Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalonen maajoukkueen päävalmentajana 2018–2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 04.10.2017 klo 14.03.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Jääkiekkoliitto tiedotti vajaa tunti sitten, että Jukka Jalonen on Leijonien uusi päävalmentaja. Sopimus kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020.

  Ehdottomasti paras valinta tähän tehtävään ja mielenkiinnolla jäädään odottamaan, että millaista peliä Jalosen Leijonat tulee esittämään. Odotukset ovat ainakin täällä suunnalla korkealla.
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Ilolla otettava vastaan. Pelipaikkansa aatelia. Varmasti löytyy ryhtiä ja laatua Leijonissa.

  2-vuoden sopimus. 2020 vissiin pitäs olla World Cup, eikö. Ainoa turnaus missä parhaat paikalla. Late Marjamäki joutu suoraan suden suuhun eikä siinä hyvin käynyt. Vetääkö Jalonen kolmannenkin kauden vai lähdetäänkö pääturnaukseen taas uudella valmentajalla?
   
 3. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Erittäin hyvä uutinen.
   
 4. Voisi olettaa että siellä on lyöty aika mottipäinen summa tiskiin?
   
 5. Heinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sotkamon Jymy
  Vähän yllätyin että Jukka lähtee toiselle stintille, kun viimeksi lopussa paistoi aika vahvasti leipiintyminen. Erittäin hyvä kiinnitys maajoukkueen kannalta!
   
 6. ijuka Jäsen

  Hyvä uutinen. Vaikka mielestäni Jukallakin on puutteita päävalmentajana, ainakin hän peluuttaa nopeaa, tunteikasta ja työntekoon tähtäävää kiekkoa toisin kuin Marjamäki joka tappaa pelinopeuden ja tunteen äärimmäisen tehokkaasti. Hyvä, että taas ensi vuonna Suomella on maajoukkue jota kehtaa katsoa.
   
 7. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  jukka Jalosen kiinnitys oli toki hyvä, mutta kutakuinkin turha. 2-vuotinen sopimus takaa sen, että Suomen maajoukkueen iskukykyä ei päästä mittaamaan hänen johdollaan merkityksellisissä turnauksissa, siis WC 2020 tai olympiakisoissa 2022. Pitääkö lähteä taas jollakin pellellä kisaamaan eliitin kanssa, jolloin lopputulos on tuskallisen selvä? Jalosta oltaisiin kaivattu jo tuleviin olympiakisoihin, koska juuri niissä hänen ekspertiisinsä olisi parhaimmillaan. Työntekoa nimettömän joukkueen kanssa; olympiakullan olisi voitu jo lähettää etukäteen Suomeen!

  Tervetuloa Jalonen, toivottavasti jatkat vielä kevääseen 2022.
   
 8. Kirjoittelija Jäsen

  Kun katselin Viaplaysta Jokerit Inside -ohjelmasarjaa ja kuuntelin Jalosen joukkueelleen pitämiä englanninkielisiä pep talkkeja, tuli väkisinkin mieleen ajatus, että kyllä hän suomeksi pelaajia tsempatessaan kuulostaisi aika paljon vakuuttavammalta. Suomen lätkämaajoukkuetta ainakin toistaiseksi käsittääkseni valmennetaan suomen kielellä, toisin kuin Susijengiä.
   
 9. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Shedden, Lindström.. Lätkämaajoukkuetta on valmennettu kyllä muillakin kiälillä kun suamex
   
 10. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Niin, preesensin ja perfektin erottaminen aikamuotoina toisistaan saattaa tosiaan joillekin olla hieman haastavaa. Silti on Jalosen kannalta varmasti mukavaa, että Leijonissa ei pelaa Jammu Wilsonin ja Erik Murphyn kaltaisia jannuja, joiden suomi on hyvin kaukana natiivitasosta.
   
 11. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
 12. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 13. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Mielenkiintoista nähdä, miten Jukka Jalosen ja Jere Lehtisen yhteistyö alkaa sujumaan. Lisäksi kiinnostaa, kenestä tulee Leijonien joukkueenjohtaja. Kuka siinä virassa muuten nyt on?
   
 14. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jukka Lohva. Tunnetaan ehkä paremmin Maikkarin urheilutoimittajana.
   
 15. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ok, Lohvan olen tiennyt olevan johtoryhmässä, mutta luulin, että joku mediavastaava. Ollaanhan totuttu, että tuota joukkueenjohtajan roolia hoitaa suht hyvin tunnettu nimi, joka tulee kiekkopiireistä. Jutila oli pitkään, Kari Jalosen kahden kauden ajan hommaa hoiti Kari Savolainen.
   
 16. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Näin luulen. Jalonen vaikuttaa maajoukkueen johdon kasvojenpesulta. Ei siinä, meriitit miehellä puhuvat puolestaan ja näin subjektiivisena nautinto voin sanoa että J. Jalonen on omasta mielestä kaikkein miellyttävin päävalmentaja. Niin ulosanniltaan kuin luonteeltaan.

  Marjamäki on epäonnistunut saamaan ihmiset koko kansan joukkueen taakse ja Jalonen tuntuu korjausliikkeeltä.
   
 17. Alejandro Jäsen

  Kyllähän tässä Late on pedannut Jukka Jaloselle aikamoisen maajoukkuekiekon pelastajan paikan.Ei voi muuta sanoa.
   
 18. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jalosella on kyllä nyt niiiin helppo tulla sisään. Huonommin ei voi vetää kuin edeltäjänsä, joka luikkii häntä koipien välissä tällä hetkellä jossain päin Tanskaa, haastattelusta toiseen näyttäen peuralta ajovaloissa. Hauska nähdä miten tulos lopulta eroaa. Veikkaan, että aika paljon.
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mutta mitä jos käy niin että Suomi tippuu vuodenkin päästä puolivälierissä ulos MM-kisoista? Jalonen tullaa kuohitsemaan.
   
 20. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Sehän olisi suorittanut vain samalla tasolla kuin Marjamäki. Ihan varmasti paine alkaisi tuolloin kasvaa, mutta jos vetäisi neljännessä turnauksessaan yhtä paskasti kuin Marjamäki, ansaitsi jo kaiken shitin mitä niskaan sataa.
   
 21. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Joo siis en minä missään nimessä Marjamäkeä puolustele, en ole niin missään vaiheessa tehnytkään (vaikka jotkut niin yrittää väittääkin), mutta ei tuo mikään ideaalitilanne kyllä Jalosellekaan ole. Toki varmasti se parempi on tulla paskan jakson jälkeen valmentamaan, vaikka toisaalta nyt siellä ei odotuksissa ole juuri enempää eikä vähempää kuin kärjistetysti tuo "suomikiekon pelastaminen". Ei se mikään helppo tilanne kuitenkaan ole.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  C A.Barkov
  C M.Koivu
  C E.Haula
  C V.Filppula
  C H.Borgström
  C K.Kossila
  C A.Räsänen
  C J.Kotkaniemi
  C R.Kupari
  C A.Saarela

  RW M.Rantanen
  RW S.Aho
  RW J.Donskoi
  RW J.Armia
  RW J.Puljujärvi
  RW K.Kapanen
  RW Ma.Granlund
  RW J.Kuokkanen
  RW N.Nordgren
  RW J.Ylönen

  LW P.Laine
  LW Mi.Granlund
  LW T.Teräväinen
  LW E.Tolvanen
  LW A.Lehkonen
  LW M.Salomäki
  LW K.Vesalainen
  LW A.Heponiemi
  LW S.Mäenalanen
  LW M.Hännikäinen

  RD Rasmus Ristolainen
  RD Sami Vatanen
  RD Julius Honka
  RD Henri Jokiharju
  RD Ville Pokka
  RD Jani Hakanpää

  LD Esa Lindell
  LD Olli Määttä
  LD Miro Heiskanen
  LD Olli Juolevi
  LD Markus Nutivaara
  LD Sami Niku
  LD Juuso Välimäki
  LD Niko Mikkola
  LD Juuso Riikola

  G Tuukka Rask
  G Juuse Saros
  G Antti Raanta
  G Mikko Koskinen
  G Joonas Korpisalo
  G Harri Säteri
  G Ville Husso
  G Ukko-Pekka Luukkonen
  G Kaapo Kähkönen

  Siinä nyt on Jalosella ihan kohtalainen pohja valita pelaajia tuleviin turnauksiin.
   
 23. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lainaus toisesta ketjusta.
   
 24. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Totta, että kiekko olisi pitänyt ottaa paremmin kontrolliin toisessa erässä ja lähteä välillä viiveellä.

  Pitäisi olla kuitenkin myös niin, että kun pelataan nopeampaa mother nature hockeya, niin Sveitsiä vastaan pitäisi olla parempia. Nyt ei oltu. Miksi? Pelaajamateriaali? Suomella hieman parempi. Pelitavan historia? Sveitsi on mielestäni pelannut näin jo pidempään, Suomella tämä oli uutta.

  Toivottavasti jatketaan tällaisen nopean ja raikkaan pelin kehittämistä. Uskon, että jossain vaiheessa se alkaa tuottaa hedelmää. Kun saadaan parhaat pelaajat mukaan, niin Sveitsit lyödään tällaisella pelillä maan rakoon ja haastetaan parhaat maat. Fiksut pelaajat osaavat kiekkokontrolliteot käskemättäkin, kun sitä tarvitaan.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Minusta kyse on nuorten pelaajien henkisestä lamaantumisesta, ei pelaaminen enää ollutkaan kivaa. Sveitsi vei kovalla luistelulla tilan Suomelta ja kiekollisella oli jatkuvasti kiire. Peliä olisi pitänyt rauhoittaa ja juoksuttaa Sveitsin karvaajia, tähän Suomen joukkue ei henkisesti pystynyt vaan yritti jatkaa väkisin neppailuhyökkäämistä.