Ilmoitukset

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Juho Rautanen

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gemondo, 19.09.2016 klo 23.05.

 1. Gemondo Jäsen

  Juho Rautanen on ansainnut alkukauden otteillaan oman ketjunsa. Puolustuksen ehdoton valopilkku ja positiivisin yllättäjä tähän mennessä. Tänään tuli peliaikaa jo yli 12 minuuttia, ja täysin oikeutetusti. Toivottavasti Jalonen antaa Rautaselle rohkeasti vastuuta myös tulevaisuudessa, sillä tässä on varsin potentiaalinen TOP-6 puolustaja tuleville kausille.

  Mikäli otteet jatkuvat nyt nähdyn kaltaisina niin kilpailee varmasti myös nuorten MM-kisapaikasta tällä kaudella.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei kahta sanaa, etteikö Rautanen kuuluisi näillä otteilla junnukisoihin. Hyvää tekemistä ja on tällä hetkellä kiekollisena (!) ja kiekottomana esim Lajusta parempi pelaaja.
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Ei ole. Lajusen puuttuminen Jokereiden takalinjoilta näkyy heti pakiston kiekollisessa pelissä, Genowayn vielä enemmän mutta vaikka Rautanen on selvinnyt yllättävän hyvin niin kyllä kyseessä on lähinnä rotaatio pakki joka ikänsä puolesta on hyvä pelaaja Jokereille kun sallii ottamisen mukaan ns ylimääräisenä pelaajana.
   
 4. 63lmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  IL uutisoi Rautasen siirtyvän Tapparaan ensi kaudeksi.
   
 5. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti ankka. Rautanen olisi ensi kaudella luultavasti 7-8 pakki ja realistiset mahdollisuudet päästä pelaamalla top 6.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä. Varsinkin kun samanlainen rooli odottaisi Tapparassakin. Joko Liigaan isoon rooliin johonkin pikkuseuraan tai jatko Jokereissa nykyisessä roolissaan siinä toivon mukaan kehittyen ja hiljalleen peliaikaansa kasvattaen.

  edit: Toisaalta on nytkin saanut Jokereissa peliaikaa lähinnä tuon junioristatuksensa ansiosta. Ensi kaudella ei sitäkään etuoikeutta enää ole, kai?
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018 klo 21.09
 7. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei mahdu enää ensi kaudella juniori-ikäisenä ylimääräisenä pelaajana kokoonpanoon, joten peliajan ja vastuun hakeminen Liigasta on looginen ratkaisu.
   
 8. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Hallihuhuna kuultu jo ennen joulua, että siirto Tapparaan 3v pahvilla, joten tuskin on ankka
   
 9. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Realistista olisikin ottaa seuraava askel ja pelata itsensä top6 kun samaa paikkaa kärkkyy jensen,rissanen jos meillä jatkaa tai saman tason kaverien kanssa. Muistan kun ennen joulua pääsi pelaa top 6 pakkina muutamia pelejä säännöllisellä peliajalla niin pelasi varsin kypsästi eikä tehnyt juurikaan virheitä. Halpa urallaan eteenpäin menevä omista junioreista noussut pelaavaan kokoonpanoon ja täysi ikäisenä mahdollisuus siellä myös pysyä niin en näe mitään syytä miksi mennä harjoittelee liigaan kun täällä mahdollisuuksia suurempaan. Tämä on juuri näitä suuria virheitä mitä nyky jokerit tekee omien junnujen kanssa kun päästetään pois kun olisi oikeasti mahdollisuus. Tämä +mäkiset ja gymer on lopullisia perseennäyttöjä junioritoiminnalle.
   
 10. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Niin.. Onhan pelaajillakin oma tahto ja ei khl ole mielestäni Rautasen tasoiselle pelaajalle oikea paikka jäädä junnaamaan kolmosparin ja katsomon väliä. Pelaamaan oppii pelaamalla ja uskonkin siitä syystä (+junnustatus loppuu) kundien valinneen muun kuin satunnaisminuutit khl:ssä. Eikä tässä mielestäni ole väärää. Kypsyttyään liigassa takaisin himaan. Niinhän se Kivistökin aikanaan lähti hakemaan vastuuta ja kokemuksia muualta, nyt luutii loistavasti valmiina pelaajana.
   
 11. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit sekä tuleva Espoon edustusjengi
  Samaa mieltä ei Rautanen voi vuodessa kypsyä KHL-tason pelaajaksi. Muutama vuosi liigassa isossa roolissa niin tilanne voi olla toinen.
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Sinänsä pelaajalla on aika kriittinen ikä menossa. Enää ei KHL:ssa mahdu junnustatuksella "ylimääräisenä" pelaajana kokoonpanoon säännöllisesti, mutta toisaalta oikeassa ympäristössä voi ottaa nopeasti suuriakin askelia eteenpäin. Ymmärrän hyvin sen, että pelaaja ei tuossa tilanteessa ota riskiä siitä, että realistisen liigaroolin sijaan pelaa KHL:ssa 5-15 matsia pienessä roolissa, reissaa varamiehenä mukana Siperiassa ja välillä käy Vantaalla hakemassa tuntumaa. Varsinkaan, kun tuskin Tapparan kanssa asioista sopiessa tuskin oli (ja tuskin vieläkään on) edes tiedossa ketä kaikkia tänne pukkaa kilpailemaan samoista tonteista.
   
 13. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Puhumattakaan nyt siitä, että siirtyminen liigaan kesken kauden on pois laskuista... Hyvä pojat!
   
 14. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Häh? Huhussa oli kyse ensi kaudesta ja eteenpäin.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Uskon, että kunnossa ollesaan Rautanen olisi voinut ottaa nyt loppukaudesta ja ensi kesänä sen viimeisen stepin KHL-tason puolustajaksi. Tapparaan siirtyminen on Rautaselta huomattavasti riskittömämpi vaihtoehto. Tiedä sitten onko Jokerit edes tarjonnut 1-suuntaista jatkosopimusta. Tuskin. 2-suuntaisella koska tahansa.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tappara on Rautaselta hyvä veto. Siellä on kohtuullisen hyvät näytöt viime vuosilta lupaavien pelaajien kehityksestä ja monet ovat siellä ottaneet isojakin harppauksia eteenpäin. Jokereissa olisi voinut kohtuullisen varmasti odottaa sitä 5-15 peliä ja lisää sitten loukkaantumisista riippuen. Eihän tuossa kehitysvaiheessa ja iässä kannata ottaa riskiä, että katsoo puolet kaudesta katsomon puolelta. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään Tolvasen kaltainen superlupaus myöskään, joka ottaa sen paikan pelaavassa kokoonpanossa oli sopimus mitä tyyppiä tahansa. Rautasen jatko Jokereissa olisi ollut hyvä Jokereille, ei Rautaselle.
   
 17. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Sääli. Itse olen sitä mieltä että Rautanen on top-6 pakki myös Kohelossa. Jos Lundin ei enää tervehdy/Andersenille ei pykätä jatkoja, olisi Rautasella täydellinen paikka päästä kehittymään Lepän vierella, kaverin otteista näki ettei se ole liian iso paikka. Rissasen ennemmin laittaisin ulos kun Juhon.