Jukurien juniorit

  • 336 233
  • 698

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
A taas pakkovoiton tarpeessa mutta peli alkoi todella huonosti kotijoukkueelta. Syötöistä suurin osa ohi ja puolustus murentunut LeKi hyökkääjien paineessa. 0-3 ekan erän lopulla.

E. Kotijoukkueellakin pari ok paikkaa erässä, mut kyllä nuo lukemat ihan oikeudenmukaiset on.

E2. Toinen erä kotijoukkueen, 2 tehtyä ja 3 tuomarin näkemätöntä maalia.

E3. Tulihan se tasoituskin vielä tasavajailla. Eli peli 2 erän jälkeen 3-3 ja kiekko ollut LeKin maalissa jo kuudesti :D

E4. Johtoon mentiin mutta vielä AV lopussa.

E5. Ja naapuri tasoihin 6v4. No 1 piste parempi ku ei yhtään, ollaan sentää sarjassa toisena nyt.
 
Viimeksi muokattu:

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Ai näissä junnupeleissä ei oo jatkoaikoja...

Oli kyllä mielenkiintoinen peli seurata tulosseurannasta, kun ei hallille ehtinyt. Todella vaikeita tuntuu olevan nuo pelien alut. Eilinen peli sentään lähti toimimaan heti alusta, mutta nyt oli taas tuttua paskaa.

Nyt pitää ottaa B-junioreiden peli seurantaan
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kokonaisuutena oli oikeastaan ihan hyvä peli vaikka pistejakoon päädyttiin. Ensimmäinen erä oli kyllä kotijoukkueelta melkoisen hirveää haparointia, mutta toinen erä täydellistä hallintaa ja kolmaskin (jäähyistä huolimatta) selkeästi Jukureiden erä. Matsi oli yllättäen täysin voitettavissa vaikka naapurille annettiinkin kolme eteen.

Tuomarit tosiaan missasivat neljä tapahtumaa joissa kiekko oli LeKin maaliin asti päätyny (ensimmäisessä vihelsivät pelin poikki kun kiekko kosketti veskaria, vaikka pomppasi siitä suoraan Jukuripelaajan lapaan ja siitä maalin perukoille, muut tapaukset sellaisia että LeKin pakit luutivat kiekkoja pois maalin perukoilta eikä tuomarit näe mitään. Tietty kun laukoo ne verkot tötterölle, niin menee jakeluun vähän sokeammallekkin tuomarille ;)). Lisäksi yhden maalin hyväksyivät, pitivät LeKin protestoinnin ansiosta mietintähetken ja sen jälkeen hylkäsivät (käsisyötön takia, siitä hässäkästä ei kyllä pystynyt edes näkemään kuka siellä huitoi ja mitä). Jukureiden johtomaali tuli ehkä hieman liian aikaisin, näytti ainakin hieman siltä että siellä alkoi hiipiä hyvän olon tunnetta puseroihin. Kuten kaikki tietävät, pahin mahdollinen yhdistelmä urheilijalla (ennen kuin suoritus on ohi) on väsynyt, mutta onnellinen. Ja löysähö puolustuspään pelaaminen muuten hyvän matsin pelanneelta Siitosen Villeltä ja kiekko paineettomassa tilanteessa suoraan katsomoon antoi LeKille vielä riittävän tilaisuuden tuoda peli tasoihin.

Mutta ei tuosta oikein harmissaankaan voi olla, piste kuitenkin tuli ja viikonlopun saldona siis 3/4 pistettä ja sarjakärjen kanssa tasapisteissä, vaikkakin maalierolla vasta toisena. Kyllä noilla tämänkin matsin 2. ja 3. erän otteilla pitäisi saada riittävän korkea sijoitus sarjassa, että ensi kaudella pelataan Mestiksen karsintasarjassa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
B-junnut nousivat vielä 5-5 tilanteeseen, mutta turpaan tuli lopulta 7-5. Erittäin mielenkiintoista muuten jos tämä tilasto jukuriveskan torjunnoista pitää paikkaansa:
Torjunnat 83.33%
21-14-0 35

Eli kolmannessa erässä ei ainuttakaan torjuntaa ja 2 päästettyä maalia. Vähän heikonpuoleinen erä veskalta, jos nyt ei kotijoukkueeltakaan ilmeisesti kauheaa dominointia. Kotiveskalla torjuntoja merkattu kolmannessa erässä kuitenkin 15.

edit. lisäksi erikoista että tulospalvelun mukaan 2 maalin johdossa ollut kotijoukkue olisi ottanut veskan pois vielä ottelun lopulla. Siirretty rangaistus, vai jotain tulospalveluilmoitusten sekoilua?
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
A-Juniorit otti hyvän voiton äsken päättyneestä KJT-pelistä numeroin 3-1.

B-Junioreilla ei näytä olevan mitään jakoja Ketterää vastaan. Peli on jo 2-0 8min pelin jälkeen
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
A-Juniorit voitti Hokin luvuin 3-2 ja jatkaa hienoja otteita Suomisarjassa. Tällä hetkellä toisena sarjassa tasapistein sarjajohtajan kanssa!

B-Juniorit hävisivät päivällä Peliitoille 6-4 ja jatkaa sarjan häntäpäässä...
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
A-Juniorit voitti Hokin luvuin 3-2 ja jatkaa hienoja otteita Suomisarjassa. Tällä hetkellä toisena sarjassa tasapistein sarjajohtajan kanssa!

B-Juniorit hävisivät päivällä Peliitoille 6-4 ja jatkaa sarjan häntäpäässä...

Todella tärkeät pisteet äärimmäisen tasaisessa A-junnujen Suomi-sarjassa. B-junnujen tuloksista paistaa kyllä pahasti se, että joukkueen parhaat pelaajat on nostettu A:han.
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Tänään otetulla murskavoitolla Jukurit nousivat sarjakärkeen paremman maalieronsa turvin. Voitto tuli siis IPK:sta 8-1 lukemin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ensi kautta silmälläpitäen ois jälleen kerran elintärkeä viikonloppu ja siitähän ois juttua myös Jukureiden kotisivulla:
Jukurit kirjoitti:
Jukureiden A-nuorilla on viikonloppuna tärkeät kaksi kotiottelua nuorten Suomi-sarjassa. Lauantaina Jukurit kohtaa Kalevankankaalla klo 14 Järvenpään Haukat, joka on sarjataulukossa kolmantena vain pisteen perässä "penkkaritauolle" sarjakärjessä lähteneitä Jukureita.

Sunnuntaina Jukureita vastaan luistelee KJT klo 15. Kuudentena oleva KJT on tasaisessa sarjassa kolme pistettä kärkeä perässä, kun joukkueilla on pelaamatta 5-7 peliä.

Pisteet viikonvaihteen otteluista siivittäisi Jukurit entistä lähemmäksi ensi kauden Mestis-karsintaa.

Eli tuo ylempi jatkosarja on tosiaan ennätystasainen ja ainoastaan neljä joukkuetta menee kuitenkin jatkoon ja tällä hetkellä esimerkiksi Hokki ei ole noiden jatkoonmenijöiden joukossa. Jännitys säilyy viimeisille kierroksille asti (tuskin riittävän moni kilpakumppaneistakaan on romahtamassa ja toisaalta toivottavasti ei Jukuritkaan) ja ensi kaudella olisi kuitenkin pakko olla A-junnujen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jo pelkästään organisaation uskottavuuden kannalta (joka on toisaalta esim. oman pelaajatuotannon rinnalla aika heppoinen syy), eli paineitakin saattaa kavereiden harteille jo kasaantua.

Huomenna ja sunnuntaina siis hallille kannustamaan jätkät onnistumisiin, ei ees maksa mittää.
 

Vertigo

Jäsen
Suosikkijoukkue
muinainen MiPK
Omat pojat pelaa

Nyt taas niillä, jotka kuuleman mukaan eivät käy katsomassa pelejä, kun Mikkelin omat pojat ei pelaa, on mahdollisuus olla sanansa mittaisia. Varsinkin kun kaikki on ihan ilmaista.

Muutaman kymmenen vuoden empiirinen kokemus on osoittanut, että näitä henkilöitä on vajaa sata. Sinällään harmi näiden omien poikien kannalta.

Mikkelissä on lopulta aina uskottu vain Anssi Kukkosiin ja muihin ulkopuolisiin koko kansan mediapersooniin. "Menkää nyt ihmessä mikkeliläiset katsomaan, kun joukkue pelaa mestaruudesta." (A. K:n selostaessa HJK-MP peliä joskus muinoin hopeakaudella.)
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurit - Haukat 23.2.

Eka erän jälkeen peli 1-1 kotijoukkueen hallinnasta ja 5v3 ylivoimasta huolimatta. Naapurin johtomaalissa Pöyry heitti kiekon maalin takaa ränniin ja suoraan vastustajalle. Ehti vielä maalille, mutta kiekko otti pari pomppua ja kainalosta sisään. Tasoituksessa Haukat yv:llä, jättökiekko omalle maalille ja vaihtoon, Sivula kuitenkin ainoana kiekossa ja painaa maaliin.

E. Toisen erän alku lähes pelkästään Haukkojen päädyssä. Vielä kun viimeistely paranis. Syöttääkkii vois kans välillä.

E2. Puolustuspäässä kyl aika hurjan näköstä sählyä ajoittain, onneks veska on pitäny.

E3. On kyllä tavallisen stressaavaa kiekkoa katsojan\kannattajan näkövinkkelistä. Koko toinen erä Jukurit pelaa ylivoimaa Haukkojen päädyssä kun vierailta kärkkymässä 1-2 kaveria Jukureiden sinisellä läpisyöttöjä.

E4. Vaikee loppu, Haukat päässy Jukureiden tehottomuuden ansiosta peliin ja lopussa vielä niille yv.

E5. Ja niinhän se on peli 1-2. Voi perse kun ei voinu tehä maaleja ajallaa.

E6. 2-2 6v4. Helvetin tärkee piste.

E7. Noni, hallilta kotiuduttu (hetkeks, viieltä ois Suomi-sarjaa HydO - KOOVEE jossa kans panoksena ens kauden sarjapaikka, eli ihan riittävästi) ja pienet koonnit matsista. Eka erä hienokseltaan Jukureiden, mutta viimeistely luokatonta ja paikkojen luominen kanssa todella huonoa etenkin 5v3 ylivoimalla, jossa hyökkääjä pitää kiekkoa vaikka ketjukaverit oottaa syöttöä avopaikoissa molemmin puolin ja sit 10 sekunnin mietinnän jälkeen pakkia polkkareihin.

Toinen erä selkeästi Jukureiden, 5v5 peli käytiin lähes kokonaisuudessaan Haukkojen puolustusalueella, mutta toisaalta syynä siihen tuo jo yllä mainitsemani kyttäyskiekko, jossa naapurilta koko ajan heppu oottamassa läpisyöttöjä. Todelliset maalipaikat ehkä tasan. Jukureilla edelleen liikaa itsekkyyttä maalipaikoissa, kaverille ei syötetty uhallakaan.

Kolmannessa Jukurit alkoivat hakea syöttöjä maalipaikoissa ja muutama tilanne saatiinkin luoduksi, mutta vedot sitten järjestään ohi. Noista syötöistäkin suuri osa aika heikkolaatuisia, joko älyttömän kova ja korkea, tai sitten hiljainen jäätä pitkin ja naapuri pääsee väliin. Erässä todelliset maalipaikat menivät Haukoille, Pöyryn upeat torjunnat mahdollistivat edes pisteen saamisen tänään. Haukkojen ylivoimamaalissa Jukureiden jätkät oli uunotettu alivoimalla (joka oli tänään muilta osin todella hyvää, toisin kuin ylivoima) nurkkaan ja sieltä syöttö maalin kulmalle ja siitä pussiin. Seuraavassa vaihdossa Haukoille sitten jäähy ja Jukurit pääsivät yrittämään tasoitusta kuudella neljää vastaan ja tällä kertaa toi onneksi tulosta, vaikka ei mitään kovin jumalaista ylivoimapyöritystä ollutkaan.

Erikoisuutena pelissä Haukkojen pelaajien huutelun määrä, valittivat tuomareille (josta saivat jäähynkin), jukuripelaajille ja loppuvaiheessa maalivahti aloitti vielä huutokisan yleisön kanssa. No kiva että on intiimi tunnelma hallissa ja kyllähän yleisön (mahdollisesti nautintoaineissa olleet) innokkaimmat huusivat vähintään yhtä lailla edellämainituille tahoilla (poislukien jukuripelaajat ja lisäten Haukkojen kenttäpelaajat), mutta tällä kertaa tuntuu että veskan keskittyminen oli väärissä asioissa siinä matsin loppuhetkillä ja niin vaan sai Ville Siitonen ohjattua kiekon maalin kattoon.

Huomenna jatkuu, KJT:ltä jos vietäs 2 pistettä, ni en valittais...
 
Viimeksi muokattu:

pertteli

Jäsen
Tämä on kyllä hienoa, että jaksatte päivittää tänne junnujen aikaansaannoksia. Itse seuraan kiekkoa maanlaajuisesti ja varsinkin junioreiden otteita. Tälle forumille kun tulee lukemaan kirjoituksia, niin aika usein on päivitystä junnuosastolla juurikin jukurit-osiossa. Hieno homma ja jatkakaa!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kohta taas mennään ja vastassa sarjavitonen (tosin ainoastaan kolme pistettä Jukureita takana) oleva KJT. Panosta ottelussa edelleen aivan jumalattomasti. Tällä hetkellä väännettävä Diskos-Hokki -ottelu on pudottamassa Hokkia tiukimmasta kärkiväännöstä (Hokki kuudentena 9 pisteellä), mutta muilta osin sarja edelleen äärimmäisen tasainen. Jukureilla 13 pistettä ja johtaa jälleen sarjaa tasapisteissä Jää-Ahmojen kanssa. Näillä näkymin Diskos nousee myös kolmeentoista pisteeseen tänään ja ainakin hetkellisesti sarjakärkeen, maalierosta johtuen.

Jos Jukurit onnistuisivat tänään pelin voittamaan, niin joukkue nousisi viiteentoista pisteeseen ja samalla viidenteen sijaan (ja näin ollen ensi kauden Mestiksen alkusarjasta tippumiseen) olisi matkaa 5 pistettä. Tämän päivän otteluiden jälkeen joukkueilla on jäljellä 4-5 ottelua sarjaa, eli viiden pisteen kaula putoamisviivaan olisi, jos ei riittävä, niin ainakin alustavasti luottamusta herättävä. Sarjassa siis kaksi parasta pelaa vielä mestaruussarjan toisen lohkon kahden parhaan kanssa ja näistä leivotaan A-junnujen SS:n mestari, mutta kaikki tämä on mielestäni kosmetiikkaa. Kunhan ollaan kauden jälkeen neljän parhaan joukossa, niin mielestäni joukkue on silloin saavuttanut kaiken, mitä tältä kaudelta siltä on odotettu.

Alla vielä tämän hetkinen sarjataulukko. Diskos tulee olemaan kärjessä muutaman hetken ajan, mutta illalla tiedetään vasta paremmin kuviot jatkoa ajatellen:

(Ottelut - Maaliero - Pisteet)

Jukurit_____________9 --- +11 --- 13
Jää-Ahmat_________10 --- +10 --- 13
Haukat_____________8 --- +15 --- 12
Diskos_____________9 --- +13 --- 11
KJT_______________10 --- +1 --- 10
Hokki______________10 --- +2 --- 9
LeKi_______________10 --- -15 --- 6
IPK________________10 --- -37 --- 2
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurit - KJT 24.2.

2 erää pelattu ja kotijoukkue johtaa 6-2. Ensimmäinen erä Jukureiden hallintaa, mutta jälleen yv huonoa ja AV:lla kolisi omissa, maalit erässä 2-1. Ekan erän lopusta siirtynyt näennäinen hallinta KJT:lle, mutta kotijoukkue vei erän (osin onnellakin, näteillä yksilösuorituksilla ja vastapuolen virheistä rokottamalla) 4-1. Tällä hetkellä näyttää täkäläisittäin ihan hyvältä.

Edit.

Jeps, taas ollaan kotiuduttu ja tänään ei noita päivityksiä tullut edes väännettyä pelin aikana (aattelin nyt semmosta taktiikkaa että seuraa ite peliä ja koittaa sit päivittää jälkikäteen ulkomuistista).

Eka erä tosiaan jäi iteltä ekalta 5 minuutilta väliin ja hallille saavuttuani tilanne oli jo kotijoukkueelle 2-0. Hallinta oli kyllä hienokseltaan kotijoukkueen, mutta tulosta ei tullut etenkään ylivoimalla ja otettu jäähy kostautui, kun KJT pisti nätin pyörityksen seurauksena kiekon 3 syötöllä kulmalta kulmalle ja maalin perukoille.

Ensimmäisen erän lopulla KJT tuntui ottavan kuskin paikkaa ja toisessa erässä vietettiinkin melko pitkiä aikoja kerrallaan Jukureiden puolustuspäädyssä. Maalinteon aloittivat kuitenkin Jukurit ja jälleen alivoimalla Sivulan toimesta. KJT pistää kiekon veskalle, Sivula tulee tuulennopeudella (oikein runolliseks aattelin heittäytyä) paineistamaan ja maalivahdin roiskaisu kaveria päin. Kiekko haltuun ja maaliin. Maalinjälkeisessä vaihdossa Jukureilta sitten pakki heittää kiekon katsomoon ja KJT 5v3 ylivoimalle. Ensimmäisen jäähyn Jukurit kestävät, mutta toisen loppuhetkillä KJT saa painettua kiekon hirveän mylläkän päätteeksi maaliin. Paine jää tämän jälkeenkin Jukureiden alueelle ja välillä näyttää jo aika pahalta, mutta muutama hassi vastustajalta, peli 5-2:een, naapurilta veskan vaihto (ja pian tämän jälkeen ja tästä huolimatta 6-2) ja peli KJT:n selkäranka sanoikin nips-naps.

Kolmas erä oli sitten enimmäkseen pelailua. Toisaalta Jukurit jaksoivat vielä paineistaa ja 7-2 osuma syntyikin hyvän kärkikarvauksen tuloksena. Siniviivalla useampi pakki, mutta niin vaan kärkikarvaaja ajaa puhtaasti kiekollisen jäihin ja kiekko irti, siitä sivuun ja maalin edestä napakka rannari kulmaan.

Tänään oli Jukureilta erittäin hyvä ja ajoittain jopa kypsä esitys. Erityismainintoja jos ruvetaan jakelemaan, niin Pöyry oli jälleen maalilla hyvä, kentältä onnistujia muunmuassa pakistossa Laamanen (ikäisekseen hiton valmis pelaaja) ja J Siitonen (hyvät tehot, lopussa veti kyllä liian pitkiä vaihtoja ja yhdessä tilanteessa KJT:n kaveri tulikin heittämällä laidasta ohi, kun Jussi jäi viivaan oottamaan syöttöä puoleksi minuuttia pitkän vaihdon päätteeksi vaikka olisi ollut hyvää aikaa kipaista vaihtoon). Hyökkääjistä jo mainittu Sivula ja Ripatin Erno (ketä tullut myös hehkutettua aiemminkin, toivottavasti kehitys jatkuu ja pysyy porukoissa) ehkä tämän päivän parhaimmistoa, tosin onnistumisia tuli nyt laajalla rintamalla, eli koko porukalle kiitokset esityksestä.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jyväskylässä pelataan tänään kärkikohtaaminen, kun sarjaykkönen Jukurit käy Diskoksen vieraisilla. Molemmilla suurinumeroiset voitot pohjalla, Jukurit höykytti lauantaina KJT:ta kotona lukemin 7-2 ja Diskos puolestaan Hokkia samalla maalierolla 8-3. Kummallakin joukkueella mennyt muutenkin viime ottelut hyvin, Jukureilla edellisestä tappiosta aikaa lähes 2 kuukautta (avausottelussa tappio Jää-Ahmoja vastaan) ja Diskoksellakin lähemmäs kuukausi (Hokin vieraana 3.2.).

Jukureilla tällä hetkellä 2 pistettä kaulaa Diskokseen ja 5 pistettä viidenteen sijaan (jolla siis pudottaisiin ensi kauden Mestiksen alkusarjasta). Lisäksi joukkueet sijoilla 5-8 ovat pelanneet ottelun Jukureita enemmän, eli niillä on enää 3 ottelua jäljellä sarjassa. Jos Jukurit tänään voittavat, niin kauden tavoite, eli pelipaikka ensi kauden junnumestiksessä on varma. Tasapelilläkin tippuminen vaatisi loppujen otteluiden häviämistä roimalla maalierolla (enkä ole varma riittäisikö sekään, kun ristiin pelattavia otteluita en ole laskelmissani ottanut huomioon).

Viikonlopun perusteella voi odottaa juniori-Jukureilta hyvää peli-ilmettä tänään vieraissa, vaikka Diskos onkin tyly isäntä sarjassa tähän mennessä ollut (4/4 kotivoittoa). Ajattelin että voisi käydä vaikka vieraspelimatkalla, oisko kyytiin lähtijöitä? Tarjolla hyvää seuraa (heh) ja lunkia kyytiä jenkkilotjalla.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Eipä tullu lähettyä Nykäskylään kattomaan peliä, kun ei seuraa ollu tarjolla. Diskos jatkoi kovia kotiotteita ja aiheutti Jukureille jatkosarjan toisen tappion 7-4 lopputuloksella. 2. erässä Jukureita vietiin muutamassa minuutissa erän puolivälin paikkeilla pahasti Diskoksen latoessa 4 maalia, mutta jätkät pääsivät vielä taisteluun mukaan kolmannen erän lopun Diskoksen 5-minuuttisen aikana ja 6-4:ään, kunnes Diskos löi viimeisen tyhjiin.

Tässä siis näkemys pelkän tulospalvelun perusteella, tarkempia (ja lähemmäs totuudenmukaisia) kuvauksia otetaan mielellään vastaan.

Jukurit tippuivat tuloksen myötä sarjassa toiseksi maalierolla. Myös Jää-Ahmoilla on mahdollisuus nousta tasaavassa ottelussa (pelanneet 10 matsia, Jukurit 11) Jukureiden ohi, jos parantavat maalieroaan neljällä osumalla. Haukoilla on peräti 3 ottelua vähemmän pelattuna, kuin muilla joukkueilla ja 12 pistettä muiden kärkijoukkueiden viittätoista vastaan.

Sarjan kärkipää on siis täysin auki ja näinollen Nuorten SS:n pleijjarijoukkueet samoin. Tosin tuo on silkkaa kosmetiikkaa ja Jukureiden pääsy junnumestikseen ensi kaudeksi pitäisi olla varmaa. Sen verran tuli tosin vilkaistua sarjan loppuja otteluita, että teoreettinen mahdollisuus Jukureiden tippumisesta sarjavitoseksi on yhä olemassa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tänään oli jälleen hyvä jääkiekkopäivä mikkeliläisittäin kun kaikki kolme peliä voitettiin. Jukureiden edustus pelasi itsensä Mestiksen finaaleihin vuoden tauon jälkeen ja Hydraulic Oilers kävi hakemassa vierasvoiton Seinäjoelta (HydO:lle sinänsä merkityksettömässä ottelussa).

Jukureiden A-junnut olivat myös voitokkaita vieraissa ja kävivät hakemassa 2 pistettä Lempäälästä. Samalla joukkue varmisti ensi kauden sarjatason ja tiehän vie junnumestiksen alkukarsintaan. Eli nuorten tämän kauden nousutavoite on täyttynyt. Tässä on vielä pari matsia aikaa nousta sarjataulukossa kärkikaksikkoon (Jukurit tällä hetkellä tasapisteissä kolmantena piste sarjakärjestä), joka oikeuttaisi vielä paikan sarjan pleijjareissa, mutta kuten olen jo aiemmin useampaan kerran maininnutkin, ne ovat pelkkää kosmetiikkaa.

Kiitos (juniori)Jukurit :)
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen A-nuorten päävalmentajana toimineen Jussi Hyvärisen (36 v.) kanssa. Hieno homma, Jussi on pätevä mies. Junnupuoli nostaa päätään jo ihan kummasti.

Linkki Jukureiden sivulle: Jussi Hyvärinen jatkaa A-nuorissa
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
A-Juniorit on nousemassa sarjassaan kahden parhaan joukkoon ja on matkalla Suomisarjan loppupeleihin, koska Diskos hävisi oman pelinsä LeKille. Jukureiden peli on kuitenkin vielä pahasti kesken: Vaikka Jukurit johti peliä jo 1-5 niin ennen viimeistä erää tilanne on 4-5.

edit. Niinhän siinä kävi, että A-Junioreiden kausi sai vielä jatkoa!
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
A-junnut pelaavat 5 minuutin kuluttua alkavassa ottelusarjassa Vierumäen porukkaa vastaan paikasta finaaleihin. Sarja on kahdesta voitosta poikki ja katkolla siis jo huomenna Kalevankankaalla klo 15. Vahva luotto luonnollisesti omiin ja siihen, että junnut kruunaavat hyvän kautensa pokaalia nostellen edustusjoukkueen esimerkin mukaisesti.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Noniin, sarja siis huomenna jo katkolla Kalevankankaalla ja Jukureillehan se sitten 2-3 vierasvoiton turvin olisi katkolla. Maalintekijöinä kunnostautuivat (sarjatasolle erittäin vähämaalisessa ottelussa) Jukureista Hölttä, Herranen ja Heikkilä ja kaksi viimeistä osumaa ylivoimalla.

Huomenna siis kello 15 hallille sumpittelemaan ja kannattamaan A-junnut sarjafinaaleihin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
No voihan perse, piti sitten tänään hävitä kotipeli voittolaukauksissa. Paikat oli kyllä pistää peli poikki varsinaisella peliajalla moneen otteeseen, mutta toisaalta niin oli naapurillakin ja pelitilanteiden valossa lopputuloksen voisi väittää olevan oikeudenmukainen. Tiistaina siis ratkaisua haetaan Heinolasta, pitää toivoa että Jukureilla on siihen mennessä maalijyvä ja kiekon ylöstuontitaito parantunut tähän peliin verrattuna, kun tänään oli luvattoman tuskaista tasaviisikoin edes hyökkäysalueelle pääsyn kanssa (sortui lopulta liikaan yksityisyritteliäisyyteen, tosin 4v4 jatkoerässä tilan lisääntyessä saatiin sitten niitä huippupaikkojakin naapurin maalille, mutta kun ei vaan mene...).
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurit kävivät hakemassa Heinolasta toisen vierasvoiton ja veivät siis A-junnujen Suomi-sarjan finaalipaikan otteluvoitoin 2-1. Kolmannessa matsissa Vierumäen porukka kaatui lukemin 3-5 ja mikkeliläisistä maalinteossa kunnostautuivat Sami Sivula kahdesti ja Ripatti (1+1), Heikkilä (1+1) sekä Hyyryläinen (1+0) kerran.

Eli A-junnut pelaavat paras kolmesta finaalisarjan Järvenpään Haukkoja vastaan Haukkojen kotiedulla. Mikkelissä ottelu siis ensi sunnuntaina. Nyt olisi hyvä osoittaa että meilläkin on sitä hoki-lutuuria, eli mahdollisimman moni edustusjoukkueen välipäivänä kannustamaan meidän junnuille SS:n kultaa :)
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurijunnuilla ensimmäinen ottelu finaalisarjasta käynnissä Järvenpäässä. Matsi oli kotijoukkueelle jo 3-1, mutta 2 erän lopussa tilanne, Ripatin Ernon (saako taas hehkuttaa että joukkueen nuorimpia kavereita ja pelannut esimerkiksi Suomi-sarjassa myös useita otteluita erittäin kovalla tasolla) maaleilla, 3-3.

Nyt voitto himaan ja huomenna Kalevankankaalle kaikki kannustamaan junnareille kannu. Tää on hyvä kevät mikkeliläisen jääkiekon suhteen, huomenna voi myös jääkiekkokannattajilla kevät parantua, sillä hallilla arvotaan paikallaolijoiden kesken ottelulippuja tiistain karsintamatsiin.

edit. 60 minuutin jälkeen tilanne Järvenpäässä yhä 3-3 ja peli siis 4v4 jatkoille 20 minuutiksi, minkä jälkeen voittolaukaukset tarvittaessa. Jukurijunnut eivät ole olleet mikään maaginen jatkoaika (eikä etenkään vl) joukkue, eli siihen nähden ehkä etu kotijoukkueella. Toisaalta Jukurit pääsevät pelaamaan ensimmäisen minuutin jatkoerää 4v3 johtuen Haukkojen ottelun lopussa ottamasta jäähystä ja kentällä luulisi siis tilan piisaavan ottelun ratkaisuun.

edit2. Ja niinhän se meni! Laamasen Elmeri täräyttää ajassa 60:41 ylivoimalla Jukureiden neljännen maalin ja sarja siis huomenna katkolla Jukureille.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Huikeeta kiekkoviihdettä Kalevankankaalla. Tilanne 2 erän jälkeen kotijoukkueelle ansaitusti 5-3. Tarkemmat analyysit pelin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös