Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jukurit - Diskos

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana mikkovan, 14.03.2001 klo 22.26.

 1. mikkovan Vieras

  Aika tahkomista taitaa olla mikkelissä pelikellossa jo 98 minuuttia! Meneeköhän maaginen sata rikki??
  <BR>Yleisöäkin näyttää olevan ihan mukavasti(2612).
  <BR>Tsemppiä kummallekkin joukkueella, paras voittakoon! <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
  <BR>Terveisin
  <BR>ensi kautta odotteleva <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_confused.gif">
  <BR>mikkovan
  <BR>
   
 2. Matti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  100 meni jo rikki...
   
 3. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Diskos taistelee vaikka Sinikunnas lensikin pihalle. Mikä mahtoi olla syy? Loppuikohan vain kunto? Muistaako kukaan mikä on pisin jatkoaikapeli Suomessa? Ainakin Kärpät tahkosi jokunen vuosi sitten tosi pitkän pleijari pelin.[addsig]
   
 4. teemu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Noh, mikkeliläiset näkevät jääkiekkoa koko rahan edestä. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> Olen jo pitkään halunnut kokea ottelun katsojana, joka kestää ihan tolkuttoman kauan. Vähän tyyliin se yksi toissa kesän Stanley Cup-finaali. Kello taisi olla paikallista aikaa jotain 01.30 kun ottelu loppui. Mutta telekkarista se tuli kokonaan katsottua, alkoi muistaakseni kolmelta ja loppui vähän ennen yhdeksää.
  <BR>
  <BR>Hyvä jätkät! Vielä kun tunnin tahkoatte, pääsette samoihin lukuihin.
   
 5. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Sinikunnas sai hermoromahduksen.
  <BR>Äijä otti kauheet pultit ja huuti tuomarille ja tökki linjamiehiä.
  <BR>
  <BR>Poistuessaan Kalevankankaan hornankattilasta näytti vielä p..... !!
  <BR>
  <BR>Että niin kypsä pelimies.
   
 6. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  No niin 106.16 ei tainnut ihan ennätys rikkoontua.
   
 7. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  14 sekunnin päähän jäi ennätys.
  <BR>
  <BR>Keväällä 1998 Kärpät-Hermes venyi aikaan 106.30, kunnes Matthew Robbins ratkaisi.
   
 8. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  TAistelu taukosi. Onnea Jukureille, ja nyt toivotaan että Jykylän seura pysyy tolpillaan. Lienee kuitenkin ollut huima vääntö..
   
 9. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sepä mielenkiintoista tiedettiinköhän tuo ennätys Mikkelissä. Esim. hehkuttiko kenttäkuulutus erätauoilla? Ihmetyttää vain tuo Pasi Sinikunnaksen käytös kauden tärkeimmässä matsissa. Tais ura loppuu Mikkeliin.
  <BR>
  <BR>
  <BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: jaedhi 2001-03-14 23:10 ]</font>
  <BR>
  <BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: jaedhi 2001-03-14 23:11 ]</font>
   
 10. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Taisto oli tiukka.
  <BR>pari huomiota <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">iskos oli pakkovoiton edessä ja se näkyi peliotteissa.Jukurit taas lähti aivan liian löysästi peliin.Ei yhden maalin jälkeen voi alkaa varmistella voittoa.!!
  <BR>
  <BR>Jukurit ei saanut omaa peliä enää pyörimään pelin edetessä ja Diskos kyllä kehitti hyviä myllytyksiä.
  <BR>
  <BR>Dise sortui jäähyilyyn ja kokeneet pelimiehet todella hölmöihin jäähyihin.
   
 11. teemu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Älkää nyt Pasia haukkuko. Minusta on vain hyvä, että tästäkin sarjasta löytyy vielä jotain väriä... <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
  <BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: teemu 2001-03-14 23:18 ]</font>
   
 12. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Katsoin peliä 5 erää jonka jälkeen siirryin saunaan lepuuttamaan hermoja jotka olivat aika tiukalla peliä katsoessa.<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
   
 13. teemu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Heh, kerkesit siis lukea sen viestin. Minä kun tulin katumapäälle (jostain syystä kysymys tuntui tyhmältä) jälkeenpäin, ja poistin sen. Editointi on hauska ominaisuus. Jos muut vaikkapa tyrmää näkemyksesi täysin, voit aina vetää mielipiteesi pois markkinoilta. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
   
 14. TeeVee Jäsen

  Itsekin olin katsomassa.
  <BR>
  <BR>Hiton hyvä peli, maalivahdit olivat huippuvireessä. Diskoksen molari Kujala otti monta näyttävää koppia, vaikka mikkeliläisyleisö välillä äijää melko äänekkäästi hiillostikin. Toinen vihellyksen kohde oli Mikko Inkinen, joka oli kuulemma välttynyt pelikiellolta pleijareiden ekassa pelissä, kun hän oli taklannut kyynärpäällä Jukuripakki Tommi Kovasta.
  <BR>
  <BR>Diskoksella oli hermot lähes koko pelin kireällä (kuten Sinikunnaksella) joka suihkuun joutuessaan lähetti lentosuukkoja ja näytti p......ään yleisölle ja tuomareille.
  <BR>
  <BR>2. ja 3. jatkoerässä pelaajat olivat melko puhki ja kädet puristivat entistä kovempaa mailaa. Yli 2600 päinen yleisökin alkoi pikkuhiljaa kaikota pelin venyessä iltakymmenen paremmalle puolelle. Aaltojakin yritettiin tehdä cheerleadereiden (joiden Millie-sukkahousut kestivät pelin loppuun asti, selostajan vakiokommentti) toimesta, kaksi kertaa täydellisesti onnistuen.
  <BR>
  <BR>Maaleista sen verran, että Antti Laakso teki 1-0 maalin kahvittamalla koko Diskos-puolustuksen. 1-1 maali meni multa täysin ohi. Diskos sai kiekon toistamiseen ohi hyvin pelanneen Tero Leinosen, mutta maalia ei hyväksytty, sillä tuomari oli jo viheltänyt pelin poikki. Voittomaali syntyi Disen maalin edessä olleen hässäkän jälkeen, voittomaalin teki JYP:stä kesken kauden Mikkeliin jääaikaa hakemaan tullut Jarno Tiilikainen playoffien tehomiehen Petri Lehtosen syötöstä.
  <BR>
  <BR>Diskoksen kesälomalle saattelivat kentälle heitetyt rantapallot. Kello oli suunnilleen 22.50 kun ratkaisumaali syntyi ja peli loppui.
  <BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: TeeVee 2001-03-15 18:41 ]</font>