelliset miinustulokset ovat kertoneet. Tehokasta taas kyllä, kun katsotaan menestystä kentällä.

Kerttula teki tässä kuitenkin hyvää työtä ja nyt edessä on aivan varmasti haasteita. Huomiotalous vaatii ehkä karalahtia, Dufva pelimiehiä ja voittoihin tottunut mikkeliläisyleisö varmasti myös tuloksi viimeistän toisella kaudella. Onnea matkaan.
 

Gameson

Jäsen
No kyllähän se yks Karalahti taisi jossain huhuissa pyöriä. Vai joko laskit sen joukkueeseen?
En tosiaan laskenut, piti toisaalta kirjoittaa, että ei pahemmin ole huhuja pyörinyt, mutta jäi tarkentamatta.

Huhujen mukaan Antti Jaatinen olisi tulossa ainakin Dufvan mukana Raumalta. Eiköhän se Sipiläinenkin vielä samaan muuttokuormaan eksy.
Tuo kävisi aika hyvin järkeen. Kuitenkin kyseessä Jukurit-kasvatti ja aikalailla Dufvan mukana kiertänyt. Kelpaisi ainakin minulle.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Miten omista junnuista riittääkö kenelläkään? Kuinka Ripatti on pelannut Mestiksessä? Voiko riittää ensi kaudella Liigaan? Omat pojat on aina hyvä markkinointivaltti. Toki jos taso ei riitä, ei kannata pelkän "oma poika"-statuksen vuoksi pitää kokoonpanossa.

Ja kuinka nykyisessä kokoonpanossa on miehiä, joilla voi riittää Liigaan? Mestiksen parhaat vaan kyytiin, pari johtavaa ison profiilin miestä (mallia Kookoosta, Vallin ja Green) sekä hyvä maalivahti. Norja oli HIFK'ssa ainakin pari vuotta sitten hyvä kakkonen.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei mikään huhu, mutta veikkaisin Henrik Koiviston löytyvän Jukureiden hankintalistalta. Häneltä löytyy taustaa Jukureista sekä viime kaudelta Dufvan Lukosta. On näyttänyt parillakin kaudella, että taso riittää olemaan kakkossentteri pienehkössä Liigaseurassa ja potentiaalia on huomattavasti parempaan.

Sportissa on jäänyt tällä kaudella väliinputoajaksi, kun joutui alkukaudella pelaamaan laidassa, eikä siellä odotetusti onnistunut. Sen jälkeen on vielä pudonnut sentteri hierarkiassa muutaman muun taakse, joten roolia ei ole oikein löytynyt. Itse voisin pitää hänet Sportissa ensi kaudellakin, mutta vähän näyttää siltä, että hänen itsensä kannalta olisi parempi etsiä roolia muualta. En pitäisi mahdottomana, että siirtyisi jo tämän kauden aikana, jos Jukureilta löytyy kiinnostusta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Melko varmana pidän että Mikkelissä tullaan näkemään tuttuja pelaajia aiemmilta mestiskausilta. Jotenkin mielessä etenkin kaudet syksystä 2010 kevääseen 2013 joilta niitä sittemmin (/silloin) kunnollakin läpilyöneitä haalittaisiin takaisin Jukureihin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei mikään huhu, mutta veikkaisin Henrik Koiviston löytyvän Jukureiden hankintalistalta. Häneltä löytyy taustaa Jukureista sekä viime kaudelta Dufvan Lukosta. On näyttänyt parillakin kaudella, että taso riittää olemaan kakkossentteri pienehkössä Liigaseurassa ja potentiaalia on huomattavasti parempaan.

Heka "Sukula" Koiviston ottaisin ilomielin takaisin Jukureihin. Olin varma, että Koivisto olisi löynyt jo aiemmin isommin itsensä läpi liigassa, mutta kelpaa se mulle,että tapahtuu vasta Jukureissa. Ja jos vielä tämä Karalahti huhu pitää kutiaan, niin Koiviston siskokin taitaa muuttaa Mikkeliin..Mulla ei kuitenkaan ole Koiviston tänne tulosta minkäänlaista tietoa tai edes huhun ripettä. Omissa ajatuksissa olen kuitenkin samoilla linjoilla MrMacmanamin kanssa ollut. Tuliskohan Parru takas...
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Parru ja Asplund olisi omissa toiveissa, mutta taitaa olla utopiaa
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
H. Koivisto ei sopinut Dufvan pelityyliin lainkaan. Lähes jokaisessa pelissä joutui vilttiin viimeistään toisessa erässä ja kun tehojakaan ei tullut mies lähetettiin Vaasaan, vaikka korvaajaa ei ollut katsottuna. Vaikutti välillä ettei RD pitänyt Koiviston persoonasta, kun ei se niin huonosti jokaisessa pelissä puolustussuuntaan pelannut.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tuo ´Dufvan näköinen tyyppi` sanelee aika paljon. Paljon on Saksalanjoesta vettä virrannut Dufvan jälkeen, joten kaikkea ei ihan muista. Vaativa valmentaja ja tuskin on ainakaan pehmentynyt. Pelaajamarkkinat muuttuneet paljon ja luottopelaajiaan tuskin isossa kuvassa Kalevankankaalla nähdään. Miten mulla on hämärä muistikuva siitä, että Risto olisi joskus tokaissut, ettei täällä ulkomaaneläviä nähdä? Toki onhan Dufvan ajatusmaailma muuttunut, kun tarkastelee hänen Liigarostereitaan menneiltä vuosilta ja onhan tuossa toki muistettava pelaajabudjetitkin.

Maalivahti on meikäläisen paperilla vahvin kortti. Tästä valinnasta ei voi tulla kompromissia. Harmi, että Ändy jatkaa Ässissä!
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veikkaan että osa "pommeista" tulee kauden aikana, ja kausikorteista tulee jonkunnäköinen rajoitettu erä vuoden vaihteen jälkeen myyntiin. Pääosin kuitenkin kauden jälkeen.

Mikkelissä, mitenkään väheksymättä, hieman hymyilyttää tuo rajoitettu erä kausikortteja. Eikai missään tämän päivän Suomessa voida myydä rajoitettua erää kausareita? Hintatarjous voi olla rajallinen mutta en usko että Kukkaruusu sanoisi "emme myy kausikortteja enempää kuin 400kpl - Lisää saa ostaa myöhemmin!". Ainoa rajoite määrässä voisi olla katsomokapasiteetti joka olisi todella kova tavoite.

Toisaalta olen vain yksinkertainen myyntimies ja voin olla 100% väärässä. Eli mikäli olen väärässä niin voisitko kertoa mitä tarkoittaa rajoitettu erä ja kuinka montaa kappaletta on kyseessä?

Mielenkiinnolla joukkueen rakentamista seurailen ja onnea toivotan "Pendolle" Hämeenlinnaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös