Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Jukka Peltola – kapteeni

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana vdx mua zorbas, 20.11.2015 klo 08.35.

 1. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Vaikka tämä ei olekaan se paikka, jossa Tappara-keskustelu pääsääntöisesti käydään, Peltolalle on avattava oma ketjunsa.

  Nimimerkki Torsti kuvaa eilisessä peliketjussa jannua osuvasti: "Peltola on kyllä arvaamaton kaveri. Saattaa harhauttaa, laukoa, harhauttaa ja laukoa, ehkä jopa syöttää, taklaa ja tarvittaessa vaikka tappelee. Itsestäänselvyydet kiekonsyömisineen jätetään nyt mainitsematta. Pelaa kaikkia kenttäpelaajan paikkoja ja hyvin pelaakin. Viime kaudella luuti pakistossakin jonkun pelin ja erottui edukseen muista. On se kova!"

  Se todellakin on kova. Peltolan soppari loppuu 2017. Nyt Mikki hereillä: tälle kaverille 7 vuoden jatkosoppari, ja heti. Sm-liigan rosterit ovat nykyisellään varsin vaihtuvia, siksi tarvittaisiinkin jossain muodossa pysyvyyttä. Olisi mahtavaa, jos meillä olisi tällainen kaveri kapteenina seuraavat 10 vuotta. Siinä ajassa pari mestaruutta, ja paita heittämällä kattoon (ilman mestaruutta ei meillä paitaa voi kattoon laittaa). Tällaisen kaverin paitaa katossa kattoisi varsin mielellään. Potentiaalisia kattopaitoja ei nykypäivänä herkästi tule (ja hyvä tavallaan niin: paitainflaatio kun on perin vttmnn homma).
   
 2. Sassa Barkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  J.Peltola on noussut muutamassa viime vuodessa rivipelaajasta aina tähtipelaajaksi asti. Aikaisemmassa työmyyrän roolissa olleessaan asenne ja alaspäinpelaaminen oli jo huippuluokkaa. Nykyään roolit ovat jääneet ja Jukasta on tullut todella monipuolinen pelaaja. Viimeisen kahden vuoden aikana Peltolan pelikäsitys, rannelaukaisu sekä pehmeät kädet ovat kehittyneet hämmästyttävästi.

  Viimein näyttää siltä, että yksi tämän liigan aliarvostetuimmista pelaajista on saanut jo hiukan sitä näkyvyyttä, jonka hän ansaitsee. En ihmettele jos tänä vuonna saa kutsun maajoukkueleirillekkin, jos ja kun meno jatkuu samana. + 5v pahvi, kiitos.
   
 3. Kiakonsyöjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Kaudella 07-08 kun Jugi debytoi, olin itse 9-10 vuotias. En silloin paljoa jääkiekosta ymmärtänyt mutta suurimpia ihailun kohteita olivat Isokasi ja Peltola. Kun näin ensimmäisiä Jugin pelejä olin täysin myyty sille kamppailulle, mitä hän esitti. Siitä lähtien olen koulun liikuntatunneillakin mennyt aina sähly-, jalka-, pesäpallon ja kiekon eteen. Jugi teki niin suuren vaikutuksen.

  Peltola on loistava mies jäällä mutta vielä loistavempi heppu jään ulkopuolella. Jukka Peltola on Kapteeni isolla K!
   
 4. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Ja kun puhutaan Jukasta, niin tottakai on pakko mainita itsestäänselvyys. Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja alivoimissa ollut jo monta vuotta.
   
 5. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Liigan aliarvostetuin pelaaja, kuten eilen Ässä-puolella Kiilholma -ketjussa ohimennen mainitsin. Loistavat johtajaominaisuudet ja todellakin kasvanut kokonaisvaltaisena pelaajana.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Peltola siis loukkaantui blokatessaan laukausta, näytti osuvan kylkeen, ehkä jopa hieman selän puolelle. Toivottavsti ei ole kylkiluita murtunut.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2016 klo 12.42
 7. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Ellen game 5 Oulussa, Masuhr saa kiekon maalivahdista vasemmalla puolella, Karhunen on torjunnan jälkeen poissa tolaltaan ja Masuhrin tarvitsee vain iskeä kiekko tyhjään maaliin. Sitä hän yrittää, mutta jostain sukeltaa kapteeni Peltola ja mailanvarrella ohjaa maaliin menossa olevan kiekon Karhusen syliin. Huikea pelastus kipparilta!
   
 8. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Jugi on ollut aina lempipelaajani Tapparassa. Jättää aina kaiken jäälle, juuri niin kuin kapteenin pitääkin. Suuri kunnioitus häntä kohtaan!
   
 9. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivotaan, ettei käynyt mitään uran ja elämän kannalta vakavampaa, eli että näkökyky palautuu täysin.

  Harmi tietenkin, että kapteeni joutuu sivuun juuri näillä kauden hienoimmilla ratkaisuhetkillä. Ikävä osuma ja toivottavasti silmä toipuu.
   
 10. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Peltola on sellainen persoona, josta saisi helposti kirjan kirjoitettua. Kaikki Tampereen ulkopuolella ihmettelivät, että mikä mies se Peltola on, kun hän 2014 sai kapteenin C:n rintaansa. Samassa joukkueessa pelasivat kuitenkin mm. Saravo, Mäntylä, Kuusela, Kankaanperä, Puistola ja Erkinjuntti, jotka varmasti olisivat suuressa osassa liigajoukkueista kapteeniainesta. Tapparaa seuranneet eivät kuitenkaan valintaa ihmetelleet eikä ollut syytäkään, sillä Peltolan persoona on kuin tehty vastuulliseen rooliin.

  Melko ilkeännäköinen on tuo meidän kapteenin silmä ja tähän kuvaan kiteytyy hyvin millainen kapteeni Tapparalla on. Ottaa iskuja, mutta nousee sitkeydellään aina esiin eikä luovuta koskaan. Tappara oli kaudella 2015-2016 kapteeninsa näköinen joukkue.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Aivan käsittämätöntä on tuo Peltolan kyky sopeutua pakin paikalle. Oikeasti kun ei huomaa mitään eroa tasokkaaseen liigapelaajaan verrattuna. Ei millään tavalla ongelmissa.

  Onko näin monipuolista äijää nähty liigassa koskaan? Laituri, keskushyökkääjä, puolustaja, YV:n maskimies, YV:n viivamies ja alivoimaekspertti. Alivoimalla ei ole puolustajana pelannut, oikeestaan ainoa rooli, mitä ei maalivahdin hommien lisäksi ole tehnyt.
   
 12. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Jugin ylivoima vie mielenkiinnon Liigasta?

  Ehkä ei, mutta onhan tuosta Peltolasta kasvanut vuosien varrella, aikanaan varsin huomaamatta ja aliarvostettuna, melkoinen pelaaja tähän Liigaan. Tuo edellä kuvattu monipuolisuus on aika olennainen osa sitä. Jotenkin käsittämätöntä, että pistepörssin top10 sijoja hätyyttelevä laituri voidaan laittaa pakiksi ilman mitään ongelmia.(Peltolan tehot 9+22=31 oikeuttavat pistepörssin sijaan 14. Vertailun vuoksi: Sija 7., Teemu Nurmi vain kaksi pistettä, 14+19, enemmän tehneenä...) Kovin moni muu tuolla pistepörssin kärjessä ei pakiksi ehkä ihan yhtä sujuvasti muuntautuisi. Mutta varmasti valmentajalle hieno pelaaja. Voidaan heittää kentälle, kun pitää tehdä maali itse tai kun pitää estää kaveria tekemästä maalia. En tiedä onko Liiga-historian monipuolisin pelaaja, mutta ainakin monipuolisimpia. Peltolan kyvyt niin yv:llä, av:lla kuin 5vs5 niin hyökkäys kuin puolustuspelissä yhdistettynä tuohon asenteeseen sekä johtajaominaisuuksiin tekevät Peltolasta yhden Liigan parhaista pelaajista nykyisin. Uransa alkuaikojen tunnollisesta työmyyrästä todellakin kuoriutui monipuolinen tähtipelaaja iloksemme.

  Jotenkin viime vuosien Tapparasta niin paljon henkilöityy Jukka Peltolan kuviin. Se tyhjä katse Raksilan jäällä, se musta silmä viime kevään viimeisessä finaalissa. Kapteeni. Huikea pelaaja, jota kykenee vain arvostamaan.
   
 13. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tuohon edelliseen pitää vielä lisätä, että rankkikisoissahan Jugi on pääsääntöisesti myös mukana ja melko hyvällä prosentilla niissä veivailee kiekon verkkoon. Rispektiä!
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Kapteeni Peltola, tänään tärkeä tasoitus ja johtomaali jotka osaltaan tasoittivat tietä finaaleihin, jo viidennen kerran peräkkäin. Hattu päästä kapteenin suoritukselle.
   
 15. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Saravo yritti vetää uutta hittibiisiä Peltolasta ja kääntää huomiota pois omasta tunnuskappaleestaan. Tuolini kääntyi.

  Ehkä tällaisten matsien vuoksi Kauhasen fanipaidan kaverina on Peltolan paita... Tai onhan Jugi enemmän kuin yksittäisen pelin mies.
   
 16. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tämän miehen fanipaidan hankin seuraavaksi Kuuselan ja Niemisen kaveriksi. Huikea ukko, ei voisi parempaa kapteenia olla!
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 18. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jahas, ketju olikin jo nostettu. Olin juuri tulossa nostohommiin, lähettämään terveisiä Vesa Rantaselle:
  Näpit irti senkin limanuljaska. Meidän Jugi ei tunne sinua kohtaan samoin.
   
 19. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  On se huigee...ollut myös ison osan urastaan turhan aliarvostettu, paitsi omiensa joukoissa.
   
 20. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Totta. Mutta tämä on kyllä muuttunut viimeisen parin kauden aikana melko suuresti. Ei taida olla enää Liigaa seuraavaa tyyppiä, joka ei haluaisi Jukka Peltolaa (tai pariakin) suosikkijoukkueeseensa.

  Nopeimmat puhuvat Peltolasta jo yhtenä hienoimmista Tappara-kapteeneista kautta aikojen. Kovaan seuraan on Jugi saanut itsensä puheissa nostettua. Eikä siinä, onhan tuolle väitteelle perustelunsakin olemassa. Tapparan näköinen pelaaja, organisaation kasvot tämän finaaliputken aikana niin niin huonompina kuin parempinakin aikoina. Esimerkillinen työmyyrä, joka johtaa joukkoja edestä. Nykyisin entistä useammin jopa maalien ja syöttöjen muodossa, kun peli pitää voittaa. Kaukana on se "pelkkä työmyyrä", jona Peltolaa aikanaan pidettiin, jopa arvostettiin.
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kommentti: Kapteeni ohjaa ja käskee - uskomaton Jukka Peltola | Yle Urheilu | yle.fi

  Lisää juttua pukkaa. Enpäs tosiaan muistanut, että Game3:ssa se oli nimenomaan se Peltolan maalilleajo, joka käynnisti ottelun lopussa KalPan jäähyputken ja joka päättyi Rantakarin maaliin.

  Myös Ilves-sarjan Game2 ei unohdu, joka voitettiin hieman epäansaitusti, mutta ennen sitä Peltolan yläkulmamaalia joukkue ei ollut saanut matsissa mitään aikaan. Se antoi mahdollisuuden jatkoajalle, jossa voitettiin.

  HIFK-sarjan ratkaisuottelu Game5 oli myös puhdasta Peltolan näytöstä, kun tappiolta noustiin ohi. Silloin mies teki 3 minuuttin sen "JukkaPeltola-hattrickin", 2 maalia + 1 hankittu jäähy, josta Nurmi rokotti 4-2.
   
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Jukka Peltola, pudotuspelien MVP ja Jari Kurri-palkinto. Ei olisi voinut oikeampaan osua tuo pysti.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Heinenberg196, sää oot väärässä. Yhtään Peltolaa ei voi saada rahalla. Tapparalla on se yks ainoa oikea, ja täydellä sydämellä. Nää jätkät ei oo missään alennusmyynnissä....
   
 24. Baikonur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nyt on kyllä kokonaisvaltaisuus huomioitu. Hieno mies!
   
 25. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset, ÄITI
  Lainaus:
  Juuri niin, mahtava pelaaja. Mää seurasin Tapparan A.ta aikoinaan ja siellä viiletti ketju:Tomi Peltonen (C), Jukka Peltola, Jonas Enlund. Pakissa ilvonen (A) ja Malkamäki.

  Kaksi noista nousi huipulle, Enlund tietty, vanha maalipyssy ja meidän Juki. Peltonenkin pelaa aivan ok omasssa sarjassaan mutta pakisto on mennyttä kalua.

  Olen niiiin ylpeä meidän kapteenista, sanavalmis tyyppi ja fiksun oloinen...ei mikään normitaukki.