Jukurit kaudella 2018–2019

  • 231 905
  • 840

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jatkoajalla olikin sitten ennen Spåran maalia maju-Partaselta melkoinen sanoisinko aivopieru yrittää 2v1 hyökkäyksestä omaa ratkaisua, vieläpä vetämällä täysivoimainen lämäri.

Tätä samaa kiroilin. Ei tuollaista vetoa saa koskaan ikinä tehdä jatkoajalla. Vähimmäisvaatimus on, että sen saa maalia kohti, jos siihen ryhtyy.. tuli dejavù:ta takavuosiin.. Kanerva (?) veti vastaavanlaisen ja vastahyökkäyksesta kaveri iski ratkaisevan voiton.. oliko KalPa? Muistikin pätkii, ku v***ttaa.

Positiiviset: Pereskokov, Asplundilta paras peli aikoihin ja Marlo Koponen (soppari loppukaudeksi, jos mahdollista, kiitos).
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
ja Marlo Koponen (soppari loppukaudeksi, jos mahdollista, kiitos).
Koponen on kyllä yllättänyt positiivisesti otteillaan kaikkiin ennakko-odotuksiin nähden. Tänäänkin näköjään pelasi Jukureista toiseksi suurimmat minuutit, ja taisi yv-aikaakin saada pikkuisen. Tuskinpa palkkakassaa paljoa rasittaa, jos miehelle päätettäisiin loppukauden pesti sorvata.

Pakeista puheen ollen, toivottavasti Saloselle ei tehdä jatkosopparia. Ei ainakaan näillä näytöillä. Onhan tässä tietysti vielä puolet kautta jäljellä näyttää osaamistaan, mutta eipä tuolla turhautuneella meiningillä hyvä tule. Varmasti saataisiin jostain ensi kaudeksi tuolla Salosen hinnalla laadukkaampi pelimies.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Salonenhan tuli kaksivuotisella sopparilla eli nykyinen sopimus jatkuu ensi kaudenkin.
Ohhoh, täällä mennyt näköjään heimosämpylät sekaisin. Olen saattanut sitten jollain kierolla tapaa sekoittaa Salosen toiseen jossain määrin epäonnistuneeseen hankintaan, Taviin, jolla on vain tämän kauden pahvi kourassa. Eihän tässä sitten auta kun pitää peukkuja pystyssä, että Salonen saa koneen kunnolla käyntiin (samoin Tavi myös tottakai, etenkin maalipuiden väliin osumisen suhteen).
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eihän tässä sitten auta kun pitää peukkuja pystyssä, että Salonen saa koneen kunnolla käyntiin (samoin Tavi myös tottakai, etenkin maalipuiden väliin osumisen suhteen).

Sählällä on viiden ottelun pisteputki, onhan se jo jotain. Edes vähän kun saisi vetoihin tarkkuutta lisää niin putki voi jatkuakin. Pitääkö sitä muuten aina vetää lämäri..

Puolustuksessa Suhonen on jo joulun jälkeen mukana ja Hietanen tammikuun puolivälissä. Tämä tänään hallin puuroillassa kuultuna pelaajilta itseltään. Toivotaan että ennusteet pitää.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Sählällä on viiden ottelun pisteputki, onhan se jo jotain. Edes vähän kun saisi vetoihin tarkkuutta lisää niin putki voi jatkuakin. Pitääkö sitä muuten aina vetää lämäri..
Pisteputkesta tietysti plussaa, mutta kyllä otteista vieläkin paistaa ajoittain turhautuminen ja huonot ratkaisut. Turhautuminen tottakai on luonnollista tässä tappioputkessa, mutta ei saisi vaikuttaa peliin. Tämän illan matsissa muutama ihmeellinen avaussyöttöräpellys, vaikka olisi helposti ollut lätty lapaan laitettavissa. Muuten ilta meni mieheltä hyvin, selvisi tehotilastossa kuivin nahoin ja oli kahden maalin aikana jäällä. Tiistaina JYP-pelissä taas olikin sitten molemmissa JYPin maaleissa jäällä: toisessa Turkulainen pisti miehen 100-0 nippuun ja jatkoajalla unohtui pitää oma mies. Etiappäin.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllähän näissä viime aikojen otteissa näkyy vähän liiankin selkeästi tuo pakiston kapeus. Paljon kertoo jo se, että Koponen on parhaimmistoa. Jos kolme runkopakkia on tuosta rosterista sivussa, niin eihän se voi olla näkymättä. Ehkä yhden poissaolo olisi vielä kestetty ilman suurempaa notkahdusta.

Salonen on viime aikoina tehnyt hyvin pisteitä, mutta omassa päässä on edelleen isoja puutteita. Jalonen on päässyt ihan hyvin rytmiin mukaan, varsinkin hyökkäyspäässä, mutta suuremmat odotukset ovat ehkä ensi kaudessa. Hyvärinen, Jaatinen ja Piipponen väläyttävät ajoittain, mutta taso ei valitettavasti riitä joka illalle. Taloustilanne ei näillä katsojaluvuilla varmaankaan mahdollista lisävahvistuksia, joten näillä pitää pärjätä. Tuloksentekoon tässä on kuitenkin materiaalin puolella vajausta. Toivottavasti Suhonen ja Hietanen ovat pian kunnossa, sillä joulun jälkeen on taas pari kolmen pelin viikkoa. Kausi on pian taputeltu jos pisteitä ei ala tippua.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onnistujiksi Hakki nostaa Mika Partasen, Mikko Kokkosen, Valtteri Hotakaisen, Vadim Pereskokovin ja Julius Vähätalon.

Alho ja Jääskeläinen jatkavat Ketterässä. Ritamäellä on pitkä kuntoutus ennen pelikuntoa. Nikkanen on loukkaantunut ja pois noin kuusi viikkoa.

Joukkue tulee muuttumaan merkittävästi ensi kaudelle.

Jukurien sopimustilanne 2019—2020

Sopimus voimassa: Sami Rajaniemi, Aku Alho, Antti Jaatinen, Mikko Kokkonen (2021), Samuli Piipponen, Aleksi Salonen, Valtteri Hotakainen, Joonas Kalliola, Henri Nikkanen, Mika Partanen, Jesper Piitulainen, Janne Ritamäki, Miika Roine.
Optiot:Juhana Aho, Teemu Henritius, Joona Jääskeläinen (2021), Vadim Pereskokov.

Sopimus päättyy keväällä:
Valtteri Hietanen, Ville Hyvärinen, Jimi Jalonen, Teemu Suhonen, Turo Asplund, Markku Flinck, Ville Leskinen, Nestori Lähde, Janne Tavi, Julius Vähätalo.

Yllä lainaus Jukurit mediassa topicista.
Alla omaa mutuilua.

Joulutauolla" hyvä tehdä pientä yhteenvetoa tähänastisesta. Minun mielestä Hakin onnistujista puuttuu edottomasti Roine. Tasaista varmaa tekemistä ja käyttökelpoinen erikoistilanteissa. Lisäksi on saanut tehtyä tulosta niin Partasen kuin Asplundinkin kanssa. Se, onko Roisto tarpeeksi jämy kapteeniksi on edelleen omaan mieleen kysymysmerkki.

Myös Flinckin nostaisin listalle, vaikkaparissa edellisessä pelissä ei olekaan paikkojaan käyttänyt. Jättäisin jatkossa hänet pois ylivoimasta.

Plussan puolelle myös Hakkaraisen listan lisäksi Hietanen, Lähde ja Jalonen.

Miinukselle menee Tavi, jonka maalisarakkeessa toivoisi olevan vähintään 6-8 tässä vaiheessa.Tavilla myös +- tilasto melkosesti palkasella.
Aho, ei ole ollut luotettava "voittava" varamaalivahti tällä kaudella.
Hyvärinen, joka ottanut jäähyjä turhan paljon(perstuntuma), eikä avaa peliä sillä tasolla kun puolustavan pakin pitäisi.

Loput aikalailla sillä tasolla kuin saattoi odottaa.Jääskeläiselle toivoisi näytönöpaikkaa lisää, niintietäisi kannattaako optiota käyttää
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vähätalolla on kyllä varmasti vielä reservissä potentiaalia, mutta ei kyllä tällä hetkellä millään pitäisi olla Liiga-joukkueen ykkössentteri. Mulle jäänyt päällimmäisiksi fiiliksiksi sellaiset, että on kouhottaja, joka ei hahmota hirveän hyvin ketjukavereita kentällä, vaikka onkin sentteri. Näyttää, että pelaa usein eri aaltopituudella ketjukavereihensa nähden. Se on hauska juttu, että jos hän sattuu tekemään maalin, niin se tuntuu aina menevän puikoista sisään :D.

Kyllä mun näkemys on, että ensi kaudeksi olisi hommattava kunnon selkeä ykkössentteri. Vähätalosta siihen tonttiin ei näytä olevan, ja Turolla ei jalka riitä enää ykkössenaksi. Peliä hän kyllä osaa tehdä paremmin kuin Vähätalo. Partasesta ja kumppaneista voitaisiin ensi kaudella saada vielä enemmän irti, mikäli siinä olisi selkeä johtava ykkössentteri rinnalla.
Kirjoitin näköjään väärään ketjuun pohdintojani, tännehän nuo kuuluvat vaikka mediaketjussa länkkärin juttu olikin.

Juu sen vähän mitä olen tällä kaudella pelejä joutanut katsomaan niin on sillä Vähätalolla edelleen muitakin puutteita kuin pelkästään aloittamiset, mutta on tuo kehittynytkin huimin harppauksin aiempaan (joskin sitä isoa steppiä odoteltiin jo vuosi sitten). Ei vielä ykkössentteriainesta (Turren pitäisi se tontti täyttää), mutta ensi kaudella jo ehdoton ehkä. Aika suoraviivainen ja joskus tuntuu että ajaa niin kovaa itse siihen maalille että unohtaa pelintekijänroolin, mutta luulen että tuo on korjattavissa. Ensi kauden ykkössentteristä ei kyllä osaa tällä hetkellä sanoa oikein mitään, harmillinen tosiasia on joka tapauksessa että valmista liigatason ykköskorin keskushyökkääjää ei Jukureilla ole varaa hankkia vielä aikoihin, tai sitten jouduttaisiin nipistämään todella paljon muusta joukkueesta.

Ihan mielenkiintoinen kyllä nähdä mitä tapahtuu pelaajarintamalla vuodenvaihteen jälkeen, vähän tuosta Hakin haastiksesta jäi kuva että muutoksia alkaisi tapahtua jo piankin ja RD:n duunariosastolla voi alkaa ovi käydä jo ennen kauden päättymistä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ensinnäkin posia voitosta, toivottavasti taaperrus tuosta vihdoin laantuisi. Toki posia myös Tavin kuparisen rikkoutumisesta, olisi voinut kolmannessa erässä toisenkin kihauttaa kun huipputontti rakennettiin (toki vastapuolen veska venytti aika komeasti siinä).

Muttamutta. Harjoitellaanko Mikkelissä alivoimaa lainkaan? Tänään av% huikea 33,3 eikä lainkaan suotta kun eihän tuossa ole mitään ajatusta muuta kuin annetaan kiekko kaverille, mennään sumppuun maalin eteen ja toivotaan että siellä on ratkaisijat yhtä surkeita kuin omassa tiimissä. Luulisi puukätisen duunaritiimin nimenomaan loistavan alivoimalla, mutta ei vaan kyllä loista, ei millään lailla. Kolmannen erän alussa esim. Turre voitti aloituksen (oliko lie ainoa erässä) 100-0 ja kiekko omille. Aikaa ja tilaa on tehdä vaikka mitä, heitetään siit vastustajapäätyyn ja kaikki miehet omalle alueelle staattiseen neliöön odottelemaan sitä 10 sekunnin kuluessa alkavaa pakkopelipyöritystä.

Muilta osin ottelu oli ihan ok, 5v5 ei hätää (joskin kaikki kaksinkamppailut hävittiin ja maalipaikat tuhlattiin) ja aloituksiakin voitettiin n. ottelun puoleenväliin asti, minkä jälkeen ne järjestään hävittiin. Paikkojakin saatiin taas luotua, vaikkakaan ei hyödynnettyä. Jukurien kolmanteen ylivoimaan kaatui kyllä alkupuolen hyvä jakso, Kerho näytti miten paineistetaan alivoimalla siihen malliin että Jukureilla sekosi pasmat kaikessa tekemisessä.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Olisi ollut 3p otettavissa tänään, mutta kyllä tämä kaksi pistettäkin tyydyttää! Tarjottiinhan siinä kolmannessa erässä mm. Partaselle läpiajoa ja Taville lähes tyhjää rysää. Perinteisen loppupupelluksen lisäksi onnistuttiin kerrankin vielä nousemaan, vaikkakin hieman tuuria oli mukana. Onneksi rankuilla Turunen oli lapanen ja Partanen rautaa. Tästä sitten innolla odottamaan loppuviikon matseja, joissa asettuu vastaan kaksi henkisesti tärkeän derbyvoiton ottanutta joukkuetta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toivottavasti neuvottelut Ketterän kanssa ovat tuottaneet tulosta ja Marlo Koponen saisi jatkaa täällä. Hyvä peli taas Marlolta. Aleksi Saloselta taasen vähän virtanappia pienemmälleen ja tarkkuutta lisää, kiitos. Sählällä oli muuten isoin peliaika taas..

Janne Tavi pelasi parhaan pelinsä Jukureissa. Enteilee hyvää.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Toivottavasti neuvottelut Ketterän kanssa ovat tuottaneet tulosta ja Marlo Koponen saisi jatkaa täällä. Hyvä peli taas Marlolta.
En pahoilla ajatuksilla vieraisiin pöytiin tule huutelemaan, pohdin vain Koposen tapausta ihan sillä mielin kun on kuitenkin Ketterän mies, 2 vuoden sopimuksella mikä täällä on jäänyt pimentoon. Noista ns. ”Liiga pykälistä” keskusteltiin tuolla meidän puolella mutta kukaan niistä ei oikein tiennyt mitään, kuitenkin joku ehdotteli koskisiko ne vain tiettyä aikaa syksystä. Jos jollakin on jotain muuta kuin palstalaisten spekulaatiota esittää, mutta niin en usko että mitään neuvotteluita Koposen siirrosta olisi edes käyty. Rahalla ei tätä sulattaisi, ei tuon tasoista korvaajaa enää löydy, pelaaja vaihdolla voisi onnistua mutta ei Jukurit sellaista hintaa halua/pysty maksaa, ei tännekkään kuitenkaan Antti Jaatista haluta.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tärkeä voitto tänään. Plussat yv-tehokkuudesta. Taas otettiin lopussa pari turhaa jäähyä, joista Ilves ei onneksi tasoittanut.

Viikon kruunaisi huomenna 3 pistettä KooKoosta. Ei ole mahdottomuus. Katsellaan!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tärkeä voitto tänään. Plussat yv-tehokkuudesta.

YV:ssä Joonas Kalliolan maskipelaamiselle iso plussa. Miksei tätä ole tehty aikaisemmin? Jopi, Vähätalo tai vaikka Flinck maskiin, niin vastustajan veskari on huomattavasti enemmän pimennossa kuin aiemmin. Räkämaalitkin maalin edestä on maaleja, ja niitäkin tuollaisella maskipelillä vielä tulee. Olisikohan Hyvärinen kova sana yv-maskissa...

Jukurien asenne oli kohdallaan. Taklauksia tuli varmaan enemmän kuin kymmenessä edellisessä pelissä yhteensä. Asenteesta kertoo jo se, että Jesper Piitulainen heittäytyi kiekon eteen lopun av:ssa. Tätä ei ihan äsken ole tapahtunut. Lisäksi viisi pelaajaa taisi matsin aikana käydä lekurin joukkosidontapaikalla (Roine, Tavi, Koponen, Lähde ja Partanen), kai sekin kertoo jotain taistelusta. Jokainen onneksi pystyi jatkamaan peliä ja toivottavasti huomennakin. Yleisön tälläiset pelit ainakin sytyttää.

Samalla taisteluilmeellä lauantaina Kouvolaan, niin hyvä tulee.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit on vetänyt viimeiset 5 kierrosta 2 pisteen keskiarvolla. Melkoinen suunnanmuutos pitkään tappioputkeen. Pidetään tää.

ps. Jukurit vs. KooKoo tällä kaudella pisteet 9-0, maalit 11-4. Ajattelin vain mainita.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Jo on pakka sekasin kun vanhaa kunnon Marlo Koposta otetaan sisään. Tältä kaverilta ei sitten kiekollisia taitoja kannata odottaa! Oishan tuota voinut vaikka juuri sitä Forsblomia A:sta kokeilla...ei niin ei..
Marlo Koponen... Ei hyvää päivää. Luulin ettei Jaatisesta voi enää downgreidata.
Olin kyllä siinä uskossa, että Koponen olisi jo itse ymmärtänyt omat rajallisuutensa ja lopettanut kiekkoilun. Mutta eipä siinä, antaa kaikkien kukkien kukkia.
En uskonut, että Marlo Koponen enää ikinä pääsee liigajoukkueen kokoonpanoon. Ehkä huonoin SaiPassa koskaan pelannut puolustaja. Toivottavasti onnistuu Mikkelissä. En kyllä laskisi sen varaan.
Tuskin uskoi, saati toivoi kukaan...

No on kai Marlo siellä jotenkin räpistellyt.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No on kai Marlo siellä jotenkin räpistellyt.

Marlo on pelannut tosi hyvin, yllättänyt positiivisesti kaikki. Ei tarvitse olla suuri ennustaja, että pelit jatkuu Mikkelissä noilla otteilla.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Marlo on pelannut tosi hyvin, yllättänyt positiivisesti kaikki. Ei tarvitse olla suuri ennustaja, että pelit jatkuu Mikkelissä noilla otteilla.
Tosiasiassa tuo oli täällä Imatralla aika selvää, kunhan saa vain mahdollisuuden. Alku kauden pelit Ketterässä oli kyllä luottamusta herättäviä.
Melko hyvin on Jalonen paikannut, vain voima ja kovuus puuttuu. Eiköhän Marlo siellä ole loppukauden laina luulisin. Jos kerran saa pelata Liigaa isossa roolissa niin tuskin Ketterä rupeaa asiaa hankaloittamaan. Ja onhan se Jalosen hyvä täällä kasvaa korkoa ja saada paljon vastuuta, pelaajien kannalta vin/vin tilanne.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukureilla puutteet olleet nimenomaan perusvarmassa puolustuspelissä niin Marlo paikkoo tuota aukkoa roimasti ja Jalonen saa samalla oppia hyökkäävän pakin toimea miesten tasolla Ketterässä. Kaikki tosiaan voittavat tässä kaupassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös